Goodnight

Nu är det snart läggdags här i huset. Malin & Kikki har kommit hit för ett tag sen och imornbitti slänger vi oss i bilen och drar söderut. Torsdag-söndag blir det Gävle och sen blir det sthlm söndag till måndag. See you on tuesday!


Thunder pounding my brains in
A six string rock and roll razor
Nobody's gonna save me
The whole world drives me crazy
I hate work, I hate school
I got a case of the rock's dead blues

Friday night I'll be raging
Midnight gonna be wasted
Friday I'm raising
Hell, I'm gonna be wasted
Time to party, raise a glass
Tell everybody to kiss my ass

Let me go- dead or rock, dead or rock
Dead or rock, dead or rock
If rock and roll dies
I'll take my last breath
Rock and roll to death

Dead or rock, dead or rock, dead or rock
Pass the bullets please, dead or rock
Find me a grave, help me dig it
If rock's dead then bury me with it

Dead or rock, dead or rock, dead or rock
Pass the bullets please, dead or rock
To death do us part to my last breath
Gimme rock or gimme death

morning sunshine!

Inte ofta jag är vaken den här tiden.. Knappt så jag brukar ha tagit mig upp än när jag börjar sju, men idag har jag vart uppe länge redan. Körde M & P till Kallax halv fem imorse, eller pappa körde dit så jag vilade lite i bilen och så körde jag hem sen. Var rätt pigg ändå när jag steg upp men nu har det börjat komma ikapp mig så jag börjar bli trött igen, typiskt. Får ta en powernap efter jobbet kanske.. Sutar då strax efter två idag, det beror på hur lång tid tandläkarn tar på sig (ska jobba över lite för att hinna dit på förmiddan)

Nä, nu är det frukost på schemat sen iväg på jobbet. Onsdagar brukar det iaf vara mycket att göra så tiden lär ju gå fort :)

Over and Out

Hade riktigt kul i stugan, alltid trevligt att träffa släkten :) Farmors syskon är så himla snälla, pappas kusiner med familjer var där så vi var nästan 40 st. Tror farmor sa att vi var 38 st med alla barn inräknat, så nånting sånt.

Men nu är det snart sovdags för mig, har haft så ont i huvudet ända sen jag kom hem från jobbet vid tretiden, så jag känner mig helt slut. Har legat i sängen och slökollat "Swing Vote", rätt bra ändå. Sen känns det inte lika ont i huvet när man ligger ner. Känner nu när jag sitter upp igen att det kommer tillbaka, sakta men säkert, trots alvedonkurering. Men jag tror det går över bara jag får sova lite..

Några bilder från helgen kan ni få:
wilmer leker
Kevin sträcker sig efter större pinnar, Wilmer lekte med kottar i vattentunnan och Emilia håller koll på lillkusinen. Kapade visst huvudena på pappa, Dan och Roland..

knyta ballonger
Lill-Oliver klättrar upp mot stor-Oliver i sin snygga outfit medan mamma Victoria håller lite koll. Johan lär Tim hur man ska knyta en ballong (fast hans är ju mycket mindre - klart det är lättare.. )

mat
Dags för mat! Sur fisk var det för dom som äter det, vi andra fick kött, gravlax, sill, potatis & potatissallad

mat
Nästan alla sitter och äter, barnen har redan hunnit springa iväg.

älven
En vild gissning på att dom sprang ner till älven för att håva in småfisk och sånt.. Johan fick ta över att hålla lite koll medans jag hämtade kameran

johan blir attackerad
Johan VS Ella, Signe, Oliver, Kevin, Tim & Emilia. Man kan ju undra vilka som vinner..


Så var det dags för "lilla" fikat! blir ju mätt bara av att titta på det...


- NU mina kära vänner är det GAME OVER för fröken Burström.

äntligen helg!

Snart bär det av mot stugan, kommer vara där hela helgen så vill ni nåt får ni smsa. Har rätt dålig täckning så det hörs int så bra om man ringer..
flugan.
midsommar, hittade farfars solbrillor - you just gotta love them! ;)

Hey, you're a crazy bitch..

