Back on track

Febern är som bortblåst, nu är jag bara lite hängig och så var det ju det där mer tandvärken.. Har lite svårt att gapa och stänga munnen så det ser helknäppt ut när jag försöker äta nåt, men ska ju till tandläkarn imorn och kolla. Idag är det jobb 10.30-14.00, skönt med kort dag nu när jag inte är helt frisk än. Är ju inte så smart att arbeta ut sig totalt och sen ligga dödssjuk flera dagar. Har inte tid att vara sjuk, som sagt.
Och nu är det bara två dar kvar till Halloween, ska bli så kul!! Jobbade förra året så det blev som inget speciellt då vad jag minns, men i år blir det utgång - All in med utklädnad och allt ;) Det blir Statt på fredag och Western Farm på lördag - It's gonna be awsome! Jag & Emelie kommer göra stan osäker, förhoppningsvis ska Kicki också med :D
Så får vi se på lördag, tanken var ju att vi sku vara hos mig innan man drar till farmen men då går det ju inga bussar så vi får väl se om nån ids komma hit annars får vi träffas på plats ;P

Men nu mina kära vänner ska jag leta reda på lite te och frukost :)

jag har inte tid att vara sjuk!

Har vart på jobbet idag, sen for jag och Emelie till Pite havsbad och slöa lite. Kände mig mycket piggare och friskare efter lite ångbastu och bad. Tills jag kom hem, helt tung i huvudet och självklart har jag feber. Inte nå hög men tillräckligt. Kunde inte bli mer typiskt. Ska ju jobba imorn! Halva personalen är på utbildning så jag ska beställa och greja på livs hela dagen, hur fasiken ska det gå? Min plan är: maxdos alvedon & ibumetin och sova nu. Sen åka till jobbet imorn och se hur det går, får ta det lugnt och blir det supertungt så får jag väl prata med chefen och åka hem och sova. Finns inte mkt annat att göra.
Fast jag tror att en del av huvudvärken egentligen är tandvärk, har ont i tre av mina fyra visdomständer så ska till käftis på torsdag och kolla upp det.. Men sen ringde jag Tomi en sväng nyss och då kändes det inte lika illa i huvudet så det var ju som en superkur tills jag ställde mig upp och la på.

Nog tycksyndommigdravel, var ju ut i lördags och det var då kul iaf. Och nu är ju alla halloweenkläder kirrade, fast det har jag säkert redan skrivit innan.. Ska bli så himla kul! Ska bara kurera och bli frisk först, alla tips för snabbotning är välkomna!

Nä, en tekopp med några fisherman sen är det läggdags!

Det är dags för fredagsmys..

För alla OLW-älskare jo.. Nä ska jag vara helt ärlig så har jag just kommit ur duschen och är på väg i säng. Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om det är sprutorna, men är som trött och seg nu. Ska jobba förmiddag imorn pga sjukdom, hade egentligen sett fram emot en dag helt ledig men det är ju cash så nog ställer jag upp. Men det är då löst så jag får sluta halv tre så jag hinner byta om innan jag ska hoppa på bussen till Pite, för imornkväll - då är det party ;)

Idag kom Emelie upp till norrland så vi hängde lite på stan och har hittat svinbra grejer till halloween, säger inte vad det blir än men det kommer bli legen - waait for it - dary! ;p Tänk vad man kan fynda på Myrorna om man bara letar lite, och tänk att man KAN ha en lite för liten storlek det är bara att pressa och be om hjälp när man fastnar och inte kan sluta skratta i hytten.. Men det var en annan historia.

Nä hörni, jag kan väl bjuda på lite musik åt er som inte går och lägger er klockan nio en fredagkväll.


tänk att det är över 3 månader sen RW, känns som att det var igår vi stod och väntade på att Arch Enemy skulle komma upp på scenen. Hojjaligen var tiden går fort..

Let's talk costumes

Hey! Snart är det läggdags, eller jag ligger redan i sängen fast med datorn och har fastnat i nya säsongen av 90210.. Egentligen är det inte så himla bra men det går som ändå inte att slita sig, förutom nu då.

