Helgen är över.

Blev party igår, for ut på Kanis med Sofia och Kicki och det var himla kul måste jag säga. Invigde mina nellyskor så lite ont i fötterna blev det, men dom gör ju ingen nytta liggandes i garderoben.. Typiskt när jag kom hem att telefonen hade stängt av sig och knapparna inte fungerade, måste trycka pinkod för att starta men det funkade inte så jag somnade en timme i soffan och sen gick det bra. Hade ju larmet på mobilen så det vore ju inte så kul annars..

Har jobbat några timmar idag, 8.45-15 men det gick bra har varit gode pigg idag. Däremot har jag haft svinjobbigt i ögonen, sista timmen på jobbet kliade det nå så jävulskt och ont hade jag i ena. Nu är det helt okej när jag fick av mig linserna och det, men hualigen. Det är som sagt ett h-vete med pollensäsongen. Ser nog ut att vara mer bakis än vad jag är bara för att jag är trött i ögonen, alltså trött som slut/irriterad i ögonen..

Har varit hemma på middag idag och pappa har hjälpt mig att sätta upp barbordet jag köpte i fredags, så nu finns det inte så mycket mer plats över i lägenheten men jag har iallfall ett bord ;p Nu ska jag då bara ligga i soffan och kolla teve resten av kvällen, eller ska väl hoppa i duschen och så droppa lite mer i ögonen. Men det blir nog en tidig kväll tror jag.

Svart matta+blondin = bad idea

Insåg precis att det kanske inte var den smartaste idén att köpa svarta mattor till lägenheter när jag har långt, blondt hår och dessutom tappar massor. Eller egentligen är det inte så mycket som faller av, men ett eller två hårstrån på mattan räcker för att det ska se ostädat ut. Har dammsugit nästan varje dag sen jag flyttade in men nu har jag tagit paus så får vi se hur många dagar jag klarar det..

Köpte ett barbord från blocket igår, med 4 stolar till. Så pappsen ska hjälpa mig att kapa det så det blir lite mindre, det är så himlars långt just nu så det tar ju upp halva lägenheten. Men det blir nog bra ändå. Hade tänkt att vänta med det och köpa ett barbord eller nerfällbart bord sen men så hittade jag det här på blocket för 800 spänn, tyckte det var värt det så det blir nog kanon.

Idag har jag då inte gjort ett piss, vaknade redan vid sju-åtta imorse och somnade sent igår så har slocknat en stund på soffan. Grymt skönt var det, det är ändå inte så fint väder ute idag. Får se om vi kunde kapa och fixa bordet ikväll redan när pappa kommer hem från stugan annars får vi se vad som händer, lär nog bli liggandes i soffan och kolla film skulle jag tro. Ska jobba imorn 9-15 så jag skulle ju hinna göra nåt ikväll, men vi ser ju.. :)

Ciaao!

Jävla pollen, försvinn!

Jag älskar sommaren, jag älskar värmen och att man inte behöver klä på sig så mycket. Men jag hatar att vara allergisk. Mot alla pollensorter, pälsdjur, äpplen, päron, stenfrukter, kiwi, nötter.. har säkert glömt nåt men ändå, så grymt jobbigt. Har varit ute halva dan och var ute på en promenad med mamma för ett tag sen, ser ut/känner mig som att jag har gråtit en flod. Näsan är täppt, jag nyser, ögonen kliar och rinner och jag kan inte andas ordentligt. Usch. Och då tar jag ändå allergimedicin, både tabletter, nässpray och ögondroppar men ska ringa till läkarstation och kolla om man kan få ut nån bättre medicin.

Får ju behandling mot mina pollenbesvär men har ju knappt börjat så det märker jag nog inte av förrän nästa säsong. Hoppas verkligen att det hjälper lite iallafall så man törs vara ute lite mer, kanske till och med törs hälsa på hos någon som har katt/hund trots att det är pollensäsong. Man kan ju alltid hoppas..

