Helgen var kanon och likaså var jag.


Fullt i lilla lägenheten, kom en massa skönt folk så det var kul!

Lördagen blev det packa nån kartong, ligga lite bakis sen dra till Lule för mer party. Blev lite väl kalas där också, men det var för att en bjöd på en fisherman. jiises. Drog hem rätt tidigt och fick skjuts till byn så det var ju skönt att vakna upp i lägenheten, dock på en luftmadrass som läker..

Till helgen var planen att dra ett gäng till Ume och tälta men det är så många som jobbar och det kändes lite jobbigt att åka så långt nu så det blev ändrade planer och drar ut i Lule istället. Hoppas det blir fint väder så man kanske kan sitta ute och grilla eller nåt innan :)

Så kan jag vara hemma bakis och fika massa tårta på söndag, tror jag ska göra smörgåstårta. -muums!

25/11 - 02

Har varit i skolan! Idag hade vi idrott å då åkte vi skridskor. Idag blev jag förbannad på Jim för att han tog min mössa och jag fick inte tillbaka den. sen hade han fyllt den med snö. sen ställde han sig på min vante och så då slog han mig sen. Samuel har slagit mig idag också men nu slog jag tillbaka för jag blev less. då slutade han! hej då!

- Sofie, 12 år
Hittade min dagbok nu när jag håller på att flytta, var visst kär i alla också. There's more where that came from ;)

vill.. ha..!


vet precis vad jag vill ha för karl, men än har han inte dykt upp. hittade en snyggjävel i gbg, men det är ju där det och det saknades lite ändå för att det ska var perfekt!

keep on rockin' in the free world

helt nära!

Nä ni, nu har jag snart gjort allt jag tänkte innan jag slutar till veckan. Har till och med städat så Frida inte får värsta chocken när hon kommer hit om några veckor. Nu har jag bara lite utvärderingar och sånt att skriva, två skolbesök och en aktivitet på måndag och på tisdag blir det att lämna in telefon, nycklar osv.

var förbi på OKQ8 imorse okcså för att lämna igen nycklar, tyckte det var dags nu. Har ju knappt jobbat något sen i juli då jag började här, bara när det har krisat.. Hämtade visst ut nycklarna i maj 2008, det är ju fan tre år sen. Shit vad tiden går fort!

Nu börjar det kännas lite mer verkligt att jag faktiskt ska åka, om 3 veckor men ändå. Med flytt och nu när jag slutar jobbet så blir det som så himla mycket mer verkligt - och nära!


orkade inte ta flera bilder så ni får ett fejksmile och en del av min nya klänning!

Yess!

Pratade precis med läkarn som sa att eftersom jag bara visar tendens till allergi mot äggvita, vetemjöl och havre kan jag fortsätta äta det som vanligt så länge jag inte får någon reaktion. Sen vet jag inte om han menar som en vanlig allergisk reaktion eller så, får ju som ont i magen om jag äter nåt mer mycket mjöl i men jag vet inte. Tänker fortsätta äta ändå!

Det var ju en lättnad! Han sa att det ligger precis på gränsen så att jag kan nog lätt utveckla en allergi men ska inte vara rädd för att äta det ändå, så jag kör på det då!

helt sjukt trött, blä!

blir lite smådeppig dessutom när jag kollar runt i lägenheten och ser all skit utspritt överallt, damm, kläder osv. Har packat två kartonger så alla vinterkläder + klackskor är nerpackade men vet som inte riktigt vars jag ska börja nu.. Kanske skulle ta tag i köket, men nä. Då måst jag ju ha papper också att linda in allt i..

Jag tror att jag skiter i det där med flytten för idag och hoppar i säng istället. Imorn kommer hårfärgen som är beställd + lite nytt som ska på jeansjackan. Så imornkväll blir det nog att fixa håret samtidigt som jag packar ner lite småprylar.

Största bekymret nu är vad jag ska göra med alla SRM-tidningar, har som inte hjärta att kasta dom men dom väger som fan och frågan är ju om jag ens kommer läsa dom igen..? Nån som vill köpa alla för typ en hundring, tror det är typ 20 st..

lill-lördag, löning och lite film!

