Giftermål på punto zero?

Jag tror seriöst det är nån som har gift sig på caféet mittemot... Det är livemusik och nyss spelade dom den där giftlåten, nu spelar dom en vals av nåt slag. Kul ställe att gifta sig på. Men kul för dom att ha bröllopsfest kanske.

Hursomhelst, kommer inte ihåg om jag skrev det men var och förlängre ögonfransarna igår. Bestämde mig när jag skulle söka jobbet att om jag får det så ska jag förlänga fransarna och det blev svinbra. Ganska långa men ändå inte extremt så det är ite ovanligt att se sig själv, jag har ju som inga egna ögonfransar knappt.

Men nej, nu ska jag fixa håret sen dra till Marlene. Utgång ikväll! ;)

miercoles

Hallå i stugan! Ja jag lever, trivs fortfarande bra på jobbet och jag tror att det kommer att bli bättre sen när jag kan lite mer också. Dagarna går sjukt snabbt och halva veckan har redan gått. Snart helg alltså! Trodde att det var måndag hela dan igår och tisdag idag till och från, lite förvirrad..

Och i helgen ska vi nog hyra bil och åka till El Mirador för lite shopping, eventuellt shoppa på lördag och dra till amadores på söndag men vi får se hur det blir med det. Vore kul att göra nåt när man ändå är ledig.

Kontraktet på lägenheten går ut sista februari också så håller på att kolla lite nytt nu. Nästa vecka åker Anna tillbaka till Sverige så Marlene flyttar in med oss tills vi flyttar vidare allihop. Blir nog San Fernando i slutet på februari. Ska bli skönt att komma lite bort från playan, även om det är nära så kanske man kan hitta ett ställe som känns mer som ett hem, hur man då ska förklara det. Sen är det ju lite enklare att lära sig spanska om man bor bland kanarierna..

Very well, talk to you later.

lite av allt.

Tjolahopp! Händer inget spännde i mitt liv just nu, får förmodligen börja ta lite fler samtal och mejl i veckan på jobbet, var ut i fredags och tagit det lugnt resten av helgen. Såg på aftonbladet nyss att Julholt ska avgå nu, jahapp. Vem ska ta över nu? Visst, jag hänger inte med så mkt i vad som händer i politiken i Sverige just nu men tycker att det känns lite tråkigt att först Sahlin avgår efter kort tid och nu Juholt. Vad ger det för bild/förtroende för Socialdemokraterna?

Det blir nog bra till slut, jag läser härifrån vad som händer och sker litegrann. Nu ska jag och Tove lägga oss och kolla lite Solsidan och sen sova, ny vecka på jobbet imorn!

första dan klart.

Första dan har gått fint, var lite väl tidig men det är ju hellre det än sen. Har suttit och glott över axeln på den andra svenska killen hela dan, lyssnat när han har pratat med medlemmar, kollat när han har svarat på mejl och ställt massa frågor. Dataprogrammet verkade vara lite avancerat och det tyckte han också att det var men det löser sig nog. Men i övrigt kändes det bra, trevliga kollegor, fräscht och öppet kontor där alla sitter tillsammans men ändå inte och det lever inte om för det. Sen var lunchen god så det är ju plus, haha.

Kände mig som värsta business woman när jag kom där i klackskor, strumpbyxor, tajt kjol, skjorta och kavaj. Har fått ett typ passerkort som jag ska dra i cafeterian när jag äter. Fy fan vad ful bild. Jag ser helt störd ut, på riktigt. Solen lyser också så det ser ut som att jag har sned och lång dubbelhaka, men då har jag ju nåt att skratta åt.

Nu tänkte jag bara ligga i soffan ett tag och glo på tv, ska ju upp 7 imorn också.

Saturday morning

Hello! Sovit dåligt inatt, drömt konstigt och vridit mig massor. Inte är förkylningen nå bättre heller, snorar, hostar och ont i halsen. Förhoppningsvis blir det bättre till imorn, fortsätter maxa paracetamol och ibuprofen + lite nässprej och halssprej så nu jävlar!

