muchas gracias, madrecita

ah jag har fatt paket fran mamma och pappa idag, lite nya foundations, min kvarglomda klanning och sa har gullmamma skickat med torkat kott, turkisk peppar och gott och blandat. mmmmmuuuuumms!!!

Dom ringde fran lagenheten jag mejlade ocksa sa ska och kolla pa den imorn innan jobbet, jag haller tummarna att den ska vara bra och ledig sa jag kan flytta in pa fredag! Har gatt bra pa jobbet idag fast jag har vart svintrott. maxdosar ibuprofen, paracetamol, nassprej och halstabletter for att klara mig. Men det ar ju snart helg och jag ar ju inte supersjuk anda, inte nog sjuk for att vara hemma iallafall och salde anda bland dom basta idag. Jag vet inte vad jag gor men det bara funkar sa det ar ju skont. Imorn kommer en ratt fet lon hoppas jag pa och samma den 15e! ;)

Nu hem och ata och packa ner lite smasaker i vaskan ocksa, Cyaa!

yehh

Namen horni, ah vad harligt det ar med ett inlagg utan vara svenska bokstaver! Ehehehe! Namen gick till internetcafét direkt efter jobbet nu sa ides inte ga hem och hamta datorn. Skulle bara in och mejla en av lagenheterna jag skrev till igar och se om det gar att flytta in till helgen, har tagit numret ocksa sa kanske ringer pa onsdag eller sa om dom inte svarar pa mejl.. vi far se. orkar inte pendla langre sa det hade vart skont att ha lagenhet dar anda. sisadar 5 min fran stranden, krypavstand till krogen och 15 min till jobbet - helt okej anda..

annars jobbar jag och star i, far nog ratt fet lon pa onsdag tack och lov. och den 15e mest troligt ocksa, gick ratt bra pa jobbet idag ocksa. Dom har kopt in en svinskon stol som jag far ha hela veckan nu for att jag rakade vara bast pa jobbet hela forra veckan trots att jag gick hem 3 timmar tidigare torsdagen.. inte illa! Och pa lordag kl 06.45 drar vi till Teneriffa for nat vattenland dar som tydligen ar svinstort! Foretaget fyller visst 5 ar och det ska firas sa jag klagar inte.

Na nu ska jag da hem och leta ratt pa na mat sen i sang, sjukt trott i skallen och halsen.

cyaa!

Sådärjaa


Pratar lite med snygfanney på Skype, planerar upp vårt framtida samboskap och mejlar lägenheter. Så nu får vi vänta och se bara, hihihi! Ska bli så sjuuukt kul, längtar som faeeen!!

Annars hade jag några brudar från jobbet på besök igår, shoppade och drog ut på krogen. Hittade ett kinabufféställe med SUSHIBUFFÉ, stört gott var det!!

Är sjuk också, tror jag har feber eler nåt, hostar och snuvar som fan men måste på jobbet imorn ändå. kan ju prata iallafall, får gå lös med alvedon och ipren så ska det nog gå fint.. Nu ska jag bara hem och laga lite matlådor för veckan och sen stup i säng!

Hade!

Hey you!

Hola! Har suttit typ en timme på internetcafét nu, satan vad tiden rullar på. har knappt ens gjort nåt egentligen.. Kollat fejjan, skrivit med Fanney och kollat lägenheter. Skulle skypa med Kikki men det funkade inte riktigt som det var tänkt, haha. Ska kolla vad det kostar att ringa från en sån telefongrej här på cafét så ska jag testa. Nu är det fan dags att prata lite!

Har mejlat en lägenhet i playa ingles också, får se om dom svarar..

uppdatering, ja tack

Har inte kunnat ansluta till internetet i lägenheten på nån dag nu, sjukt störande när man har vant sig. Skulle gå och köpa mig ett sånt internet på sticka här igår men då måste man ju ha godkännande från banken och ha en adress som man bor på och ska ju flytta om några veckor så det är ju dumt då. Det får vänta helt enkelt.

