Helgen,

HEEEY YOO!

Var ut på Kalles med Kicki i fredags, längesen vi träffades så det var grymt kul. Egentligen skulle vi träffas och fika på eftermiddan men det vart både fika och utgång, stannade över och åkte buss till lule på morgonen för att jobba. Blev rätt lugn kväll ändå, men svinkul och måste göras igen :)


Vi har besök från Filippinernas motsvarighet till Socialdemokraterna (Akbayan) under några dagar nu så jag var med dom hela dan igår. 10 stycken genomsnälla människor, hur söta som helst! Man kan inte annat än älska dom. Vi var ute och kampanjade på stan, gick rundtur på Kulturens hus, pratade om valet i höst och fick veta mer om läget på Filippinerna. Åt en riktigt god middag på Kulturens, sen hängde vi lite hos Hanna. (jävlar var fin lägenhet hon har, skulle också vela kunna sånt där med färg och form..) Nåja, det var kul att få träffa Filippinerna under besöket iallafall. :)


Var tänkt att jag sku stanna i stan ett tag idag, träffa Malin och åka hem med mamma & pappa när dom kom hem från Sthlm, men så vart deras flyg inställt så dom skulle landa först efter halv åtta. Åkte hem med elvabussen istället och gjorde lite nytta hemma. Har verkligen storstädat lägenheten; diskat, snört sopor, dammtorkat, dammsugit och till och med skurat golven. Så nu behöver jag inte städa så mycket innan jag åker iväg. Det är ju bara 13 dagar kvar..

Alla sätt är bra..

sitter och kollar reprisen av lyxfällan, en tjej som är med i 'bartenderskolan' också. Mediakåt?
However, hittade hennes blogg och nu ska ni få ett tips på hur man sparar pengar:

"Jag har exempel börjat tvätta mina kläder,  tidigare orkade jag inte tvätta utan slängde kläderna när dom blev skitiga."

Nog kastar jag ju också kläder, när dom är trasiga eller inte använda på typ ett år men det är ju inte riktigt samma sak.. Håller ju också på att lära mig spara pengar lite bättre, men jag är ju mer en småsakshoppare. Ska nog börja skriva upp vad jag köper eller sluta handla saker som kostar under 50 kr, det kan man nog spara en del på.

Nåja, ska dricka upp min smoothie och träffa Lotta & Nisse en stund.
Blir nog lägga sig i soffan sen och bara småglo på tv, gode trött idag men skriver mer om helgen sen.

Lite mindre än tänkt, men det löser sig..

Yooo ma broos!

Är på väg i säng nu, så jävla trött men fastnade i soffan.. Fick mina sista räkningar och lönespecen för månaden. Känns ju jävligt bra att jag går 2000 kr back den här månaden. Inte kul. Började ju jobba i tisdags men får lönen nästa månad då, så nästa månad har jag ju rätt bra med pengar men jag behöver det ju egentligen NU. Åker för fan till Miami om två veckor, hur ska jag överleva där?! Samtidigt så är det ju inga större problem, såg lite på lyxfällan innan och hon gick väl 30 000 back varje månad. Jag vet ju att jag kommer klara mig och få pengar, men att det kommer först nästa månad. Har dock världens bästa farmor och farfar som erbjöd sig att låna ut lite pengar till resan och det, ska baka en kaka eller nåt och gå dit och prata om det igen. Men det känns så surt att behöva låna pengar, vill ju som klara mig själv!

Sen har vi ju det där med A-kassan, skickade in mina anställningsbevis (kopior) och fick hem ett brev att dom skulle ha originalen så jag skickade in originalen. Så fick jag hem papper om att det var arbetsgivarintygen som dom skulle ha, kunde dom inte ha skrivit det i andra brevet på en gång? Fyfan vad drygt! Jag har ju inga arbetsgivarintyg så måste gå förbi OK imorn och be chefen fixa det så jag kanske kan få lite ersättning iallafall för dom här veckorna..

Nä, men jag är grym på att städa och laga mat om nån behöver en städerska eller kock..?

Kontorsnisse

Sitter på kontoret i Pite men vart så himla trött, blir en lite paus vid datorn. Håller på att rensa kontoret, var stökigt som fan när jag kom imorse och nu ser det väl helt okej ut men är långt ifrån klar.. Har gjort lite fakturor och sånt också, men nu ska jag köra projekt städa kontoret en timme till sen åka till Lule för att skriva under papper och sånt innan jag kan rulla hemåt mot byn.

Just det, idag är det bara 17 dagar kvar till Miami.. ;)

Cyanide & Happiness

Har ni missat den här sidan har ni missat nåt, det är helt sjuk humor men ack så kul!
Serien är ju bäst men det finns en del bra videos också, som den här nere.. Satt här i soffan i min ensamhet och asgarvade, såg den igen och skrattade lika mycket - Jag må ha lite sjuk humor men jag erkänner det iallafall ;)

Enjoy;

Där ser man

Har faktiskt hela tre stycken som följer min blogg, du kan också följa mitt otroligt intressanta liv här.

