Tjoho

Har vart lite effektiv på jobbet idag, passat på att städa på kontoret. Har sprungit som ett yrväder med grejer fram och tillbaka på vinden, dammtorkat lite snabbt och dammsugit. Har tillochmed hängt upp en whiteboardtavla som har stått här och dammat för länge så nu kan jag börja skriva upp viktiga saker där..

Alltså, jag har börjat tycka om sushi. Började i USA med att smaka lite men köpte mig lunch från Te & Sushi idag, bara så där. Skumt att man kan ändra sig sådär, men det där med misosoppa däremot är inte min grej. Men sushi är ju som perfekt lunch, man blir inte sådär extremt mätt och det går rätt snabbt att äta.

Idag är det löning! Såg igår att jag har missat att godkänna en räkning till telia som hade förfallodatum 12 feb, hade lagt in den så den skulle betalas den 26 januari men måste ha glömt att trycka på godkänn sen igen så det blev aldrig betalat, men har sett till att det kommer in idag istället. Vi får väl se vad som händer..

Thuuursday

Var hos tandläkarn imorse, det gick bra men är i en högriskgrupp pga. visdomständerna så tecknade ingen sån tandförsäkring. Hon tyckte att allt såg bara bra ut annars så det blir bara onödigt dyrt.. Imorn är det fredag, löning och helg. Inte dåligt :) Men har tvättid fram till åtta sen ska jag nog köra brorsan till stan på lördagmorgon så det blir väl inte särskilt mycket kul imornkväll. Fanney kommer väl kanske och hälsar på, vi får se :)

Är grymt sugen att åka på festival, eller en riktigt bra konsert men det är ju inget vettigt förrän i sommar och då hade jag ju inte tänkt vara här ens. Är sugen att dra på SRF-kryssningen i april men det är så klart slut på dom billiga hytterna och finns bara för typ 2500, lite väl saftigt tycker jag nog..

Tror jag håller på att bli sjuk nu igen också, eller jag har ju inte blivit helt frisk än men har ont i halsen och rösten försvinner lite då och då fortfarande. Börjar bli lite less på förkylningen.

pain

helvete vad ont det gjorde att sätta i den där jävla spiralen, hualigen. Eller egentligen var det väl bara två-tre gånger som det gjorde sådär sjuhelvetesont och spände i hela magen/livmodern/benen. samtidigt var det ju ungefär samma smärta som jag känner sisådär en gång i månaden när jag har mensvärk förutom att jag inte kunde lägga mig i fosterställning och kvida nu utan bara andas mig igenom det. Om man tänker nu en dag på fem år eller en gång i månaden så är det nog värt det, nu är den då på plats så det är bara hoppas att det går hyfsat fort för kroppen att anpassa sig :)

Har dock gode ont just nu, eller ja. känns ungefär som en av dom värre mensvärksdagarna så det är ju ändå bra att jag är på byn idag, ska ha möte här vid 18 så ska ta det lite lugnt nu på eftermiddan. hon tyckte att jag skulle gå hem och ta det lugnt och vila lite, tycker det lät som en bra idé men vila ska jag väl inte. Hade tänkt att jag skulle jobba men det är ju inte så superansträngande ändå så det blir nog bra.

hade tänkt att jag skulle multitaska lite och tvätta och jobba samtidigt men ena tvättmaskinen är trasig så ids inte springa och bara använda en maskin, tar sån tid då så har bokat in mig fredageftermiddag istället. kanske inte så kul men då blir det gjort iallafall, måste ju ha nå rena kläder..

rise and shine!

Imorse: hade precis klivit upp och på väg mot duschen när ytterdörrn gick igen och nå karlar började prata i korridoren - helvete! Det är ju idag dom skulle in i lägenheterna och kolla ventilation eller nåt, dom går ju in i lägenheterna om ingen är hemma också.. Skynda mig att leta fram nå kläder, vad som helst. mjukbyxor och ett linne - kanon! Hann precis klä på mig då det plingade på dörrn, däremot var ju sängen obäddad och lite halvstökigt här hemma men det får dom fan ta när det inte stod nån tid på lappen.

