Tofsar är ju så fint!

Kollar första avsnittet av Sommar i Sverige på tv3play, Maria Montazamis syrra är med om nån missat det. Dom låter ju på pricken lik när dom pratar, hahaha! Maria är ändå så jävla skön, hon låter kanske lite trög men är som ändå inte det. Inte på samma sätt som dom andra hollywoodfruarna i alla fall..


Blir för övrigt inget blodgiveri för mig, tar det om nåt år istället, man måste vänta 6 månader om man tatuerat sig och jag planerar ju att göra klart armen och lite annat under våren så det är ju ingen idé då.

Nu ska jag bara kolla klart avsnittet sen tänkte jag lägga mig och läsa lite ur Mia Skäringers bok 'dyngkåt och hur helig som helst', köpte den i helgen och har börjat läsa lite smått. Den var som lättläst och med både humor och allvar så ska väl ge mig på det nu då. Kanske borde ta mer tid att läsa överhuvudtaget, läser bara när jag reser och för tillfället håller jag på med Slash självbiografi, Nikki Sixx: Heroin Diaries och I am Ozzy.

Läser inte många för att dom är dåliga, men ska jag läsa vill jag ha allt! Sen har jag som fastnat lite, slash hade jag med till thailand förra året men den har tappat en massa sidor när det var så fuktigt så blir lite jobbigt att läsa då och ozzy's hade jag med till miami men det fanns inte så mkt tid att läsa som jag hade tänkt förutom på resan men då var jag för trött.. Egentligen är det ju bättre att läsa lite innan man ska sova än att sitta vid datorn, kanske borde prova och se om man sover bättre.

Cyaa!

måndag

Fortfarande helt trött fast jag somnade rätt tidigt igår, ska väl ta mig på gymmet och en promenad ikväll så kanske jag blir lite piggare. Sitter i Pite och jobbar på, planerar årsmöten fortfarande. Kändes som att det mesta var klart men icket, har ju massor kvar än men det löser sig.

Har sagt upp lägenheten idag, så senast den 30 april är jag utflyttad därifrån. Får se vad jag ska hitta på då, blir väl att bo hemma ett tag kanske vi får se. Ska då snöra iväg det mesta på blocket sen, ingen idé att ha kvar ska ändå köpa nytt sen.

Nä, nu ska jag jobba vidare ett tag. Ska iväg till blodgivarcentralen vid tre och se om jag får bli blodgivare eller inte. Impulsgrej för nån vecka sen skickade jag in att jag ville bli blodgivare, är ju inte rädd för nålar och ge blod och sånt så varför inte? :)

Cyaa!

Crazy weekend

Hemma igen, ligger i soffan och kollar vampire diaries för tillfället. Ska snart borsta tänderna och hoppa i säng. Brukar ju som aldrig bli riktigt bakis, men är så grymt seg idag. Var värre igår men tillräckligt idag..

Helgen var som väntat riktigt jävla rolig! Kom till Halmstad fredagkväll, åt tacos och drack tequila och lite annat. Kul att träffa alla igen, eller vi var 11 som kom så fler än hälften iaf, nästa gång kanske resten kan komma också förhoppningsvis :) Det blev utgång på the corner eller nåt sånt, niklas åkte ut men annars var det riktigt kul. Åkte tillbaka och däckade. Lördag var riktitg seg, alla var som nå zombies så det blev hyrfilm, godis och chilla lite på dan och tagga till på kvällen för med party. Trodde inte jag skulle orka, eller ingen verkade ju orka först men nog fan gick det allt. Dricka lite till och så ut på ett annat ställe och dansa, dansa, dansa. Halmstadsborna verkar ju inte tordas bjuda på sig själv och dansa för att det är kul, förutom våra halmstadare då, men annars såg det väl ut som att vi gick på nåt medan dom andra stod och rörde lite på fötterna bara.. Nån hattbrud ville bråka, mcdonalds saknar en servetthållare och vi snodde en taxi före den långa taxikön. Galen natt men fan vad kul det var! Sen var ju andreas föräldrar så grymt söta också, att släppa in 10 okändingar i huset en hel helg bara så där, men så jävla härliga dom var överhuvudtaget! :)

Kan väl säga att det var för jävla kul att träffa folket igen, ser framemot nästa gång ;) kul också att kunna dra lite internskämt igen och miamigrejer som nån fattar, många skratt har det blivit den här helgen. som andrea sa; det låter lite som en komediserie typ 'two and a half men' när vi sitter i köket och pratar..

