Miami - here we come!

Jajjemen, nu är det bokat.
6-29 november kommer att spenderas med Kikki på bartenderutbildning i Miami Beach!! Synd att Malin inte kunde följa, det hade varit ännu mer awesome än det kommer bli. det är inte försent än malin;)

Har velat åka på nåt sånt här innan men då fanns varken pengar, sällskap eller tid så det vart som sopat under mattan tills nu. Åh det ska bli så kul!! Okej, det kostar ju en del men det känns ändå värt det. Får åka utomlands och se lite av Miami, en utbildning och förhoppningsvis träffat massa bra folk. Sen är ju planen att åka mot Spanien till våren och söka jobb, så det är bara att börja söka jobb och börja spara så fort jag kommer hem om det ska hända.

Flyget är då klart och betart, nu är det bara att spara spara spara och sen hoppas tiden går fort.
Fast inte för fort, är ju fortfarande sommar och det måst man ju hinna njuta av ;)

Nu skriker sängen på mig, godnatt.

snart agerar jag tandläkare på mig själv

Än en gång håller visdomständerna på och gormar, eller det är bara tre av dom just nu men fyfan vad less jag är. Har ont i käken, nerför halsen och en fruktansvärd huvudvärk. Hela tiden. Kan inte äta normalt för det gör ont att gapa för mycket och att bita för hårt, men jag käkar mina ipren och hoppas på det bästa. Har köpt nå munskölj som jag har använt tidigare så vi får se hur det går, nackdelen med den är att man som domnar bort lite i munnen och så tappar man lite smak. Men å andra sidan är det nog värt det för att slippa all värk, åtminstone i huvudet. Blir så tungt att jobba då..

Det värsta med tänderna är ju att jag har varit och kollat dom och nån specialisttandläkare sa att dom växer lite snett och att det kanske vore bra att dra ut dom två nedersta iallafall, dom jag har mest ont i kan jag tillägga. Det skickades nån remiss till sjukhuset för det där, men sen ansåg dom att det inte fanns tillräckligt med resurser eller nåt. Det fanns inte tid att dra ut dom, men om det blir mer besvär skulle jag kontakta min tandläkare igen. Exakt som jag gjorde för ett år sen när jag hade så grymt ont, har ju problem var och varannan vecka och ibland så här "extremt" men det är väl bara att leva med det.

Jobbet funkar för övrigt fint, lite trist att sitta på ett kontor ensam när dom är fyra i Lule men just nu har jag då två sommarjobbare hos mig så det funkar ändå bra. Har tagit ett kvällspass på OK på söndag också, min enda lediga dag i veckan men vad gör man inte för en söndagslön? Nu har jag ju bra lön på mitt jobb men det är ju aldrig fel att dryga ut kassan lite till och en söndag är det ju lätt värt det så det blir rätt lugnt på Farmen på lördag så man orkar.

Nu ska jag attackera munnen med diverse medel, sen blir det sängen och hoppas jag kan sova mindre oroligt inatt.

Angus är min ;)

Nu äntligen var det dags, har varit och tatuerat mig idag och är grymt nöjd. Blev precis som jag tänkte mig om inte bättre, var på Jeriz tattoo i Älvsbyn. Har gjort alla mina tre där och jag är då nöjd med dom, tycker att han är duktig.
Men nu vill jag ju bara fortsätta! Har nästa tid 27 september, sen 11 oktober och efter det är jag förhoppningsvis nästan klar med hela armen :) Jag vet att det kommer bli så grymt snyggt när det är helt klart, vet ju vad jag vill ha och jag tror att han kan hjälpa mig att få det som jag vill.

oh jag är så nöjd! däremot gör bilden den inte riktigt rättvisa,

blir som lite snett när man ska få med allt men ni får se den på rikt nån gång så ;)


Men nu är det sängen som gäller, ska till Pajala och kampanja fredag-lördag så ska upp kl 6 imorn för att rulla mot Lule och möta upp dom andra.
Godnatt!

lördag, vars är solen?

Godmorgon.
Mår lite halvkonstigt idag, vet inte vad det är men är som illamående. Säkert för att jag var så hungrig när jag vaknade och inte åt så mycket igår. Hoppas det går över snart iaf.

Ska snart cykla hem och hämta bilen, lasta i den med lite prylar och rulla till Öjeby kyrkmarnad för jobb. Håller tummarna att det finns några SSUare där som inte har nåt att göra idag och kommer och kampanjar med mig, är ju inte så kul att stå själv.. Även om jag kommer stå med sossarna men vi ser ju :) Har kommit på en liten "tävling" eller nåt men vi får se hur det funkar, kändes lite trist att bara dela ut papper och prata så det blir spännande.

Imorn är jag då ledig så ikväll är det mest troligt rockfest på kanis som gäller, tror dock att det blir nyktert men vi får se.

Wish me luck!

Nya tider och lite music

Just det, nästa torsdag är det ju dags för nästa tatuering!
Sen har jag bokat in mig på No Remorse i Pite men det fanns inte förrän i januari så har bokat in två nya tider hos Jeriz nu i slutet på september och början på oktober. Sen är då armen klar, ska bara bestämma mig helt men det är ju nån månad kvar :) Tänker inte avboka den i pite däremot, lär garanterat ha hunnit komma på ett nytt projekt tills den tiden och då ids jag ju inte boka en ny tid med massa månaders väntetider..

Så är läget, den här går för övrigt runt i huvet på mig om dagarna för tillfället.

Nytt jobb, nya möjligheter

Heey!
Det blir typ ett inlägg per vecka, sådär lagomt.. Har haft första dan som valombudsman åt SSU Norrbotten idag, tror det kommer bli kanon! Fast idag har jag bara fixat och donat lite inför helgen, ska vara på knalledan på byn imorn och öjeby kyrkmarknad på lördag. Verkar dock som att det inte är så många som är sugna att hänga på, ser ju om jag blir ensam där då.. Försöker komma på nån kul aktivitet men vi får se vad det blir för nåt.

Sen har mamma och pappa rensat i garaget, hittade två dagböcker jag har skrivit runt 2001-2003. Satt och läste det tidigare ikväll och kunde inte låta bli att skratta, massor. haha!

För övrigt har såret på benet från min krigsskada (Allstar) inte läkt helt än, nu har jag då tagit bort plåstret tänkte att det kanske läker fortare om det får lufta sig lite men jag lär ju säkert få en till infektion bara därför. Kan då äntligen träna igen så den här veckan har det varit hårdkörning, särskilt idag tror jag nog. For ut och provade jogga en sväng idag då det småregnade, gick ändå inte så bra. Den där jävla pollen. Men det vart väl 3,5km iallafall så det är ju helt okej även om jag gick mycket, nästa gång det regnar ska det gå lite fortare runt. Sen for jag iväg och cyklade broarna runt, blev en 2,3 mil och drygt en timme på cykeln så vi ser ju hur ont jag har imorn i diverse muskler.

Skönt var det då, men imorn blir det vila och bara promenad efter jobbet.
Nu kör vi!
RSS 2.0