Nä nu ska jag inta lite frukost, sen iväg till ungdomsmottagningen. Har möte i Älvsbyn ikväll så åker inte nåt till Pite, ingen idé att åka för att hinna vara där max 2 timmar. Ska nog se om det finns nån tvättid vid 12 kanske man kan multitaska lite, skulle behöva lite rena underkläder och sockar iaf..

cyaa!

Stjärntecken

Googlade lite och läste om hur jag är som person enligt mitt stjärntecken, lite intressant ändå men inte tycker jag väl att jag är känslokall? Gillade dom positiva grejerna och håller med om att jag har svårt att bestämma mig för saker och att jag lär mig fort men glömmer rätt fort också.. Tycker det är rätt kul att kolla runt på lite sånt här ibland, men ska ta och leta reda på nån annan som inte har så mycket negativa saker! ;)

Tvillingarna (21 maj-20 juni)

  Planet:
Merkurius
  Symbol: Tvillingarna (som associeras med humanism)
  Ängel:
Raphael
  Färg: Gult (färgen av novelty)
  Växt:
Liljekonvalj
  Metall:
Kvicksilver
  Kristall:
Agat
  Tarotkort:
Dåren
  Motto:
Jag tänker - Jag ska
  Nyckelord:
Kommunikation
  Element:
Luft
  Turdag:
Onsdag
  Kvalitet:
Föränderlig
  Polaritet:
Positiv
  Positiva drag:
Formbar - Självständig - Kommunikation
  Negativa drag:
Lynnig - Känslokall
  Turnummer:
5 & 9
  Människokroppen:
Händer - Famn - Skuldror - Lungor
  Kinesiskt djurmotstycke:
Häst

POSITIVA EGENSKAPER:
Smidig, mångsidig, intellektuell, kvick och logisk, verksam, spontan,
livlig, språksam och med konversationstalang, anlag för att skriva och för språk,
alltid ungdomlig och med sin tid i åsikter och uppträdande.

KARAKTÄR:
Tvillingarna är konstnärens och uppfinnarens tecken. Kvicksilvret är en bra symbol för dessa människor, dominerade av ett snabbt tempo, i tanke och handling. Tvillingälskare är ofta lite nervöst lagda. De pratar ofta fort, presenterar den ena idéen efter den andra i en aldrig sinande ström. Men leta inte efter en fast punkt i deras tillvaro. Blotta tanken på en sådan är dem främmande. Snarare ändrar Tvillingar åsikt och inställning regelbundet och med stor entusiasm. Detta tecken har ofta svårt att koordinera tankar och känslor och håller vanligtvis dessa olika dimensioner skilda från varandra. Tvillingar måste ha frihet för att trivas ordentligt. Om man råkar tillbringar mer än tio eller femton minuter med en Tvilling, får man säkert se bevis på hans föränderliga egenskaper. Tvillingar är för det mesta roliga att umgås med, och de sätter krydda på vilken tillställning som helst. Men det är omöjligt att få dem att anpassa sig till några andra regler än deras egna.

NEGATIVA EGENSKAPER:
Ombytlig, otålig, slug, nyfiken, ostadig, hycklande, har svårt att tygla,
nervös energi, lever på sina nerver, ytlig, en skvallerbytta.

Här är talets, språkens och all kommunikations tecken. Att umgås. Det finns ytlighet häri, och lättvindighet. Inget är särskilt noga för Tvillingen. Allmänbildning ligger nära till hands men inte tålamodskrävande specialisering. Tvillingen lär sig fort och glömmer i samma hastighet. Intresset är störst för litteratur och allt som är ord. Tvillingarna kan gott sägas vara det mest typiska lufttecknet. Tänkandet, det snabba och flyktiga, som aldrig blir särskilt länge vid en punkt och inte fångas eller frestas av mycket. Flyktighet. Att närma sig andra människor för en trevlig pratstunds skull. Ett Tvillinguttryck är "Vad tycker du?" Ditt behov av ömhet är stort. När du känner trygghet och harmoni ger du mångdubbelt tillbaka. Särskilt om din partner är lika duktig som du på att tyda kärlekssignaler

minnet på topp

Alltså ibland har jag verkligen minne som en guldfisk, var och lånade hem två filmer och när jag her i den ena och börjar se känner jag som igen den. Jo men då har jag ju sett filmen innan, inte första gången jag lyckas heller..