Har vart strålande sol och klarblå himmel både igår och idag så vi har legat på stranden, skööööönt!! Har snackat lite med Fanney också och nu väntar vi bara på att the boss ska ringa och säga åt henne och Rakel att komma ner! Ehehehe.

Var och tog allergisprutor igår, har nog aldrig blivit så blå i hela mitt liv. Hela min ena arm är helt blå och svullen. Sjukt dåligt han stack på den, det är precis där mellan tatueringarna på baksidan så är jag helt blå och lila. Ser förjävligt ut men andra armen syns inget på, bara lite röd som jag brukar bli.. Intressant, eller hur?

Ikväll får vi se vad som händer, är sjukt trött så lär väl ligga med datorn och vila lite eller så. Hörs!

morsning!

Nu ni, jag är faktiskt INTE bakis idag. inte ett dugg. Så jävla skönt!! Annars har ju kvällarna med jobbet slutat så sjukt illa så hela fredagen har vart förstörd men inte idag, mår prima skinka alltså! Helt stört skönt! och den här veckan har jag faktiskt sålt 212 paket, sjukt många. Vet inte vad som hände riktigt men har iallafall tjänat nästan 500€ på den här veckan, känns inte så dumt faktiskt! Skulle egentligen kolla en lägenhet imorse men orkade inte, funderar lite på om man skulle ta och flytta sig till Playa Ingles ändå sen. Ska kolla runt lite vad det finns där och höra med brudarna vad dom tycker och tänker. Skulle ju ändå spara runt 150€/månad på att inte pendla och har ju som inget umgänge eller fritid här just nu ändå så det kanske är likest. Kan man åka hit och hälsa på istället, men det ska funderas på lite mer. Har ju betalt här till den 7 september nu iaf så det är ju några veckor till då.

Nämen hörni, nu när jag är så pigg så ska vi faktiskt dra till stranden. Sen blir det nog storhandling och så. Jag ska köpa sushi. Bara så ni vet.

bara en snabb..

Idag fyller bästa pappa år, så tänkte bara skriva grattis nu innan jag ska springa iväg till bussen!

Får se hur länge rösten håller idag, har inte ont i halsen men är lite lagom rosslig. ska inhandla lite halstabletter innan jobbet så ska det nog gå bra. Cyaa!

OJ OJ OJ!

VEM VAR BÄST IDAG DÅ??? -63 paket, in your face!! Det är ju helt sjukt, jag vet inte vad so hände ens folk bara ville ha det så jag klagar inte. 10 paket så är jag grön för hela veckan och det är två dagar kvar, så på torsdag blir det middag! Tror inte jag orkar stanna och festa däremot, har blivit så sjukt bakis varenda gång jag vart ut med jobbet så det känns lite.. ovärt. men innan torsdagsmiddagen är här lär jag väl hinna ändra mig, kanske. men vi ser ju.

Ska kolla på en större lägenhet på fredag också, det ringde en kvinna idag som sa att vi kan få kolla på den på fredag och om vi vill så kan vi få hyra den 21 september-21 december så det är ju kanoners! Då håller jag bara tummarna på att brudarna faktiskt kommer ner om en månad, annars är det ingen idé att ta lägenheten däremot. Har snackat med chefen idag också så han vet att några jag känner kommer att söka så det blir ju bra, det behövs ju alltid folk där verkar det som så det blir fint!

Nä nu är jag så sjukt trött, har knappt nån röst kvar heller så vet inte om jag håller på att bli förkyld eller nåt.. Ska preppa mig med alvedonlookalikes här och gå och lägga mig så blir det nog bra. Ska bara kolla klart på Jersey Shore nu sen sängen nästa. Hörs!

woop woop

vem var bäst på jobbet idag då? VAVAVAVAVAAA?!
- JAG OFC!! Fick fasen iväg 50 paket, alltså 50!! Målet/dag är som sagt 33 så idag låg jag på 150%, skulle jag kunna göra det varje dag har jag över 400€/vecka i lön, jävulskt bra må jag säga.. två månadshyror på en vecka. EHEEEHE. Nä alltså jag vet, så coolt var det inte men man måste väl ändå få skryta lite iallafall!?!