Har bara två saker att tillägga.

Muums och älskar er! ;)

hit och dit

Är helt slut, fattar inte att jag kan vara så trött! Blir väl sängen snart antar jag så jag orkar med helgen.. Imorn blir det upp tidigt för att möte upp Kikki på Kallax och åka mot Halmstad, ska träffa alla sköna lirare från barskolan. Det lär bli en grym helg!! :)

Har varit på sjukhuset idag och röntgat magen, får se nästa vecka vad dom säger. Sen funkade inte internet på jobbet, så lagom typiskt men hade lite annat som skulle göras så det var ju bra. Sen hem och sälja iväg crosstrainern, la ut annonsen igår så snabbt gick det! Ändå skönt, den står ju bara där och dammar fast än den är bra.. Sen har jag rännt och tvättat dom senaste timmarna, har ju inga kläder att ha på mig! Eller okej det har jag, men underkläderna har börjat sina den senaste veckan.. Nu har jag då äntligen tvättat klart så ska väl ta tag i packningen då, egentligen behövs det ju inge mycket för fredag-söndag men det får bli en liten väska eller bag. Det beror på hur mkt jag kommer fram till att jag ska ha med mig, typ skor..

Nä, kommer somna om jag sitter här en minut till. Nu packa, sen fruktsallad så frukten inte blir dålig innan söndag.

Cyaa!

Mensvärk och ungar.

Usch vad trött jag är, helt stört.

Var en sväng på gymmet idag, blev bara 45 min men det är ju bättre än inget. Blir lite starkare för varje vecka så det går framåt, förhoppningsvis blir det bättre med knät också. Vet inte om jag skrev igår men zumban var faktiskt roligare än jag trodde att det skulle vara och ändå rätt jobbigt. Var inte helt slut efteråt men det blev ju som ändå ett träningspass, dock var det inte så bra för knät kände jag. Hade rätt ont under tiden och efteråt, typiskt. Men förhoppningsvis så ska det också bli bättre nu när jag har kommit igång med styrketräningen igen.

Var på U-mottagningen idag också, dom har ju bara öppet på onsdagar. Skulle ringa och boka tid imorse men minnet svek mig så fick springa på öppna mottagningen istället, dom har ju faktiskt öppen mottagning hela 2 timmar/vecka! men det var då ingen kö så det gick snabbt och smidigt. Skulle mest prata om nya prev.medel pga mensvärk. Har provat lite olika sorters p-piller men har fortfarande så det blöder och värker som fan. Sen har jag lite svårt att komma ihåg det där med piller så det funkade väl sådär.. Så fick jag p-ring istället, har funkat bra så länge jag hoppar över mensen men så fort jag ska ha det så är det kaos igen, hualigen. Blev så less nu sist så var och kollade vad man egentligen kan göra åt det. Blir att sätta i en hormonspiral istället och hoppas att det funkar bättre. Sen är det ju bara ett plus i kanten att man är skyddad från graviditet i 5 år.

Det känns för övrigt som att det bara sprutar ut ungar hit och dit av tjejer i min ålder, helt sjukt egentligen. Visst kan man ju få ungar när man är 20, men det känns ju som. Nä, jag vet inte. Jag kan som förstå det, men ändå inte. Eller nä jag förstår inte de som planerar att skaffa barn innan 20. Har man inga andra mål i livet? Inget som man vill göra före man är där? En stabil ekonomi och förhållande, drömmar och mål? Jag kanske kan förstå om det var oplanerat men samtidigt så är det ju planerat nånstans om man inte använder någon typ av skydd, eller?

Nä, jag ger mig nu innan jag åker på stryk av nå lattemorsor..

Danskjäääävlar..

Skämt åsido, eller kanske inte.. Halvlek nu i handbollen och Sverige ligger under med några bollar mot Danmark. Men det är ju ingen jättespännande match då bägge lagen redan är vidare till semifinalen.