Har då snört ihop lite "middag", det blir smoothie, lite grape, gurka och mackor med falukorv. Tänkte äta korv och makaroner men ides inte idag. Har en färsk ananas hemma också som jag tänkte skiva upp sen, gott! Men nu ska jag då käka lite och kolla på "furry vengeance", är väl egentligen en barnfilm skulle jag tro men det blir nog perfekt idag. Har fått huvudvärk också, säkert från allt dammande uti städningen.

Får se om man orkar göra så mycket mer idag, klockan är ju efter fem ändå..

Söndag

Körde ju föräldrarna till Boden igår då dom sku käka middag med Catti och Håkan, blev på ett ställe där som hade riktigt god mat! Inte varje dag man äter trerättersmiddag så det var gott ;) Var hemma vid halv elva och slog igång en film, vid elva-halvtolv låg jag däckad i soffan. Var så grymt trött!

Men idag är jag då utvilad, har hunnit städa hela lägenheten nu på förmiddan. Det var nästan som att nåt levde under sängen, så jävla mycket damm!! Men nu är det skinande rent här hemma :) Ska nog springa och se om det har kommit nån bra film på ok, sen handla lite på ica. Annars blir det att ta det lugnt resten av dan, nu har jag gjort tillräckligt.. Eller ska väl försöka få till sängen om pappa har tid att komma förbi med nå verktyg. Det är som en pinne under i mitten som är helt sned så det har säkert blivit nå hål i golvet, jävla skit. Sen är den väl lite sned överhuvudtaget sängen så ska se om man kanske borde skruva fast benen lite bättre så den inte brakar ihop nån natt, lite jobbigt..

Ska nog handla så jag kan snöra ihop en fruktsallad sen, muums!

tjallalla

Var i stan igår, Machinae Supremacy spelade på kulturens hus så vi var ett gäng som drog dit och kollade. Dom var ändå rätt bra live men fick så jävla ont i huvet däremot, var för längesen jag var på konsert sist tror jag.. Efter det blev det Heroes-häng, nyktert för min del men det var ändå kul. Ovanligt mycket folk så det var ju kul och bandet var också där och hängde så det var ju lite kul. Har iaf sovit över i Lule och kom hem för ett tag sen, hunnit vara förbi farmor och farfar för klippning och dammsugning.

Hemma nu, blev helt trött. Känner mig nästan bakis fastän jag var nykter igår men det blir väl så när man kör runt en massa fyllon och umgås med dom, man blir väl sypmatibakis kanske, haha. Ska iallafall hoppa i duschen och byta lite kläder nu sen blir det att köra runt igen, men nu är det mamma och pappa som ska käka middag och gå på bio med catti och håkan så har lovat att köra dom. Får se vad jag ska hitta på när dom är på bio, det finns ju alltid nåt att göra ;)

So long suckers!

snart helg igen

shit, tiden går så himla fort. Klockan är ju snart elva och jag är uppe än, det är ju rent ovanligt.. Ska till Pite och jobba imorn sen Lule på seminarium, stannar över i Lule då jag ändå ska till sunderbyn på förmiddan så slipper jag köra fram och tillbaka hela tiden, känns ju lite onödigt. 

På fredag var det nåt på Kulturens Hus så vi får se om jag åker hem efter sunderbyn och åker tillbaka till stan på kvällen eller hur jag gör. Ska med Malin iaf och kolla nå band som spelar, tror det var in this grey, machinae supremacy och så ett till band som skulle spela så det kan ju bli intressant.

Lördag blir det mest troligt att chaffa föräldrarna till stan, dom ska på middag och bio med några vänner. Det blir nog bra, får se vad jag ska hitta på under tiden men det finns alltid nåt att göra eller nån att hälsa på :)

Men ska ta och slänga ihop lite mat till imorn och tvärpacka väskan med lite rena kläder sen hoppa i säng, godnatt!

