vinterdepression light

Enligt yr.no har vi ca 3 soltimmar här just nu, rätt deprimerande egentligen:
Soluppgång 09:54
Solnedgång 13:07

Kanske därför jag är så himla trött hela tiden också, skulle lätt kunna sova säkert 10 timmar/natt just nu. På sommarn däremot blir jag inte alls lika trött men då går ju solen i stort sett aldrig ner. Det skulle ha varit lite lika både sommar och vinter, nu är det verkligen antingen eller.

Nåja, en vecka till sen blir det ljusare och ljusare eftersom. Kylan däremot lär ju ligga kvar, har haft under -25 nu några dagar. Det är ju inga problem att klä på sig, men lite drygt att klä sig som en jävla michelingubbe varje dag för att gå ut i tjugo minuter. Men det är bara vänja sig, vintern har ju knappt ens börjat egentligen.

Egentligen gillar jag som vintern, men inte nu när det knappt är nån snö och bara är mörkt och kallt. Jag vill ha massor mer snö, NU!! det är ju bara en vecka kvar till julafton..

Winter in Miami

Tjoho!
Här har jag inte vart inne och skrivit på gode taget nu upptäckte jag.. Men jag har ju vart upptagen med att lära mig att flaira, freepoura och blanda drinkar ;) Har å andra sidan vart hemma i snart tre veckor, men då har jag ju jobbat nästan hela tiden nästan. Blev dunderförkyld nån dag innan vi skulle åka hem så flygresan hem var ett helvete, eller iaf när vi skulle landa. som vi gjorde 3 gånger med alla mellanlandningar. Är fortfarande förkyld, irriterande. Jag vill bli frisk NUNUNU!!

Miami var iaf hur bra som helst! Gruppen jag var i var suverän, lärarna var grymma och vädret blev bättre för varje dag. Kunde inte ha blivit bättre! ;) Men tre veckor gick så fort, helt plötsligt stod vi där med diplomen i handen och folk skulle börja åka hemåt igen. Inte lika kul, men i Januari blir det reunion i Halmstad. Kul att träffa alla igen, kommer bli Awesome! Och den här gången kommer alla in på krogen, nu när det är 18 som gäller igen.. ;)


Grupp 2 + peter och chris :)

RSS 2.0