Fortfarande sommarvärme :)

Klockan är fyra på eftermiddagen och det är +27 grader varmt i skuggan, skönt!!
Har varit och putsat fönster hos farmor & farfar idag, blev bjuden på palt till lunch och sen blev jag kvar på deras altan för att bättra på brännan lite som äntligen är på väg tillbaka! Dock har jag solat sittandes i bikini så det ser ut som att jag har världens hängtuttar. Inte okej. Tur att märkena under brösten inte är så tydliga, dom kommer förhoppningsvis att försvinna snart..

Fick blommor av morfar och ulla i tisdags, superfina och passade perfekt i fönstret :)

första brännan - check!


Har varit och städat hos farmor & farfar idag, passade på att stanna kvar några timmar efteråt och steka lite i solen. Har varit +28 i skuggan så jag klagar inte och nu börjar äntligen Thailandsbrännan visa sig igen, jag har som saknat den lite ;)

Såg en bil som rullade ner i lomtjärn också. Bilar stannade efter vägen och folk satte sig längs vattnet för att se vad som hände - dagens händelse på byn.. Till slut kom en bärgningstraktor och drog upp den och i samma veva dog folkmassan ut och det blev dött vid vattnet igen.

Ska kanske ut och gå en sväng med mamma om ett tag, men nu ska jag ta mig en filtallrik och bara ta det lugnt.
Ciaaao!

28 grader varmt, i maj?

Ja solen är som sagt inte helt framme idag, men jag har bakat cookies och har precis plockat ur muffins ur ugnen. Kanske att dom blev lite torra, men tog ändå ut dom långt innan det stod att man skulle ta ut dom.. Morfar och Ulla kommer snart och hälsar på så vi får provsmaka då och se hur ätbara dom är ;p

Även om solen inte är framme hela tiden så visar mätaren +28, så det är sommarkläder som gäller. Jag hoppas att solen kommer fram lagom till klockan tre så kan jag lägga mig på golvet vid altandörrn och sola, det funkar om man inte har en riktig balkong. haha :)

Dagens outfit:

Morning bitches

Vaknade av att det knackade på dörrn strax före nio imorse, kasta på sig lite mer kläder och öppna med ögonen halvt stängda. Vaktmästarn som skulle komma och fixa luckan under spisen, handtaget är löst. Men han skulle komma tillbaka lite senare så jag skulle få hinna vakna, haha.

Hade besök från Lulstan igår, Kikki & Malin kom förbi och kollade in lägenheten. Köpte mjukglass och la oss i Lomtjärnsparken och solade, fyfan vad skönt med sol! Det känns som att det vore sommar nu och det är ju bara maj. For hem till M & P och lånade grillen, fick besök av Andreas också. Så nu är nygrillen hemma invigd, den förra gick ju sönder förra midsommar bara sådär. Finns det ingen minigrill man skulle kunna hänga utanför franskbalkongen typ som en blomlåda? Måste undersöka det där..

Idag händer inget alls, hade funderingar på att baka nåt men då har jag ingen frys och ids inte åka hem och lämna det hos föräldrarna. Då försvinner det bara. Kanske chokladbollar det klarar sig ju ändå, men jag har ändå inga ingredienser överhuvudtaget i skafferiet än så länge. Ska då till kallax och hämta mamma ikväll så innan det ska jag väl hoppas på att solen ska komma fram så jag kan lägga mig uta och steka. Inte här då men har ju bara 200 meter till farmor och farfar..

Ciao !

Hemmafruar

Kollade Svenska hollywoodfruar på teve nyss, alltså Maria Montazami är ju så skön. "Vi skulle köpa en ny skidjacka till Cameron, en röd.. som matchar hans hår.. det är svart..." hahaha

men nu kommer pappa snart och ska hjälpa mig få upp en hylla på väggen :)

Tur man har koll.

Hittade kamerasladden nyss, eller jag började leta här hemma och hittade den direkt så den var inte borta den var bara ihoptrasslad med en annan sladd som jag hade snört in i garderoben..
Men här har ni en bild på lägenheten iallafall, börjar ju kännas rätt hemtrevligt nu :)

come out, come out wherever you are..

