Feeling hot, hot, hot

Sådär, har vart en sväng och kollat på marknaden efter jobbet. Sökte efter en Arch Enemy t-shirt, ska ju se dom nästa vecka, men inte att nån hade det.. Blev en Mötley Crüe "too fast for love" istället. Var på konsum och köpte glass också så nu ska jag gå och och lägga mig och äta glass, yummie!

Kan ju skryta med att här i lilla Älvsbyn har vi just nu 31,6 grader varmt - i skuggan ;)
Inte värt att åka utomlands nu när värmen är total här. Muhaha, drygt för alla som har farit typ förra veckan. Tempen har ju legat på över 25 i en vecka så - synd!

Nä, kan ju inte sitta inne en sån här fin dag när jag redan har jobbat bort halva.

wake me up

Hua, känner mig riktigt seg idag. Hur ska detta gå? Jobbar till 22 ikväll och börjar 7 imorn, men det går nog bra. Ska bara se till att vakna nu ur mitt lilla zombietillstånd.

Dawn of a new day

Morsning! Har faktiskt vart uppe en hel timma nu och jag börjar inte jobba förrän 15 så jag har ju några timmar att göra ingenting.. Skulle behöva fara och träna så vi får väl se om det blir nåt sånt. Ska då gå upp på byn och köpa mig en sån där specialtandborste så jag kommer åt visdomstanden som har börjat spöka igen. drygt.

Får se vad som annars händer i veckan förutom jobb. Kanske blir finland på fredag och ladda förråden inför Rockweekend (bara 9 dagar kvar nu). Annars får vi se vad som händer, inte planerat nåt. Eller jag hade väl tänkt komma igång igen med träningen nu när det börjar bli lite svalare ute.. We'll see about that.

Så ni vet: Blir inga fler låtar från RW-band nu, bara allmänt bra musik.


/ S

Hemvändarna

Gårdagen blev ju inte som planerat. For till boden, gick in på frasses och sen hem. Halv tolv sov jag så sött hemma i min säng. Anledning: För mycket värme, för lite vatten och för lite mat. Lite för mycket alkohol var det väl också.. Nåja, Vi hade ju kul innan vi for iallafall. Och nu har jag gjort bort den värsta fyllan i sommar, tack för det. Blir nog lite lugnare på Rockweekend..

Nä fyfan. Men trots allt det där mår jag faktiskt bra idag, har varit vaken nästan en timma och är ändå rätt så pigg. Har hunnit duscha nu på morgonen också så jag känner mig lite fräschare. Nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska närma sig tolv. Då ska det ringas till Kicki  och väcka henne för att gå till pizzerian.
På tal om att bli väckt, klockan fem imorse knackade det på mitt fönster. Då var hennes väska hemma hos mig, med mobilen däri. Hennes brorsa hade kommit över med den och trott att det var min och pappa trodde också det, hade ju mina saker där också. Så det var ju också lite intressant.


bara 10 dagar tills vi åker !



Crucified Barbara - Sex action

sommar och sol

Åh, ännu en dag med strålande sol, mätarn visar 32.0 i solen. Jag blir så lycklig! :)
Nu är det frukost på menyn sen ut i solen och steka lite inför ikväll då det bär av till Boden Alive med Kicki. Ska bli svinkul!

Btw. har bokat tid för tatto, inte förrän i oktober men ändå.. Den här gången blir det nåt "tjejigare" eller vad man ska kalla det, har ju tänkt göra nå blommor och sånt längs vaden så det blir nåt sånt. Får se om man klämmer dig nåt mer beror väl på. Men då vet ni lite news ;)

Just det, Michael Jackson har ju dött i hjärtinfarkt. couldn't care less. Kände han inte, lyssnade inte på hans musik. Ni andra kan ju sörja honom åt mig, ser ingen anledning till det.



Scar Symmetry - The Illusionist

Morning sunshine !

Halv tio vaknade jag, dags att stiga upp. Tog en promenad upp på byn och köpte jordgubbar - mums!
Sen har jag hunnit ligga i solen och steka ett tag innan det blev dags att fixa mat.  Blir - hör och häpna - paj. haha.. men det är gott och lätt att göra så why not? :)
Ska snart sätta mig och äta,sen får vi se om jag hinner lägga mig ute i solen ett tag till innan jobbet. Ska jobba 15-22 ikväll, annars skulle jag inte ha idas ställa mig och laga mat nu men jag måst ju ha nå middag också :p undrar vad man ska hitta på efter jobbet då, kanske låna hem nå filmer. lust att kolla med mig isf? Ja vi får väl se.
Imorn är det då Boden Alive som gäller !