För övrigt hann jag träffa Nina en snabbsväng i Gbg i söndags, hon är ju för söt! Själv har jag nog aldrig vart så bakis som då, sunkig som fasen. Saknar verkligen alla bartenders och Miami, hoppas att det går att ta sig från gran canaria till mallorca och att jag hittar ett sånt jobb där jag skulle kunna åka en sväng dit när resten är där.. Hade vart så kul att träffa alla igen!


Ikväll ska jag hänga med den här bruden, ska på bio och kolla baksmällan 2. Första var ju svinrolig så tror inte att den kommer vara riktigt lika kul, men säkert sevärd och rolig ändå! Får se hur quinnans tatuering blev också, hon är och gör klart den nu, iiiihhh!! :)

Lite från helgen,



sa jag förresten..

att vi träffade Robert Wells i Borås i fredags?

fast.. alltså inte den riktiga wells då, men en snubbe som såg ut som han! hahahah! Ändå kul. Sen på Rockbaren i lördags fanns det ju massa fräscha karlar så jag blev lite till mig, typ:
 
Man kanske borde flytta till Göteborg sen, verkar vara där alla snygga män håller hus.. ;)

i can see your underwear

kanske bara är jag, men jag älskar cyanide and happiness.

Annars så har jag inte lagt in nå bilder från helgen än så det kommer senare i veckan. Alltså jag ska ju fan flytta ut i veckan, shit vad nära det är nu. Nästa vecka bor jag alltså hemma igen, kommer kännas helskumt. Tänkte börja packa lite i flyttkartonger under veckan men det lär ju inte hinnas med så mycket förrän till helgen..

Fått tårta på jobbet idag också, chokladigt och grymt gott! Tänkte röja/städa kontoret efter lunch så det ser okej ut när Frida ska vara här i sommar, inte kul att komma till ett bombnedslag.. Så idag blir det säda, fixa papper och sånt där.

Cyaa!

igen?!

Alltså, nog var det svårt att få hem den där klänningen från nelly! Beställde ju en ny förra veckan och fick den igår, nä då har jag fått exakt samma som förra gången - alltså FEL. Eller det står rätt på påsen och allt, men det är fel klänning. Dom måste ju ha nåt fel på lagret eller nåt då. ÅH jag blir less!! Beställer en klänning som ska kosta fan 900 kr (eller jag betalade 450) och får hem en som kostar typ 300 ny?!

Nä nu ska jag skriva ett till argt mejl, eller se om det går att ringa dom. Blir så less!

Inte riktigt


hemma igen efter en awesome helg hos Fanney, vart utgång både fredag och lördag men jämfört med han på videon kunde man nog missta oss för nyktra. hehe. Jag dör av skratt, särskilt där vid 1:00 när han faller. AHAHHA

framme!

Är framme hos Fanney nu, har inte gjort så mycket idag mest åkt runt lite. det är fan SOMMAR HÄR!!!! så då vet ni det!



var väl egentligen bara det jag tänkte säga, känns heeeeeeeeeeelbra att vara här och det kommer bli en AWESOME helg. så då vet ni det också!

Ikväll blir det ut i Borås, imorn den stora staden.. *trumvirvel* GÖTEBOOOORG. eller.. Göööötlaaabooooorg!
- Cyaa!

godnatt!

Blev väl inte riktigt så tidig kväll som jag tänkte från början, men jag får väl sova på flyget imorn! Var tvungen diska och duscha och blåsa håret lite, men nu är allt packat och klart för en weekend iväg. Första flyget går 06.30 sen går det från arlanda runt 09.20 så har lite dötid på arlanda men det är ju inte hela världen, Jonas ska visst ner till sthlm och landar just efter mig så det blir nog att hänga lite med han tills nästa flyg går.

jag har tandvärk. då vet ni det också.
Sov gott och dröm sött!

för att vi är schnygga!

Oh happy day!

Ååååh det ska bli så jävla kul att åka till Göteborg i helgen, helt stört skönt att komma bort och göra nåt annat och träffa Fanney så klart!! Blir kanske Ullareeeed imorn och på lördag blir det rockbar, en riktig då -inge heroes här inte, hehe.