cold as hell

Längtar till värmen. Vet inte om jag sagt det tidigare förutom imorse, men har sagt upp lägenheten så ska vara utflyttat till sista april. Sen den sista maj jobbar jag min sista dag åt ssu. Trivs ju bra och så men en av mina drömmar sen några år tillbaka är att åka utomlands ett tag och jobba, helst då till spanien för att lära mig språket och se mer av den spanska kulturen. Nu har jag iallafall bestämt mig så i juni blir det att åka utomlands, mest troligt till Spanien då. Hade väl tänkt vara hemma nån vecka i juni, brorsan tar ju ändå studenten så det kan ju vara kul att vara där då men sen drar jag.

fördelen med att bo hemma en månad är ju att jag kommer kunna spara betydligt mer pengar än när jag bor i lägenheten, men det kommer ju att kosta i annat. Inte alls lika fritt att komma och gå som man vill, ta hem folk osv. Sen har jag ju inte kvar mitt rum utan kommer väl få sova i gästrummet som för övrigt är minsta rummet i huset så kommer inte kunna ha så mkt grejer där. Men det ska nog gå att stå ut i några veckor ändå..

Nä, ska faktiskt hoppa i duschen sen gå och handla så jag kan fylla kylen. Ska ringa lite medlemmar i Arvidsjaur också men det är ingen idé nu när alla ändå går i skolan och inte kommer kunna svara så ska göra lite nytta ¨först när jag lika är på byn.

Cyaa!

let me hear you scream

Brukar alltid ta mig upp i tid, men ställde larmet fel tid (of course) och vaknade fem över åtta. bussen går 7.55.. Fast det är ju inte hela världen idag, ska ändå bara fixa lite på datorn och ringa samtal i eftermiddag så det kan jag göra hemifrån. Ingen idé att hämta bilen när det är kallare än -30, är det inte dags att det vänder snart? Har haft kallare än -30 hela veckan, nu får det fan räcka!

Två månader tills jag flyttar ut ur lägenheten och hem igen för en månad innan jag drar vidare mot varmare breddgrader i juni, blir mest troligt spanien men vi får se. Blir jobbigt att bo hemma en månad nu när jag är van att bo själv men fördelen blir att jag slipper höra grannens unge skrika. Alltså jag vet inte vad det är med den men den skriker jävlat jämt! Varje morgon vid halvåtta-åtta och nån gång på dan, som nyss. Nej det är inte en liten bebis heller, det hade vart lite mer okej men nog är den väl säkert nåt år iallafall, springer ju själv så.. Men det låter som att ungen är ute i korridoren och skriker, vilket den är ibland men även när det är inne i deras lägenhet tar sig skriket på nåt sätt genom deras dörr, ut i korridoren och in i min lägenhet. Jävligt jobbigt är det då men det blir väl inte så länge till. Ska komma ihåg att säga till hyresvärden när jag lämnar nycklarna sen att det är rätt lyhört ut till korridoren och att dom kanske borde fundera på att ta bort postlådan på dörrn eftersom att den ändå inte används, tror det skulle leva om mindre då..

Fått ont i halsen nu också, två veckor sen jag blev sjuk och är fortfarande inte helt frisk. Eller jag känner mig rätt så pigg ändå förutom att jag hostar och är täpp i näsan fortfarande och nu halsont. vill bli frisk nu!

 

laddat för myskväll

Har dragit på mig myslegginsen, duntofflorna och basketlinnet. Hyrt hem 'Valentines day' och fixat lyxmiddag (yeah right, blev pasta och tonfiskröra..). Orkade inte laga nå mer avancerat vid sju på kvällen, fick bli lite paprika till och så plopp till sen. Nu blir det myskväll med mig själv, kolla film och äta godis! Men det blir nog en tidig kväll, ska upp före fan imorn..

Puss och kram på alla <3 dag!


Lägger ju i stort sett aldrig ut bilder så tänkte att jag kunde göra det idag, bara för att.

happy valentines day ;)

Usch vad trött jag är, skulle lätt somna om jag bara stängde igen ögonen. är fortfarande inte frisk från förkylningen men har nästan fått tillbaka rösten ordentligt iallafall. är sugen på choklad men jag ids inte gå och köpa nåt, ska nog överraska mig själv med lite choklad ikväll. Det är ju trots allt alla hjärtans dag..