Var på ICA efter zumban och köpte på mig massa frukt och drog ihop en fruktsallad med: banan, apelsin, blodapelsin, clementin, vindruvor, grapefrukt, vattenmelon, honungsmelon. Är en fruktsallad á la Sofie med bara frukter jag tål och kan äta ;)

Nä nu börjar matchen om, ska äta lite mer fruktsallad och hoppas att Sverige skärper till sig!

Cyaa!

Flairing

Christian Delpech på barskolan i Mallorca, han var i Miami också och flairade lite med grupp 1 men hann åka tillbaka innan min grupp kom dit. Typiskt.

Har för övrigt fått hem alla mina bartendergrejer som jag har beställt så nu är det bara börja öva med flairingen hemma, eller nånstans där det finns plats ;)

fullt upp

Hey ho!
Är på kontoret i Lule idag och ska planera upp lite årsmöten med Hanna fram till 14, sen blir det att gasa hem för ett SSU-möte i Älvsbyn där vi förhoppningsvis kommer skriva några grymma motioner till årsmötet. Ska väl försöka få i mig nåt i matväg under mötet för kl 18.00 har mamma tänkt lura med mig på zumba!  Blir intressant att prova på det, har dock lite träningsvärk sen söndagssvängen på gymmet..

Ska springa hem efter zumban så jag hinner hoppa i duschen innan handbolls-vm börjar 20.15. Sverige-Danmark. Båda är ju vidare till Semifinal men laget som vinner ikväll vinner gruppspelet så det blir väl en prestigematch, intressant att se hur det går iallafall.

Gode fullspäckad dag med andra ord, men lär ju sova gott inatt iaf.

Cyaa!

Lite ändring..

Skulle hellre ha en betydligt snyggare bloggdesign, men jag orkar verkligen inte lägga ner tid på det så hejn får duga tills vidare..

mixer - bra att ha.

Har precis vart hem och lämnat bilen hos mamma och pappa, tog en omväg på vägen hem trots att jag var rätt slut i kroppen sen igår och huvudet efter en lång dag. Kändes ändå skönt med lite frisk luft och känns bättre i skallen nu i efterhand även om det bara blev en halvtimmes promenad, men gick 15 imorse så 45 min är ju ändå bättre än ingenting ;)

Ska komma till saken, gjorde just en asgod smoothie. Var som sugen på nå nu men orkar inte göra en macka så det är ju som aldrig fel med en smoothie, mixade ihop frusna jordgubbar, hallon, blåbär, lite mjölk och sodastreamat vatten. Blev helt gott! Läste nånstans att man kunde snöra i bubbelvatten för länge sen, har inte testat innan idag men det blev riktigt bra. Lite småbubbligt bara men ändå, brukar köra ner en banan också när jag mixar men har inga hemma så det fick bara bli bär idag - fullt av antioxidanter! ;)


Imorn blir det däremot "storhandling" när lönen kommer, har frysen full med allt möjligt men kylen och fruktskålen börjar eka lite tomt nu..

Nu blir det kolla ett avsnitt av nån serie, sen hopp i säng.
för övrigt har jag inte skrivit så här mkt på bloggen på hur länge som helst, och ändå händer det inget utöver det vanliga i mitt liv för tillfället. Förutom att jag försöker komma igång ordentligt med träningen igen.

Cyaa!

Failbook.

sitter i pite och jobbar för fullt, tog en liten paus och scrollade igenom failbook. Finns rätt kul grejer där ändå, men tyckte dom här två var rätt roliga ;)






I övrigt insåg jag när jag kom till jobbet att jag tog på mig en trasig  bh, bygeln har visst gått av på mitten. Vetefan varför jag inte kastat den innan, bara kämpa på några timmar till sen åker den i soporna. Har knappt nån träningsvärk heller från igår, trodde att jag knappt skulle kunna gå idag men känner bara av det litegrann. Tänkte nog gå ut och gå en sväng ikväll däremot beroende på hur sent det blir i pite.

cyaa!

Jag blir hellre jagad av vargar..

Först och främst = Vinst för Sverie mot Kroatien, GRYMT!!