Snart kommer Tove!! Om max två timmar kommer hon, har vart iväg två veckor nu men shit vad tiden ändå har gått fort! Så nu ska väl jag och Annie städa till lite bara och förbereda lite lunch tills hon kommer. Hihi. Nu är hon ju taggad på utgång ikväll, vi får se hur jag mår sen.. Som sagt - nykter utgång är ett alternativ idag. Eller kura ner mig i soffan och glo på film, hade också vart jävligt skönt. Men jag hinner nog ändra mig några gånger om jag känner mig själv.

Cyaa!

Ohnoooo!

Svinont i halsen, inte bra.. Dricker frenadol nu för att jag är förkyld men måste nog på farmacian och köpa mig nå halstabletter nu också, ska se till att bli frisk nu under helgen!

Ska åka en sväng och fixa nå papper till jobbet idag, annars ska vi väl städa lägenheten skulle jag tro så det är fint när Tove kommer imorn. wihoo! Ska visst ut imorn, men om det är så här med förkylning så blir det nyktert för min del. Kan ju gå ut ändå men ingen alkohol för fröken B.

Nåja, ska käka frukost och bege mig.
Ciaao!

Lycklig tjej.

Fick just ett samtal ang. intervjun och dom ville erbjuda mig jobbet! Känns så jävla bra! Så på måndag kl 9.00 börjar jag, men ska gå och kopiera lite papper idag och åka dit en sväng bara så dom kan fixa allt. Sa ju att intervjun kändes bra och positiv, det tyckte nog dom också. Så från och med måndag har jag fast jobb, lön, arb.tider osv.

åker och shoppar lite

biluthyrarn kom precis och plingade på för att hämta nycklarna, som jag förstod det skulle jag lämna den ikväll men han menade nog igårkväll. Nåja, fick ju köra runt lite igår iallafall.. Får jag jobbet och trivs kanske det ändå vore värt att köpa en liten bil här nere, sälja vidare sen när man åker tillbaka. Vi får se.

Nu drar jag och Annie till Vecindario och shoppar lite!

Just det..

Så halkade jag pga. mina sandaler i en lutning på såna prickar imorse. Ni fattar säkert inte vad jag menar, men alltså asfalt som är i korsningar ibland där det sticker upp som prickar i plattorna, typ som lego! Så jag skrapade mig lite på benet, men fick bort det värsta innan intervjun iallafall. Kul att komma med blodigt ben - Tjena!!

Ska gå och köpa en flarra vin till ikväll, ska fira att Annie har fått jobb, Marlene är ledig imorn och jag har iaf vart på intervju som gick bra. Sådetså! Ska väl betala p-avgift kanske så man slipper böter den här gången..

Snabba Spanien

Var precis till MediaMarkt med Mattie, skulle kolla hur det går med hans dator som vi lämnade in i början på december. Dom visste vad felet var men har inte hört av sig, smidigt. Köpte mig en ny mp3 också när jag lika var där. Perfekt nu när min börjar bli lite fuktskadad efter att få ligga i sportbhn när jag promenerar - vadå erkänn att du också brukar ha den där på sidan ibland.. Den här har iaf klämma så det är ju peeerfect!

Inpulshyrde en bil innan vi drog, bussarna som ska gå förbi där sa att dom inte gör det så det var lika att hyra så har jag bilen imorn till på kvällen. Tänkte övertala Marlene och Annie att vi ska göra nåt imorn när vi vaknar till liv att åka till Amadores och sola eller El Mirador eller Las Palmas och shoppa, det borde inte vara svårt..

Feels good!

Intervjun kändes jättebra och det lät positivt, hon som intervjuade/chefen verkade tycka om mig också så förhoppningsvis får jag jobbet! Men det får jag veta först på torsdag, hon ringer oavsett så det är bara hålla tummarna för att jag får börja på måndag!

Själva jobbet lät också bra, kommer hjälpa kunder(medlemmar) med bokningar av rum, utflykter osv. ta emot synpunkter och säkert klagomål. Det blir både via dator, telefon och på plats så man får ju träffa lite folk också. Han som jag kommer jobba med isf verkade också bra, och hade pratat bra om mig till chefen. Bra lön, bra arbetstider, får arbetskläder, lunch och betald semester. Det är ettårskontrakt så får jag det lär ni inte se mig på ett tag i Sverige, förutom på semester i sommar då ;)

Håll tummarna för mig också nu till på torsdag så skriver jag sen hur det blev!

Vad göra.

