vamos!

Skulle och dyka med några från jobbet i lördags men det var för mulet och regnade så vi ska ta det nu på lördag istället, sen var jag och Fanney och kollade in lite tatueringsställen igår och hittade ett ställe som verkade bra och så. Har bokat på söndag så det blir en heldag under nålen, eller det skulle ta typ fyra timmar så. Nu blir det äntligen min mans ruin och på högra underarmen ska den sitta, kommer bli awesome! har hittat en perfekt bild och så ska han bara fixa den lite, ska diskutera lite kring en chestpiece också. Har som en idé på vad jag vill ha där så ska se om han kanske kan hjälpa till att spåna lite kanske jag börjar på den när jag är här nere, jag och Fanney har snackat också men vi får väl se vad, hur och när det blir.. Sorry mamma, men det kommer bli snyggt och det blir inget på halsen så du kan vara lugn!

BY THE WAY om ni missat det så ska jag till Madrid nästan helg 7-9 oktober! Det har vart en tävling på jobbet så 6 st har vunnit en weekend dit, blir ett gäng som åker dit då så det kommer bli awesome!!

Annars händer väl inget speciellt eller spännande här, livet rullar på det blir mörkt tidigare på kvällarna och lite småkyligt också. Eller tillräckligt så man kan använda tjocktröja men det är väl inte kallt precis..

Tuuuuesday

bara idag och imorn kvar, sen helg! Imorn blir det utgång men inte så mkt dricka, jag och Fanney drar till Las Palmas på fredagmorgon för shopping och så. Ska se om Ali har tid att träffas också har inte träffat han sen jag flyttade hit så det vore ju som kul!


Fanney mitt i "hålet"

För övrigt försöker jag och fanney vara lite nyttiga nu, inget godis och sånt. Var ut och gick och simmade igår, imorse promenerade vi en sväng också så det är väl bara hålla i det så ska det nog gå bra. Är sjukt sötsugen redan men det går ju över..

Nä hörni, ska dra mot jobbet!

Har inte orkat uppdatera nå

men hur som helst.. Fanney har kommit! Hon kom och överraskade mig utanför dörrn i lördags. Jag fattade ingenting, alla visste utom jag. Borde ha fattat men är inte alltid så snabb. Tove och Jossan gick ner för att köpa lite vatten och vin trodde jag, sen kom dom tillbaka och jag skypade med mamma. Så knackade det på dörrn och jag fattade fortfarande inget, trodde det var Marlene som kom eller nåt. Fy fan vad chockad jag blev när det var Fanney som stod där ute! Visste inte vad jag skulle göra så jag typ kramade henne och började lipa för att jag blev så chockad och glad, haha.

Var ut i lördags och igår låg vi på stranden ett tag sen poolen, Fanney har redan bränt sig på ryggen. Var asstora vågor så vi hade rätt kul lite bakis också! hahaha

Nämen nu ska jag och Fanney lägga oss i sängen och kolla lite Jersey shore, cyaaa!

Jag har mina renar.


snubblade över den här videon. Ändå lite roligt folk det finns, lite hemlängtan nästan.. haha ;)

går och lägger mig här!

Blev SATC 2 igår, körde ihop två sängar och kollade på min megastora dataskärm! såg nog lite kul ut men det funkade. haha! Drog en drink efteråt också, träffade några från jobbet och tog en till men det blev inte så himla mycket alkohol ändå. Mest träffa folk när det var Cissis sista utekväll, dansade och hade oss. Föll på dansgolvet som för övrigt är en scen, alla såg. Men det är väl inget ovanligt från min sida - till mitt försvar föll jag inte bara sådär, jag snubblade faktiskt över ett ben som kom framför mina fötter bara sådär när jag skulle ner.

Käkar precis lite frukost på balkongen men ska ner till poolen och steka med Matilda och Tove, morgopigga som dom är har dom vart där sen 9. Var lite seg med frukosten men ska dra ner nu då och steka en sista gång nu innan Matilda åker hem till kalla Sverige i eftermiddag..

kvälleeen

Har skjutit ihop sängarna och ska käka melon och glo på sex and the city 2 nu, skönt! Kanske ut och ta en drink sen, vi får se..

hade lite tråkigt..

..vid poolen imorse så tog en så jävla snygg bild att jag kände mig tvungen att dela med mig
-Den bjuder jag på!


hejhejhallådär!

Halva veckan har gått och det har gått fint på jobbet, har börjat om med antibiotikan i måndags så ska vi se om två dagar till kanske halsen är bra igen. Håller tummarna i alla fall börjar bli sjukt less på att vara sjuk hela tiden!

För övrigt har knät börjar gorma igen, så jävla störande! Hade ont på sidan i lördags, högg bara till så jag fick jobbigt att gå och stel blev jag som i knät. Sen har det vart helt okej efteråt men så idag högg det till igen fast den här gången mer under knät. Alltså det känns typ som att nån kör in en kniv under knäskålen på mig och sen vickar lite, gör så jävla ont. (inte för att jag vet hur det känns att ha en kniv där men jag kan tänka mig ungefär..)

Om några timmar åker Edith och Emilia hem, Jossans kompisar som har vart här och glassat en vecka, har vart 6 st i lägenheten senaste veckan så det blir lite skumt att bara vara 4 nu då..

Jo, just det! jag köpte mig internet till datorn nyss så jag kan sitta i lägenheten också, rätt dyrt men ändå värt att kunna kolla när man behöver det eller känner för det! Så nu har jag internet här en månad får vi se sen, orkar inte binda upp mig ett år på dom billiga grejerna heller..