Ni får mycket lite bilder, rättare sagt ingen bild på lägenheten än. Hittar inte kamerasladden, men det är då gode fint här hemma nu. Har fått låna en soffa av Nina som jag ev. ska köpa av henne, sattit upp tavlor och gardiner. Så det går åt rätt håll, nu ska jag bara fylla på i skafferiet lite. Där ekar det fortfarande men det blir nog bra :)

Gårkvällen blev en impulsdrickarkväll med Lotta, drog till Lule på Cleo där jag träffade min vän tequila några gånger. Men jag mådde ändå gode bra och idag har inte varit nåt heller, inte ens huvudvärk. Det måste ju vara nåt fel. Var då kul på krogen, träffade lite kändisar som det var ett tag sen sist så det är ju aldrig fel.

tror det är party våningen upp, hör ingen musik men det var då ett jävla spring i ytterdörrn/trappen..
- Men för min del är det sängen nästa, har jobbat ikväll och ska upp imorn igen.

Ciao !

Det blir så fint så,

Nu börjar det likna nåt här i lägenheten. Var i Lule med mamma i onsdags och handlade lite smågrejor och flyttade in det mesta då innan dom skulle åka till stugan. Sen var jag och Lotta på Ikea igår och shoppade loss, köpte en matta, spegel och ett soffbord + en massa annat smått och gott. Blev riktigt fint faktiskt med mattan och bordet.
Har ingen soffa än men köpte två stora kuddar som jag har lagt ut på mattan tills vidare, dom ska upp på soffan som jag ska köpa snart.. ;)

Sitter och äter frukost nu, sen ska jag nog försöka få upp spegeln på väggen och koppla i teven. Köpte jättefina tavlor igår som ska upp på väggen men måste vänta på hjälp från pappa med det och gardinstängerna. Är betongväggar så han ska få ta tag i det sen så kan jag säga vars jag vill ha det. :)

Men nu finns det iallafall ett bord, ingen stol men kuddar, en säng och en pall så nu är ni välkommen att hälsa på! Tänkte lägga upp en bild på hur det ser ut för tillfället men hittar inte sladden till kameran, ligger säkert kvar i huset. Så det kommer sen, när tavlor och gardiner är uppe :)

Är det aldrig nog?

Har varit hos farbror och lånat lite flyttkartonger, han hade massor nu när dom precis har flyttat så det var ju perfekt. Så nu har jag hunnit packa ner lite glas och tallrikar innan jag började med den stora packningen - skor & kläder. Tänkte inte göra allt ikväll men vill som börja lite ändå, det är ju en del som ska ner i lådorna.

Men iallfall, mina kära skor tar upp en full flyttkartong + att jag har packat en halv kartong bara med väskor.
Jag undrar jag när man egentligen kommer stanna upp och tycka att det är tillräckligt, jag gissar på aldrig. Men å andra sidan kastar man ju ofta nåt par och köper nåt par nya så dom byter väl ut varandra, och alla skor passar faktiskt inte till alla kläder. - Man behöver lite valmöjligheter! ;)

My own sweet home.

Var med mamma idag och kollade på några lägenheter på byn, två stycken var som intressanta men den ena var dyrare och ändå inte riktigt vad jag letade efter. Fastnade iallafall för en så nu ska jag flytta, bara sådär! Ska in och skriva på kontraktet och hämta nycklar imorn sen är det bara börja packa. ;) Det är en etta på ca 35kvm och det duger alldeles bra åt mig, mycket garderober fanns det också så det är perfekt för alla mina kläder och skor..

Nåja, tänkte bara ge en liten update om det. Helt extas!
Nu ska jag börja gå igenom vad jag har hemma och vad som ska köpas - måste på IKEA!!

Tjaråå !