Annars då? har börjat (idag) promenera till bussen nu så jag får drygt 30 min promenad innan jobbet. Pallar inte sitta på buss, byta buss, sitta på jobb, åka buss och byta buss och sen sova. Nä nu blir det ändring! Promenad på morgonen och så tar det typ 20 min att gå från jobbet till bussen hemåt så det blir runt en timme om dan - det behövs!!

Ska återgå till min apelsin nu då, eller naranja om ni vill lära er lite spanska..

bara så ni vet


kollade precis klart hot rod, så sjukt rolig film. Alltså man kan inte annat än älska snubbarna från lonely island, inte i film heller. hahaha, har legat här i sängen och asgarvat för mig själv. Lite ska man väl roa sig med. Men nu måst jag sova, imorn back to work!

OH YEAH BABY

Har skypat lite med min babe, hon kommer mest troligt hit om en månad och rockar röven av gran canaria med mig! Kollar lite större lägenheter nu så får vi se om hon kommer själv, med syrran eller med två pers. Blir ju betydligt billigare att bo dåårå och så behöver jag inte ha lika mkt abstinens efter mina brudar hemma. Fan vad kul! Ska snacka med chefen i veckan och säga att dom nog kommer söka och komma ner i mitten på september så kanske dom kan få lite förtur, Eheheheh! nämen man vet ju aldrig, kan ju lägga in nåt gott ord och förbereda dom på intervjun lite också. Vet ju hur det går till ungefär så..!

Så, nu kanske det känns lite bättre att åka till och från jobbet om dagarna när jag har nåt att se fram emot! IIIIIIHHH!!!

blev en 'tidig' kväll ändå

eller det beror ju på hur man ser det, men är nog lite halvt förstörd sen i torsdags så här är klockan nu tjugo i fyra. Vi drog ut vid två, var på flash en halvtimme kanske och drog hem igen. Var inte nog pigg för att orka dansa eller så när vi väl kom fram efter promenaden dit, så lite lagom trötta dansade vi nån låt och drog hem igen. Dom spelade inte ens bra musik ikväll, typiskt. Tror det var nån typ av gaykväll?! Var nästan bara killar där och dom verkade mer intresserade av varandra än dom få tjejerna som var där så vem vet.. Träffade två som vi känner sen innan iaf bara tvärt.

Nu äta en smörgås och sova. Så jävulskt trött. Godnatt.

Salud!

Nämen alltså, vi fick inget sällskap ikväll så vi tar våran romflaska och super oss fulla i fan. Sen blir det väl utgång också, taggar med lite musica! Var som trött innan men nu blir det bra, alkohol är bra mot det mesta. EHeheheh (eller som dom skriver här: jejejejeejee!)

nu är det lördag igen,

Har återvänt till livet igen! Idag har vi legat på stranden, träffade Ali där också och hängde lite. Var och köpte lite sprit till ikväll, blir mest troligt utgång vi får se vad som händer. Har knappt några pengar kvar men lönen kommer på måndag igen så det känns okej. Köpte en liter rom för 7€ och två liter vin för 1€ så lite ekonomiska har vi vart, köpte bara sprit, cola, citroner, ketchup och korv. Så vi åt värsta lyxmiddan - stekt korv. Åt ett halv korvbröd också men ångrade mig för en stund sen. Har inte ätit bröd på en vecka typ nu så det vände sig lite lagom skönt i magen.