Är för övrigt fett nöjd
med håret också fast är fortfarande lite ovan med lugg bara, ska nog in en sväng på Shock och köpa nån ny färg att slänga i när det här bleks.. Kanske lila igen eller prova nån annan färg, why not LiXxoM? men nä, nu ska jag köpa mig lite nya strumpbyxor..

DFTBA!! ;)

Ehum,.

okej, den här låten ska man inte ha nånstans på sin playlist om man har främmande av det andra könet. Ni fattar. Det är INTE OKEJ, jag kan garantera stämningsförstörare och asgarv. Inte för att jag vet nåt om det, meeen... öhum. Ja i alla fall, ta bort den om ni har den på nån playlist när ni ska mysa lite.

Bara ett tips från coachen..

hunger

Klockan är 10 och jag är redan hungrig, illa. Ska ta en frukt eller nå så jag klarar mig nån timme till. Om ni har missat det så regnar det ute - TRÅKIGT! Nu sitter jag ju inomhus men ändå!

Är hembjuden på middag hos farmor och farfar ikväll, sen blir det packa järnet inför helgen. Kanske skulle börja med nån liten flyttkartong också om jag orkar och har tid. Har AK-möte halv åtta också så det lär ju bli en sen kväll. 

Kul att jag ska upp typ 04.30 imorn..
- men ändå värt!

godnatt!

Kom precis hem från stan, blev en lååååång kväll men mycket trevligt. Var på färjan och käkade med Emmeli, Hanna, Jenny och Jonas för att jag som bara har 7 arbetsdagar kvar nu.. Åt svingod mat och efterrätt! Sen blev det impulsbio, kollade Pirates of the carribean med 3D.

Ändå bra film men kunde väl ha vart lite mer 3d-effekter om det lika ska vara, men filmen var bra. Tycker som sagt att Johnny Depp är snygg också så det gör ju inget att det var mest han i filmen.

För övrigt kan jag ju dela med mig av nygaddningen, snott bild från North Tattoos, har så mycket plast och gegg nu ändå. Är svinnöjd och tycker det blev redigt snyggt, nu ska den bara få läka ihop lite :)

Borde kanske dratt in magen lite, ni vet som man gör på kort?? MEEN ni ska ju ändå bara se örnen så det spelar ju ingen roll, more to loooove baby!

Nå nu måste jag verkligen sova om jag ska orka upp imorn

Fooood

Tatueringen blev NICE ! Ni får se sen när den läkt..

nä snart drar vi från kontoret och till färjan för after work,
cyaa!

nytt!


Klippt lugg och färgat in lite lila i topparna, klippt upp och ur håret jävligt mycket också men det syns inte så mycket. Det känns mest.. Körde en "gör vad du vill, jag är less!" och vart nöjd med det. (Killerqueen är nya favvostället nu då..)


Imorn är det gaddning på G - äntligen ska örnen bli klaaaar!!
Sen blir det Färjan och käka nu när jag snart slutar jobbet..

just dreamin.

Åååh, drömde helt bra inatt! Hade för det första en svinfin lägenhet mitt i Lule, sen kom hela bartendergänget och hälsade på mig och Kikki här uppe. Hade dessutom hyrt värsta sviten!

Jag saknar som min bartenderfamilj eller vad man ska kalla det.. Typiskt också att man bor långt bort i ingenstans så det är så dyrt att ta sig ner/upp och hälsa på/reuinona lite. Det blir väl på mallis i sommar men jag är ju på gran canaria så vi får se hur det går att ta sig dit, det är ju typ två timmars flyg mellan också men det löser sig.


saknar er alla! <3

hej hej allergi!

för övrigt fick jag hem ett brev från VC igår med provsvaren uti allergier. Visar visst tendens till allergi mot äggvita, morot, vetemjöl och havre nu också. Love my life. Får vänta en vecka nu för en telefontid till läkarn och sen får jag väl en tid, han ville visst träffa mig så får jag väl veta lite mer vad det innebär. Tror att jag kanske kan äta lite ändå utan nån större fara, har ju funkat hittils och det stod ju att jag bara "visar tendens" till allergi så det låter ju rätt positivt ändå.