Bjuder på lite mer musik - 12 dagar tills vi far ;)




Hot Leg - Cocktails

Sommar & Sol

Godmorgon alla pigga och glada!
Solen skiner för fullt och mätarn i solen visar 30 grader varmt!! :D Äntligen är sommaren här för att stanna, hoppas jag.
Håller på att fixa mig lite frukost så under tiden tänkte jag bara skriva ett mycket kort inlägg för sen ska jag ut och steka på studsmattan i min nya bikini (får inga ränder av den, wohoo!) och försöka he upp ett tält vi ev. ska låna till RW av pappas jobbarkompis, är nog lite större än det jag köpte igår..

Här har vi lite från storshoppingen igår



Två klänningar/tunikor och ett linne från Gina Tricot,
Okej det blev en svart också men annars har jag varit duktig och försökt välja andra färger..


Inte lika avancerad bild men här syns då bikinin och tunikan (H&M), jeansshortsen och väskan (cubus)


Nu kommer det nog inte komma så många bra band här men jag har ju sagt en låt från ett RW-band/dag så nu ska jag hålla det också. Bara 13 dagar tills vi far..


Napalm Death - When all is said and done

shopaholic för en dag..

Hmm.. Kom hem för ett tag sen från Lule. Har vart och "festivalshoppat" + lite annat onödigt men ändå kul.
Började på storheden med att inhandla ett tält, madrass, luftpump, grill, konservmat, tallrikar, plastmuggar, -bestick osv.  Allt som kan tänkas behövas för en helgs camping ;)

Sen for vi vidare mot stan, hämtade upp Kicki och shoppade loss rejält.. Har spenderat mer än vad jag hade tänkt mig idag. Har köpt mig en ny bikiniöverdel, lila ormskinn typ. men den var så fulsnyggtuff så jag kände mig lite tvungen :) Sen köptes det några klänningar/linnen, underkläder, partyväska, jeansshorts. Säkert nåt annat helt i onödan också, men det är ju sommar.. Och det kunde man då inte missa idag, shit vad varmt det har varit! Tydligen skulle det bli ännu varmare imorn - hoppas! Då är det stek hela dan ;)

Efter att ha gjort stan osäker hela dan for jag och hälsade på Fanney, tog det lite lugnt innan vi drog på bio; The Proposal. Grymt rolig var den, sen var det väl nån som snyftade ibland men så är det alltid på bio :p

Ni får ingen låt ikväll, ska hoppa i säng nu. Men det kommer väl en imorn ;)

die with your boots on

Trött som fan, precis vart ute och rört på mig. Blev 30 min promenad och sen 20 min jogging, men shit vad det gick tungt. Svetten bara rann - bokstavligt. Solen skiner ju fortfarande och det är väl 20 grader varmt ute så egentligen är det väl inte så konstigt, men ändå. Det var då direkt in i duschen när jag kom hem.  Så nu sitter jag här, nyduschad med myskläderna på. Nu är det soffan som gäller. Ska ta den där melonen vi har i kylen också så jag har nå gott.. ;)

Imorn tar jag bilen till Lule för att träffa Malin, måst ju shoppa ett tält till Rockweekend (bara två veckor kvar..), sen vet man aldrig vad annars kul man kan hitta i stan :)



Dia Psalma - Luft

Walking on sunshine

Tur man kan ha ibland.. La mig ute på studsmattan för att sola lite, hinner ligga kanske en halvtimma innan solen försvinner bakom stora mörka moln. Typiskt, kommer det att börja regna också? Gav upp och gick in iallafall, väntar på att solen ska komma tillbaka. Samtidigt gör det inget om det kommer lite regn, då kan jag ju passa på att ta mig en joggingtur. Har varit lite lat på sista tiden känner jag..

Tänkte faktiskt försöka mig på att göra en rabarberpaj nu, det kan ju bli lite intressant. Har aldrig gjort det innan men hur svårt kan det vara? Kanske ger mig på rabarberkräm när jag lika så håller på. Skriver väl senare får ni veta hur det gick..



Edguy - Lavatory love machine

16 dagar kvar - get ready to rock!