Far, far away

Fått jobba ikväll, inte dåligt :)
Pratat med Lotta om att flytta hemifrån, alltså det vore ju grymt skönt samtidigt som jag kommer att vara "fast" i Älvsbyn fram till slutet på september. Men så har jag ju fått nys om en billig etta på byn så ska ta och kika och övertala honom att flytta om den ser bra ut. Tänkte iallafall att man skulle kunna flytta till en lägga på byn nu snart, det är ju ändå flera månader kvar till hösten och vintern och får jag jobb nån annanstans då så flyttar jag väl igen och annars får jag väl flytta hem igen. Ska prata med föräldrarna om det imorn så får vi se, den jag tänkte kolla på kostar under 2000/månad så det är ju mindre än jag oftast betalar hemma.

Och som mamma säger:
- Vad är det värsta som kan hända?

I'm in love with all your danger

 

Har blivit helt fast i Slash soloalbum, måste nog köpa den när jag har pengar alltså om precis tre veckor, great. Men jag har då 100 kr så jag kan leva lite iallafall,.

De var faktiskt rätt kul att chaffa i lördags, brukar ju kunna bli lite halvjobbigt men det var roliga pojkar vi körde så jag och Lotta skrattade nästan hela tiden både åt och med dom ;) Så det var ju lyckat, var ut på Kalles ini Pitstan och där var det inte så mycket folk trots cruising. Drog nån ragg i venton också men det var inte mycket att hurra över ute på vägen heller, men det var ändå bra. Däremot sov jag nog inte ens 8 timmar sammanlagt fredag-söndag så jag var gode död söndagkväll. Sov 12 timmar i sträck och hade nog kunnat sova längre om inte Lotta hade ringt och påmint mig om att vi skulle käka lunch, sen blev det närmare 11 timmars sömn inatt. Behövde nog sova ikapp lite, man är ju inte van att vara uppe till 6 två dar i rad. Börjar bli gammal måntro?

Förresten, har bokat tid för gaddning nu igen. 8 juli så det är ju gode taget kvar, tror jag ska höra på lite andra ställen också och se hur det ser ut :)

saturday night fevaaah

Dags att ladda om, ikväll ska jag vara med kära Liselotte. Tanken var att köra nå pojkar till Pite, Lule eller Boden så vi ska väl också ut och shaka lite ass, nyktert är den nya grejen starting today.

Nu blir det Mario kart fooh shooo !


ni får väl en bild från gårdagen också ;)

trött och sliten, dagen efter..

Ja hörni, igår var det valborgs och det firades med lite drickande i lule med brudarna. Det blev lite mat, dryck. Lite senare hamnade vi på Heroes och träffade lite annat folk, det var ju också trevligt. Fick en massa nya vänner när jag överlägset vann en öldrickartävling mot en av pojkarna i gänget. försökte få folk att sponsra mig och fick ihop en tjuga. Jag tror alla vi mötte på vägen från heroes till ens lägenhet vet att jag vann, jag sa det nog till varenda kotte. Stackarna som gick med mig.. Mötte nå engelsmän också, vad är det med dessa engelsmän - dom är överallt! Försökte bli av med dom, men den ena var nog för dum för att fatta vinken så han följde med och somnade sittande i soffan på efterfest. Undrar om dom blev av med han sen. Hamade i diskussion med en MUFare, det var ju lite intressant men det var inte så seriöst från min sida iaf. Åkte iaf tillbaka till Malins house och kraschade i säng runt halv sex, sova några timmar innan jag skulle åka hem igen.

Har hunnit upp på byn en sväng idag också, lyssnat på lillebrors tal och dom andra gubbarna. Tänkte se motorcyklarna också och dregla lite men det regnar så mycket och det verkade inte vara så många i år.
- Så nu har jag som gjort mitt för idag, sen har jag inhandlat chips och dip och lånat hem två filmer så jag ska slänga mig i soffan och inte lämna den platsen förrän jag ska sova ikväll. Punkt.

Men det var kul igår, det var dit jag ville komma.
trots att jag inte har några pengar kvar..
RSS 2.0