Nämen, är ju bara allergisk mot: björk, gråbo, gråal, timotej, kvalster, katt, häst, hund, ko, kanin, marsvin, nötter, kiwi, äpplen, päron, stenfrukter, körsbär, morot, äggvita, vetemjöl och havre. tydligen. Det är då vad blodproverna har visat, däremot visade det ingenting mot mandel och jordnöt så det känns ju lite bra iallafall.

Det kallas visst multiallergiker, men vad vet jag..

spontanitet - we like!

Okej, det där med att planera är kanske inte min starka sida. Insåg precis att jag satt i telefon med Malin för en timme sen och pratade om att ev. göra nåt i helgen. Ringde sen till Fanney en sväng, har inte pratat med kvinnan på år och dar! känns det som.. Och lyckades boka flyg till Göteborg i helgen. Lämnar flyttänket och städningen till nästa helg och gör nåt helt annat den här helgen!

Lite spontant och oplanerat sådär, men ibland är det kanske bra att inte tänka och planera för mycket..?

mjaaau!

Ibland är det rätt bra att sitta på kontoret och jobba, särskilt när jag har fönster rakt ut mot rådhustorget och det passerar en del folk här. Typ NU: ubersnygg karljävel utanför fönstret - IN THIS MOMENT!!

fast.. nej nu backar han ut med bilen och åker iväg -back to work then! För övrigt har ju nya Pirates-filmen premiär i veckan, inte illa! Sen är han ju gode snygg ändå Johnny Depp.. Och Ryan Reynolds för den delen, men han är ju inte med i filmen.

MEN NEJ!! Vad är det jag ser?! Snyggkillen är TILLBAKA och gick en sväng till utanför fönstret -åh, det blir så mycket roligare att sitta här när det händer sånt där trevligt utanför..

Viva españa!

Ganska precis en månad tills jag lämnar landet och flyttar, helt sjukt nära nu och jag är fett taggad! Skulle lätt kunna åka typ nu!! Har satt ihop en Spanien-playlist på spotify tills vidare, börja förbereda mig lite.. ;)

 

sov gott!

Me think mee's going KRÄÄÄÄJZYY!

Meeen, vad är det jag hör? "soooofiiiiiiiie, kom och myyys i mig, blunda och sooooov.." WTF???? OKEJ DÅ!! Nä nu tycker sängen också att det är dags att sova så jag gör väl det då. Skönt att sova hemma i sin egen säng, har som drömt lite sjuka grejer i helgen.

Shake that ass!


Har precis dansat magdans för första gången i mitt liv, jävulskt kul ändå! Kände dock att brösten höll på att flyga åt fanders (eller anders) när det skulle skakas på axlarna men så är det när man inte har sport-BHn med sig.. Lärt mig skaka rumpa nu också, inte alls som jag trodde man skulle göra.

Nä är helt slut i kroppen, haft huvudvärk konstant sen i torsdags - tillochmed i sömnen. Nu är bastun påslagen så ska sätta mig och surra där med SSUarna ett tag, lär ju inte orka vara uppe så sent ikväll heller. Känns att man börjar bli en sån gamling brans SSUarna..

Cyaaaaa!!

tröttt humor.

Mitt (höll på att skriva min?? Min huvud, ja miiiiin hovod!) huvud känns som gummi, skumgummi. Jag är sjukt jävla seg i huvet idag. Har manglat hjärnan (på ett bra sätt då..) på fackutbildning hela dan, sen har en massa skit gått fel på kursen men det löser sig imorn. Gluttar runt lite på explosm.net, ska ta en kvällsmacka och sen sova.


Yeah right

Lite suddig och bortkommen, ungefär så känner jag mig nu. Har precis kommit hem efter fackutbildning hela dan, styrelsemöte och snaggning av brorsan. Har så grymt ont i huvudet så jag tänkte tacka för mig och sova. Eller ska ta datorn till sängen och kolla Gossip Girl eller nåt annat hjärndött.