Fy fan vad kul det kommer bli, träffa E-townbruden och massa annat kul folk! Verkar som att Frankie Boy ska med också, han är ju så grymt rolig så det blir svinbra :D Nu gäller det bara att leta reda på ett tält, ska kika om vi kanske har nå gammalt i garaget. Annars blir det väl rusta på onsdag när jag ändå ska in till stan och träffa Malin :)

Har inte gjort mycket idag. Tog en promenad upp på byn och köpte vindruvor sen la jag mig på studsmattan och slöade i solen. Tydligen har Älvsbyn haft varmast i landet idag. Hade 25 grader i skuggan vid tretiden så nog har det varit varmt och skönt idag ;)

Får se vad som händer ikväll. Simpsons, Family Guy och 2 ½ män går ju på teve ikväll, så det lär ju bli att ligga i sängen och slökolla eller nåt. Om det inte blir svalare så man kan ta en promenad :)



W.A.S.P - I wanna be somebody

Läggdags ?

Inte så trött egentligen, sov ju bort halva dan idag.. Men klockan är kvart i ett så det är väl så dags att sova nu ändå. Kom just hem från grannen, kollat teve och sånt. Kom fram till att jag aldrig har sett Armageddon, bara hört talas om den. Så får väl se om det blir att se den nån dag då kanske. :p

Alltså, för att ha i snitt 8 läsare om dan tycker jag att jag får väldigt dåligt om kommentarer. Kan ju ha att göra med att jag skriver så mkt ointressant för er, men så är det.

Fortsättning på låtar av band som kommer till Rockweekend 2009

Inatt presenteras: Mustasch - Double Nature


Lyssna och sov gott ;)

Sleepy Sunday

Godmorgon.
Gårdagen var lite seg, var upp en sväng på byn och köpte godis. Jag och Fanney spelade lite kubb också, det gick väl sådär.
Sen blev det en riktig filmmaratonkväll, la vi oss i soffan och kollade Hitta Nemo, "manetmannen - avkomma, avkomma - manetmannen". Sen gick vi över till grannen och kollade Tio orsaker att hata dig och nån film på teve, mycket trevligt.

Däckade i säng vid tvåtiden och sovit till nu. Kan ju inte sova bort hela dan så nu är det dags att stiga upp.
I eftermiddag ska jag hämta mor och far på kallax, skjutsa Fanney till Lule och sen får vi se om det blir slöa vid teven hela kvällen eller nåt sånt :p



Testament - More than meets the eye

En Midsommarnattsdröm

Midsommar igår, sötfanney är här och myser i soffan ;p
Var hemma hos mig, grillade och drack lite alkoholhaltiga drycker. Vi blev väl ändå typ tio pers som satt här ute och spelade spel och kubb, hade allmänt trevligt. Grillen gick sönder men allt annat är helt. Men det var ingen som gjorde nåt, vi satt i lugn och ro och käkade när *klirr* och glaset på grillen hade gått sönder.. men men den är väl lite gammal så..
Tack för en kul kväll kanske jag ska säga ;)



Dead by April - Losing you

små grodorna..

Sitter fullt påklädd med min snygga arbetsoutfit, måste säga att jag är himla snygg i min blårandiga skjorta.. ;) Jobbar 12-19, sen kommer lite folk och grillar. Mycket trevligt :)

Glad midsommar!



U.D.O - Infected

Roll over Beethoven

Har bakat bullar idag, gott ! =)
Har vart duktig och städat i mitt rum också, har sett ut som en soptipp hela veckan men har inte idas ta tag i det innan.

Jag och Kicki var och inhandlade viktiga grejer till imorn som typ melon (inte till rabatten..) och jordgubbar, för imorn är det grillparty. Hoppas vädret tillåter lite Kubbspel också, hade ju vart kul.



Paradise Lost - Praise lamented shade

Number 21

Tur att man har självdisciplin.. somnade om imorse när jag tänkte gå upp och ta en promenad/jogga så imorgonbitti ska jag allt ta mig i kragen och fara ut. Sen tänkte jag baka bullar så imorn kan ni komma över och fika ;)

Var en sväng till Lule idag med mor min, hon skulle handla lite underkläder och smycken (hon ska ju på bröllop i helgen) så det blev bara en snabbvisit, tre affärer och fika. Hann dock med att handla lite jag också. impulshandlarn som jag är köpte jag två par nya örhängen (tappade ett i helgen), mascara, leggins och party feet så jag klarar sommaren.


