Smack that (med finsk brytning då)

Yess! Det gick kanon hos läkarn om man bortser från lite väntetid, men å andra sidan hade jag ingen brådska idag. Skönt att äntligen få komma dit. (okej, jag har inte väntat mer än 6 månader men ändå!)

Fick göra ett pricktest först på underarmen och sköterskan sa nog den värsta meningen just då: "Den första 'testpricken' är antihistaminer så det kommer att börja klia och du får inte klia!
-say WHAT?! Oh gud så det kliade, hur jobbigt är det inte att låta bli?
Men det gick över men är fortfarande lite svullen på armen men det blir nog bra snart. Huvudsaken att det inte kliar längre..

Fick då sen en riktig facesmack av läkarn också, jag brukar ju äta cashewnötter och pistagenötter ibland. BIG FAIL. Fick veta idag att eftersom att jag är allergisk mot nötter (jag trodde det bara var hasselnötter och dom konstiga para/valnöt osv) så är jag allergisk mot alla nötter. Nötter som nötter! Undrar hur många gånger han sa nötter under en minut.. Så förklarade han, min halvdanska läkare, att det inte spelar nån roll vilken nöt det är. Det är jag som spelar roll för vissa dagar är man mer allergisk och andra mindre och lyckas jag nu äta nötter när jag är mer allergisk så blir det akuten för mig.
Han uttryckte det väldigt rakt på sak, så när jag kom hem gick jag sorgset med mina cashewnötter och gav dom till mamma.. MEN, jag får faktiskt äta jordnötter för det är visst inte en nöt. Det ni! Det är väl alltid nånting.. Right? Ska iallfall få sån där sprutbehandling för björkpollenallergin, så jag hoppas det blir bra efter dessa 3 år av sprutor. Men det ska visst hålla i flera flera år så det är nog värt det :)

Äh, det var väl som allt. Inte för att jag tror att nån bryr sig ett piss om min dag, men annars kan jag ju skriva för att jag har så dåligt minne. Ifall jag glömmer nåt kan jag ju alltid kolla här  - jahaja, var det det jag gjorde. vad skoj..

Jo jag träffade Sanna B en sväng idag också, mycket trevligt och längesen sist.
Snart är det nog dags för en catching-up-date med lulebrudarna känner jag..? :)

en malin special, tack!

Med risk för att hälften som läser inte förstår så skriver jag det ändå:

Kom på nu vad det var som var så kul på vägen hem från Gävle/Sthlm-trippen. *Trumvirvel* Malin körde och det var mitt i natten och inte så mycket trafik efter vägen. Så mitt i allt mötte vi en lastbil och Malin hade fortfarande helljuset på så han blinkade åt oss, det var gatlysen just där. Hennes reaktion:
- OJ!! Förlåt, förlåt!! (samtidigt som detta flashar hon med helljuset X antal gånger åt honom, som ett "förlåt")
- Hahahaha!!!  Ja han förstår säkert vad du menar med det där!

Ja, ni som har väntat länge nu fick äntligen veta Malins dagens för den gången.
Sen var det ju nåt himla kul i helgen också som hon sa.. vad var det för nåt..
Jo just det!!

Vi hade precis kommit till Kickis lägenhet, eller vi stod utanför vid bilen och skulle ta grejerna.
J - Jag tog faktiskt med mig ett par extraskor idag. Ska ha nyskorna så jag lär ju få så ont i fötterna sen..
M - Nä! Fan vad smart! Åh.. Inte tänkte jag då på det..
J - Haha! Men du har ju bra skor på dig!?

Till saken hör att hon just där och då hade på sig - sneakers ;)
jag och malin
Förlåt Malin om du känner dig uthängd, men det är så kul med dina såna där grejer. Kanske skulle göra en Dagens-blogg? :p Nä jag skojar bara med dig, men det fattar du nog. Du är ju så cool ;)

Rammstein + "Pussy" = FAIL

Ja nu är jag här igen och skriver men jag kände bara att jag måste!

Har ju läst i tidningen och det är många som pratar om den: Rammsteins nya låt "Pussy", men framför allt videon är väl den som hamnar i centrum av diskussionen. Att låten suger är ju en sak men videon är ju helt åt h-vete..