Godnatt!

kläääder

Skickade ju tillbaks nästa klänning till Nelly och har nu beställt ytterligare grejer, hoppas bara att jag slipper skicka tillbaks en gång till. Då orkar jag fan inte beställa nytt längre.. Här är det jag klickade hem idag iallafall, istället för det jag skickade tillbaka då:

<- Här är den jag väntar och väntar på,
fick ju nån annan klänning när jag skulle
ha fått den här. Typiskt!! Vill ha hem den
NU och testa!

Nu är klockan jävulskt mycket och jag
måste verkligen gå och sova. Ska på
fackutbildning imorn och fredag sen
hålla kurs fredag-söndag.

Fullt upp med andra ord..

mmmmh!

Åååh, jag har sagt det förr men alltså KESO!! Keso är min kärlek! Efter ett svettigt träningspass, en lång dag på jobbet eller till frukost finns han alltid där: Vanlig keso, lättkeso, keso grillad paprika och keso oliv och fetaost. Mmmmmmm!!!

Nä jag ska återgå till min kesomacka och kolla lite Skins, cyaaaa!

om sanningen ska fram

Tänkte bara dela med mig av hur snygg jag var i lördags:











ELLER..?



egentligen

..

är sanningen lite mer:



- så här!


over and out!

bike bike

Vart på premiärtur med cykeln, ides inte gymma idag när det var så skönt ute så jag drog broarna runt. Tror det är typ 2,3 mil så tänkte att det blir lagom men det tog mig ganska precis en timme att cykla runt och är inte ens helt slut i kroppen. har nog bättre kondition än jag tror. Nog är jag ju trött i benen och så men inte värst ändå, däremot är den där sadeln inte alltid så skön så har väl mest ont i musen om jag ska vara helt ärlig...

Var och provade lite sommarmake-up från mary kay innan cykelturen så nu är den testad och approved inför sommaren, det verkar ju sitta trots lite svett. 4 av 5 toasters - kanonkul!

Rätt fräscht underställ har jag också, eller nu är det inte fräscht. Nu är det svettigt. Men rätt coolt med rosa, matchar min rosa sport-BH. eheeee! Älskar crazyeyelooken också.

 

clap clap


eeehehheeh, älskar cyanide and happiness.

gårdagens.

Hemma. död. ångest. blä.

hualigen, har lite smått ångest över kvällen. jag skyller på tequilan. Hade då jävligt kul iallafall, längesen jag hade så roligt. Dansade och sjöng som fan, sen drog jag vidare på en annan fest där det blev mer dricka och bastu, inte helt fel det heller.

nu: mer skins. dusch. sodavatten.

Till Malin aka Hootchi mama

Sitter hemma hos Kikkilajnen, har just gjort oss snygga och käkat pastasallad - muuuuuumma! Har blandat en liten drink och väntar nu bara in Hootchi mama och Sara som är på väg snart,

Det var en gång en get
som alla tyckte var fet
han sjöng och dansade
oj vad han flamsade
geten hette robert
alla kallade honom fjärt
hans bästa vän var en myra
han faktiskt fyra
det var malin han ville ha
men hon ville honom inte ta
då han älskade att ketchup äta
med en truckerkeps ovanpå sin fläta


MOHHAAHAAAAHAAH!!!!

fullt ös, ha så kul ikväll - det ska vi!

köraköraköraaa

Tjolahopp!
Idag blir det många mil med bilen innan jag ställer den till imorn, pappa ringde nyss så ska förbi stugan en sväng med nå grejer dom hade glömt hemma - känner som igen det där med att glömma grejer. Mamma möter upp mig i Långträsk så slipper köra hela vägen, sen vrooooom till Pite och hämta systemkassen, gasen i botten till Lule och hämta upp Kikki och börja fixa inför kvällen. YEAH!

Eftersom att jag har så otroligt mycket kläder att välja mellan så luras jag och kör samma outfit som förra helgen. HEHEHEE. Ska ju inte ut på samma ställe och man kan faktiskt använda samma (om man som jag varken är rik eller känd).


Kafelino ikväll, förra gånen (längesen) slutade vid postlådan
Vi är ju så coola, jag och Malin. eheh..

ååååh jag ger upp.

Jag erkänner, jag är rätt så jävla klantig ibland.