Har redan överraskat mig själv en gång idag, vaknade halv sju imorse av att jag fick en hakning i ryggen när jag vände på mig. ont som fan gjorde det och har fortfarande ont, känner mig som en annan pensionär. så kan det gå, nu ska jag ta min islatte och fixa lite lunch men hittade igen en alla hjärtans dag-video på failblog som jag tänkte dela med mig av :)

Do the creep!

Alla hjärtans dag idag, hoppas alla får en fin dag. Fördelen med den här dan är att alla verkar lite extra glada och kärleksfulla. Eller det finns väl en del bittra singlar ute, på tal om det borde det finnas en singeldag också. För oss som trivs bra med det för tillfället och kanske inte vill ha en pojk- eller flickvän. Å andra sidan kan man ju faktiskt visa uppskattning åt sina vänner och familj på alla hjärtans dag. Allt behöver ju inte handla om par utan mer personer som man tycker mycket om, tycker jag..

Hittade för övrigt en till lite rolig video med Lonely Island:

mer humor till folket!

Haha, dom här är så jävla sköna! Lagar mat "swedish style", har inte funnits mer än en månad så dom har inte så många videos men det kommer väl fler så småningom. Nåt gäng från västerbotten tror jag, ni måste bara se ;)

Hey apple!

Idag fyller farfar 78 år, ska gå dit lite senare och gratta honom :)

 

Klart och kallt

det är kanonfint väder ute idag för er som missat det! Däremot är det väl -27 så det är ju inte riktigt lika skönt, men solen skiner och det är klarblå himmel iallafall :)

skulle till UM idag men hon ringde nyss och tänkte omboka tiden lite idag bara och hörde såklart att jag är väldigt rosslig och hostar så då vart det ombokat helt istället. Tordes inte fixa idag när jag har varit (är) sjuk så att det inte blir nån rejäl infektion eller så, blir den 22 istället men det är nog lika bra så det inte blir nå tjafs.

Däremot är det väl lite sent att börja åka till Pite för att jobba nu då, tror för övrigt inte att bilen skulle startat idag när det är så kallt men ändå. Ska fortsätta sitta här i soffan och jobba på men ska gå en sväng på byn först. Var sugen på palt och dom har ju blodpalt på centrum idag så ska väl kila förbi och se om det är sut än eller om det finns nån ensam liten palt kvar till mig..

blir nog utgång på lördag, var ett tag sen så det blir kul :)
Cyaa!

jizz in my pants..

Alltså, jag kan inte annat än att gilla Lonely Island. Inte att dom är bra så jag skulle vilja lyssna på dom jämt och så men jag kan inte hjälpas att tycka att dom är rätt roliga, verkligen driver med sig själva. Sånt är ju kul ibland och inte att alla såna låtar ska handla om sex och hur många brudar killen kan få osvosv..

föregångaren till i just had sex, gissar jag:

miss me much?

har tonfisk ända upp i halsen känns det som, fyfan. Var så grymt hungrig när jag kom hem så snörde ihop lite tonfisk och turkisk yoghurt på en macka, lite enformigt men ändå rätt gott.. Blev sushi till lunch så värsta fiskdan idag då, men det är väl bra att äta fisk så idag fick det bli en sån dag.

När jag kom hem nyss låg mitt brandlarm och en lapp på golvet, tydigen har det gått igång idag medans jag har varit i lule så hyresvärden (antar jag) har vart in och tagit ner den. Batteriet är visst slut och grannen hade ringt när det hade levat om. Intressant att den inte har låtit ens lite innan och så bara gått igång totalt när jag då är borta, jag som har varit hemma nästan en vecka i sträck. Min lägenhet saknade mig väl nu när jag var borta en dag, haha ;) Synd bara att det ser ut som skit här, måste ha varit en rolig syn att gå in i min lägenhet "här bor det en ung tjej, tror jag, eller.. det var då en jävla tvätthög mitt på golvet och diskhögen för den delen" fast å andra sidan har jag två feta hostmedicinflaskor framme och en massa medicin på bordet så dom fattar väl att jag är sjuk, men ändå..

Har vart och lämnat in mobilen på giganten idag också, den som jag köpte på mellandagarna funkar inte alls som den ska. Får väl se hur det går, det borde då gå på garantin nu när jag bara har använt den runt en månad.