Men nu ska jag krama kudden lite,

Cyaa!

Ny vecka, nya möjligheter!

.. eller vad man säger. Ska se till att klara målet nu i veckan och nästa vecka, det är nog inga problem men ändå. Det är bestämt att dom som klarar målet och som vill kan skippa middagen nu på torsdag och
nästa veckar och dra iväg på en dyktur istället. Det är ju rätt nice ändå så ska inte på middag med jobbet nu på torsdag eller nästa vecka!

Däremot blir det ut och käka nåt gott utan jobbet ändå, Cissi och Matilda drar hem på lördag så mest troligt drar vi och käkar nåt sen utgång som en sista kväll innan dom drar. Sen blir det en lugn helg (=no fiesta förutom torsdag) för min del i alla fall, ska se till att bli frisk nån gång.

så här snygg var jag i lördags, på pacha runt 5 på morgonen..

att stå emot, eller inte..

Har legat vid poolen och stekt hela dan, somnade visst en stund och vaknade dreglandes - mums! Har vart ute onsdag, torsdag, fredag och det lutar visst åt utgång ikväll också.. Nämensåatteeeeh, jag är så otroligt svårövertalad ibland. Däremot ska jag inte med dom andra tjejerna på partybåt imorn, så mycket orkar jag verkligen inte med. hualigen. Så ikväll blir det ut och imorn ligga halvdöd vid poolen och steka. Ska försöka bli av med bikinilinjen och köra topless som spanjorerna, dom verkar tycka det är konstigt när vi har bikini ändå. hahah.

Åh! Det är bara typ en vecka kvar tills fladdermusen kommer till mig, så det så! ;)

Lite segstartad

Lite lagomt bakis idag sådär. Var ju ut igår och ja det blev väl rätt hårt till slut ändå, nackdelen med fri bar.. Hade iaf hemgångsmål på jobbet i veckan och klarade det redan igår så var på jobbet fram till fyra sen drog jag och Sanna och käkade kebaaab! Så nu sitter jag med Matilda och Tove på cafét vid stranden och chillar, ska snart dra och köpa mig nya solbrillor - saknar ju några färger än.. Sen blir det hem och duscha och fixa sig för middag med jobbet kl nio! Får se om jag pallar utgång ikväll, jag tror det blir middag och sen hem och ta det lugnt typ sova eller nåt men man vet ju aldrig om man ändrar sig. Just nu har jag sjukt ont i magen iallafall, säkert från kebaben.

hörde att det regnar hemma, här är det rätt fin utsikt när man sitter med datorn. Ser ner mot havet och klarblå himmel, inte så dåligt faktiskt!

Lite av vaaarje

Var problem med datasystemet igår så vi fick göra lite annat på jobbet fram till halv sex, då fick vi gå hem. Så vi drog ihop ett gäng från jobbet och spelade lite volleyboll på stranden på kvällen, ingen var väl superbra men det var då jävligt kul i alla fall. Kanske inte det bästa nu när jag är sjuk än men tog det lite lugnt så det gick bra. Blir nog att spela igen till helgen, har lite träningsvärk i armarna så blir vila några dagar.

Var faktiskt ut och prommade 40 minuter med jossan imorse, sen en sväng i poolen också innan jobbet. Grymt skönt att röra på sig lite på morgonen, får se om jag orkar ut nå imorn också kanske. Har som ont i halsen och huvudet än så det blir nog lugnt. Men imorn får Josefin och Matilda besök av tre tjejer från Sweeeden så det blir utgång imornkväll! Börjar jobba halv ett på torsdag så det är ju lugna puckar, ska väl inte köra stenhårt tror jag väl sen på torsdag är det middag också.

BY THE WAY: Bästa lillebror fyller 19 imorgon, har nog inget internet då men skriver det idag så vet ni det! ;)

Nä nu ska jag vara lite småsocial här på cafét också!
Ha de!

nyläggan!


mitt och snart fanneys sovrum

Josefine & Matildas crib med en glad tjej, där ser man!

kök och vardadgsrum, mysigt!


och en liten balkong har vi allt också :)

Flyttar vidare idag!!


Bara for att jag ar lite dalig pa bilder och sant sa ni kan ju fa en lite kul video istallet.. Vaknade kl 9 imorse och har hunnit stada hela lagenheten, hostat sa jag nastan spytt, packat det sista och nu gatt hit for att kolla lite mail osv. Har oversatt lite sa jag ska kunna lamna nycklarna till min granne och sa hon forstar vad jag sager, haha. som sagt - alska googletranslate!

Namen nu ska jag ga och hamta ut lite cash, lamna nycklarna, ringa taxi och rulla till Playa del Ingles. Ska skriva kontrakt och det kl 14 men ska ligga lite vid poolen med Josefine, Matilda och Cissi innan. Nice med pool framover!

Cyaa!

i keep on moving with the lights on

imorn flyttar jag till playa del ingles, lagenheten var superfrasch och fin! tva sovrum, fyra sangar, ganska stor balkong,vardagsrum och kok sa det blir nog peerfect! Matilda och Josefin fran jobbet flyttar in med mig ocksa och sa vantar jag bara pa att fanney ska komma hit nu da!

Stadade ur koket i lagenheten igar och ska val stada resten idag ocksa sa det ar klart! har redan packat typ allt, bara badrumsgrejerna som inte ar nerpackade an.. Men imorn blir det taxi till playa, orkar inte ta med allt skit pa bussen, hualigen.. Men det blir  nog bra, da vet ni laget iallafall! Nu ska jag springa till bussen! :)
RSS 2.0