Tänkte att det är smart
att göra bort bolaget i Pite under lunchen, så det gjorde jag. Åkte hemåt strax före fyra, kom hem och insåg precis att "fan, systemkassen är ju inte med". Nä för den står så fint på kontoret och väntar.. Får ta en sväng förbi Pite imorn innan jag drar till Lule, orkar inte köpa nytt. Är det här mitt samvetes sätt att säga att jag inte borde dricka imorn?

Ska laga kyckling teriaki nu och kolla nå serier på datorn, det kunde ju faktiskt ha vart värre.

vad ska man göra med allt hår??


Har bokat mig klippning+färgning på Killerqueen nu så ska dit den 17e maj, skönt att vara nyklippt till sommarn. Tänkte lämna lite fritt åt hon som ska klippa mig med både frisyr och färg, dom kan ju sin sak. Men jag funderar på nåt i stil med bilderna (inte mitten) till klippningen iaf, vad tror ni?

Nästa steg.

Nu när vi har känt varandra ett tag, dejtat flitigt, kramats och pussats lite så känner jag att det är dags att ta vårat förhållande till nästa steg! Om ni, som jag tror, känner samma sprudlande känslor som jag så tycker jag att vi följs vidare mot horisonten, hand i hand:

bloglovin

 

 Puss på er!

what is it..?


YOU'RE RIGHT!
Det är fredag idag, snart helg!

Nu är den här!

Singeln "deliver us" från In Flames nya platta "sounds of a playground fading" är släppt. Tycker ändå att den sätter sig och dom har lyckats igen. Hela plattan släpps i juni, så en månad till får vi nöja oss med det här:



Vad tycker ni?

fisk, fish, feeeesk!

för övrigt fick jag värdelns senadrag i vaderna när jag skulle gå upp för trapporna till lägenheten, INTE OKEJ. Ska låta duschvattnet skölja bort min sorg och bitterhet innan jag argt ska kasta ner alla saker från sängen på golvet och sova min skönhetssömn. heeeh.

BTW! Jag tänker aldrig med köpa euroshoppers tonfisk, gör inte som jag = STOR besvikelse! Den är ju för fan mosad och det går absolut inte att göra en röra med den, DEN BARA RINNER!! ja, man får vad man betalar för men lite kan man väl få gnälla?

euroshoppers tonfisk är ungefär som man känner sig efter ett fett jobbigt gympass. Men jag har ju min makrill, min älskade makrill i tomatsås - du sviker mig aldrig. Puss!
jag vet att jag är rätt störd, men det är OK

EHEEEHE

pjuuuh, helt slutkörd men grymt skönt att träna! Kolla så himla stark jag är va!


värsta Karl Alfred juu! älskar min cam och alla finesser den har!
ändå sugen jag blev på spenat nu...


i know you love me, 'cause I'M SO DAMN HOT and YOU'RE NOT!
eheeehe.

these boots are made for walking

klänning: längst in i garderoben
boots: nelly.com
soffa: stökig


skickar
tillbaks samtliga klänningar, den jag tänkte spara hade så slingrigt tyg och jag kände mig som ett tält så dom åker tillbaks till förmån för en annan klänning plus den som jag egentligen skulle fått..

Dom här bootsen kände jag för att behålla, känner mig lite som en cowboy. Yiiiihaaa!

Nu: svettas/kämpa på gymmet, yeeah!!

Lite till kanske..

Nä nu gjorde jag det igen. Klick klick, klirr, klick, vänta... Gick in på victoria's igen och tänkte bara köpa en strapless bra eftersom att jag inte äger någon utan axelband, jag ägde en men kastade den igår då den var alldeles för liten (fyra bröst, yeah).

Det gick ju si så där
, kom på att när jag lika ska beställa kan jag ju köpa några trosor också så kanske jag törs rensa i den lådan också lite mer. Sen när jag kom till kassan så fick man ju ingen rabatt om man inte handlade för mer än 100 dollar - lättköpt som jag är var jag ju bara nån dollar därifrån så jag kikade vidare.. Hittade till bikinirean, åh så fina det fanns så jag blev helt såld. Dom var inte ens dyra, typ 100 spänn/del.. 