Nä nu är jag då så jävla trött, ska lägga mig i soffan och kolla en serie. kanske sova lite..
cyaa!

bara halsont nu.

Har nästan normal röst idag, var till Jeriz imorse och fixade ihop tatueringarna lite med bakgrund. Har en tid i april också då armen förhoppningsvis ska bli en färdig sleeve, men det börjar se ut som det nu. Kom överens om att inte köra text så ska fundera på vad det kan bli på insidan av överarmen nu istället då.. Har lite idéer men vi får se vad det blir :)

Har för tillfället ont i halsen igen och trött som stryk, sov nån timme på eftermiddan så är väl inte helt frisk än. Har iaf ringt VC och kollat ifall jag ska komma in och kolla nu när jag vart sjuk en vecka men det behövdes inte. Det går visst nån influensa nu där man kan ha hög feber, hosta och ont i halsen och det håller oftast i sig i över en vecka så lär väl vara halvsjuk några dagar till då kanske.

Nä, ska hälla i mig lite cocillana nu sen hoppa i säng. Kollade för övrigt "dinner for schmucks" nyss, den var rätt bra men Steve Carell är ju med och han är ju gode rolig :)

 

bitterfittan

Tycker hon är rätt rolig ändå, kanske inte super i just det här klippet men orkar inte leta rätt på nåt ännu bättre just nu. godnatt! :)

godnatt!

Så här är det, jag är inte van att vara sjuk så här länge. Har alltså först haft rätt hög feber onsdagnatt-lördag, sen ingen röst, halsont och rejäl hosta, men inte lika hög feber sen i söndags. ser mig själv som frisk fast än jag äter alvedon, bafucin, bisolvon, rinexin, ipren och dricker mollipect och cocillana för hostan. Missade att ta alvedon idag och då kom febern självklart som ett brev på posten. Insåg väl där nånstans mellan spyhostan och snurrhuvvet att om jag har feber så fort jag inte tar alvedon, då är jag nog inte riktigt frisk ändå..

Var hem till mamma och pappa ikväll och lånade deras bastu lite, släppte faktiskt lite på rösten. en stund. sen var pip-sofie tillbaka igen. Kan alltså inte få fram nåt ljud när jag pratar, ovanligt att jag är tyst kände jag att nån tänkte.. Om jag verkligen anstränger mig kan jag få fram och prata lite men då blir det i falsett och gör ont i halsen, ingen bra kombo. Ska ringa vårdcentralen imorn igen och försöka få komma dit så dom kan kika så det inte är nåt jag behöver penicillin eller nåt för. Har ju vart sjuk i snart en vecka - jag orkar inget meeeer!! Kan jag inte bara få slippa ligga hemma i soffan och jobba lite istället, jag får abstinens av att inte göra nåt. Och jag orkar inte göra nåt heller, sover typ var och varannan timme utöver natten just nu.

Sen kommer väl mina inlägg bli lite mer intressanta när jag blir frisk, känner att jag bara spyr ut hur less och uttråkad jag är på att vara sjuk. men jag är inte van att inte ha nåt att göra!

ska då, hör och häpna, sova nu. Japp jag ska sova ännu mer. Som att alla timmar jag sovit hittills inte vore nog ska jag sova heeeeeeela natten förhoppningsvis om jag inte vaknar av hostan som inatt.

Nu har jag klagat tillräckligt för idag, men jag mår bra inombords iaf..
GODNATT!

mums..

Kan ju börja med att säga att jag mår bättre. Har ingen feber utan är bara väldigt seg, ont i halsen och hosta. Rösten har börjat komma tillbaka under dagen. Gick väl sådär under mötet, lät ungefär som en väldigt försiktig liten unge men det är smällar man får ta. Har vart hem till mamma och pappa och lånat bastun lite och det hjälpte faktiskt med rösten så kan nästan prata normalt nu.

Var och käkade lunch på sunes idag, fett ovärt nu i efterhand. Prova äta hamburgare, strips och sen dricka lite blåbärssoppa på det. Sen hostar man så det kommer upp igen - inte mysigt. Fy fan.. Trodde nästan att jag kräktes blod innan jag insåg att det inte var rött utan lite mer blålila och kom på att jag har druckit typ en halvliter blåbärssoppa idag. Mår illa bara jag tänker på det, men men.. Mår då betydligt bättre nu i efterhand så det kanske var det som behövdes, tror inte att det blir nåt mer att äta för min del idag iaf.

