lite nytt i bilder


Hittade till en svensk godiskiosk där vi hittade allt möjligt gott! Köpte lite vegmat till Marlene som knappt hittat nåt här nere än, så köpte vi falukorv, lösviktsgodis, djungelvrål, olw-dip och räkost. Massa gott!! Vet vars vårat nya favvoställe kommer bli, däremot var det lite långt att åka till San Agustin för det - men värt.


Sen har jag suttit första timmarna på chestpiecen, om en och en halv vecka ska resten göras klart. Det kommer bli så sjukt awesome, älskar den redan! Det känns som att det verkligen blev rätt motiv också, han hittade det jag ville ha så perfect!



Jo så färgade jag håret rött, orkar inte vara blond för tillfället och brunt kändes lite boring så det fick bli mörkrött istället. Blev faktiskt jävligt nice också så det är ju inte helt fel..


Man's ruin tatueringen på underarmen, nygjord på bilden och ansiktet ser lite skevt ut men orkar inte ta en ny bild för att ladda upp här för tillfället, fixar det en annan gång..


Ciaaao! Jo och så verkar vi ha fått jobbet också, say hello to Sofie - bartender och servitris på Playa del Sol! Ska jobba dagtid också i poolbaren och restaurangen så det blir svinbra, både jag och Fanney kommer hänga där och tjäna pengar 6 dagar i veckan. Då vet ni det.

Och för övrigt kan man få svinbilliga resor hit om man bokar typ NU!

working women

Det är helt kallt ute idag, mulet och har droppat lite regn också. Lite skönt ändå så kan vi ligga inne utan att ha dåligt samvete över vädret, haha.

Vaknade för övrigt klockan 9 imorse av att det skakade i hela lägenheten, dom under oss håller på att renovera hela lägenheten så dom borrade som fan i väggarna. Det är sten/betongväggar så det låter verkligen som att dom är i våran lägenhet och håller på. Sjukt jobbigt att vakna till och tycker att dom kunde vänta till kl 10 iallafall?? Nåja, vi var en sväng till polisen och hämtade papper så Fanney kan skaffa NIE-nummer här.

Jo och så ringde han från jobbet, så vi ska dit imorn 8-16 och provjobba/lära upp oss! Förhoppningsvis går det bra och då har vi joooooooobb!!! Hela två dagar arbetslös, livet är hårt här nere..

Men nu ska vi väl kolla star wars, blir tidig kväll sen så man orkar upp 7 imorn.

cyaaa!

star waaaaaaars

Okej, Fanney har aldrig sett starwars-filmerna så har tagit hem alla episodes och ska kolla nu. Såg första igår, andra precis nyss och ska börja på trean snart. Dom är ju rätt bra ändå, men det var ett tag sen jag såg dom däremot. Men shit vad snygg Hayden är som spelar Anakin. MUMS! och han är ännu snyggare idag, thx google! ;)

För övrigt var jag och Fanney och kollade ett jobb idag (jobbade ju sista dan i torsdags). Det verkar helt bra med arb.tider och allt, svenskt är det också men han skulle ringa i veckan eller nästa vecka för att bestämma dag om när vi ska provjobba. Kan skriva mer om allt när jag vet hur det blir och om vi får det, men det verkar lovande så håller tummarna!

trööööött

sjukt trött, orkar typ inte uppdatera så mycket. men imorn är min sista dag som telefonförsäljare på gran canaria, sen är det bara leta nytt. Ska söka i helgen och till veckan - jag SKA ha ett jobb. Är bara lite less på det jag har haft som sagt och så vill jag göra nåt annat nu. Endast 7,5 timme kvar i telefonen sen nya äventyr!

Har bokat hemresan nu också, befinner mig på byn/norrbotten den 20-28 december om jag inte skrev det i förra inlägget.

Ska kolla sol, fest och oroliga föräldrar och äta glass med Fanney nu, cyaa!

omväxling förnöjer

Btw, slutar på jobbet om en vecka . Trivs bra och så men nu börjar den skandinaviska säsongen dra igång här nere och vill ju egentligen jobba i bar, känns lite ovärt att ha gått bartenderutbildningen och inte använda mig av den så i helgen är det jobbsökning som står på schemat! Jobbar hela nästa vecka också så klart, men sen är det slut och bara leta nytt. Det löser sig, spännande!

För övrigt är det dags för lite fler förändringar här nere, dels tatueringstid lördag om en vecka och strax kommer en lite mindre förändring. uppdaterar sen!

På lördag

har min kära mamma öppet hus på sitt företag calm and beauty som slår upp dörrarna på måndagHon är leg.sjukgymnast så hon gör bedömningar, har massage, akupunktur och rådgivning när det gäller hudvård och make up! Hon kan det mesta min mamma s om ni är på byn tycker jag att ni ska gå dit och kolla läget på lördag, själv har jag ju lite svårt med det så får kolla bilder sen..

goooodnayt

Har vart på comedy dragshow ikväll och druckit en guinness, faaan vad gott! Har inte druckit en enda sen jag kom hit så jag, fanney och jossan drog på en irländsk pub och drack en guinness bara för att. Sen blev det en öl och en shot på shooters, sen rockbarerna för att hänga lite. bartendrarna börjar känna igen oss är, inte illa faktiskt.

men nu är klockan ett, ska upp tio imorn så nu är det läggdags. cyaaa!

Resfeber

Ska hem till Sverige för att fira julafton så har kollat runt lite olika sidor för att se hur det går med flyg, priser osv. Hittade lite olika men ska vänta med att boka några dagar tills jag vet när det blir och så men mest troligt befinner jag mig i norra sverige runt den 17-28 december och sen tillbaka och fira nyår här. Då är jag ju hemma en och en halv vecka och hinner träffa familjen och lite folk i alla fall. Sen får ni ju komma och hälsa på om ni saknar mig mycket..

en minipreview kring tatueringen, lägger upp en bild på den då den har läkt.

BTW Brudar

Kan ni snälla skaffa skype eller logga in nån gång så vi kan snacka??
Jag saknar er som fan här och har massa skvaller.. Come on!

söndag

suttit nästan 5 timmar under nålen idag, so worth it! Gaddningen blev svinbra så är nöjd, knappt nå svullen eller röd heller men jag klagar inte.. Pratade lite om min chestpiece med killen också och han hade lite idéer och så, ska kolla lite mer på torsdag kanske boka nån tid vem vet...

Var på Holiday world med Fanney, Jossan, Mimmie och Chatrine i fredags och åkte karuseller, dom hade en ascool simulator i 6D! Man satt i en stol som rörde sig, hade 3Dvideo och vind som blåste så det kändes helt sjukt verkligt. Sen åkte vi piratbåten ståendes i bur och var lite tyngdlösa ett tag, haha.

Igår var vi på rockvåningen och röjde lite smått, skulle ta en öl eller tre och det blev väl lite fler så det var lite tungt att ta sig till tatuerarn kl 10 imorse. Men kul var det ändå, gillar som dom ställena och nu börjar dom känna igen oss lite också. Inte illa ;)

Nä nu läggdags, så sjukt trött!
RSS 2.0