Idag: Chickenfoot - Sexy little thing

I wanna rock'n'roll all night

Ja nog märks det att jag inte har börjat jobba än. Har hon inget bättre för sig än att blogga? svar: nej. Men på fredag är det jobb 12-19, midsommarafton = katchiiing!
efter klockan sju är ni välkomna att grilla och spela kubb eller nåt sånt med mig :)

Idag har jag vart med Kicki till Pite, hon köpte en soffa till lägenheten så hjälpte till att bära osv. Blir så mysigt hos henne - jag vill också flytta! men det kommer inte på tal, har inte råd och vem vet om/vars det finns jobb till hösten? Sen jobbar jag ju på byn än så länge så det vore ju onödigt om jag inte flyttar i en lägenhet på byn, men vill jag det?  Lule, Pite, Ume, Stockholm, Göteborg, Spanien. Inte Älvsbyn.


Å andra sidan är det bra att jag bor hemma under sommaren, så jag har råd att dra på ROCKWEEKEND!!!
Vet ni hur mycket jag längtar?!! Sitter typ och räknar ner för mig själv här.. på 21 dagar (onsdag) far vi och på 23 dagar står vi jävlat längst fram och headbangar till ARCH ENEMY, riiight? ;)
I bilen blir det jag, Malin och Musiken. Frank hakar nog också på och ev. Elias. Nice!
Sen kommer ju Emelie & hennes brudar också att vara där och jag vet att det kommer att bli Awsoooome både i bilen, på campingen och på konserterna ;)

 

News! Lägger upp en låt med en artist som kommer på Rockweekend - 09 varje dag på bloggen från och med idag, Håll utkik så syns vi på campingen ;)

/ The one and only ;)

sommartider ?

Fattar inte hur man orkade med hela sommarn ledigt när man var liten.. Nu har jag varit ledig i två dagar och jag är redan less. Det är ju så tråkigt att bara vara hemma! Börjar jobba den 29 om ingen blir sjuk, men vad ska jag göra tills då?!
Idag ska jag hänga med Kicki till Pite och kolla soffor och ränna på stan, det blir då kul iaf :)

Och i helgen är det midsommar, vad har alla för planer på fredag?
Funderade på att grilla hos mig, nån som är intresserad av att komma ända till Älvsbyn?


fick tag i en bild sen förra onsdagen, mösspåtagning.

Sofie H, Jag, Malin, Kikki

Hp3a - Alé, alé, alé!

Lovade ju lite studentbilder, så here we go!
Tror att jag har fått med alla i klassen. Har ju tagit ett gruppfoto också men det tar väl sin lilla tid innan det kommer hem så ni får så snällt vänta. Finns fler bilder på fejjan under tiden

Champagnefrulle i stadsparken - Skål!



Sanna och Malin, lätt bäst! ;)



Ellinor, Sofie, Angelina & Emma :)



Isabell, Anneli & Sara



Sandra & Sanna W




Hanna, Emmelie & Petra



Hanna, Isabell, Annelie & Charlotte



Bohlin, Elias, Frank, Simon & Rickard



Ettorna har två år kvar, två år kvar, två år kvar
Tvåorna har ett år kvar, ett år kvar, ett år kvar
Vi har bara festen kvar, festen kvar, festen kvar
VI HAR BARA FESTEN KVAR, FESTEN KVAR, FESTEN KVAR
oooh oh oh oh oooooh oh
oooh oh oh oh oooooh oh




Jag och Malin, med våra mini-jag



sist men inte minst; Flaket


That's it.
Har inte fått tag i några från kvällen än, men det är kanske lika bra..

Kanske skulle passa på att skriva om mina betyg också?
Under dom här tre åren har jag läst 36 kurser. Fyra av dom är Godkända,
resten är högre så jag känner mig gode nöjd, med tanke på att jag it har idas plugga järnet heller. Har nog pappa att tacka för mitt 'läshuvud'.

So long suckers!

It's raining men!