Såg den nyss, skulle egentligen ha haft en kamera framför mig för att se uttrycket i mitt ansikte nu.  Jag vet inte vad jag ska tycka. Avsmak och äcklad känner jag mig. men jag skojar inte, Den är ju helt absurd. Hela videon är ju för fan en porrfilm i kort format och det kallar dom en "musikvideo". Ni som har sett den fattar säkert vad jag menar.
I början var det som i vilken hiphopvideo som helst, tjejer i underkläder och stora bröst som dansar vid strippstångar, men videon blir ju bara sjukare och sjukare för varje minut. Till slut ser man allt - in action. Och så sitter man där helt paralyserad och vet inte vad man ska göra eller tycka. Sen är ju låten så jävla dålig, man kan nästan tro att dom ville göra en p-rulle med musik och skrev låten utifrån videon..

Slår vad om att sångarn i Rammstein fortfarande är oskuld och gör det här för att han vill bevisa att han kan få hur mycket han vill eller nåt. Nä fy fan. SHAME ON YOU!! Tänk alla småglin som lyssnar på rammstein och ser det här? Men det här kommer väl vara vardagsmat om några år, sex säljer vi utnyttjar det till max. Men jag trodde inte att det skulle gå så här långt. Man kunde väl åtminstone ha lämnat det värsta, stutta runt i bikini och jucka på 'chefen' i en video, men visa fan inte pussy and dick i musikvideor!! Lämna det till porren så kan vi som inte vill se också slippa det.

Ja, ni som inte tror att ni håller med mig kan ju klicka här och bilda er egen uppfattning

Tick, tack

Alltså kan ni tänka er hur jobbigt det är att översätta ett CV till engelska? Har suttit i evigheter känns det som och ändå blir det inte bra. Tur att cv-online finns, då slipper man ju tänka på upplägg iallfall. Men det är ju orden som är svåra.. hojja. Tänk om vi hade haft en lite bättre engelsklärare på gymnasiet.. Det är ju så sällan man använder engelska också så det blir så knäppt. Men men. ska fortsätta en liten stund till sen är det TV som gäller.
tänkte kolla på det där svenska hollywoodfruar ikväll bara för att se hur tröga dom är, har ju läst i tidningen typ varje dag om den där Anna Anka, haha. vilket namn ens..

lite enklare när man har musik, som start på veckan serveras: WASP

Ny vecka

Okej, ska rätta från förra inlägget. Vi åt alltså INTE på frasses, vi åt ju självklart på Sunes på vägen hem ;)

Och idag är början på resten av mitt liv, och era!
Men ärligt, jag är så less nu så nu tänker jag ta tag i saker ordentligt! Ska inte trycka i mig massa godis/glass/fika helt i onödan...
Har redan klarat mig en hel dag på jobbet utan vare sig nån smörgås, godis eller fika trots att jag har stått och fyllt på lösviktsgodis och annat godis hela dan. So far, so good. Nåja, snart kommer det tuffaste testet på hela dan.. Har blivit bjudna på mat hos farmor och farfar och alltid så ska det fram en massa fika eller glass efter maten. JAG SKA INTE HA NÅT!!!

Ja ni behöver ju inte läsa om ni inte vill, känns bara som att det är lite lättare att klara nåt som jag har bestämt mig för om jag säger det högt eller skriver det nånstans. så då vet ni det.

Over and out

goodnight sweetheart,

God kväll alla kära läsare ! Har ju typ 5 st så jag får väl värna om er då...
Har just kommit hem från Piteå har varit på lite partaj hos kicki och sen pentan då. Självklart blev det Frasses på vägen hem, pratade lite i telefon men förlåt om jag inte minns allt var så himla trött då. Har då haft kul ikväll, tack kicki för en kul kväll, du är guld! Alltid!!

Ja! Jag fick ju napp ikväll! Malin sover med mig, hahaha! fast det visste jag ju sen innan men ändå, det är ju inte helt fel det heller, tur jag har stor säng som sagt innan nån gång. Tänkte gå och knacka på hos grannen också men så klev jag i en grop och fick ont i knät - hoppas det är bra imorn men iallafall så lyckades jag tappa mobilen så var tvungen gå tillbaka igen sen och hämta den i gräset. Typiskt! och vet ni? Det gör svinont att gå utan skor på grus!!!
och vet ni nåt annat? Min lilla bror var vaken när vi kom hem, efter klockan 3 på natten?!! DÅLIGT!! GÅ och lägg dig juan!! eller johan då...
äh nu ska jag och malin också sova och ladda inför bakispizza imorn, det lär ju behövas efter den här kvällen. Men kul var det... ;)

It's time to go..