I övrigt sitter jag och bläddrar lite på aftonbladet.se, hittade en intressant artikel:

"Walter Eikrem, 13, från Rakkestad i Norge, mötte en vargflock på väg hem från skolan. Då plockade han fram sitt vapen – hårdrock.
– Jag tog upp mobiltelefonen och satte på den värsta heavy-metal-musiken jag hade och gick emot dem, säger han till VG Nett."

sitter och småskrattar i min ensamhet, jag säger inte att jag lyssnade på nåt bättre när jag var 13. Jag bara konstaterar att man tänker lite olika när det gäller vanlig rock, hårdrock, metal osv. men ni får bilda er en egen uppfattning om låten är den värsta heavy-metal eller inte.. Lite Creed funkar tydligen för att skrämma vargar, men jag förväntade mig, efter att ha läst artikeln halvvägs, att han skulle ha dragit på Cannibal Corpse eller Burzum.. 

totalt slutkörd.

alldeles precis kommit från gymmet, lite svårt att skriva då jag rent är lite skakis..
i vanliga fall kör jag bara ett varv styrke, hela kroppen med rätt tunga vikter och få reps (10-12) men idag minskade jag ett snäpp på vikterna och körde 15 reps och två varv. Sen blev det crosstrainer 20 min efter det, det finns en rätt kul inställning på den också. Man kan trycka in "armbooster" och "glutekicker" eller nåt sånt, asjobbigt men jävligt skönt efteråt att verkligen köra slut på varenda liten ork man har. Den kör då intervaller när det blir svintungt för armarna och intervaller med olika grejer för benen, typ snabbt, baklänges osv.

Rätt bra konditionsträning kan jag tänka mig också.. Känner att det börjar ta sig, ska bara hålla i den här viljan och att ta mig tid för att träna. Jag mår så mycket bättre och blir betydligt piggare av det så det är ju bara positivt!

Ikväll är det för övrigt handboll igen, 18.15 spelar Sverige-Kroatien. Vi vann ju över Serbien med 28-24 igår så jag hoppas på vinst ikväll igen, kommer sitta här i soffan och heja och ropa fast dom kanske inte hör..

Men nu ska jag kravla mig till duschen och sen släpa mig dom 100 metrarna hem till farmor och farfar där det bjuds på middag, ändå skönt att slippa laga mat ibland ;)

cyaa!

ny design.

För övrigt är jag sugen på en ny design, den här är så jävla trist.
Nån som har mycket fritid och har lust att hjälpa mig med den? :)

slutkörd

Har tagit mig iväg på gymmet nästan varannan dag nu sen i fredags, alltså tre gånger.. men ändå! Det är inte fy skam. Dock djuriskt tungt i fredags när jag skulle träna, hualigen! Har inte vart där sen i oktober så nog kändes det allt, var tvungen dra ner lite på vikterna för att klara nå men nu är jag nästan tillbaka där jag var för tre månader sen så det går rätt fort när man väl kommer igång ändå.

Nu är det bara se till att träningssuget håller i sig och att jag inte blir sjuk igen..
- Beach 2011 HERE I COME!! ;)

För övrigt har väl ingen missat att det är handbolls-vm nu?
Sverige fick pisk av Argentina igår, rent pinsamt egentligen men det är bara ta nya tag imorn mot Polen.


Helt stört, jag har ju inte vart så värst intresserad av att kolla på idrott på länge nu, förutom landslaget i handboll då det har som hållt i sig. Men jag vet inte det börjar som komma mer och mer det där med sportintresse, bra eller dåligt kan man ju fundera.. kanske har nå att göra med att jag själv inte kommer att kunna idrotta i mitt liv, får kolla och heja på andra istället.

Dock tycker jag fortfarande att det är tråkigt att kolla typ på byn, men borde nog gå på en hockey och basketmatch i lule bara för att. NBA var ju grymt så det kan säkert vara rätt kul.

--------

Slutfunderat för idag, nu ska jag hoppa in i duschen sen lär jag ju somna.
Är så grymt trött och ska upp före fan imorn..


Cyaa!

I brist på annat.

I brist på annat kan jag väl göra en sån här grej jag med, svårare än jag trodde dock.