Regnet öser ner, det smattrar på taket och rinner utanför fönstret.
Egentligen är det ganska mysigt med regn, men det är ju betydligt mysigare om man inte är själv. Då är det mest trist att det ska regna. men jag ska strax sova ändå så det gör inget. Somnar bara bättre med lite smatter på taket :p

Igår blev det Western Farm med Kicki och Emelie. Hade svinkul, lyssnade både på Star Pilots (tror jag?) och Drängarna. Dock kan jag bara en låt med Drängarna och den missade jag, "om du vill bli min fru" kunde ni nog gissa att det var ;)
Fick sällskap hela vägen hem också, jag och Kicki följdes med mittemotgrannarna, så det var inte helt fel att vi slapp gå den långa vägen hem själv. Men det var trevligt på bussen både dit och hem och jävligt roligt där.

Gjorde bort mig igen igår på bussen dit. Jag skrev ju om Tequila-incidenten förra helgen tror jag. Så sa jag till Kicki och Emelie att "ikväll ska jag inte tvinga nån att dricka tequila, förra gången spydde ju en pga mig och Malin så jag ska inte göra om det!" och vem tror ni inte sitter bakom mig i bussen då? Pinsamt!!
Men ingen större fara skedd, vi var ju med grabbarna sen och hade kul. Vi hade nog glömt det där allihop, eller låtsades som det iallafall ;p Men å andra sidan lever man ju bara en gång, kan inte haka upp sig på såna småsaker..
Kvällen i korthet: Kul hade jag och söta pojkar fanns det, eller ska jag säga karlar?!

Schools out forever!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEEEEEN !
FY FAN VAD JAG ÄR BRAAAAAAA!!!!



Lång dag igår, jiiises. Vaknade vid fem och började fixa till mig, inget gick som jag ville men det dög ändå.
Champagnefrukost halv åtta i stan, foto kvart över åtta, betyg och utspring vid elva.
Efter två rundor runt stan på flaket var det Waldorf som gällde med mamma, pappa, Johan, farmor, morfar & Ulla, mormor, Nina & Daniel. Mycket trevligt - och gott.
Låna morfars speglar och byta om för att dra in till stan igen. Satt i parken på en filt och hängde med halva klassen innan det bar vidare till grace.
Mycket folk och snygga killar, eller hur Sofie? - mmmmmhmmmm ;)
Mor och far kom och hämtade mig vid halv fyra, hem och sova tills typ nu.

Utgång ikväll? - O ja
Jag och Kicki har ju som inte hunnit träffas i veckan så ikväll är det utgång. Tänkte vara i Pite men det låter som att det blir Farmen istället. Det blir nog bra vilket som, frågan är ju bara.. Vilka skor ska jag ha? Har fortfarande ont i fötterna så det är ju inte så bra början på dan.. men vi får väl se ikväll.

Nu ska jag ta och ringa och väcka Kicki, sen är det duschen som gäller.
Lägger upp lite bilder från igår sen.

/Tärd som få, men pepp ändå ;)

hemmakväll

Igår var ju lite intressant, skulle ha HP-fest på Udden. Det var lite folk men dom flesta for typ efter en timme. Jag som hade köpt ett brännbollsset och allt - dåligt.
Det blev inte så sent heller, det började regna och blev kallt. plus att en kille blev hämtad av polis (han hörde inte till oss).
Ids inte skriva mer om det, är lite seg. läs Sofies blogg för mer detaljerat om igår ;p

Idag var det skola, har inte idas handla nåt till morfars lägenhet så imorse blev det skorpor till frukost, mums.. men köpte en yoggi på vägen så det var ju lugnt. Var på skolan och fick tillbaka nå papper vi skrev när vi började ettan "vem är jag" typ iom vad man gör om fem år osv. Det var ju lite kul, typ ingen som kom ihåg vad dom hade skrivit.. haha! och en gång för alla har vi bestämt vad vi ska sjunga när vi springer ut!

Var även på stan och affischerade om rockweekend idag, sen impulsgick vi in på en piercing/tattoo-studio och skulle lämna lappar. Kom ut med en piercing. Trodde inte att jag skulle tordas göra det när vi väl var där, men nog gick det alltid. Malin och jag har snackat om att man skulle ha gjort en innan studenten, mest på skoj. men idag kom skattepengarna så det var bara köra hårt. Hon som moraliskt stöd, kanske gör en vid ett annat tillfälle, vem vet ;)
Och mammas reaktion när hon fick se den: "hooojja! aj, aj.. oj.." . Hon trodde ju att jag skämtade när jag sa det, trodde väl aldrig att hennes lilla flicka skulle göra nåt sånt. haha! Men vad fan, det är ju bara att ta bort det sen. Tatueringen är ju permanent men inte piercingen så hon borde nästan vara gladare för den, haha!


