Typical me.

Firade Fanneys 22-årsdag igår med hemgjord tårta, skumpa (alkoholfri om ni undrar) och en tripp till holiday world för att åka lite karuseller. Finns inte så mkt att välja på där men ändå kul att åka en stund nån gång.

Idag har vi inte gjort allt för mkt, jag och Malin låg en stund vid poolen och bättrat på brännan. Sen gick vi allihop till Yumbo och kollade lite shopping, framtida julklappar och sånt kul. Hälsade på några på playa del sol också och ikväll har vi bara suttit på balkongen och spelat kort och lagt ansiktsmask. Skön hemmakväll :)

Imorn blir det upp tidigt, ska och kolla in en marknad i San Fernando. Dom har öppet varje onsdag och lördag så vi tänkte att vi drar dit imorn och kollar läget lite, sen promenera därifrån så får vi en långpromenad på köpet. Perfekt. Är visst ett liveband som ska spela på ett av rockställena imornkväll så ska väl dit och kolla läget, se om det är nåt vettigt. Alltid kul att kolla liveband.

På tal om liveband, insåg precis att Motörhead spelar i pontushallen i Luleå den 15 december. Dom verkar inte ha gjort någon reklam what so ever och jag har missat datumet helt. Så jävla typiskt att jag kommer till Lule den 20e, hade ju lika gärna kunnat åka hem till den 15e. Men sånt är livet, får väl se dom en annan gång i ett annat liv annars.

Ska socialisera mig lite med Malin nu, eller läsa en bok.
Cyaa!


Ready, set, go!

Precis fixat oss klara i huset, sitter i soffan och väntar in Malin. Om dom är i tid så har planet landat redan, hihi! Fanney är svinsnygg ikväll, jag är gode snygg också och Tove självklart också - Snygga lilla tjockisfamiljen redo för utgång ;)

Ska fira Fanney i förskott, men det blir ingen storfest, så jobbigt att städa sen! Men har blivit lovade champagne på några ställen så det blir väl lite halvtidigt ut sen.
Nu får taxibilen med malin gasa på så vi kan börja fiesta lite!


(en standardförfest här, alla in the moment kan man väl säga. hahaha)

här sitter jag

på balkongen halv fyra på morgonen, har just ätit lite av min tonfiskröra och mår allmänt prima. Blev inte så sen utekväll ikväll, ska ju orka fira fanney imorn också så det blev lugnt idag. Lyckades dock tappa min spanska mobil (note to self: sätt inte mobilen i jackfickan på jeansjackan, den är för liten och ramlar ut..) Tydligen var det fler som har blivit av med sina telefoner ikväll men vem vill ha min billiga spanska telefon med inga pengar på saldot. keep it if you want it! Nämen vi ser väl om jag får tillbaka den eller inte. ärligt så bryr jag mig inte så hårt, jobbigt att köpa en ny telefon eller nummer bara.. och alla mina telefonkontakter kommer vara borta. Okej lite sorgligt ändå. suck.

Nä jag och Tove sitter här på balkongen, lite småkyligt men har ett lakan runt mig så det är prima ballerina.

Och imorn kommer hootchi mama hit, fan vad kul! Saknar den bruden, har ju inte setts på ett halvår. Inte superlängesen men fortfarande ett bra tag. Nu har till och med Mattie kommit hem från jobbet och är på väg ut så jag ska väl dra mig mot sängen så jag orkar med imorn också.

Cyaa!

Onsdag

Molnigt idag, jag och Fanney ska städa lite i lägenheten sen ut och gå en sväng. Hon väntar paket från Sverige som borde komma idag så vi håller tummarna på att vi kan hämta ut det.

Jo och så köpte vi en engångskamera när vi var och snorklade/åkte båt med Viktor. Lämnade in kameran för framkallning igår så ska hämta det idag, kul att kolla på riktiga bilder och inte bara på datorn.. Kanske borde köpa en ram så vi kan sätta upp nån bild i lägenheten också, hihi :)

Kanske fixar håret senare idag också, känns som att det behövs. Just nu är det mest brunt och vill ha det mer rött så ska försöka fixa det sen. Och lovat Fanney att försöka locka hennes hår. Har mycket att göra idag, och kanske utgång ikväll.

Först städning - to the cleanmobile!

Okej

Malin kommer faktiskt för att stanna hela två veckor med mig och Fanney, jippiiiieee!!! Då hinner vi göra massa kul!

bara så ni vet ;)

En massa bus

Viktor har vart här en vecka och har gjort en massa kul, har slutat på playa del sol så haft massa fritid. Var på Holiday World och åkte lite karusell, åkte till Aqualand och badade sen drog vi på båttur med snorkling och sånt. Hade en kul vecka iallafall :)

Och nu på fredag kommer Hootchi mama hit en vecka!! AWESOME!! Nina med familjen kommer också hit så det blir också kul, får träffa lill-oliver också. Sen fyller Nina år i december så ska fira henne nästa vecka tänkte jag väl.

Många födelsedaga nu, på måndag fyller Fanney år så på fredag blir det fest! Och på måndag tårta! :)

Nu ska vi ut och promenera en sväng, hörs!

