awaaay.

min lägenhet luktar fisk, då vet ni. tappade ut en burk makrill med tomatsås på golvet så det splashade på mattan och väggen.. nåja, det luktar inte lika mycket som igår iallafall.

Kom precis hem från stugan, ska lägga in lite snygga bilder sen. ändå. Har ju som lite skumma tankegångar ibland, tänkte att jag kanske skulle börja skriva ner dom här. Ni kommer tycka jag är lite knäpp men det är bra att vara knäpp ibland. knäppknäpp. Allt blir så mycket roligare då!

Som i bilen idag:
känns som att alla byar har vart årets by nån gång, och så tar dom aldrig ner skylten. Typ Koler: årets by -73. Eller nåt. Undrar vem som utser årets by?? Kanske landshövdingen! Fast ne.. hmm.. ändå kul om Roger Pontare utsåg årets by. När byarna viskar mitt namn... Vill ni att jag ställer upp och utser årets by, aldrig sviker jag mitt kall när byarna viskar mitt namn.. ändå, tål att tänkas på.

Effekt! ..eller?


Mellanmålet efter gympasset består av Makrill (oväntat, huh?) och en kesomacka. Det här är för övrigt hårdbrödet jag köpte igår, inbillar mig kanske bara men det såg ut som att det skulle vara rätt bra ändå med långsamma kolhydrater och allt sånt där..

Nu väntar duschen, tvätten och sen blir det häng med Lotta. Är ju himla fint väder idag så blir väl chill i solen eller nåt sånt coolt. Cyaa!

morgonstund

Klockan är snart 8 och jag har redan slagit igång två tvättmaskiner, ska byta om nu sen hänga upp tvätten och slå igång en till maskin. Sen blir det dirr till gymmet - skönt!! Är som skönt att träna på morgonen ibland, då blir man lite piggare på dan och så är det som 'bortgjort'. Sen blir det att städa till lite i lägenheten och träffa Lotta tror jag nog :)


skön träningslåt, eller partylåt, eller alltidlåt..

suck

typiskt mig! insåg imorse att jag råkade ta en kupstorlek för stor på en av behåarna från Victoria's, mejlade för att se om det gick att ändra men då har dom redan hunnit skicka ordern. snyft. Får skicka tillbaks den sen om den blir alldeles för stor, vilket jag tror den kommer bli.. Tur jag klickade hem fyra och inte bara en BH då.

Nåja, pluspoäng för snabb leverans då antar jag.. Ska vara här om max två veckor så vi får väl se då. Borde få mitt paket från nelly på måndag :)

let me introduce you..

..to my new lovah!

Alltså ärligt, makrill i tomatsås är så jävulskt gott upptäckte jag förra veckan! Har ätit minst en burk per dag, tror jag blivit beroende.. Var och köpte nå hårdmackor idag också, såna crisp och så nå annat med quinoa och sånt nyttigt och så keso, såklart. Med grillad paprikasmak, muuuums! Än så länge funkar det helt okej med nyttigheterna, imorn är det gymmet igen.

Resfeber?

..ändå åka till Irland och jobba som Au pair eller nåt,
kanske gör det om det skulle skita sig i Spanien.

Sitter och kollar lite resor nu, tänkte att jag skulle ta en sista-minuten till Gran Canaria under v. 24 så har jag boendet klart under 2 veckor. Hinner man leta lite jobb, boende och komma på plats. Får se om det blir att åka själv då eller om det är nån fler som är sugen att åka på semester en eller två veckor och sen åka hem igen.

 Det blir nog bra, åker ju oavsett.. 

Festivalsommar

Hittade via Malin en helt fantastisk blogg som dessutom har tävling nu, självklart måste jag ju också vara med och tävla även om det inte blir några festivaler för mig i sommar *fäller en liten tår*. Ska ju göra massa annat kul i sommar, men hade gärna dragit på Metaltown, Getaway Rock eller Sonisphere.