Har sovit kasst inatt. Jag har haft en sån jävla mensvärk hela natten. Vaknade till, låg och ojade och vred mig tills jag kunde somna om igen, jag orkade inte ens gå upp och ta värktabletter. Köket kändes så äckligt långt borta. sånt är livet..

Nu väntar en dusch, städa rummet, käka nåt sen iväg på jobbet. Och snart är det ju faktiskt helg! Bara jobba igenom smärtan ikväll och imorn. Sen drar jag+familjen till stugan för släktträff, ska bli skönt att komma iväg lite. Tänkte försöka fiska lite också, annars blir det bara ta det lugnt och umgås.

Åh! Förresten! Det är ju bara en vecka tills vi drar på roadtrip söderut brudar!
helt plötsligt kändes det som att det kan bli en bra dag trots allt..

Vars for du sommaren?

Uhh! Varför måste det kännas som höst redan, visst är det ju mysigt att det blir mörkare och snart blir träden alldeles färgglada. Men sommaren är verkligen kort, det känns som att jag har missat all sol & värme. typiskt. Nu är det inte länge så väntar den oerhört långa vintern, men det är ju kul det med så länge det är snö på backen och inte bara kallt och svart.

Idag släpptes biljetterna till In Flames också, dom spelar i sthlm, gbg & malmö i december. Jag skulle så gärna vela se dom igen, det hade varit kanon! Men det blir nog inget för mig den här gången, har inga pengar för tillfället och har ingen aning om vad jag gör/håller hus i december. Om jag får bestämma så är jag i spanien, eller på nåt annat varmt ställe och jobbar.  Inte för att det lär vara så, men man kan ju alltid hoppas och drömma lite ;)

Och mitt lagapaltprojekt idag kunde inte gått bättre, fick assistans av lilla farmor så det blev alla tiders. Blev till och med över lite så jag kan ta med lunchlåda imorn på jobbet.

Men nu skriker duschen & sängen på mig - up, up and away!

Kort om helgen

Var ju på släktträff i Ängesån i lördags, åt massor, Så gick vi en tipsrunda som mormor hade fixat. Det var trevligt i alla fall.

Gårdagen blev väldigt seg. Satt vid datorn och kollade runt lite så ides jag inte klä på mig nåt ordentligt förrän vid fyra, skulle få middagsgäster vid fem så det började väl bli så dags.. La till mig själv på aupair.com och fixade uti min sida där. Jag vill ju lära mig spanska bättre så varför inte? Det vore ju egentligen ett smidigt sätt att lära sig genom att vara i en familj som pratar det, sen brukar man oftast kunna gå nån språkkurs på plats också. men vi får väl se, det blir närmare vintern isf.
Har ju jobb nu ett tag till så det är bara hålla sig fast så gott det går ;)

Förresten så fyller min pappa år idag, så grattis! :)

ängesån, mat
Ni får en bild från lördagen, mat i solen.
Det blev murkelsoppa, bröd, rökt aborre och sik - Gu så gott!

Rock and roll to death

Äntligen är det HELG !!! och jag är ledig både lördag och söndag, ska bli så skönt!
Ändrade planer för kvällen, Kicki är på byn så hon kommer förbi och hälsar på här istället. Blir hursomhelst en lugn kväll för klockan 9 imorn rullar vi mot Överkalix, mormor & Kurts stuga. Det blir nog trevligt där ändå, träffa lite släkt och förhoppningsvis äta gott :)

Lite för ögonen: WASP - Blackie Lawless, Live på RW -09
och lite för öronen:

Snark.

Törs inte lägga mig i sängläge för då somnar jag, det är ett som är säkert. Har jobbat nu 11 dagar i rad - det känns. Har vart helt slut varje kväll, och morgon, trots att jag har gått och lagt mig före 23.00. Men å andra sidan vägs det nog upp när lönen kommer inrullande den 25 september ;)

Imorn är det jobb till kl. 14, sen drar jag till Pite och våldgästar Kicki ett tag. Ska bli mkt trevligt att surra av sig lite :) Blir dock inte så långvisit, hon ska upp och jobba 5 på lördag och jag+familjen ska till Överkalix på släktträff. OH HOLY CRAP!!! åt just en djungelvrålklubba, den var måttligt salt i mitten.. har nu druckit upp halva min festis guabana pineapple. snyft.