First day, tuesday

Första dan på jobbet avklarat, gick bara fint. Har mest planerat upp veckan och så. Imorn blir det Pite och städa kontoret, det ser ut som ett bombnedslag efter valet och har ju inte jobbat nåt efter det så nu ska jag ta tag i det. Snöra ut all skit och fixa lite pappersarbete sen vidare till Lule för att träffa Jenny och skriva under alla papper.

Blir nog hyfsat tidig kväll ändå, har varit så grymt trött hela dagen..
Hojres!

Monday, sweet monday

Imorn börjar jag jobba igen, skönt! Har gått omkring i en månad nu och bara jobbat nån dag då och då på OK så är lite lagomt rastlös. Ska jobba som ombudsman åt SSU Norrbotten i Pite älvdal, jobbade som det inför valet så vet ändå en del av vad man ska göra men nu är det ju lite andra arbetsuppgifter ändå. Ska följa med Frida upp till Gällivare imorn så det blir en lång dag men det blir nog bra :)

Har varit en sväng på Sunderbyn idag och tagit sprutor, passat på att träffa Kikki på stan efteråt. Helt sjukt att det är mindre än tre veckor kvar tills vi åker till Miami, kan inte fatta riktigt.. Annars sitter jag och Fanney för tillfället med varsin dator i knät, Planet 51 i dvdn och smälter tacosmiddagen. Ska snart dra ut på en långpromenad, behövs nog så det blir skönt.

Haa de!

Jag säger bara det.

Segsöndag, men ändå skönt..

Hellu!
Blev party både fredag & lördag på byn så är lite sliten idag, men kul var det. Nu ligger jag bara i soffan och degar, inväntar lite repriser på teven sen ska jag gå upp till farmor och farfar och äta middag om typ en timme :)

Tänkte på det här med dokusåpor som paradise hotel, det ska visst vara rek. från 18 år men samtidigt så visas programmet 19.30 på vardagar, är inte det lite dubbelmoral? Tycker bara det är lite intressant, inte är det väl så många ungar som ligger och sover halv åtta en vardag.. Men å andra sidan behöver man ju inte kolla på programmet bara tänkte på det nu när jag såg lite reklam om det på teve.

Ikväll kommer Fanney hit, hon ska ta intensivkurs för körkortet på byn så jag får mig en inneboende en vecka eller två. Det ska nog bli bra, har ju inte så mycket plats men det löser sig. :)

Biokväll

Har precis kommit hem från stan, har vart och käkat på thai thai sen bio med Lotta, Nisse & Jens. Kollade på "the other guys" och den var helt klart sevärd tycker jag. Skrattade så jag höll på att dö på vissa ställen, den var riktigt kul! Men det är klart, dom flesta filmer med Will Ferell är ju roliga och sen får vi inte glömma att självaste The Rock är med,
- god damn he's hot!!
;)


Nä nu väntar sängen,
Cyaa!

En bild säger mer än 1000 ord..

.. eller hur var det?


Här har ni en bild som sammanfattar kryssningen rätt bra, resten ligger på fejjan och datorn..

back from storstan..

Tjenare!
Hemma igen efter en grym helg i stockholm, ides inte skriva tidigare har varit som död. Sweden Rock-kryssningen var awesome och även resten av helgen i stockholm. Det är fan nya hängstället i stockholm - medusa - skön stämning när det ligger som i en grotta, flera våningar, grym musik, snygga bartenders och en strippstång på dansgolvet. haha ;) Ska he upp lite bilder från resan strax, måste lägga in dom på datorn bara..

Igår var jag på Jeriz tattoo och kirra bakgrunden uti Angus och Slash. Blev tre svinsnygga oldschool-rosor. Så nu är som nästan hela underarmen klar, ska bara fylla i ut mot handleden och upp mot överarmen lite till men alltså det vart då ändå snyggare nu när det är klart. Jag gillar Jeriz, han är grymt trevlig och duktig. punkt.

Nä hörni, ska hoppa i duschen sen väntar en fet tvätthög på mig i några timmar.

Haa de!

Away we go ;)

med Dio i högtalarna och handuken i håret är det laddning på hög nivå i lilla lägenheten på storgatan. Om nån timme börjar resan in mot stan för att handla det sista sen ut till Kallax och vidare mot Arlanda. Sen är det baa sista lilla biten ut till hamnen innan vi lämnar fastlandet för 23 timmars rock'n'roll! Flygteknikerna strejkar visst idag men jag håller tummarna om att flyget ska gå i tid ändå..