Ska lägga mig och vila lite sen blir det nån film. Mest troligt hemma imorn också om jag inte blir mirakulöst frisk under natten..

cyaa.

let it snow

gud vad det snöar, vaknat nästan varje morgon av plogbilarna och traktorna som skottar för fullt. Tycker att vi har rätt mkt snö nu annars så nog räcker det ändå..

Ingen feber idag, jippii!! än iallafall, *peppar peppar*. Rösten däremot sviker mig fortfarande och har hostat halva natten men ändå kunnat sova rätt så bra. Fattar inte hur mkt man kan sova, har i stort sett sovit och sovit och sovit sen onsdagkväll. Men det kan ju vara när jag käkar alvedon och allt och så med feber så blir man ju seg.

Nåja, ska försöka dricka upp mitt te och få i mig en smörgås innan jag rullar mot Piteå för årsmöte med SSU, har en hel del kvar att fixa inför mötet nu när jag har vart (är) sjuk. Hoppas bara folket kommer i tid, kan inte precis ringa och skälla på nån eller väcka dom förrän rösten är tillbaka. Förhoppningsvis blir det bra ändå..

cyaa

talk a lot?

ni som känner mig vet att jag pratar rätt mkt, gissa om jag har lite småpanik?
Vaknade i stort sett utan röst idag, druckit massor med te och honung men fortfarande rosslar jag bara. Låter lite som en 13årig kille i målbrottet och ont i halsen dessutom. Är så jävla less på att vara sjuk nu!!

Har varit mer eller mindre isolerad sen torsdagmorgon, bara korta besök med medicin och så, knappt pratat med nån och inte lämnat lägenheten ens för sopor eller post. Det enda jag gör är att ta medicin, kolla lite serier på datorn och sova, äta lite och sova lite till. Runt och runt hela dan. Har ju inga tv-kanaler heller så det gör inte saken bättre.

Imorn är det iaf årsmöte i Pite så ska åka dit på morgonen, får se hur det går.. Måste dit och fixa alla papper åtminstone och i värsta fall får jag försöka fixa nån annan att sekretera under mötet så jag får åka hem och sova. Får väl ta med mig ett block att skriva i om rösten sviker mig igen, haha. Jag hoppas bara att styrelsen dyker upp på morgonen också så jag inte åker dit tidigare i onödan..

Nä nu ska jag väl fortsätta ligga i soffan i min ensamhet och kolla lite mer serier eller en film och kanske sova lite. Nån som vill byta?

släkten är bäst.

Alltså nog har jag gode bra familj ändå, först igår kom farfar och johan med bil till Lule för att jag inte skulle/ville köra hem med nästan 40graders feber. Idag har farmor varit på apoteket åt mig och hämtat ut hostmedicin och bafucin, så himla snällt. Får se om det hjälper nu då, jag hoppas det. Har så jävla ont i halsen så jag knappt kan svälja ens och så rethosta på det, fyfan.. Tydligen ligger mamma sjuk nu också, det är väl nåt som går. Kanske får försöka ta mig dit senare ikväll kan vi vara sjuka ihop, haha.

Har inte lämnat soffan från igårmorse förutom för toabesök och fylla vatten i vattenflaskan, men så kan det vara ibland. Lär väl ha lite ont i nacken sen men orkar inte lägga mig i sängen, kan ändå inte sova ordentligt.

Nä nu ska jag lägga mig igen och halvsova och försöka få slut på hostan.

redan less.

nu är jag less på att vara sjuk, jag hatar det. Fryser och svettas om vartannat, ont i halsen och hostar så jag håller på att spy, vilket jag gjorde imorse och kan som inte äta som jag vill. Usch. Brukar som aldrig bli sådär rejält sjuk heller, bara lite småförkyld så bra på ett sätt att det bryter ut så kanske jag blir frisk sen men det var ju himla dålig tajming bara.

