Paradise City

Har sökt jobbet i Spanien nu, är grymt sugen på att dra iväg. Kanske jag kan lära mig lite bättre spanska, kan ju bara grunderna - hur kul är det? Men ansökan är inskickad så nu är det väl bara att vänta och hoppas på svar.

Tills dess jobbar jag på, men till helgen är jag ledig. Lagomt till Lulekalaset! Hoppas Kicki kan följa åtminstone en dag, vore svinkul! :) Annars får jag väl ragga upp nån på vägen, för jag ska då dit. Har jobbat två helger i rad så nu är det min tur att ha kul och få vara lite ledig ;p

With a different point of view

Hatar stress. och idag har jag mer eller mindre stressat i 7 timmar, uuh. jag känner mig helt död och uppe i varv. Har jobbat med en ny tjej och det blir ju mer ansvar, måste som finnas där hela tiden och visa/säga hur man gör det mesta. Det tar på krafterna och huvudet. Stressäta middag för att hinna med det, och som pricken på i:et så kommer en och vill in i GDS-hallen 25 min innan vi stänger.

Men nu är jag hemma och ska sova, börjar inte förns 7 imorn.. uuuh.. Tänkte gå ut på en promenad och lyssna på lite musik för att varva ner men jag orkar fan inte det ens nu när jag väl har satt mig vid datorn och lyssnat på musik, får bli duschen istället.

Kan ni tänka er ett liv utan musik?


The Killer Machine

Egentligen skulle man ha haft ett stort gosedjur eller nåt ibland, ni vet när det är lite ensamt sådär. Börjar vänja mig vid att vara singel och trivs bra med det, men det hade inte varit helt fel att ha nån att sova brevid bara. Det är ju som mysigt ibland,

Skrev jag förresten att jag köpte ett par nya skor i Pite i fredags? Ett par riktiga killer heels. Kanske jag inte behöver ett mjukisdjur i sängen, Det räcker väl med att ta på sig dom på krogen så kan man nog lura med sig nån snygging till sovsällskap, hahaha!


- How you doin'?

Fly me to the moon

Hittade ett intressant jobb i Spanien nyss. Men väntar med att skicka in ansökan tills mamma kommer hem från stugan så jag kan få lite feedback. Jag är så grymt sugen på att åka bara några månader/ett år. Få se/uppleva ett annat land och kultur, träffa nya människor och lära sig språket bättre.


Nu väntar sängen och film, sen får vi se om jag ids ta en promenad också.
(bilden är tagen på western farm, om ni undrade)

Där ser man

Fick ett intressant samtal från Handelsbanken på byn idag, tydligen har nån kopierat mitt bankkort så dom skulle spärra det och beställa ett nytt. Som tur är verkar inga pengar ha försvunnit (å andra sidan hade jag bara 140 kr där för tillfället). Jag hann iaf sätta över pengar från andra kontot och ta ut det innan dom spärrade det så imorn är det cash only, baby!

Imorn är jag ledig så då ska jag på date med Kicki ;) känns som att det var längesen vi träffades nu när hon har flyttat till Pite och bägge jobbar så mkt, så det ska bli kul. Sen kommer Malin till stan så det blir Girls night out med övernattning i Kickis lägga. Spännande, ska ta med inflyttningspresenten jag har inhandlat också. :)

Nu ska jag kolla om min nya promenadkompis är redo att gå ut, sen blir det att sova och vila inför morgondagen.
undra vad man ska ha på sig..?

Love at first feel

Here we go:
Det måste det vara något särskilt med oss norrbottningar
(läs: jag och malin
). För vars vi än kommer så träffar vi folk som inte kan annat än att älska oss! Okej, nu överdrev jag lite. Men jag menar att folk som vi träffar tycker att vi är så himla charmiga, trevliga och härliga tjejer. Hände på In Flames, SRF-kryssningen och nu under Rockweekend. Man kan ju undra vad det beror på..
jag och malin, lite regnigt
Kanske är det dialekten, kanske är det bara vi som råkar vara grymmast på plats ;)

RW - 09, lite bilder

Godmorgon! Lite piggare idag men är fortfarande sådär seg. Men imorn är jag ledig så då kan jag ju sova länge.
Lite bilder från festivalen, lägger inte upp fler på bloggen det är så jobbigt :p


jag, malin & sarah
Jag, Malin och Sarah innan WASP. Lite lagomt blöta i regnet

festivalområdet
Festivalområdet undet torsdagen, fötterna/skorna badade i lera.