1. Vad lyssnar du på just nu?
The last enemy - Arch Enemy
2. Nämn en låt som gör dig ledsen. Changes - Ozzy Osbourne
3. Vilken är världens mest störiga låt? "jag tog en kuuuuula för dig.." just nu.
4. Favoritband/artist, of all time? Svårt att bara välja ett, men det måste nog bli Maiden
5. Band/artist du nyligen upptäckt? hmm.. Anthrax kanske
6. Bästa kvinnliga röst? Angela Gossow, lätt!
7. Bästa manliga röst? hmm.. Justin Hawkins är rätt grym på det han gör.
8. Vilken musikstil lyssnar du mest på? Hårdock, kortfattat.
9. Vad lyssnar du på när du vill bli glad? AC/DC
10. Vad lyssnar du på när du vill lugna ner dig? Slash
11. Senaste konserten? Sonisphere Festival, Iron Maiden var nog sist ut..
12. Vem eller vilka lyssnar du på mest just nu? För tillfället, Arch Enemy, Slash och Ozzy.
13. Mest hatade bandet/artisten? hatade vet jag inte, men dead by april känns lite överskattade..
14. Låt som får dig att tänka? Poison - Every rose has it's torn
15. Band du anser att resten av världen borde älska lika mycket som du? ac/dc, dom är ju som en del av grunden ;) 
16. Fräckaste musikvideon?
kollar inte så mkt musikvideor.
17. Kan du spela någon instrument? Kan spela lite gitarr och keyboard
18. Har du någonsin deltagit i en moshpit? ofrivilligt, ja.
19. Är du medlem i ett band? Nope.
20. Har du någonsin dejtat en musiker? Ja och nej.
21. Önskar du att du var musiker? Nja, ibland.
22. Bästa tjejbandet? Sahara Hotnights
23. Senaste låt du hörde på radio/cd etc.
24. Vad tycker du om klassisk musik? Rocken kommer ju från klassisk så ja det funkar, men lyssnar inte på det som det är..
25. Vad tycker du om countrymusik? Om det är Johnny Cash, bra.
26. Vad tycker du om death metal? Melodisk death metal - grymt. Brutal, grind osv - inte lika ok.
27. Senaste STORA bandet du såg live? Iron Maiden
28. Lyssnar du på musik på främmande språk? Nja, mest engelska.. 
29. Om du var ett instrument, vad skulle du vara? en elgitarr, och spela grymma solon.
30. Lyssnar du på radio? Yep.
31. Gillar du MTV? Nja, inte första valet.
32. Har du träffat någon känd musiker? Jodå, träffade ju Steve Harris utanför Medusa bl.a. ;)
33. Vilken låt beskriver dina känslor just nu? Cocktails - Hot Leg
34. Låt(ar) som beskriver ditt liv? Love Gun - Kiss? ;) haha nä jag vet inte.. Diamond in the rough kanske.
35. Kan du namnet på alla bandmedlemmar du lyssnar på just nu? Nej inte alla. 
36. Vilken känd musiker skulle du gifta dig med om du fick chansen? Om jag skulle gifta mig skulle det nog vara Nikki Sixx, dregel.. Eller Justin Hawkins för att han nog är rätt jävla rolig.
38. Vad lyssnar dina föräldrar på? Mamma lyssnar väl på det mesta på p4, pappa typ samma fast gillar väl lite gammelrock också. 
39. Vad lyssnar du på precis NU? Underwear - Royal Republic
40. Använder du bandtröjor? Helt klart, men inte jämt.


Cyaaa

Still alive

Jo jag lever, har bara inget att skriva.

Sitter bara och lyssnar på lite bra musik och har inget bättre för mig så ni får en kortis.
Var ut på Heroes med Malin i onsdags, var i stort sett bara vi där men av nån anledning så blir det ändå alltid kul. Dom som var där hängde med oss och bartendern/djn spelade grym musik så vi kunde ju som inte gå vidare.

Ska börja dra mig, ska skjutsa brorsan till Antnäs sen vidare till stan för utgång med Fanney :)

Om jag inte sagt det innan, Angela Gossow är så jävla grym!
Ni får lite Arch Enemy nu innan jag drar, ni som inte gillart - to bad for you ;)
RSS 2.0