I know you want me,

Äntligen helg!! Eller jag jobbar ju 8-15 imorn men ändå! Ska bli grymt kul att åka till Kicki också imorn så dom där timmarna gör som inget :)

Och jag fick faktiskt post idag! Ska till Sunderbyn på lungmottagningen nästa torsdag och kolla uti mina allergier om jag kan få behandling för det eller om jag är för "oallergisk" för det. Tog ju sin lilla tid att få komma dit, ett halvår sen snart sen jag fick brev om att jag skulle få en tid där inom tre månader.. Men nu ska jag då dit iallfall så det blir nog bra. - Nån i stan som har lust att luncha eller nåt när jag ändå är där? :)

Nä nu ska jag och mamma fara och handla lite gott för ikväll, hehe ;)

Jag ska bli galaxhjälte!

Wooli Booli !
Kenny Starfighter is the Shit ;) - saruh?

Ja.. Vad har hänt sen sist? Har haft besök av Tomi hela helgen så har varit på bio, kollat film & bowlat. Blev inte så mycket annat intressant gjort då han blev sjuk och låg i feber, mindre kul. Men det var trevligt ändå :)
Annars har jag mest jobbat och jobbat, men nu är det bara fredag och lördag kvar. Efter jobbet på lördag drar jag till Pite till Kicki för lite party ;) Ska bli kul nå så jeevulskt!

Var en sväng till Lule igår, eller egentligen skulle jag till Kallax och lämna sjuklingen att flyga hem. For en sväng till (malins) Kicki och hämtade lite bilder sen Gävle/Sthlm-trippen innan jag rullade hemåt igen. Hann träffa Simon på Willys också en snabbis i kassan, dags att styra en ex-klassfest snart?

Dags att hoppa i duschen innan idol, sen är det läggdags så jag orkar upp imorn.

kicki & malin
Kicki & Malin på grönan

jag
Livräddaren 2.0 ;p

Tattoos VS. Städning


Jag tänkte/borde städa mitt rum just nu, men istället ligger jag med datorn i sängen och googlar bilder. Ska ju snart gadda mig igen (om fyra veckor närmare bestämt) så jag försöker hitta lite underlag på vad jag vill ha så han har nåt att gå efter. Som förra gången blir det hos Jeriz på byn, han är grym och så slipper man åka så långt. Det kommer att bli lite blommor på benet. Har redan kommit på mitt nästa projekt nu också, det är lite farligt att kolla för mycket på internet. Jag kan nog lova att det kommer bli åtminstone en till efter denna.. Men det är ju så snyggt!!

Skulle vela ha nå liknande blommor, fast det blir ju på benet. Däremot blev jag grymt sugen på att göra en på sidan (som på bilderna) när jag såg allt snyggt som folk har gjort, men det får bli ett senare projekt i så fall..

ska nog ta en snabbstädning nu så långt jag orkar så får jag ta resten imorn. Sen är det nog läggdags för fröken Burström så jag orkar upp och jobba imorn.

sicko

Varför ska allt man behöver kosta så mycket?
Kommer precis från apoteket, Astma/allergimediciner, p-medel, ibumetin & nässprej gick på över 700 kr trots självrisk eller vad det heter. - Finns det nåt tråkigare att lägga pengar på än saker man måste ha? Bara mina två astmagrejer kostar nästan 1000 kr för tre månader.. Inte konstigt att jag har slarvat så mycket senaste månaden, jag vill inte köpa nytt när det kostar så mycket, finns roligare saker att lägga pengarna på!


Håller på att bli förkyld också - nej det är inte svininfluensan som alla är så himla rädd för - det är nog en vanlig höstförkylning. Och som vanligt blir man alltid sjuk när man har minst tid att vara det.. I veckan ska jag jobba till fredag, sen får jag ju besök hela helgen fram till onsdag. Ska jobba mån, ons, fre, lör nästa vecka också. Men jag hoppas på att bli frisk snart, får ta det lite lugnt och sova mycket bara :)


Nä nu ska jag lägga mig i sängen och kolla family guy
Hörs senare

Smatter, smatter

Det regnar ute, fortfarande. Men nu hade jag tänkt sova så då är det bara mysigt med lite regn. Även om jag sover själv med mina kuddar är det rätt skönt att sova när man hör regnet utanför fönstret. Det låter nästan som om man är vid en fors härifrån, det droppar inte utan forsar mer och brusar. Äh ni vet väl hur jag menar.