Ska bara göra mig klar så man ser ut som folk och packa det sista sen är jag gode redo för en awesome kryssning & helg i Stockholm! Hell yeah, baby!

Hörs på söndag, cyaa suckers!

En månad kvar!!

Kom precis på att idag är det prick en månad kvar tills vi drar till MIAMI!!
På lördag är det prick 4 veckor tills vi åker, fyfaaaan vad snart det är. Helt sjukt! Tre veckor+några dagar på Miami Beach för bartenderutbildning & semester med Kikki, kommer bli sjukt kul!

Ska snart klä på mig, trotsa 'stormen' och ta en promenad till farmor & farfar för att hjälpa till med städning. Nu har jag ju bara typ 50 m dit så det blir en rejäl omväg så man får lite motion.. Sen ska jag väl hälsa på hemma lite och så städa lägenheten lite, kanske borde börja packa lite smått så jag inte glömmer massa imorn. Ska nog iväg och bowla med Lotta & Nisse, kanske Jens också. Ikväll äre då min tur att vinna isåfall, gick så kasst förra gången.

Hur som helst!

Imorn drar vi mot Stockholm, flyger från Kallax runt 15 och 19.30 lämnar vi hamnen för 23 timmars party nonstop med grym musik och härliga människor. Det kan ju inte bli fel ;)


kanske dags att ändra bloggdesignen, nån som kan sånt och känner för det?

Kort och gott

Ikväll börjar ny säsong av Cougar Town, kl.22 på kanal5. Får se om jag hinner hem och se annars blir det kolla reprisen sen. Älskar det programmet, synd att avsnitten bara är typ 25 minuter.. Lite som How i met your mother, korta men bra avsnitt! För övrigt gick det på tv nyss,. ;p

Nä nu ska jag klä på mig och gå mot Lottas place, sen vidare till Nisse. Ska se klart Shutter island, såg ju inte hela igår det vart så sent.

Inga som helst planer för morgondagen heller, kanske börja packa lite inför helgen och se om det är nå som måst tvättas, kanske städa lite i lägenheten så det är fint när jag kommer hem på söndag. Ja vi får se helt enkelt..

Torsdag-söndag är det som sagt dags för att göra sweden rock-kryssningen och Sthlm osäkert, ska bli så jävla kul! :)

everybody was kung fu fighting


här har vi framsidan på min otroligt snygga nya 'tavla' ;)

Har just kommit hem från Nisse, jag och Lotta var ändå rätt lugna där ett tag och såg också på filmen. Lite småotäck ibland, det är ju en thriller men jag vet inte om jag gillar den än. Den var ju över 2 timmar lång så det blir att se klart den imorn eller nåt sånt. Ska till surkärringen på arbetsförmedlingen imorn -längtar!
eller så inte..

Godnatt!

Sprutor och firefighters

Var i stan idag igen, eller först sunderbyn för en spruta och sen lunchat med Kikki. Fick en present från NY också, haha. Hon har köpt mig en kalender med halvnakna brandmän, me like ;)

Har precis smällt i mig lite käk och nu ska jag iväg och hänga med Lotta och Nisse ett tag, kanske blir att se Shutter Island som vi tänkte se igår men som av nån anledning inte blev av. Man kan ju undra om vi är 20 år eller inte när vi ligger där på golvet och asgarvar åt nåt som ingen kommer ihåg längre.. Men å andra sidan säger man ju att "ett gott skratt förlänger livet" så vi lär ju leva tills 100.



Cyaa!

Fortfarande helg..

Morsning!
Sovit gode länge idag så har just fått i mig lite frukostlunch. Nu ska jag bara göra mig i ordning sen gå till farmor och farfar för att kratta ihop lite löv. Hade planerat få främmande ikväll, men det är väl bara jag som inte jobbar/pluggar för tillfället så det passade inte så bra. Typiskt. Så nu är hela kvällen tom, vad skulle man ha hittat på?

Snart är det då ny vecka och på torsdag drar vi på SRF-kryssningen, nåt att se framemot under veckan då! ;) Pratade med Emelie igår och hon mfl. ska ju dit så den här gången hinner vi förhoppningsvis hitta igen varandra lite enklare än på Sonisphere, haha :)

Nä, dags att börja dagen.
Haa de!

Det är egenfredagsmys!

Har jobbat några timmar på macken idag, kändes himla bra att vara där en stund ändå. Klättrar lite på väggarna av att bara vara hemma.. Men tiden gick då fort och kom ihåg det mesta rätt även om det var nån månad sen sist.

Har lånat hem en film och rört ihop lite yoghurt, hackad choklad och hallon. Kände för en egenmyskväll ikväll så har till och med tänt några ljus och öppnat min minivinflaska. Det ni! Det är inte riktigt likt mig men vafan, det är ju faktiskt fredag så nu ska jag slå igång filmen och lägga mig i soffan :)

RSS 2.0