Gyttjebrottning är ju ett sätt att ha kul trots regnet.. :p


Några av våra granntält. Bara en liten, liten del av campingen


Och så har vi lite artister
:

Dia Psalma


W.A.S.P


Arch Enemy


Chickenfoot


Edguy

Sådärja, nu ska jag ta mig frukost och lägga mig i soffan och glo på Appaloosa som jag inte hann eller orkade se igårkväll.

Hemma från Rockweekend

Trots spöregn, blåst och lera till fotknölarna var Rockweekend jävligt värt, så grymt kul!
Lyssnade på massa bra band, men bäst var Arch Enemy och WASP. Träffade sköna rockers och hade allmänt kul.

Ids inte skriva så mkt just nu, har just kommit hem från jobbet och packat upp alla grejer så är gode trött.
Nu tänkte jasg he in lite bilder på datorn så det kommer väl några hit, resten får ni kolla fejjan för att se.

Change of plans

smått ändrade planer. Glömde min biljett hemma, kom jag på när jag var hos malin i Lule.
Så vi plockade upp Sarah och drog till Älvsbyn, så inatt blir det att sova hos mig och på 7 timmar är vi nästan på väg.



Godnatt

I come steal your love

Tänkte bara påminna om att jag, Malin, Emelie, Frank, Sarah, Ange & Amme (tror det var alla) drar på Rockweekend imorn. Ifall ni har lyckats missa det. Jag vet att jag tjatar men har sett fram emot det så länge nu och nu är det så nära. Live with it!

Håller på att bränna lite cd-skivor och vila fötterna efter en stressig dag på jobbet. Sen blir det att tvätta bilen och städa ur den innan ajg kan börja packa i grejerna. Har inte ens packat kläderna och det än, det tar vi sen. Tänkte åka till Lule lite senare ikväll, runt åtta-niotiden så slipper jag stressa och så hinner Malin komma hem och varva ner från jobbet litegrann innan äventyret fortsätter ;)
Blir nog en tennisrunda med David också innan jag drar, spännande. Det gick väl sådär när jag och Kicki spelade men det gick iallfall. Jag tyckte vi var rätt duktiga för att inte vara vana spelare :)

I'm a rock star

Håller på att få bilen i ordning för den långa resan med start på onsdagmorgon, (eller jag tjuvstartar imornkväll till Lule). M & P fick punktering i fredags på väg till stugan, tur att det var dom och inte vi, men hursomhelst så måst ju däcket bytas till ett "riktigt" igen så det är väl vad dagen har att erbjuda innan jobbet kl. 15. Ska börja packa lite också nu så jag inte glömmer nå mediciner eller sånt.. Har ju fixat mig en fm-sändare också så att vi slipper lyssna på radio hela vägen ner, bara koppla i mp3n, leta reda på den frekvensen man ställer in på och lyssna till bra musik ;)

Imorn slutar jag 14 så då blir det att städa ur bilen, skulle göra det nu men då ska dom till soptippen efter däckbytet så det blir imorn istället. Sen blir det att tvätta bilen, packa väskan och alla plattor, tält, madrasser osv i bilen. När jag då har lyckats med det blir det Lule på kvällen, slaggar hos Malin så vi kan åka i bra tid på onsdag. Planen var att ta oss iväg klockan sju, så hämtar vi upp Sarah i stan innan vi far mot Kilafors, och ROCKWEEKEND !!

Rock star, baby cmon'




bara tre dagar kvar..

Tänkte inte skriva nå mkt idag, är lite trött.
Men middan igår blev på Thai Thai, hur gott som helst! Sen blev det möta upp Malin och Danne för drinkar/efterrätt. Tänkte dra AllStar men det fanns inga sittplatser så det blev Roasters istället. Åt glass med baileys. mums! Bion, Ice Age 3, var svinkul. En allmänt trevlig kväll var det :)

Idag tänkte jag försöka he upp tältet för att se att inget saknas - bara 3 dagar kvar tills vi åker. Tre dagar!! Fattar ni hur peppad jag är. Spelar ingen roll om det regnar hela veckan, det kommer bli awsome ändå ;) Blir nog att börja packa lite kläder och sånt imorn. Kanske borde skriva en liten lista så man inte glömmer nåt..