Äter lite yoghurt och en apelsin
nu så det ska nog bli bra strax. Sen in i duschen och börja fixa sig för kvällen. Skriver kanske lite senare med nån bild, we'll see.. ;)

längtar inte hem, men den här passar som bra ändå..


huuualigen

Nä fifan vad bakis jag är, helt sjukt. Orkar inte göra nåt och har en fet huvudvärk. Hur gick det här till, jag brukar ju inte bli bakis..? Måste fixa nåt att käka också innan jag dör av hunger. Men först ska jag bara sitta här ett tag, glo på how i met your mother på tv och käka en apelsin tror jag. Försöka komma tillbaks till livet så att säga. En dusch skulle inte sitta helt fel heller..

kvällen

Det blev inte ett glas vin till middan, det blev typ fem. Sen blev det lite bubbel, öl och mojito på det också. Såååååatteeeeeeeh.. jag är fortfarande full om jag säger så, men bara lite... eheheehee! Nä men... kanske gjorde bort mig lite meeeeeeeen livet är till för att levas, eller vad säger du britta? Det kan ju vara värt att PROVA PÅ IAALLAFALL?!

nä, skoja bara. är inte full egentligen, eller bara lite jo. men nu ska jag göra nåt vettigt av mitt liv dom här tre dagarna som jag faktiskt är LEDIG.

HAAAADE!

Hemma från jobbet

tog en senare buss och stannade för att käka en burgare på gött mos med Maria. jävulskt gott med en riktig hamburgare! sen är det ju inte helt fel att snubbarna som jobbar där är trevliga och ser bra ut.

Imorn blir det sent i playa ingles, säljer jag 13 paket imorn så bjuder dom på middag, och i veckan har jag legat på minst 35pkt/dag så det är inget supersvårt mål att nå heller. såatteeeeeh... imorn blir det gratismiddag och dricka efter jobbet! Lovely!

Nu ska jag hoppa i säng, ska upp tidigare imorn så jag hinner duscha innan jag drar med bussen.
Cyaa!

gooood evening

halva arbetsveckan är klar! Har gått rätt bra på jobbet också, fortsätter det så här blir det stanna i Playa Ingles på torsdag för middag. Når man målet för en vecka bjuder dom på middag för 25€ så det kan ju som vara lite kul, inte lika mycket alkohol den här gången som förra gången jobbet bjöd däremot. Men vi får väl se hur det går dom här två sista dagarna innan HEEEEELG!!

Försöker få igång mysteriet på greveholm på datorn, men har för nytt quicktime så måste fixa en gammal version först får vi se hur det går. Måste ju ha nåt att roa mig med ibland och det kändes som kul, jag vet inte om jag är 21 eller 12 ibland. men man måste ju ha barnasinnet kvar, eller hur? ;)

mmm, vad härligt!

Mina visdomständer gormar igen så tror mycket kommer därifrån, alla fyra på en gång men mest dom två nere så kan knappt bita igen ordentligt utan att det gör ont som fan. I'm in pain!! *tyck synd om mig

ska
fixa ny tandkräm och munskölj imorn så hoppas jag att det försvinner annars är det bara gå till tandläkarn här nere, mina visdomständer tjorvar ju några gånger per år. Sjukt störande. Ska i alla fall sova nu, klockan är ett och ska upp halv nio. Jag behöver mina 8 timmars skönhetssömn om jag ska orka jobba med tand/käk/huvudvärk hela dan imorn.

godnatt!

Är lite sugen

på sushi, har vart det nu aslänge. Måste gå och köpa det på fredag eller nåt!

måste fixa internet hit..

nu lånar vi ju grannens, men jag vet att ni älskar att jag uppdaterar bloggen så ofta som jag har gjort nu dom senaste dagarna. Särskilt när jag lägger upp en massa snygga bilder och Grymt underhållande inlägg. Jag anstränger mig ju till och med för er! eller nåt... men lite kommentarer med jämna mellanrum är väl för mycket begärt..?