Fredagen har vart lite seg. Började med att jobba från 7-14, sen blev det promenad med Kicki och hennes vovve Molly. Hem och laga mat för att sen fara tillbaks och jobba 18-22. (dom ordinarie sku käka surfisk ikväll, därför det blev mkt jobb idag, men inte kan man ju tacka nej till lite extra cash!) Och som grädde på moset har jag faktiskt, på kvällen, hållt mig vaken till en hel film trots att jag låg i sängen med datorn, som jag för övrigt gör nu också. Orkar inte flytta den så den får bli sovsällskap inatt, tur jag har stor säng :p

Tillräckligt med svammel för idag, nu är det game over.

Onsdag

Uhh, det regnar och blåser ute. Rätt mysigt kunde man tycka, men jag tycker det är mest tråkigt. Särskilt när man är själv. Men jag roade mig just med att kolla på "The Accidental Husband" och den var då bra. Nu ska jag laga lyxmiddag: *trumvirvel* Korv & makaroner. Sen ska jag en sväng på gymmet och svettas, var nån vecka sen jag tränade sist så det ska bli skönt.

Man ser varken regn eller blås, men man ser dom gula löven på trädet och marken. Suck.

Shoppingrundan i storstan

sthlm kläder
T-shirt från Carlings herravd. Jeans från Cheap Monday & Skor från Skopunkten
allt som allt kostade det ca 900:- för allt, inte så farligt ändå :p


Skorna lite närmare håll, vart helt kär i dom. Så jävla snygga!! Lite kul att ha ett par högre skor som är lite fodrade, sådär lagomt till hösten :)

Kpow
Tröjan igen från Carlings. "Man against the Machine". Kunde inte annat än att gilla den ;)
Köpte mig en kepa på H&M också, så har man till s.k. Bad Hair-days...


Motörheadt-shirt också Carlings herravd. + Jeansväst från H&M.


Blev inte så överdrivet mkt shopping, men jag är riktigt nöjd med mina inköp måste jag säga, köpte en liten partyväska och lite hårgrejer också men det ids jag inte lägga upp. Kläderna är ju mest intressant ;)
Nu ska jag gå iväg och känna mig jävligt snygg och visa allt för mamma och pappa som just kom hem ;D

Home Sweet Home!

Eller?! Hade lätt kunnat stanna lite längre..

Kom i alla fall hem för typ en timme sen från våran lilla Roadtrip och självklart, som ni märker, så är internet viktigare än sömn. Men jag ska sova snart, ska bara skriva lite innan jag glömmer det! For vid sju igårkväll från Sthlm och var i lule strax efter sex imorse, tungt men rätt skönt när det inte var så mkt trafik på natten utan mest lastbilar..

Har haft kul nå så jeeevulskt!! hahaha ;)

Lite sammanfattning av helgen kan ni ju få

Torsdag:
Åkte från Älvsbyn vid tio, efter att vi var tvungen vända för att jag glömde GPSen. Stannade och shoppade i Sundsvall annars körde vi på rätt bra och var framme i Järbo, en liten by ute i skogen innanför Gävle, vid tio på kvällen där vi 'checkade in'  i Larsas lägenhet. Sen var det godnatt.

Fredag:
For in till stan (Gävle) på Fjällmässan, sen shoppa & fika lite innan vi drog tillbaks till Järbo för att ta in grejerna till vandrarhemmet och fixa sig för kvällen då det var Partey på G. Förballen blev hos Erik & Hallin, fan vilken stor lägga dom hade, sen in i bilarna och in till stan för att gå ut men det blev inte som tänkt och vi drog en Maxhamburgare istället. Sen tillbaka till Järbo, efterfest hos Larsa & en sväng in till Ålund. Somnade sent eller tidigt beroende på hur man ser det.. ;)

Lördag:
Vaknade vid halv elva på lördag och började fixa i ordning grejer till lunchen som skulle bli - Palt - hade lovat att vi skulle laga det och den vart nå så jevulskt god! Lite paltschwiimen och bastu på det så var det fixa sig igen. På kvällen var det Cruising i Gävle så vi åkte in och kollade bilar, åt på max - igen. Och där kan jag säga att sockerkicken drog igång, fan vad vi garvade på max. Helt sjukt, det var inte ens kul. Satt och bröt på finska och sjöng lite. Skulle vara ett streetrace också men vi var på fel ställe så vi missade det, hade vart kul att se men det gick ju ändå. Åkte tillbaks till Järbo och var väl där vid ett nån gång. Gick in på vandrarhemmet och hämtade täcken för att sätta oss ute på en bänk och kolla stjärnor, var helt klart ute! Så kom några andra vi hade träffat innan och pratade lite. Gick in en sväng och hängde med Rickard & Tomi (om jag stavade rätt), skrattade så jag vet inte vad, hade då kul i allafall. Fast det blev väldigt sent/tidigt - igen..