Kika in på hennes blogg här!
Den här jackan skulle jag välja om jag vann, vill ha!!

Summer lovin!

Morsning! Soligt och fint idag igen, det här är ju helt sjukt skönt - snart är det sommar!!

Det måste vi fira med såna sommarskor och klänning!

imorn blir det ta tag i tvätten direkt på morgonen (07.00), har huuuuur mycket kläder som helst. pjuh. Om jag ids kanske jag tar och rensar lite i garderoben imorn också, känns som att det behövs nu innan flytten och de.

klickeliklick!

Oops
, råkade klicka hem 4 klänningar till, ett par skor, två väskor och ett armband... Nelly.com har storrea och jag kunde ju inte låta bli - fy på mig! Fast ne, vi får se hur det passar sen och vad som ska skickas tillbaka. Ändå smidigt att man kan göra det iallafall, annars hade man väl aldrig tordas beställa nåt.

Fastnade lite på Victoria's secret också och kikade runt lite, blev lite nya underkläder beställt därifrån också. Några BHar och trosor så när det kommer och om dom nu passar bra så ryker nog dom flesta andra skitbehåar som har vart med rätt länge nu. So long suckers eller kanske bränn behån!

men nu är det fan slutshoppat fram till juni!

..eller?

Let me hear you scream

GROOOAAR!!!
Erkänn ni hoppade till lite när ni såg mitt svettiga, röda angry face!

Men det är ju för att jag precis kom från gymmet, heeeelt slutkörd. Det är ju inte så konstigt att jag är svettig, röd och arg, där ser man ju ut som att man är förbannad när man har lite tyngre än man egentligen orkar. Förutom vissa som ser mer bajsnödiga än arga ut, men alla är vi olika.

Nu blire lite återhämtningsshake, dusch och sen hem och käka lite tårta hos mami, men bara lite.

hahaha, kom just fram till att det ser ut som att jag har en liten flint där på skallen. *ASG*

Grrrrraaattis!

Tänkte inte skriva så mkt mer än att mamma fyller år idag, här har ni lite bilder på mor o dotra (från Kreta 2009). Ska väl hem och snylta lite fika/tårta sen, nomnom! :)

klick klick

Back to work idag då, har haft lite mycket att fixa nu när man har vart ledig flera dagar. Men det har ändå gått bra, ska iväg och käka sushi strax sen möte ikväll. Det ska röstas, målas plakat och nattaffischeras. fast affischeringen får dom fixa själv så jag kan åka hemåt i någorlunda bra tid..

Fick 200kr rabatt på nelly.com nu om jag skulle handla före sista april så jag var ju tvungen att kolla in vad som fanns. Finns ju hur mycket snyggt som helst!! Men jag stannade mig själv, klickade hem några reaarmband och den här klänningen så vart det inte så dyrt heller. Hoppas bara den passar så jag slipper skicka tillbaks..

hemma igen

Precis kommit hem från stugan, orkade inte köra hem igår så stannade över och for imorse istället. Riktigt skönt ändå att komma ut dit och bara ta det lugnt, sola, grilla, spela kort..



Nu väntar däckbyte på bilen, ev. tvätta fönster hos farmor & farfar sen blir det gymmet! Vart ju aldrig dit igår så tänkte dra och svettas lite i eftermiddag istället.

Ha de!

Time to party!

Redo för party, kvällens outfit blir... samma som torsdag fast med strumpbyxor ist. för jeans, yeeei. Jag är så himla bra som inte har nå kläder och kör samma om och om igen. Men ikväll blire ju Pite och vi får se om det blir utgång eller inte.

Nåja, drar till Pite nu sen blir det stugan över dan imorn och lapa lite sol!

Lördag :)

Idag är dagen, slutar med onyttigheter tills jag åker utomlands (eller så länge jag klarar, ska då inte äta på veckorna iaf..) Solen skiner, jag har sovit tolv timmar och har bara lite träningsvärk sen igår - det kommer väl imorn när jag tänkte dra på gymmet igen.