Nu ska vi ut på lite äventyr innan det är läggdags så vi orkar jobba imornbitti, godnatt!

några minuter av min kväll..


använde en spansk plackers nyss..


men den var så tjock så den fastnade mellan tänderna


och det gjorde svinont!


men jag vann till slut!

this is me..

halv sju imorse, posarn strikes again:


och så lite dagsfärska, fräscha bilder på yours truly:

det finns inga ord för att beskriva min snygghet idag!

Jag hatar mygg!! och väskryckare på krogen.

Ååååh!!! Det kliar på insidan av låret, på underarmen, handleden, låret, armbågen... Jävla mygg!!! Dom har bitit mig när jag sovit och det kliar utav h-vete, sjukt störande faktiskt!! Sen gör det ju inte saken lättare att alla bett har svullnat upp så det ser förjävligt ut, stora röda knölar lite här och var - mysigt!

Jag och Pauline ramlade precis innanför dörrn, drog på Flash en sväng. Tror vakterna där har saknat oss lite, hahaha. Dom såg då glada ut när vi kom iallafall! Så vi var där och dansade nån timme, drog tre shots på en kvart - varför inte när det är gratis..? Så var det nå snubbar som var och pillade uti väskan, blev förbannade och sa åt dom på spanska då dom följde efter oss utanför flash när vi skulle dra vidare till Fortuni som stänger 6. Dom verkade lite rädda när Pauline sa Polocia åt dom, aaaahahahhaahha!

Drog iaf vidare till Fortuni (Nordic Mist) och dansade lite till, sjukt snygg bartender och DJ dom har där. Gode aaawsuuuum! Ska fan söka jobb där tror jag! Nån gång när jag är lite mer nykter då.. Fast jag är ju gode nykter nu också... eller?

Lägger upp nån bild från kvällen imorn om internetet kanske samarbetar lite mer då, Buenas noches mi amigos!

Vinet har satt sig..

.. på rätt ställe kan jag säga! Ska ta bussen till stan idag, har faktiskt införskaffat busskort nu så det är betydligt billigare att åka då! Så ikväll blir det bussen till stan och hem igen för mig och paaaauline.

för övrigt är jag SJUKT SUGEN på torkat renkött, kan nån snälla skicka ner litegrann åt mig??

Nä ska väl dricka upp den sista Malibun också när vi lika håller på här, hoppas ni lever och har kul på Lulekalaset och allt vad ni gör där hemma! Ja alltså, vad gör ni egentligen där hemma? KAN NI SNÄLLA UPPDATERA MIG!!

och Hootchi Mama: uppdatera din blogg lite oftare va? här sitter jag i spanien och väntar på att få läsa nåt spännande men icket!

till sist: saknar mina brudar och ja, love ya!

måste verkligen

skaffa lite fler att umgås med här, får typ spel på att sitta inne. Vars hittar man nya vänner i Las Palmas när tjejerna inte ens bryr sig om att vi finns..? Det var ju en massa killar som är gay här första helgen, kan ingen av dom bli min nya BFF? Då kan man ju vara säker på att han inte vill nåt mer i alla fall, haha..

ang. colan innan - klart det var lite alkohol i den, men bara lite.. EEHEHEH! nåt måste man ju roa sig med en lördagkväll, eller? Tror jag ska korka upp vinflaskan åt mig och Pauline nu, den ser så ensam och ledsen ut där i kylskåpet..

med eller utan?

Nyduschad och fräsch, nu är jag redo för vad kvällen har att erbjuda! Vad det är har jag ingen aning om, men jag är redo om det blir utgång eller om jag bara kommer sitta hemma. Spelar ingen större roll egentligen, jag kan roa mig själv här i soffan.. MEN jag har bara en fråga till er: - Är mitt glas cola med eller utan alkohol?

Svaret på det får ni lite senare, men annars kan jag bara tillägga att jag är nå jävulskt myggbiten, stora röda myggbett har jag fått. Kliar som fasen och svullen är jag också, man kan nästan tro att jag har blivit biten av gigantiska mygg! Har redan kliat sönder två så nu försöker jag verkligen att inte klia nåt mer, men det är ju så svårt att låta bli!

som sista grej kan jag säga att det här inlägget tog mig säkert en halvtimme att få upp pga. internetet här, och ändå fick ni ett inlägg. snäll jag är som kämpar för er!

finbesök..