 
Nu är jag iaf hem en sväng över natten, ska ta bilen imorn och dra  till Ikea och Alko med Malin, Kikki & Rickard. Måst ju ladda upp inför resten av sommarn - typ Rockweekend!
Sen blir det Onsdagsklubben på Kafelino med mösspågtagning på kvällen, får se om hela klassn kommer. Synd att vi inte är alla innan men vi får parta på plats där ihop istället, kanske blir bättre med folk än på udden. haha. kan man ju fixa sig lite också :)

Nåja, nu är jag TRÖTT. ska lägga mig och slöa vid teven resten av kvällen..

Kiss me baby

I Fredags kom Malin och Kikki hit och åt tårta osv, Fick värsta presenten av dom. Haha! Välgenomtänkt och kul ;)
Kicki (grannen, det finns två Christine..) kom också förbi så drog vi en runda på byn på kvällen. Det hände inte så mkt men vi var ut en sväng iallafall. Dom stannade över till igår iaf så igår var det tjejdag för hela slanten.
Låg i soffan och såg film, sen bastu med ansiktsmask och öl, fixa sig i ordning och dra till Lule ett tag innan det blev vidare till Farmen. Det var riktigt nice. Det som är så kul där är nog att det är så blandade åldrar och man kan typ dansa på borden om man vill, ingen bryr sig. Sen var det grymt mycket folk också! Lite dåligt samvete har jag för att jag och Malin "tvingade" en kille att köra tequila med oss, han spydde - vi andra tog en till. Men han sa att han fick skylla sig själv, och egentligen är det ju sant.. ;p

Lite tärd idag, har lånat hem en film så jag tänkte faktiskt lägga mig i soffan och glo på den. Måst ju vila upp mig, imorn är det Hp3-fest så det är bara att ladda om batterierna och göra sig redo för allra sista veckan i skolan - den 12e smäller det!


Trist just nu är att min mobil inte funkar alls så imorn är det jag som går på stan och köper en ny. Nu får det vara nog. Har ju tjorvat till och från flera månader och nu går den inte ens att starta, kul! Men jag klarar mig nog till imorn iallafall.

 
har haft den här på hjärnan hela dan.

19 år senare..

Blev väckt 06.15 (hoppades nästan att jag drömde) av min familj som promt skulle sjunga och be mig öppna ett paket, öppnade det, fick ett halsband som jag kan ha på studenten, och somnade om igen.

Sen har jag hunnit till  frissan och klippt mig. Det blev bra, ingen större skillnad mer än att huvet känns lättare än innan ;p jag tycker egentligen inte att det är värt att klippa sig när det kostar 400kr..

Nåja, har bakat Maggans falska toscakaka på morgonen så att det finns lite hembakt fika ifall det kommer nån och grattar mig, vet då att några kommer. Mamma har ju beställt både smörgåstårta och vanlig tårta så då måst ju nån komma,
Annars äter jag väl ihjäl mig!



Imorn är det Western Farm med Malin och Kicki J, ska bli så jävla kul!
Nog för att  EMD är där.. Men det blir bra ändå. Var ju där förra året när Marcus var där och det gick ju bra, så länge ingen tvingar en att kolla ;)
Sen handlar ju om vem man är med så jag vet att det kommer bli grrrrrreeat!


Nä nu ska jag ta på mig nå annat än mjukbraller och fixa klart den kladdiga kakan, hehe.
Vi hörs!

Oh, happy day

Tänk att det behövs så lite.
Fick ett kort i brevlådan idag: Grattis till studenten och på 19-årsdagen, det var så snällt och jag blev helt glad. Tack! :)

Igårkväll/inatt
grillning på udden med klassen, vi var faktiskt gode många där ett tag. säkert en 13 st så det var ju över förväntan. Jag körde dit så det blev nyktert, men jag hade skitkul ändå. undrar om nån fattade att jag inte ens hade druckit en slurp? Vi tog svinsnygga bilder med Malins kamera och fy fan vad jag skrattade. Först föll Malin av stocken i ett skrattanfall och några sekunder senare följer jag efter. haha! men jag säger då det, min töntklass är bra. eller dom flesta iaf ;)