Farfar och lillebror kom och hämtade mig imorse, kändes inte så bra att köra bil med drygt 39 graders feber så det var ju tur att han har körkort och råkade vara ledig idag. Himla snällt. Sen jag kom hem har jag bara legat i soffan, kollat film, ätit lite glass, hostat och sovit. Tog mig precis till duschen så lite fräschare känner jag mig, inte piggare men kanske luktar lite trevligare.. Brorsan kom förbi med mackor, mat och mjölk som farmor skickat med så ska ta mig en kopp te med honung och en smörgås nu, slå igång film nummer fyra och lägga mig och darra under täcket ett tag till. Så jävla irriterande, ligger jag inte under täcket fryser jag så jag skakar och ligger jag under täcket så svettas jag ihjäl. Vill bli frisk NU!!

men jag har "bara" 38,5 nu så det är väl på bättringsvägen kanske, tror dock inte att det blir nån lång sömn inatt. Tur att jag har många filmer att slå igång när jag kommer vakna i frossa.

hoppas ni mår bättre än mig,
cyaa!

klart man blir sjuk.

Så irriterande, klart man blir sjuk när man  har som sämst tid att bli det.

Somnade strax efter 21 igår och vaknade vid 23 och bara skakade, så jävla frusen så jag tog täcket från andra sängen också men fryser ändå lite till och från. Men nu svettas jag mest. Vaknade nyss och kollade tempen, 39,3 graders feber, så jävla typiskt. Käkar ju maxdos alvedon men det verkar inte bita den här gången, ska se hur det är imornbitti men det är nog så att jag måst prata med Maria och åka hemåt imorn om det ska vara så här. Är ju så svårt att koncentrera sig sen behöver man ju inte smitta ner alla andra som är här..

Har drömt  helt störda drömmar också inatt och nu kan jag inte riktigt sova när jag har vaknat, är så extremt törstig men jobbigt att svälja då jag har ont i halsen, hosta och tungandad. Men om jag ska köra hem får vi se hur det går, går väl bra om febern går ner lite kanske..

Har jag nämnt att jag hatar att vara sjuk?

snart helg

ligger och jäser i en hotellsäng för tillfället och har precis kollat lite simpsons och family guy på tv. Är så grymt trött och seg, vaknade med huvudvärk och har hostat hela natten och dan. Håller på att bli sjuk om jag nu inte redan är det.. Jag har inte tid eller lust att vara sjuk!!
Är iaf på Sunderby folkhögskola till på fredag på facklig utbildning, ändå rätt intressant idag ävén om man hört mkt innan men sen är det bra grupp också så det blir nog bra dagar. Sen är det ju grymt bra mat här, men man äter ju jävlat hela tiden. Frukost, fika, lunch, fika, middag, kvällsfika.. Men skippar kvällsfikat ikväll, skippade bastun också och la mig i sängen istället. Ska stänga igen datorn och sova nu, klockan är ju faktiskt efter 21 ;)

Kanske jag vaknar före fan imorn när jag lägger mig så tidigt, men är så sjukt trött så det ska nog gå bra..

Cyaa

I just had sex

tänkte bara dela med mig av låten som går varm på radion och överallt verkar det som, tycker det är kul att dom driver med sig själva också. Låten är ju som inte superbra men rolig kan jag ju ändå säga att den är, here you go

Lite mer målarfärg, tack.

Yes! den här gången hann jag få en tid bokat!
Jeriz släpper nya tiden den första vardagen varje månad, i december försov jag mig så det hann bli fullt och i början på januari glömde jag totalt bort att ringa så det hann ta slut igen men nu jävlar! Ringde från klockan 10 imorse och när han svarade hade han en tid kvar nästa vecka på tisdag så då blir armen förhoppningsvis äntligen klar. 

Vi får se vad det blir, ska göra en text och sen fylla i bakgrund. Det blir säkert bra. Ska kolla om han ev. har tid att göra en liten text till också som jag skulle göra i Lule samtidigt som Kikki och Malin annars men jobbar den dan så det blir lite svårt. Sen har Fanney bokat en tid i Lule åt mig i mars, så har två tider nu under våren men sen får det vara bra för i år..

Ska ju spara pengar nu dom närmaste månaderna så det får räcka med två tatueringar, blir nog så dyrt men har inte tänkt lägga mer än 4000 sammanlagt. vi ser väl hur det går..

Cyaa!
RSS 2.0