Vad har denna dag att erbjuda då?
Ska till farmor och farfar på påskmiddag med kusinerna vid fyratiden, tänkte dra dit lite innan och steka en stund i solen.

Sen blir det ingen alkohol ikväll, orkar inte ligga bakis en hel dag till. sen kommer jag definitivt inte orka träna imorn om jag dricker idag, däremot kan jag tänka mig festa/dra på krogen även om det blir nyktert. Har ju bil så tänkte att jag kan dra nån raggarrunda eller så och se vad som händer.

Cyaa!

Nä, godnatt då!

Pjuuuh! Helt slutkörd efter en timmes stenhård styrketräning, men skönt var det! Var helt ensam på gymmet fram till halv nio ungefär då det kom en till snubbe som skulle träna, ingen unghunk tyvärr, men ändå lite skönt att vara helt själv med bara musiken.

Nu väntar duschen sen lockar soffan och lite serier, lär ju inte ta lång tid innan jag somnar..

Cyaa!

kanske ändå..

Ändå fara och träna, eller ut och gå kanske. Har inte precis nåt bättre för mig, är som uttråkad men orkar inte börja styra nåt heller eller åka nånstans så det får bli sån lugn kväll i soffan. Nä jag ska fortsätta min fundering om träning eller inte, se om jag hittar krafter till det.

kanske pite imorn, we'll see :)

Lite nytt

Befunnit mig i stan (Lule) från i onsdags och precis kommit hem igen. Har hjälpt Kikki att flytta i onsdags, stannade över där och shoppade lite igår innan middag och utgång. Köpte mig två nya tröjor och ett partyspel som invigdes igår, DRAW, lite som pictionary fast med lite sjukare grejer man ska rita. Ändå kul, men lite svårt.

Drog iaf till Allstar där det var rätt dött när vi kom, men det ordnade upp sig sen med massa folk - mest karlar. Men jag klagar inte på alla hunks som hängde där, säger bara en sak -RAOWR!

Dagens plan: Är jävulskt sliten efter typ två timmars sömn så det blir nog soffhäng, sova eller glo på film. Får se om det händer nåt spännande ikväll, tror ju inte det men vem vet..

Carlings 149:-

Cubus 79:-

tills vidare

Sådär! Har ändrat om lite i headern, ska fixa snyggare nån dag men jag ids inte!
vad tycker ni då, okej eller?

Arch Enemy och lite Aftonbladet-BS

För er som missat det så släpper Arch Enemy nytt album den 30 maj, "Khaos Legions". Tycker att dom borde släppa det nu, orkar inte vänta längre! Hittade iaf igen första singeln från skivan, Yesterday is dead and gone. Sounds good to me! Tror och hoppas att plattan kommer vara grym när den släpps!

Ni får avgöra själva om ni håller med mig eller inte:


FÖR ÖVRIGT såg jag att Aftonbladet efterlyser "coola metaltatueringar" till nöjesbladets hårdrocksdel, kanske man skulle skicka in en Angus, Slash eller Eddie? Fast... NEJ!

Fattar som inte riktigt vad den där hårdrocksdelen ska vara bra för, eller jag fattar ju att dom vill ha fler läsare men det finns ju så många tidningar som är betydligt bättre än vad Aftonbladet nånsin kommer att bli. Typ SRM, Close-up, Metalhammer och säkert nån fler.

Jihoo

Oj oj oj, klockan är tjugo över åtta och jag har redan vart på jobbet i en timme. Inte illa! Brorsan sku till tandläkarn på morgonen så har kört dit honom och sen vart här..

Idag blir det Luleyooo och hjälpa Kikki att flytta, spännande att få se hur lägenheten ser ut och kul att träffa henne. Blir ju sådär med mig och luleborna, vi är som aldrig lediga samtidigt men nu så! :)

Är för övrigt ledig nu torsdag, fredag, lördag, söndag OCH måndag - SKÖNT!!