Idag
Gick bra hos tandläkarn, hon var då snäll och gjorde sitt bästa med det lilla jag kunde gapa. Har fått en inflammation där visdomstanden är på väg så jag har fått någon typ av pencillin, (tillräckligt svag så det är ingen fara att dricka alkohol om jag tar det lugnt, annars hade jag stått ut och börjat kuren efter studentveckan), ska skölja munnen och så fick jag en minitandborste för att komma åt. så nu är jag snart fit for fight igen ;p

Har vart i Munksund också och hjälpt Kicki att flytta, städa och packa in i skåpar. Blev bjuden på käk som tack - inte dåligt! :) Det blir så fint i lägenheten, du vet att jag kommer att våldgästa dig sen. ;)

Nä, snart blir det läggdags.blev inte så mkt sova inatt så är gode trött just nu.
klockan åtta på kvällen, det känns ju stabilt.

/
sofie

home sweet home

update : Det blir ingen skola för fröken Burström idag.
dels för att jag bara har en lektion där vi ska ha betygssnack och sen för att jag inte kan stänga munnen, värken är värre idag i hela käken och huvudet.  är redan less.

Sen får vi se om det känns bättre ikväll, ska visst grillas med klassen så det kunde ju bli kul. Men då blir det nyktert för mig, tar bilen så jag kan åka hem inatt. tänker ju inte missa tandläkarn imornbitti, för en gångs skull nästan längtar jag till att få komma dit.

Nu ska vi se vad jag kan hitta på till frukost, blir väl nåt flytande när jag inte kan stänga munnen ordentligt och tugga. men det blir nog bra.


10 minuter senare:
upptäckte just att jag inte kan öppna munnen heller. tänkte äta en bit prinsesstårta som vi hade kvar hemma.
en liten sked och liten bit tårta, inte gick ju det inte. Jag fick alltså mosa tårtbitarna för att kunna få in dom i käften.
hur ska jag klara mig idag? Jag får leva på ägg, eller dricka soppa med sugrör?!

Inte blir man smartare för det.

Alltså, en del förstår man sig bara inte på, så är det bara och så kommer det väl alltid att vara. Tycker mest att det känns lite komiskt, men det är väl trevligt för dig i guess.


Jag har sån tandvärk så det är inte sant !
Det går liksom in i kinden, käken och upp i huvet. Aldrig tror jag att jag har haft så ont bara av en liten tand?!
Men det är dom där jävla visdomständerna som jag mest troligt inte skulle få
- klart att en av dom bara måste klättra ur gömman för att pina mig.

Nåja, ringde tandläkarn och ska få komma dit på onsdag så får vi se vad dom säger. ska på vanlig undersökning också så det blir väl det gamla vanliga "ja, du har små små hål som är på väg, men om du använder tandtråd så ska du se att det inte blir något"
Tandtråda mig hit och dit, jag använder det max en vecka efter tandläkarbesöket sen ids jag inte längre.Men det roligaste är ju när man sitter där gapandes, med munnen full av fingrar och verktyg  - och han börjar fråga nåt, typ "hur mår du idag?"Hur fan ska jag kunna svara på det när jag inte kan/får stänga munnen?! "chå, chack e ä aa ee äj. chachaj shong schåågaj"



Har visst bara en lektion imorn, fick jag just veta, så det blir bara fram och åter till skolan - givande att åka två timmar buss för att vara där typ 45 min..
eller,
jag har väl idrott sådär 5 timmar efter den enda lektionen - brännboll tror jag nog så det blir gymmet hemma istället.


Enough said from the bitter lady

And I'm back in the game!

Lite blondare och brunare är jag tillbaka från Grekland.
Har solat och allmänt tagit det lugnt. Druckit goda drinkar och ätit god mat.
(fick mindre god Raki & Ouzo om vartannat efter maten, usch!)

Har köpt studentklänning och skor nu också, 500 spänn för allt, inte dåligt :)
Klänningen är vit med nå svart mönster på och ett svart sidenband under brösten. Dock var det inlägg så man inte ska behöva ha bh på sig under men det såg sjukt ut. Dels var det så långt avstånd mellan inläggen så dom hamnade som på sidan om, sen fick jag världens strutar till bröst.  Men min superfarmor har tagit bort dom och ska fixa sömmarna och allt. Hon är så snäll :)
Skorna är svarta med vitt på, lite svårt att beskriva dom så ni får se på bilder från studenten sen. - bara 11 dagar dit nu ;)
Köpte mig en ring också med nå mönster som betyder "långt liv",


RSS 2.0