Min plan för kvällen: Lägga mig i soffan och slökolla teve, min gissning är att jag sover inom en timme - före 21.30..

bjuder på en skön partylåt ;)

Gul, röd eller vitlök?

Usch vad det är klibbigt. Hade tänkt sova nu eftersom att jag börjar jobba sju imorn, men hur lätt är det när det är alldeles varmt och fuktigt och allt bara klibbar? Trots öppet fönster och fläkt blir det inte bättre. Kan det där jävla åskovädret komma nån gång? kanske det kan bli lite mindre fuktigt ute så man faktiskt kan leva normalt igen..


Här får ni några blandade bilder från farmen, resten ligger på fejjan.
eller några får nog hållas utanför internet..

Jag och Kicki hos Emelie


Kicki och Emelie - på väg mot farmen :p


Nicko också på g :)


E-type


Jag och David på E-type. Sjöng med i allt..


Kicki och Malin :)

Det var väl det jag trodde..

Misstankarna är bevisade. Jag fick som för mig att jag var in på datorn när jag kom hem inatt. Visst stämde det ju bra att jag var in och skrev ett blogginlägg, var väl lagomt kalas då så jag vet inte riktigt vad jag egentligen menade med allt.

Kvällen var svinkul iallafall. Började hos mig med mat, sen vidare till Emelie. Spelade 'med andra ord' där jag och Hannah kickade ass ;) Sen in i bilen och mot Western Farm.
Det var karate hela kvällen, inte nå salongs här inte ;) Drack, dansade, flörtade och hade kul!
Ja just det, nu ska ni få höra nå kul; Vi åkte förbi E-type i Boden igår, han var på väg in i taxin för att åka till farmen så  vi ropade lite och han hälsade faktiskt. Sen touchade jag hans arm från publiken senare. Han var very svettig.. haha. egentligen är han ju inte bra men han verkar som en skön person ändå :)

Har precis vart på ÄP och tryckt en pizza så nu sitter jag och väntar på Kicki, hon sku bara hem en sväng och byta skor och kläder - det är ju svinvarmt ute!! Sen blir det byn och GLASS. Fan vad gott! Börjar inte jobba förrän 17 idag så det är ju lugnt än :)

Ja, det var väl lite av vad som hände. Har ni tur kanske det kommer nån bild sen.

CV

  • Tänkte bara skriva godnatt. Nu när man äntligen är hemkommen från western farm, synd att det inte är 'öppet till kl. 24.00 men nu är det iaf läggdags. nog svårt att hitta tangenterna.. :p
godnatt och sov gott,

Jase, kvällsmänniskor

Vem fan klipper gräset NU, jag som tänkte sova..
men å andra sidan: vem fan sover nu?

kort om min hurtiga dag
:
Cyklade till lillstrand efter jobbet för att sola och umgås lite med Lotta. Sen har jag cyklat tillbaka - fick punka halvvägs och blev hämtad av pappa med bilen. Sen har jag faktiskt vart på gymmet, sist jag var där var väl i början på juni.. hade ändå inte tappat så mycket, men det lär ju kännas imorn när jag ska lyfta grejer på jobbet. sweet.

Utsikten från Hundberget, mot Piteälven och bron

Finska attacken

Dagens otroligt spännande händelser: Jobbade till tre sen hem och drog på mig bikinin. La mig ute på studsmattan och vaknade av att jag simmade runt i schwett och drool. huvva. Jag var gode slutkörd efter dagen kan jag ju säga. Är på livs nu och det är ju tidigare mornar, tyngre och mer jobb. Men ändå kul med variation!
På tal om jobb.. Den 28 augusti ska jag Malin & Kikki (mest troligt) dra ner till Gävle på en fjällmässa. Kanske man kunde få ett jobb i fjällen till vintern - hur kul hade inte det varit!? väntar för övrigt på svar om spanienjobbet.. jag vill veta nu!

