Lite mer skor..

Tjohej !
Jag vet att jag är grymt oaktiv men jag ids bara inte skriva, har inget vettigt att skriva för den delen.
Efter mitt stagedive på Allstar för två veckor sen har såret självklart blivit infekterat, så typiskt. Blåmärkena är så gott som borta nu, men såret är fortfarande kvar. Var på vårdcentralen igår och har fått utskrivet antibiotika så jag hoppas det ger med sig snart.

Var i Lule igår och hängde med Kikki & Sanna, drog ner på udden och stekte på stranden sen vidare in till stan för att "kolla lite". Jo just det.. Kom hem med två par skor och ett linne, men skorna var på rea så det vart ca 450 kr för allt och det är ju helt okej :)


Imorn är det midsommar, ska hänga med Lotta hela dan ;) Först blir det en sväng till stan för shopping, sen hem och göra palt och på kvällen blire party ! :D Ja, jag har läst noga om medicinen som jag äter nu och det står att den inte påverkas av alkohol men det blir nog ändå att ta det lite lugnt i helgen.

Hola guapos!

Var på inflyttningsfest hos Jenny i fredags, tog oss inte in på färjan pga skum vakt så drog på Allstar istället. Hade kul där hela kvällen men när jag väl skulle hämta jackan var jag lite stressad för att hinna ikapp Fanney så jag halvsprang i klackskor och skulle ner för den lilla trappen vid entrén - BAM ! Låg på golvet som en annan sopsäck. Det var nog fler som var stressade och en som råkade stöta till mig lite och jag med min dåliga balans föll handstupa framåt, ner för trappen vilket resulterar i att min vad/fot idag är blå, lila och svullen. Är man klantig så är man..

Sen var det Western Farm i lördags så det kanske inte var det bästa att dra på sig klackskor dan efter en sån vurpa men det var då kul där, missade Brolle men träffade en del andra trevliga människor :) drog en efterfest hos mig och grillade kött på en engångsgrill här ute, riktigt gott! Däremot vart det lite sent, somnade strax före sex och vaknade nio så det blev en tidig kväll igår..

Idag har jag vart en sväng till Lule på möte, gick igenom valplaneringen så jag vet lite om mina ansvarsområden för sommaren. Var på Lagerhouse och shoppade två lila kuddar till soffan och lite kakeldekor till köket, var som tvungen piffa till lite. Måste köpa nå krukor och magneter till köket, gärna med färg för nu blev det lite svartvitt kände jag. Dock var det den enda kakeldekoren jag tyckte skulle passa in men det blir bra sen med nå kitchiga kökshanddukar och en kruka :)

Lilla köket med nya kakelklistermärkena, lite tomt på kylen däremot men det kommer..

toan med nya draperiet, kunde inte låta bli att köpa det! :)

En liten update blev det iallafall, har fått tillbaka kameran idag från servicen så kanske kommer lite fler bilder framöver.

Ciaao!

Party like a rockstar

Har firat mig själv på morgonen med smörgåstårtefrukost och sex and the city på teven. Ska snart hoppa in i duschen sen blir det en sväng på systemet och flasha körkortet ;) haha nä men måste inhandla lite nödvändigheter till ikväll, då blir det party!

Cyaa !

Baka baka baka mer

Det är typ det enda jag har gjort i veckan, men vad ska jag annars göra om dagarna? Tänkte att det var lika bra när det ändå kommer massa fikagäster imorn.. Har bakat chokladcookies med vit choklad, chokladbollar, dumlemuffins, jordnötsrutor och bullar. Sen har jag fått hjälp av mamma och farmor med smörgåstårta idag, gjorde tre små men en är nästan slut redan. Mormor och Kurt har varit och hälsat på så kom mamma, pappa och brorsan förbi så det fick bli provsmakning och den var då klart godkänd. Kommer vara ännu godare imorn..
Gjorde en chokladtårta också, dock blev överdraget lite väl rinnigt men så är det. Vispade grädde och smälte choklad, tänkte inte på att chokladen var varm så all min dekoration (banan och färska jordgubbar) rann bara av tårtan så jag får ha det på sidan om imorn istället..

Så imorn blir det full rulle i lilla läggan, blir inflyttnings och födelsedagsfika samtidigt men det blir nog bra :)

Nä mina vänner, nu ska jag gå och hälla i lite vodka i mina meloner så dom är redo till på lördag.
alltså en vattenmelon och galiamelon, inget annat.


Cyaa !

Så där.

Har varit lite oaktiv senaste tiden känner jag, har inte haft tid med det här riktigt.
Var på heroes i fredags med Malin & Fanney, träffade massa skönt folk där så det var kul. Stötte på tequilan igen, den vännen är då alltid med av nån anledning.. Somnade sent, eller tidigt kanske och så ut på stan med M & P på dan. Hem och duscha/fräscha upp sig och rullade vidare till Piteå lördagkväll för god mat på Golden dragon följt av bowling och Kalles. Kicki har ju fyllt 20 så det var vi ju tvungen att fira stort :)
Sen fyllde farmor 75 i söndags så vi var ut och käkade mat, blev så äckligt mätt så jag somnade nån timme i soffan innan vi skulle dit och trycka lite tårta. Fullspäckad helg, men det var då varit kul iallafall :)

Annars händer inte mycket, håller på att baka lite smått inför fredag då det kommer massa främmen på fika till min lilla lägenhet. Har precis kommit på vad jag ska göra för tårta förutom smörgåstårta då, hoppas det blir lika bra som jag tänker mig bara.. Ska nog hjälpa Lotta att flytta i veckan också, så det är gode fullt upp nu då.. :p
RSS 2.0