Ikväll blir det nog tennis med Kicki, inte för att jag kan spela tennis men det kan ju vara kul för det.

Lördag

Trist väder idag. Mulet, blåsigt och bara 12 grader varmt. Men har varit ute och åkt inlines med David en sväng och då var det skönt att det blåste kan jag säga, gud vad svettigt det var. Har jättedålig rullning på hjulen, därför jag inte alltid hann med säger vi.. Men det blev lite träning iaf så det kändes riktigt bra!

Ikväll blir det Lule, ska på bio och se Ice Age 3. Tror att den är rolig, både första och andra var ju svinkul så man kan ju hoppas. Blir den sena bion så innan det blir det middag, sen kanske en drink med Malin och Danne, dom ska ju också med på bion :)  Kan ju påpeka att det nog inte blir jag som kör, skulle inte komma på att sätta mig bakom ratten om jag har druckit alkohol. Om inte annat kan man ju alltid ta en god alkoholfri drink ;)

Nä, nu är det dags att fixa sig lite. Har precis kommit ur duschen efter inlinesturen så är lagomt tomato face just nu..

Mini-roadtrip

Drog en tripp till Finland idag med Malin, hamnade lite fel och mitt framför ögonen ser vi: en Lapin Kulta-fabrik. Vem visste att det låg en sån bara en bit in i Finland. Tog ett kort sen blev vi lite less på sightseeing så vi for dit vi  egentligen skulle, "På gränsen". Kollade runt lite innan det blev Alko och K-market för att handla lite nödvändigheter. Hann ju självklart med Skopunkten och Frasses också innan vi for hemåt igen. Men det blev inga skor för min del den här gången, ska spara lite pengar..

Jag ser att ni har läst min blogg utan att hjälpa mig bli kvitt förkylningen som kan vara på väg.. Vill ni att jag ska vara sjuk på Rockweekend? Dåligt också att Festivalbussen har ställt in alla sina turer till och från Rockweekend, vem gör så fem dagar i förväg?! Fy fan vad kasst säger jag bara. Hoppas nu att det löser sig på nåt annat sätt så Emelie och gänget tar sig dit rätt dag och allt. Man kan ju hoppas på att RW-arrangörerna är snabba och fixar nåt annat istället. Hade ju vart toppen för alla.

Enough said.

Panik & Efterlysning!

Det här FÅR inte hända. Vaknade nyss med ont i halsen - NEEEEEEEEEEJ!!! Inte mycket men det känns som att det kan vara på väg en förkylning. Det går inte. Jag kan bli sjuk sen, efter nästa helg men INTE nu.

Så nu efterlyser jag ett blifriskfort-recept!
Jag måste vara frisk till Rockweekend, det är ju bara 5 dagar innan vi åker.
Fy skäms på dig som smittade mig också!! säkert nån smittobärande kund som har handlat av mig i veckan..
Medan jag inväntar nå bra förslag av ER mina några läsare ska jag gå och göra mig i ordning. Idag drar vi till Happis och Finland och laddar upp förråden inför kommande festivalvecka..

Hurry Curry - give me the medicine!!



försöker friska till mig med musik så länge

godmorgon

Vaknar av att en geting är på väg in mot mitt myggnät, schasar bort den. (ja typ säger åt den att försvinna), stänger fönstret och somnar om ett tag. Rätt skönt att få sova ut lite idag, känns som att det behövdes. Men jag är fortfarande helt seg som jag har varit hela veckan. Tror det har att göra med  värmen och pollen. Känns som att jag är förkyld också, men det får jag inte vara nu när det bara är en vecka kvar till Rockweekend, så jag har bestämt att det bara är bara pollen som spökar :)

Som sagt.. En vecka kvar till RW -09 !!
Jiiiisses vad tiden går fort..

RSS 2.0