Det behövs så lite,

YEI!! Jag har sagt det förr och jag säger det igen, tack och lov för högkostnadsskydder på apoteket! Har fått utskrivet en massa allergimedicin som egentligen är receptfri men har fått större förpackningar då och så kostade det inget istället för typ 100kr/st bara för ögondroppar och nässprej. Jag är så lycklig!

Ska fira med mjukglass, sen blir det fortsätta nyttigheterna resten av veckan :)

.

Alltså, ibland blir man ju bara förbannad på det manliga släktet och deras agerande.

Allergier och sånt kul

här kommer ett helt vanligt, tråkigt, gnällinlägg.

vart på knäinspektion idag, för typ hundrafemtielfte gången så nu skulle han skriva ett sånt invaliditetsintyg och skicka det så jag kan skicka in det till försäkringsbolaget och kanske eventuellt möjligtvis kan få lite cash från dom för bestående problem.

Sen fick jag massa recept fixade också så jag ska klara mig nu under våren och sommaren med allt det som flyger omkring i luften, får se hur det ska gå nu när jag redan känner av det. Har tagit blodprov också för att kolla av lite allergier så får vi se vad det visar. Tydligen så visar jag inga tendenser på allergi mot mandel iallafall, YEEEEI!! Så jag kan äta både jordnötter och mandel, hihi :) Men så sa han också att jag kan testa äta sånt som jag bara har små tendenser att bli allergisk mot och se hur det går. Svullar jag upp eller får utslag ska jag så klart inte äta det, men att jag ändå kan testa och äta vissa saker. En del korsreaktioner behöver inte ens vara så att jag har så det kändes ju som en lättnad!

Däremot så visade det sig att på nån skala så ligger jag på 30 och 50 när det gäller al- och björkpollen (normal allergi ligger på 1-2) så korsreaktionerna där är rätt säkert att jag har, typiskt. Inte för att dom där siffrorna säger mig så himla mycket mer än att jag är mest allergisk mot al och björk och inte riktigt lika mycket mot timotej, gräs, gråbo osv där jag låg kring 3-4..

Vilket liv man har egentligen, är allergisk mot kvalster, pälsdjur, pollen, nötter, äpplen, päron, kiwi, stenfrukter, körsbär, avokado, minitomater, papaya, mango, morötter och så astma på det. Och så kass syn, känns som att jag fick alla bra gener..
ska förövrigt tvinga mig själv till gymmet nu, wish me luck!

My life according to AC/DC

Hittade den här grejen på mina anteckningar på fejjan, är snart två år sen jag la in det där så återanvänder det här istället. Tyckte det var lite kul svar ändå och så kan ni sno den om ni har lite att göra nån dag.

Using only song names from ONE ARTIST, cleverly answer these questions. Try not to repeat a song title. Your artist: AC/DC

Are you a male or female:
Whole lotta Rosie

Describe yourself:
Rocker

Your friends describe you as:
Little lover

How do you feel:
Hard as a rock

Describe where you currently live:
What's next to the moon

If you could go anywhere, where would you go:
Hell ain't a bad place to be

Your favorite form of transportation:
Rock'n'roll Train

Your best friend is:
Danger

You and your best friends are:
All screwed up

What's the weather like:
Thunderstruck

Favorite time of day:
You shook me all night long

If you had a million dollars:
What do you do for money, honey ;)

If your life was a TV show, what would it be called:
There's gonna be some rockin'

What is life to you:
Can't stand still

The person of your dreams:
Shake your foundations

Your fear:
Boogie man

What is the best advice you have to give:
It's a long way to the top

Thought for the Day:
Fly on the wall

If you could change just one thing:
Caught with your pants down

How I would like to die:
Shot of love

My soul's present condition:
Back in business

My motto:
Ride on

jag

wind of change

Känner mig lite som Carola när jag vistas utanför dörrn idag och kommer av nån anledning att tänka på fångad av en stormvind. Jag undrar varför..?