Skulle vara nyttig och promenera en timme eller två, men fick sån jävla kramp i benhinnorna (om det heter så) så det blev en kortare promenad och storhandling på mercadona istället. Tänkte kolla nya promenadskor eller inlägg till dom jag har men det var så klart siesta när jag kom dit, ska nog kolla imorn när jag kommer med bussen.

Sen fick jag precis mejl om att jag har kommit vidare ett steg hos fritidsresor, har sökt in till guideutbildningen så nu blir det telfonintervju om två veckor och om det går bra en "riktig" intervju i februari. I sthlm. Hur det då ska gå.. Men det löser sig ifall jag kommer vidare.

Men först och främst
ska jag fixa jobbet som jag ändå ska ha intervju med imorgon, sen kan jag börja fundera på nästa grej. Lite jobbigt ändå om jag kommer vidare till sista intervjun, då måste jag verkligen bestämma mig om jag vill jobba som guide eller stanna och jobba här/åka vidare för annat jobb. Hmm. Måste fundera lite över det tror jag och se vad det innebär att jobba som guide och sådär. Hoppas hoppas att jag får jobbet imorn iallafall, det verkar som intressant och så.

såg att gladiatorerna börjat om

vore det inte roligare om dom såg ut lite mer så här:

ska snart ut och promenera lite tänkte jag, måste handla också. Har funderat ut kläder till intervjun imorn, tänkte att jag skulle täcka över tatueringarna så dom inte får förutfattade meningar. Inte för att alla är så men man vet aldrig, täcker för säkerhets skull.

vem, vad, what??

Skummaste och mest psykande på krogen igår: Kommer fram en random norsk som frågar om cigg, nej det har vi inte. Han går men kommer tillbaka en kvart senare:
- Vart kommer ni från?
- Norra sverige, eller jag iaf..
- Ah, är du från älvsbyn?
- hm, jo.. Hur fan vet du att jag är därifrån?!?
Snubben går tillbaka till sitt bord med andra killar och lämnar mig väldigt förvirrad. Antagligen så var det nån från bordet som kände igen mig, från norge eller sverige har jag ingen aning. Men ofta min kofta att helt random gissa på älvsbyn, av alla ställen. Nej nåt skumt var det och jävligt psykande.

För övrigt var det rätt många kanarier ute igår. och lite småungar (turister) tror jag allt, det gillas inte. Däremot spanjorer och kanarier har jag inget emot, dom kan gärna gå ut lite oftare så man kan titta och dregla lite på avstånd. höhö.


Nä, tror fan det är dags för bikini och dra till poolen en stund, det var alltför längesen vi sågs..

skål

Kul kväll igår, jag invigde mina höööööga skor och ramlade inte en enda gång. Lite stolt med tanke på att det var dom jag föll med i köket när jag skulle prova gå lite.. Snubblade bara till en gång men hade Annie stadigt brevid mig så det gick ju perfa! Ska ta på mig lite vettiga kläder och hjälpa Marlene att flytta nu, ciao!

Mums!

djungelvrålklubbor, mmhmmmm! Alltså jag skulle nog kunna skippa allt godis så länge jag får äta en sån nån gång ibland, så sjukt gott. Det går så klart inte att få tag på här nere, men än så länge har jag några kvar från Sverige.

Fredag idag och utgång ikväll, lär vara mkt folk då det är de tre vise männens dag här idag. Det är visst idag som barnen får öppna julklappar och så var det stor parad i Las Palmas igår såg jag allt på tv.

Nä nu börjar visst Ice Age 3 på tv. ska väl kolla den nu sen börja fixa mig för fest. Men det är ingen brådska med det, klockan är ju bara halv sju än.

man tager vad man haver

Tappat bort min ena töjning, så har använt det som fanns hemma (pennskaft*host*) tills vidare, men idag hittade jag en billig tunnlel i kinaaffärn. så värst snygg var den väl inte men vem bryr sig egentligen.. Var däremot för stor, men man kan ju exempelvis ta eyelinern och töja lite innan, perfecto!

gissa låten.

Kollade lite dåliga låtar i google-translate, hade inget bättre för mig. Rätt intressanta översättningar man får ibland, vilken låt är det här?? Inte svårt om man har hört den, haha.