Innan vi gick och la oss inatt gick vi lös i lägenheten med ett sånt typ radarsprej för att döda våra små vänner som springer omkring i köket och på toaletten. Det var hur många som helst igår som sprang omkring där i diskhon och överallt, men nu är dom döda. EHEHEHEHEHEHE!!! som tur är är dom hemma inte alls lika stora som den här Mr.Herman på bilden:

Nu drar vi ut och kikar runt lite här i området, har som inte vart och gått så mycket här runt omkring så det kan väl vara lika att kolla lite så får vi lite frisk luft och motion i samma veva. Sen posten om det är öppet och så hem och laga kääääääääk!

Tjolahopp!

Idag blir det ingen sväng på stranden, är så muuulet. Ska gå en sväng och kolla upp vars postkontoret här i närheten ligger så vi vet vars posten kommer om det inte ryms i brevlådan, ska kolla om man kan köpa frimärken också. Men nu vet vi i alla fall att vi kan ta emot post här så det är ju bra, ska be mamma skicka ner en klänning jag glömde, skinnjackan, mjukbraller och ett par skor. Behöver lite nya foundations också då dom jag hade med mig är liiite för ljusa nu, haha..

Ska ju bo här en månad till så då hinner vi ju få hit lite post förhoppningsvis, och så hinner vi hitta en annan lägenhet nu under en månads tid får vi se vars vi hamnar. Lite närmare centrum är väl planen iaf.

Får se vad som händer ikväll
, jag är lite sugen att dra ut och dansa eller så men Pauline var inte så sugen och vet inte riktigt vem jag skulle ha tagit med mig då. Dom jag känner här ska inte ut i helgen, så det får nog vara då. Håller på att ta hem Mysteriet på Greveholm, spelet, så då har jag lite att roa mig med sen!

Tjarååå!

cyanide and happiness...

Jag bara älskar den här serien..

Sitter för övrigt och pimplar vin, eller nej, men har druckit några glas iallafall.. Håller på att ladda ner Mulle Meck bygger bilar och Pettson och Findus i snickarboden, så vi har nåt att göra när vi har tråkigt. Man måste roa sig med nånting ju och spel är ju alltid kul! Även om det egentligen är barnspel kanske.. ÅH! Kom just på ett till - måste fixa hem Mysteriet på Greveholm!!!

Cyaa, måste fixa det...

dagens..

Pauline hade ont i huvet så hon tog en brustablett av mig, huvudvärkstablett då.. typ en kvart senare:

- Fan vad ont i huvet jag har fortfarande, får nog ta en till.. Eller det tar väl ett tag innan det börjar värka, får vänta lite..

fem minuter senare:
- Ops! Hade visst inte druckit den första ens, inte konstigt att det inte hjälpte.. hahaha!

viernes.

Kylen ekar inte tomt längre kan man säga, storhandlade förra veckan och har hur mycket mat som helst kvar! Sen har vi det viktigaste nu också: Glass, vinflaskor och lite malibu sprit..

Har blivit lite som spanjorerna - alltså äter sent på kvällen. Kokade majs för en timme sen och käkade varsin, svingott vare så nu korkas vinet upp för ikväll. Blir ingen utgång men det är ju ändå fredag så då kan man dricka lite vin..

Helg igen!

Hemma från jobbet och nu väntar långhelg igen! Blir nog en lugn helg med mest stek på stranden, ska kolla upp uti internet också och hitta igen postkontoret så vi kan köpa frimärken. Meeeeen, nu väntar duschen. Förstår inte att Pauline törs sitta brevid mig i soffan, jag luktar väl inte mumma direkt - yuuummmiiie!