För övrigt lyssnade jag på p3 imorse, som vanligt, där dom pratade lite om det här med t9 och autocorrect. Brukar vara in och kolla på den här sidan ibland och dom tog ett exempel därifrån imorse som jag tänkte dela med mig av till alla er som inte är morning bitches.

Egg attack!

Den här videon är ungefär som min morgon, fast jag skulle koka äggen när två av dom flydde till golvet. Sen när jag väl hade hett ner dom andra i kastrullen så gick ett av äggen sönder i vattnet också. Ägg alltså..
 

Där ser man

Uppdaterade visst bloggen när jag kom hem inatt, det var mer än jag kom ihåg. Blev utgång på Kalles i Pite igår men vi var väl där en timme max innan vi åkte hem igen, köpte inget alls så det vart ju inte så himla dyrt iaf. Hade som sagt nyskorna på mig men tror att dom ska få stanna hemma nästa gång det är alkohol inblandat, föll två gånger igår. Å andra sidan faller jag ju jämt oavsett tillstånd.. men igår snavade jag på en bräda när jag skulle ut och ta luft, sen när vi skulle till bilen var det så klart kullersten - lycka till att gå på dom med 15cm klackar säger jag bara. KABOOOm så satt jag på backen. Har alldeles blåa knän idag men det är smällar man får ta när man är klantig.

Idag lär det inte bli mycket gjort, ligger i sängen och kollar transformers och funderar på om jag ska gå och köpa en kebabrulle eller inte. hmm.. ringer nog och bestället så kan jag bara gå och hämta sen, så får det bli!

Får se om Lotta har tid och lust att hänga lite sen också :)

godnATT


GODNATT

Ready to parteeey!

Kvällens makeup/outfit:


eheeheh, egentligen sitter jag i mjukbrallor och maiden-tischa än, käkar OLW-stjärnor, glass och dricker påskmust. Silly me. Tänkte kolla Death race 2 nu innan jag ska snöra i mig mat, sprätta biran och dra på mig festkläderna.

Cyaaaa!

Under ytan.. (av sängen)

Tänka sig vad man kan hitta när man städar, drog ju fram dammsugarn idag och under sängen hittade jag en apelsin (nej den var inte möglig, chockerande nog), Fanneys fingervantar, en vattenflaska och massa dammråttor såklart.

nej, jag städar inte särskilt ofta. Det är tråkigt och jag vill göra sånt som är kul!


Ånej! Nu kom jag på vad jag drömde inatt. Jag var med i värsta saw-grejen. Det var en kille som hade samlat massa folk och så var vi tvungen att döda nån för att komma vidare, men jag ville inte vidare men var tvungen och nån snubbe flydde men blev tillbakadragen igen och jag vetefan. Sjukt var det iallafall och otäckt!

Har precis bäddat ner mig så hoppas väl på lite trevligare drömmar inatt, godnatt!

Kvällens company är...

Ben & Jerrys Jamaican me Craaaaaaazy. NOMNOMNOM
Har lånat hem The Switch och Death Race 2 som jag tänkte kolla nu medan jag smaskar i mig den här godbiten. Hoppas ni har lika mysig kväll som jag och mina två män. Faller lusten på har jag ju lite vin hemma också, fredagslyxar för mig själv ikväll. Sköööön..T!

Jag vet att ni älskar att jag har lagt ut så mycket egobilder senaste dagarna, men nu ska jag svira om till mjukbraller och slänga mig i soffan. Cyaaa!

i see you shiver with antici..... pation

okej, nu har jag vart hemma och inte gjort nåt i två timmar. Nu är jag less.. Ligger jag kvar i soffan kommer jag att somna och det känns ju lite trist att somna kl19 på en fredag?!

Så nu är planen att dra igång massa bra musik och städa, ja det är ju bättre än att sova iallfall. ibland. Min hall börjar mer och mer likna en sandstrand så det är väl lika att ta tag i det nu då. Kanske skulle provgå lite i nyskorna under tiden för att göra det lite roligare, tål att tänkas på.

why don't you stay for the night
or maybe a bite
I could show you my favourite obsession

Friday!