Söndag:
Vaknade vid halv tio och då hade Malin städat halva vandrarhemmet morgonpigg som hon var. Jag och Kicki var trötta som fan men tvingade oss upp och packa ihop och göra sig klar för färd mot Sthlm. Gick rätt bra att köra där faktiskt, det svåra var ju att hitta rätt! Hojjaligen.. Väl framme checkade vi in på standarsvandrarhemmet Gustaf af Klint, tog med oss det viktigaste och åkte över till Gröna Lund. Blev barn på nytt! Gick Lustiga huset, åkte Insane, Kvasten, Berg- & Dalbanan och käkade glass. Såg lite kändisar där också, bland annat: EMD, norrmannen som vann (?) schlagerfestivalen och Markoolio. Det var Nickelodeondagen på grönan i söndags så det kanske förklarar saken.
Gick ut och käkade på "Gamla stans äldsta Italienska restaurang" Rodolfino eller nåt sånt hette det, SVINGOD Pasta! Tog bara lite tid att få betala. Det krävde att Malin slog näven i bordet - Vi vill betala NU! Sen blev det vandrarhemmet, slocknade vid tio.

Måndag:
Upp nio för att packa ihop och göra sig i ordning, sen ut på stan och käka frulle på Wayne's Coffee för att sen shoppa lite. Kom dock inte igång med shoppingen förns efter vi hade tagit en fika på nå ställe. Koffein+socker = Pigga och glada tjejer. Efter det blev det nästan lite shopaholic-varning på stan.. ;) Köpte massor med grejer ni kanske får en bild sen nån gång. Vandrade runt på stan till närmare sex, då blev det tacobar och hemfärd. Gick lite bättre att hitta ut ur Sthlm än in.. Sen har vi kört och sovit omvartannat hela natten, förutom förarbyte stannade vi bara i Ö-vik för att handla färdkost så det tog ganska precis 11 timmar från Sthlm - Lule, sen en 40 min till Älvsbyn då men det är ju inget om man jämför..


Lite incidenter som hände under resans gång:
  • På vägen ner glömde vi (läs jag) tanklocket på en mack så vi var tvungen vända för att hämta det
  • Vi höll på att köra in på en cykelväg för att GPSen sa att jag sku svänga
  • Vi tog oss inte in på krogen i fredags, men var väldigt glada ändå - Lämnade fram körkortet till vakten: Du har inte åldern inne.. Jag: Jahaja, men vad är det för ålder? Vakten: Ikväll är det 20 Jag: Jaha, okej! Hejdå! Då var det lite sent också att börja gå till en annan krog då dom snart sku stänga så vi for på Max och käkade, sen tillbaks till Järbo för party till 6 nån gång..
  • Vi virrade omkring i Sthlm i nästan två timmar för att hitta rätt väg till vandrarhemmet. Sofie goes äkta stockholmare och tutar på en gubbe som går på vägen, han blev svinsur.
  • Vi råkade kalla Babsan, eller Lars-Åke Wilhelmsson som han heter, gubbj*vel för att han segade som fan i Lustiga huset-trappen. Den stannade av när han var halvvägs för att nå ungar hade bråttom och höll på att ramla och då stod han kvar och väntade på att dom sku starta den igen medans alla andra väntade på sin tur.. Men vi fattade inte att det var han innan han hade vänt sig om några gånger "Han känner jag igen, är det inte typ Lill-Babs eller nåt?"  Tror inte att han hörde att vi tyckte han sku skynda sig i alla fall...
  • Tappat ner en engångsoljetratt baki motorn och måstat stå och få ner den under bilen och sen krypa under för att ta bort den och fylla på oljan med den.
  • Blivit utmanad av nån snubbe i Ö-vik att kappköra, vad vi tror. Han stod utanför Statoil när vi åt, for när vi for och körde om oss, blinkade med varningsblinkers, körde brevid på E4an, stannade och väntade in och gasade på och vi fattade noll.
  • Men det bästa var nog en av Malins kommentarer i bilen, som jag då fan inte kommer ihåg nu!

Oj vad långt det blev.. Aja nu vet ni nästan allt som hände så nu ska jag fortsätta packa upp mina grejer sen hoppa i säng några timmar. BIlder kommer så småningom om ni har tur.
RSS 2.0