Nåja, ska fräscha upp mig lite så får vi se om vi drar ut och kollar läget en sväng sen innan jag däckar i sängen. Cyaaa!

..

Gått rätt bra att jobba idag ändå, klarade målet iallafall så det kändes helt ok och inte alls lika ont i halsen. Trött i huvudet däremot och hostattack en gång i ett samtal men det är ju inga större problem.. Har blivit lite uppdaterad om lördagen också, har som sagt lite luckor på vissa delar av kvällen men hade ju kul för det. Låter som att jag hade kul i alla fall..

Trött fortfarande så ska ta en tidigare kväll tror jag, imorn är det sista arbetsdagen innan helg! ;)

back to work!


mums! smaka?

Klockan är 10 här
, sitter i lugn och ro vid köksbordet och käkar ett rågbröd och apelsinjuice. Ska snart börja gå mot bussen och åka till Playa de Ingles för jobb, Pauline stannar hemma idag. Är lite trött av antibiotikan så vi får se hur det går att jobba men det ska nog gå bra, har ju inte ont i halsen så mycket iallafall och tror inte att jag smittar längre.

Så nu är det jobb som gäller idag och imorn sen är det helg igen, men i helgen blir det bara ligga på stranden och ta det lugnt = inget festande. hualigen.

Nä men ska börja dra mig så jag hinner med bussen, kommer hem först halv tio-tio ikväll.

Hojres!

Glass och muffins löser alla problem...


Se vad frisk och lycklig jag ser ut nu!

då vet ni.

Ska ändra designen lite här på bloggen, eller byta header iallafall men det går lite segt. Vet inte riktigt hur jag ska göra eller vad jag ska hitta på och har inte photoshop så måste göra allt i paint, inte lika kul..

Ny dag igen då..

Känner mig ungefär så..

men jag mår ändå bättre idag, har sovit mer än 10 timmar inatt också. Har inte lika ont i halsen iallafall däremot håller huvudet på att explodera lite smått.. Nåja har tagit huvudvärkstablett nu så nu är det bara vänta och hoppas att det går över.

Idag händer inget intressant som ni säkert fattar, ska gå några meter till affären för att köpa vatten och yoghurt sen laga lite mat så vi har matlåda till imorn och torsdag men annars lär det bli soff- och viloläge hela dagen. Det är nog lika bra så man blir frisk fortare! Imorn blir det tillbaka till jobbet, det ska nog gå bra nu när jag inte har ont i halsen längre.

Nä nu ska jag leta frukost, Hasta Luego!

hosthost

Har vart hemma sjuk idag, hade ont i halsen igår och vaknade imorse med extrem halsont också. Kan typ inte svälja, gäspa eller nysa utan att det gör ont. Lite svårt att jobba med telefonförsäljning och inte kunna prata ordentligt, låter lite som en 13-årig kille i målbrottet.. Annars mår jag ändå helt okej, hade säkert orkat jobba om det inte vore för halsontet. Ett annat jobb hade nog funkat att bara inte prata något men det är ju lite svårt. Skulle ha fått ringa och viska till folk, haha. Pauline har fått tillbaks sin halsfluss också så vi har vart hemma båda två.

Har vart till läkarn iallafall och han konstaterade att det är halsfluss som inte har brutit ut helt ordentligt så har fått antibiotika, halstabletter och svinstarka huvudvärkstabletter så ska vara hemma imorn också sen blir det jobba på onsdag och torsdag istället, frisk som en nötkärna! - annars blir det lite 'fake it til you make it'-filosofi på onsdag..

För övrigt har vi hittat internet i lägenheten! Har suttit här i några timmar nu helt fascinerade, vet inte vems det är men lånar det litegrann. Man får väl skylla sig själv om man inte har lösenord, eller..? Har hunnit skypa med Nina och Lotta också en sväng ikväll så jag har sett livstecken hemifrån! Himla kul! :)


ändå lite brun har jag blitt, och vithårig för den delen..
RSS 2.0