Nu mina kära vänner väntar sängen och skönhetssömn ;p


Snubblade över videon på youtube, kände mig tvingad att dela med mig ;)

Runt och runt

Kom precis hem efter att ha cyklat broarna runt med mamma, tog typ 1 h och 20 min. My F-ing butt hurts. Hade ju redan ont efter att ha cyklat en timme igår, man har väl inte vant sig än. Men nu ska jag berätta nåt intressant som hände halvvägs runt; Jag och mamma lyckades hamna mitt i en cykeltävling. Bra tajming! Jag kände mig lite som en snigel när vi blev omkörda av cyklisterna ,*vroooooom* och så var dom borta igen. Nåja, dom har ju bättre cyklar än vad vi har. Annars hade vi ju lätt hunnit med i tempot, hehe. Men vi tog oss i alla fall runt och nu i efterhand känns det rätt skönt i kroppen. Ja förutom i dom nedre regionerna.


Nu är det fruktsallad + privileged + sängen som gäller.

Måndag igen

Början på min sista schemalagda arbetsvecka. Jobbar till söndagkväll sen återgår jag till att vara extraperson.

Var en sväng på arbetsförmedlingen idag för att fråga hur jag ska göra för att skriva in mig. Det kan ju vara bra att göra det. Men tror ni inte att jag möttes av en riktig kärring. Okej, jag insåg när jag gick in att dom stängde på fem minuter men jag ville bara fråga vad jag skulle göra innan jag kunde ha ett sånt där möte. Sen kunde hon ha sagt att dom stänger på ett trevligare sätt kan jag tycka. Hon hade ett sånt där överlägset och drygt tonläge. Kan ju hoppas att det är en annan nästa gång eller att hon har vaknat på rätt sida då..
_________________________

Har precis varit ute och cyklat en timme, det lär ju kännas imorn.. Men det var skönt att få lite frisk luft och röra på sig. Har ju haft cykeln låst och nyckeln borta i några veckor nu, men så var Larsa så snäll och fixade mitt cykel när han var här på besök förra veckan.
- Nu tänkte jag faktiskt ta en dusch och gå och lägga mig, börjar 7 imorn och jag behöver sova.

Bjuder på Johnny Cash så här innan läggdags. (även om det egentligen är en cover)

Kalaset är över, dags att ladda om

Precis kommit hem efter en helg på Lulekalaset, det har varit kul. Är lite sliten men det är väl så det ska vara.
Fredag var jag ut med Kicki, Danne och Nicko. Kollade Tomas Ledin, John ME och Thåström. Nån låt av varje sen fick det räcka. Åkte karusell - självklart! Det blev breakdance, virvelvinden och Batman ;) Käkade svingod mat och hade allmänt kul. Var dock lite långa köer till vissa öltält så när vi väl gick in på ett så stängde området. men man säger ju att tiden går fort när man har kul.

Lördagen låg jag halva dan i soffan och kollade "Americas best dance crew" på MTV, sen for jag till Kicki (nr2) på förfest med Linn, Tina, Jimmy, Malin & Sara. Men det roligaste var nog när vi skulle gå in till stan, det tog sin lilla stund och vi skrattade. Jag, Malin och Sara höll på och dö där ett tag av skratt. tror inte det var nå särskilt kul egentligen men ändå. Sen sjöng vi en del på vägen, vilka entertainer alltså ;) Satte oss en stund nere vid vattnet vid norra hamn där en kille hade fått för sig att bada, han simmade omkring där i vattnet - tills kustbevakningen kom och tog upp honom.
Sen gick vi in på området och åkte virvelvinden, fick åka svinlänge och det snurrade hur mkt som helst (kanske därför jag har lite ont i nacken idag). Gick i alla fall vidare in på Rockabillytältet och dansade lite. Jag körde raggningsrepliken "Inte för att skryta, men.. jag känner batman". Skulle bli bjuden på ett åk men vi ides aldrig åka nå mer. Men lite kul var det, ena killen vid bordet nappade ju och tyckte det var jättekul - typiskt att det inte var han jag ville prata med ;p

Nu är det jobb hela veckan och ladda batterierna. För på lördag mina vänner, då är det säsongsavslutning på Western Farm med E-type som dragplåster. Även om han kanske inte är den bästa så är det ju bara en liten liten del av kvällen.
Det kommer att bli Kanooon!
RSS 2.0