Vet inte än vad jag ska hitta på för kul klädsel till halloween, vill inte vara standard typ ängel, djävul, vampyr etc. Men nåt ska jag väl komma på, det är ju bara en gång per år man 'får' spöka ut sig till en zombiebrud ;) om man är fullt frisk och inte ett barn då.. Iallafall fick jag den här länken, gick inte att ladda upp bilden då hade jag gjort det. men om ni ids så kan ni ju kolla, men jag tyckte den var rätt kul ändå ;p
THE Halloweenklädsel ;)

Back to Beverly Hills..

Kort och gott

Var på 40-årskalas hos grannen igår, mycket trevligt. Sen blev det utgång i Pite med Kicki och tequilan, det var kanoon. Och det var nog jag också, men jag stod upprätt och visste precis vad jag höll på med så det var ingen fara. Känner mig gode så opigg just nu och ska jobba ikväll. Men först blir det dusch och mat, sen promenerar jag nog till jobbet så jag får vakna till lite mer. Det ska nog gå bra det här :)

over and out.

I'm so tired,

I helgen blir/är det lugnt som gäller. vart på jobbet mellan 11.15-22.15 idag, imorn förmiddag, söndag eftermiddag och måndag samma som idag. + jobb hela veckan. Nog är det lite segt. men å andra sidan ska jag inte klaga. Jag har trots allt ett jobb och bra arbetskamrater.

Nåja, har mördarhelg i helgen men så är jag ledig några helger efter det här och har redan 'planerat' fram till mitten av november.. hojjaligen. Till helgen är jag ledig och då är Emelie och gör norrbotten osäkert - awsome! Helgen efter det är det halloween och party ;) Sen är det november - redan?- och då åker jag  till Järbo och hälsar på Tomi, Kicki är också med men hon ska nog hälsa på Åhlund. Men det ska bli kul! :)
Så det händer en hel del bra grejer dom närmsta helgerna, får tänka på det när det är tungt på jobbet :p

Men nu är det godnatt för fröken B, ska upp tidigt imorn.

Det var bättre förr ;)

Vart som klistrad vid reklamfilmer på youtube, Emelie hade lagt upp några på fejjan och så blev det som det blev. Och så hittade jag den, Icas egna varor-reklamen! 7 år sen.. Känns inte som det, kan texten fortfarande som om det var igår den gick på tv. haha. Finns det nån som har lyckats med reklam så är det nog ICA, det är ju värsta historien.
Hursomhelst, her upp två låtreklamer. (det är ju ändå dom bästa)

Enjoy ;)


Nothing, really

Haha! Hade 26 unika besökare här i förrgår, det var ju lite fler än mina annars tre stycken.. ;)

Nåja, idag är jag ledig hela dagen!! Jobbade 11.30-22.15 igår så det känns rätt skönt att få vara ledig, imorn blir det Sunderbyn på hyposensbehandling (står det på lappen, men vi kan ju säga allergisprutbehandling). Ska vara där 10.30 och få tre sprutor med 30 min mellanrum så måst vara på sjukhuset typ 2 timmar, får ju inte åka hem direkt heller utan måste stanna en halvtimma efter sista sprutan ifall jag får nån allergisk chock eller nåt sånt.. Tror jag ska gå och köpa nya Sweden Rock Magazine så jag har nå vettigt att läsa när jag väntar, dom har ju bara illustrerad vetenskap där borta. tråkiga jävlar..

Kanske skulle ta och dra på sig lite vettigare kläder så man törs visa sig ute..

There you go

Bara för att den nu är klar så kan jag ju bjuda på en bild.
Her väl in en ny senare när det har läkt lite bättre, nu är den ju alldeles fräsch ;)

once you started, you can't stop.
har redan tankar på nästa projekt..

(just det, den är gjord på Jeriz Tatto)

Turnéinvigning i Pite á la Mustasch

Mustasch var bra igår, det var inte så mkt folk under förbandet dom flesta satt vid bardelen men kom när mustasch kom upp på scenen. Kortfattat var det armar överallt som på vilken annan konsert som helst, hade en full kille som mer eller mindre lutade sig mot mig ett tag, Kicki fick en arm mot halsen. Men vi lever.. ;p

Ralf sprang som en annan tok ner från scenen och ställde sig på staketet och spelade. Rakt framför oss, så gissa vars mitt ansikte hamnade? Face 2 skrev, inte nu så att det tog men helt plötsligt såg jag inte så mkt mer än ett par jeans, hmm.. Man fick väl passa på att toucha lite då ;) - Nej inte där!