Jag vill
Boom Bang bang med din kropp-o. Vi ska grov upp det innan vi tar det lugnt, tjej låt mig vagga dig klippa dig som en rodeo (Det kommer bli en skakig åktur)

Jag ska dra dig över, drar du under. Gör din kropp överlämnande till min (heeeee hooooo) Tjej kan du få mig att lida, gör vad eftersom jag vet att du är en av ett slag (heeeee hoooooo)

Säg mig vem kan älska dig, ingen hålla dig, ingen gör kroppen gnäller, som jag Du kommer aldrig att hitta någon som mig


Annars sitter jag i soffan, kollar tv och försöker töja ut nytvättade/för små jeansshorts, kämpar för att få luft men snart så är dom bättre..

inne igen.

Blev 1,5 timmes promenad i solen, sen fixat lunch och nu fastnade jag som i soffan. Ska göra nåt vettigt, typ duscha och städa men orkar inte just nu.. Ikväll blir det en sväng på Rollings och kolla deras nya place med Marlene.

morsning

Hostar och har mig, irriterande som fan. Men det går väl över så småning om..

Tänkte dra på mig träningskläderna strax och gå en långpromenad. Annars har jag ingen aning vad jag ska hitta på idag, typ städa lite i lägenheten (som jag tänkte göra typ i förrgår). Ikväll får mina sambos helg så nu behöver jag inte gå omkring själv hela dagarna, haha. Kanske skulle gå och lägga mig vid poolen en stund, men en promenad känns bättre. Får ju frisk luft och sol ändå..

Bokstavligt talat..

Finns massa såna här videos, nån som gjort om texten till vad som händer i videon. Varför har jag inte sett dom förr? Det är ju svinkul ju!

Nu så

Har inte fungerat att kommentera på bloggen, så har löst problemet enkelt nu - bytte design. Så nu ska det fungera igen, kommentera på! ;)

Har vart och storhandlat (kanske inte kan kallas det när jag handlar åt mig själv bara..?) idag och när jag fixade in grejerna i kylen hittade jag *domdomdoooom* torkat renkött OCH torkat nötkött som jag tog med från sverige. Muuuums!!

pyamasparty för en.

Klockan är två och jag sitter i pyamas och myssockar i soffan och kollar gossip girl på tv. Hmm.. jag är inte arbetslös och förkyld?! Fast förkylningen är ju bättre, hostar bara litegrann så kan väl inte skylla på det egentligen. Men det är inte nog bra väder för att gå till poolen och steka heller, molnigt och blåsigt är det.

Meeen! Har precis gjort ett till test på fritidsresorsansökan och ska på arbetsintervju på ett ställe uti Arguineguín nästa vecka. Så jag har ju nåt att göra i veckan, typ förbereda mig för intervjun så att jag får jobbet - jag ska ha jobbet. Så är det bara. Har sökt ett till också så förhoppningsvis kanske jag får komma på intervju där också så ser vi vilket som verkar bäst ;)

Ska väl snart byta ut pyamasen, ska ut och promma med Marlene när hon slutar jobbet. Så jag ska faktiskt lämna lägenheten. Bara inte än..

what to do?

Det är nog första dagen ever som jag är helt själv i lägenheten, skumt. Vad ska jag hitta på idag då? Inte ens fint väder ute, eller nu verkar det vara helt okej men inte nog för att ligga vid poolen.. Ska gå till doktorn och ta allergisprutorna, sen tänkte jag väl städa till här hemma. Borde köpa glödlampor och byta ut på toan. Just nu har vi julbelysning där inne för att ha nåt ljus. Mysigt men oeffektivt. Har sökt jobb också, håller tummarna!

2012

Nytt år, nya möjligheter. 2011 har gått så himla fort, knappt hunnit med. Har flyttat till Gran Canaria, hunnit med både Las Palmas och nu Playa del Ingles. Fått nya vänner och bekanta, lärt mig lite spanska, haft olika jobb, lägenheter och till och med en pojkvän - som jag inte ens visste om att jag hade då jag knappt pratade med killen eller träffades förutom på krogen..

Året har varit en resa på mer än ett sätt, det har varit roligt, tråkigt, jobbigt och riktigt bra. Och det känns som att året som kommer blir ett ännu bättre år.

RSS 2.0