BTW, min chestpiece är klar nu:

Buenas dias!

Här sitter jag, på en stol i köket. Har vart uppe sen nio imorse - det ni! Var ut igår också så det blev väl lite lagom sent sisårdär 5 imorse kom vi hem så det är ett under att jag är uppe och är pigg nu. Jag älskar mirakelbrustabletterna som Alicia på jobbet tipsade om. Smakar skitäckligt men funkar typ som resor, fast bättre!

Äter KAVIAAAAAAR och ägg. Mums!

Sen myser jag i mina nya assköna pyamasbyxor, yum!

Meeeen nu tycker jag att min lilla ägghalva på tallriken ser lite ensam och övergiven ut, ska käka upp den sen diska undan cho städa till i lägenheten så det är lite fräscht iallafall. Viktor kommer ikväll för att hälsa på och semestra en vecka, awesome! SÅ ikväll är det utgång! Ja Fanney, jag ska duscha först...

Hasta luego!

aaaaaaahj

Åh jag är så trött.. Ska röra mig mot jobbet om en halvtimme, jobbar kväll i kiosken idag så tänkte att jag kunde sova länge idag då vi var ut igår men icket. Fanney har nåt skit med ögat igen så det va bara gå upp och åka till jobbet med glasögon, sen doktorn, apoteket och hem. men nu är det ju ingen idé att sova så jag får helt enkelt vara trött.. Fanneys kompis från barskolan ska flytta hit, han kom igår så vi var ut. Kan vara därför jag är trött också, hmmm.

Nä ska kolla runt lite på internet sen börja röra mig, tänkte prova våra nya bakismirakeltabletter. En brustablett som en tjej som har börjat på jobbet tipsade om, det smakar visst skit men är svinbra så vi får väl se. ska ta en så jag pallar jobba hela kvällen.

cyaa

i know

it's only rock'n'n roll...

Nämen, jag tycker det är så tråkigt med bloggdesigns. Har bytt nu iallafall men kan inte påstå att den är sådär supersnygg, orkar bara inte bry mig.

Är molnigt ute så håller mig till sängen tills jag ska iväg till jobbet, kolla lite serier tänkte jag.

fortfarande ensam hemma, vars är alla..?

It's raining meeen

Regnade igår så både jag och Fanney fick vara lediga, yeeei! Hann vara på jobbet typ tio minuter innan vi blev hemskickade så vi hoppade på första bussen till Las Palmas för att dra på Las Arenas och shoppa. Drack några drinkar, träffade Ali och shoppade massa kläder, svinkul!

Sen drog jag ut och ölade lite med Marlene, sen ner i hålet och drinka lite med Tove och alla atlasfolk som var ute, pratade med kebabsnubbarna och gick hem. Vaknade nu vid nio då Fanney gick upp, hon börjar 10 idag, själ tänkte jag nog sova lite till sen lägga mig vid poolen. Är så sjukt blek just nu, har inte haft tid eller ork att gå ner och sola och när jag väl har haft tid har det blåst asmycket eller varit mulet. Typiskt.

Börjar jobba först 15.30 idag så ska väl göra nåt vettigt nu iallafall..
Cyaa

Måste rätta mig

..efter att min roomie läste mitt förra inlägg, jag har ju jobbat 8 dagar i rad förut. Så jobbigt är det inte, men har ju haft stillasittande jobb i drygt tre månader så att stå upp 56 timmar på en vecka är lite lagomt ovant för fötter och ben. Tar väl ett tag för kroppen att vänja sig antar jag.


För övrigt var det typ sju pers som frågade om jag och Fanney var systrar igår, wierd. Så lika är vi väl inte?? Men man blir väl som man umgås antar jag...

Just det, så har jag bokat om min tatueringstid så chestpiecen blir klar först om två veckor, men det är rätt lugnt. Då kan jag bada och sola i två veckor till lite iallafall..

Cyaa!

Jobbar, jobbar, jobbar.

Jobbat 8 dagar i sträck nu, 8-timmarspass. Det känns i fötterna kan jag säga och i benen! kommit hem vid halv sju och bara legat i sängen och vilat, samma grej flera dagar nu. MEN idag har både jag och Fanney köpt nya skor så det kanske ska bli lite bättre med stå och gåandet på jobbet. Reebok easytones blev det, kanske får lite snyggare lår och rumpa i samma veva. hahahhaa.

Jobbar kväll i kiosken på fredag så är ledig fram tll 15.30 iallafall sen är Fanney ledig på lördag mest troligt. Får se när jag får en hel dag ledigt, lär bli måndag eller tisdag.. Kan ju inte jobba varje dag hur länge som helst, ska ju bara vara 6 dgr/vecka! Men vi ska få schema i veckan, SKÖNT. Så vet man vars man ska vara varje dag och när man är ledig osv.


Här har ni våra outfits från i söndags, Alex från Clockwork Orange och Columbia från Rocky Horror Picture Show

Då vet ni läget, nu ska jag och mina lårskavsår och ömma fötter kolla film och sova.
Haa de!
RSS 2.0