Fångade tag på ett svettband också från basisten och tro mig - det var svettigt.. huualigen. Sen hade dom ju signering där dom signade skinkor, tuttar, skivor och våra biljetter. Rätt sjukt egentligen, dom som ville ha på brösten var halvtanter i 40-50årsåldern som sen gick till varandra och tyckte det var svincoolt! 40-årskris?!

Nåja, idag är jag iallfall ledig så jag ska int göra nå förutom att äta hos farmor och farfar. Känns som att det blir chips och film ikväll. Imorn är det en ny tatuering på G, för er som missat det ;)

Den här låten har fastnat i mitt huvud nu hela veckan, så jag her upp den åt er.

It's a long way back

Ikväll gubbar, ikväll är det Mustasch som gäller ;)

I've got my motor running, my motor running.

Har sparkat hem Tomi och har inget bättre för mig än att sitta vid datorn. Tänkte gå ut en sväng men det är så blött ute från snön som kom idag! Har nog inte gjort nåt särskilt egentligen trots främmande, har jobbat i helgen så kanske inte den mest roliga att vara hos.. Var iallafall med Kicki och Åhlund på lördagen, käkade gott och sånt. Var till Pite en sväng också och hälsade på Kicki nr1 och så var vi på "The ugly truth" igår på bio. Den var faktiskt rolig, fast vi var bra 6 st i bion.. Men det har då vart kul med besök iallfall :) Sen är det ju bara några veckor tills Emelie kommer upp och gör norrbotten osäkert också, hehe ;p

Imorn och fredag är det jobb men på fredagkväll väntar ingen mindre än Mustasch ;) Kanske inte favoritbandet, men dom är ju bra och dom kommer till pite så det blir kul. Kör ut m & p ända till London resten av helgen - sweet. Får välja själv vad jag vill laga för mat i helgen. Ska vi gissa på att det blir paj eller wokgrönsaker. Det är som standard av nån anledning..

Ja och så skulle jag ju gadda mig i måndags, men så hade han fått ryggskott så det blir på söndag istället. Men det blir bra det också, helgen kan ju inte bli bättre - mustasch, lugnt hemma & tatuering ;)


kan väl bjuda på lite bilder, var ju ett tag sen..
tomi
Matlagning på G

kicki & åhlund
Kicki och Åhlund, dom skrattar säkert åt nåt av alla mina superskämt ;) hahaha

utsikt hundberget
Passade på med lite bergsklättring när det var så fint väder :p

första snön
Dagen efter (läs: idag) var det inte lika fint väder.. Första snön, förutom det lilla som kom i söndags. Men som ni ser är det mest slask så det smälter väl bort på nån dag..

Later!

Here I go again

Känner att jag är lite 'dålig' på att skriva här. Har som inte riktigt idas bara.
Så vad har jag gjort i veckan? Har jobbat och jobbat, och bakat bullar :) alltså typ ingenting. Jo jag har skickat en ansökan till ett jobb i Pite också. Inte för att jag inte trivs på mitt nuvarande jobb, men det hade varit skönt med ett heltidsjobb och få prova på något nytt samtidigt :) väntar med spänning på svar.. :p

Idag är jag iallafall ledig, och har sovit ända till nio! Så nu väntar dusch och lite städning innan det bär av till Lule, ska hämta Tomi & Åhlund på kallax vid tvåtiden så jag tänkte ta en fika eller nåt på stan med Malin och Sanna innan det. Var ett tag sen jag träffade nån av dom känns det som, men det är klart. Hur ofta har luleborna vägarna förbi älvsbyn? ;p Är ju inte allt för ofta i stan jag heller men idag blir det förhoppningsvis av att träffa brudsen lite :)

Nåja, har två timmar innan jag ska åka. Ska väl dra mig till duschen till att börja med.
Ha en bra dag mina små läsare ;p
RSS 2.0