Plockat fram den tunnare skinnjackan och klackskorna, fredag och finväder idag!!
Ikväll blire hemmamys med mig själv, ska väl låna hem lite film och köpa nå gott.

Nu: Suushiiii!

It's just a jump to the left!


Alltså, egentligen borde jag inte ha fått se "Rocky horror picture show". Låtarna går på repeat i mitt huvud, heeeela dagarna. Mest Time Warp, Sweet Transvestite och Touch-a, touch-a, touch me.



Den var ju svinbra och låtarna helt medryckande, tänkte ni som missat det kan få höra en här..

 

Ring facket!

Från tjuvlyssnat:
En skolklass kliver på bussen, och det blir bråk om vem som ska sitta var. En pojke ~8 blir ledsen över att han inte får sitta bredvid sin kompis.

Pojken: (upprört) Jag ska ringa facket!


here u go - en smygtitt på nya gaddningen, har fortfarande plast på och är alldeles röd och svullen så inte i bästa skicket just nu. Kommer bild när den har läkt ordentligt...

Lite av helgen

Tar sån tid att ladda upp bilder, ni som vill se våra snygga bilder från helgen får helt enkelt komma hit och kolla! Det här var nånstans mellan Riksgränsen och Narvik om jag inte minns helt fel, fint var det då!

Vi hade några timmar (8 efter förseningarna) att slå ihjäl på tåget så vi tog lite cambilder. sexxeeeey!

Jag, Fanney och Vidar från lördag. Fanns inga normala bilder så den får duga.


Haa de!

Narvikweekend.

Galen helg i Narvik, men det var grymt kul och helt fint där med alla berg och snö!
Tåget var två timmar sent i fredags men vi hann ju de-sunka oss så vi var ready to party när vi kom fram. Blev utgång på två ställen i fredags, första stället var nån lada utbyggt med ett tält?! Drog då iaf vidare till nå ställe där Vidar, han vi hälsade på, jobbar på helgerna annars. Var svinkul men vart lite väl mycket dricka kändes det som, det måste ha vart bubblet som gjorde det.

Lördag var vi ut på 'byen' och kollade i nå gallerior, dyrt att shoppa så det blev bara badskum och en kebabtallrik för 150kr!! Var inte ens riktig kebab utan strimlad biff med rhode island-dressing.. :(

Sen var det tillbaks till Vidar och göra sig redo för lite mer party. Kom en massa kul folk, så drog vi ut på krogen igen. Vandrade runt där och pratade med massa olika folk och alla var lika trevliga så det var ju bara grymt!

Hoppade på tåget hem igen vid 9.20 söndag morgon så var lite lagomt sliten när jag kom innanför dörrn på kvällen, men det var det ändå värt. Kul att göra nåt och se nåt annat nån gång. Blev en massa bilder taget så lägger väl upp nån senare.. ;p

Cyaa!

Nytt med in flames!

För er som missat det så släpper In Flames snart sitt nya album "sounds of a playground fading" den 15 juni. Första singeln "Deliver us" släpps i början på maj, nice! Hoppas det blir bra men det tror jag :)

Almost friday!

I helgen är det reunion med barskolan gr.2 MIAMI, men det blir inget för mig. Det blir i Bergen och skulle gå på några lappar för mycket för att jag ska ha råd med det just nu. Håller ju på att spara ihop till Spaniensommar och tatueringstiderna framöver. Så mi familia får klara sig utan mig i helgen. Still love ya!

Istället blev planerna för helgen ändrat, blir att åka till Narvik med Fanney och hälsa på två av hennes barskoledudes. Aldrig vart där innan så det blir nog kul, trodde det skulle vara asdyrt att åka dit men faktiskt inte. Så i helgen - spontanresa till Narvik istället för Allstar.

frågan är ju om jag ska ta med mina nya assnygga skor eller inte....
men jag tror dom får stå på hyllan till nästa helg istället, om det blir nån utgång då.

Redan less.

Våren måste ju vara den värsta tiden på året, samtidigt som det är den bästa.

Har vart stentrött hela veckan och det blir inte bättre, snarare tvärtom. Det värsta är att jag inte är säker på om det är förkylning eller allergi men jag gissar på lite av både. Är så tung i huvet och inte på samma sätt som när jag är förkyld utan som när jag känner av nån allergi. Typiskt.

Nåja, det är bara att börja ta medicinerna ordentligt igen så kanske det blir lite bättre men lär ju fortfarande vara trött. Sen är det helt klart värst under våren, under sommaren lugnar det sig lite men då kommer alla andra pollensorter. Hade det vart en sort jag var allergisk mot hade jag inte klagat men jag var ju tvungen att bli allergisk mot allt..

Nä nu ska jag fortsätta jobba, förhoppningsvis blir jag lite piggare om ett tag.

let the sunshine in

helt fint väder det är idag! Varmt och soligt och skönt, nu börjar det verkligen kännas som att våren är på väg. Love it! :) Har jobbat hela helgen så var ledig igår och gjorde inte alls mycket, rätt skönt det också ibland.

Fanney kom hem till mig igår också och stannar väl nån dag, hon är på väg till Pitstan med bussen nu så sen blir att dra till havsbadet och plaska lite. Lä'ngesen man var där så det blir säkert kul, skönt med bubbelpool om it annat ;)

Ringt till läkarn och fått tid för en ny bedömning av knät, så ska dit om två veckor. Kanske dom äntligen blir nöjd på försäkringsbolagen och vill ge mig lite invaliditetspengar. Tycker jag faktiskt att jag borde få, har ju fortfarande problem och lär ha det resten av livet. Jävligt störande att det aldrig blir klart där borta..

nya skor!

tänkte bara uppdatera om att jag testade skorna idag (se inlägg från igår), för att se om dom överhuvudtaget gick att gå i och faktiskt. Dom var riktigt sköna till och med fast dom var skyhöga. Så jag köpte dom och blev lite lyckligare med livet, kanske lite skadad när man köper nya skor för att det är fredag men jag har faktiskt kollat på dom nu ett tag och kände att jag var värd det!

Så, skorna är nu mina, ska bara hitta nåt bra tillfälle att ha på mig dom. Det är trots allt nästan 15 cm klack totalt men dom kommer bli användna, i promise ;)

masterchef nästa!

Alltså jag är fan grym på att laga mat! Snörde ihop lite wokgrönsaker, tofu, qourn och risnudlar igår med gröncurrypasta och havremjölk. Var egentligen bara ett hopkok för att ha nåt att äta till lunch igår och idag, men det vart svingott!

Köpte mig för övrigt en ny lunchpåse och kaffemugg på Lagerhouse i onsdags, annars åker alltid maten i en system eller apotektspåse och det är ju rätt trist. Det behövs med roliga saker i vardagen!! :)

Finfredag!

Fredag idag, 1:a april dessutom men jag orkar inte skämta om nåt. Kanske kommer på nå asbra sen och bara måste driva med nån, fast jag gillar ju att driva lite med folk varje dag inte bara för att det är första april..

Snart är det dags att göra klart alla påbörjade tatueringar också, yeeeei!!
Den 13 april blir det Jeriz tattoo och göra klart armen, lär säkert inte hinna klart allt ändå men man kan ju hoppas. Sen var Kikki snäll och bokade in en tid åt mig på North tattoos nu när hon lika skulle boka själv, dom svarar ju inte när man ringer när det släpps nya tider. Den 18 maj blir det iaf att göra klart örnen :)

Vore ju lite kul att åka utomlands sen med halvklar tatuering i sidan, eller så inte. Skönt att den hinner bli klar och läka innan jag drar till värmen.

bara för att jag aldrig lägger upp bilder, eller tar några för den delen kan ni få ett vardagsjag:
RSS 2.0