Lite mer klickeliklick och två överdelar och en nederdel i korgen tillsammans med en BH och 8 par trosor och var uppe i 800 kr med frakt.. Men ändå inte värst dyrt kan jag tycka, kommer ju till typ 200 kr på tullen men man lever ju bara en gång och vem vill inte ha sköna och fina underkläder?! sen behöver jag lite nya bikinis så jag kan sola och bada ordentligt i Spanien.. ;)

Fast BHn (på bilden) som jag ville ha fanns bara inne i hudfärgat och jag ville ha svart så den kommer först i juni, snyft. är hon förresten inte lite lik Cameron Diaz modellen där? MEN jag har ju några andra behåar så länge hemma, det är helt sjukt vilken skillnad att ha på sig dom motför dom andra jag har (läs: hade). HM - släng dig i väggen! Victoria's är som himmel för brösten, mmmmhmmm!


så här sur/arg/ledsen/bajsnödig?! blev jag när jag när jag insåg att det är sol ute,
men inte fan är det varmt!
jag är värsta ihopbitna hulken, whooop! 

Are you talking to me?

Huh, punk?!

Blev en av Nellyklänningarna som får stanna, resten åker tillbaka. Har skrivit till dom också och sagt att dom skickat fel och att jag vill ha den andra som jag egentligen skulle fått för samma pris som jag betalade. betalade typ 400 på rean och nu kostar den 900 och det är waaay too much money!! Det blir då så iallafall, skulle få 60 kr att handla för också så ska kika sen vad jag kan hitta för spännande istället för det som skickas tillbaka..

Synd men så kan det gå. Hade Lotta här ikweel och vi spelade lite monopol, efter drygt två timmars köpande fram och tillbaka och en jämn match så vann tillslut jag Lotta.Äh jag är int bitter! Imorn är det torsdag, efter det kommer fredaaaaag!
..eller nåt.
Godnatt!

yeeeess! and no.

Fick hem alla kläder och de från Nelly idag, men den klänningen jag väntat och längtat efter mest med spets var inte med.. Nej istället har jag fått en helsvart klänning... Nåja ska testa den och se om den kanske sitter bra den med, Lotta kommer och är smakråd alldeles strax. Skorna var då bra, pyttelite för stora men hade jag tagit mindre hade dom vart för små.

Kommer bilder sen när jag bestämt vad som ska vara kvar och vad som ska till Malinskafåprovainnanjagskickartillbaka-högen ;)

I'm too sexy...

Hehe, hörde på radion idag att en undersökning visade att Norrländska kom på andraplats som mest attraktiva dialekt. Etta kom Göteborska och det kan jag väl ändå förstå lite.. Det visade sig dessutom att kvinnor gillar göteborgska mest medan män gillar norrländska. Perfect match, bara hitta sig en göteborgare då!

Frågan är ju bara vad dom räknar till norrländska, dom räknar ju garanterat med allt från Gävle och uppåt. Fast det är jävligt stor skillnad på dom som pratar där nere och vi som pratar här uppe, don't you think?


jag dör av skratt, så sexigt..
NOT

nä godnatt.

helt slut i kroppen, vart en hårdkörning på gymmet.. Alltså egentligen är jag gode ofräsch av mig ibland, typ som nu. Mer än en timme sen jag kom hem från gymmet, men har inte duschat än.. Brukar först gå och äta nåt, sen brukar jag som fastna vid datorn och inte riktigt hitta orken till att gå till den där duschen. Visst det är ju som skönt att duscha, men är det inte lite jobbigt också..?

För övrigt ser det ut som om det har vart krig i min lägenhet, kanske har varit det när jag var borta idag? vem vet. Det är nog nå troll som har kastat runt allt. *yes, nu har hon städat igen - dags för operation nerstökning. mihihihih* Jag förstår inte hur det kan bli så stökigt! Jag är ju ensam, hallå!! Ändå är det feta högar med kläder och papper överallt och det är ju ingen idé att städa undan det för det blir lika fort stökigt igen. Jag ger upp. Ska ju snart flytta ut ändå, kan jag städa ordentligt.

men nu ska jag faktiskt ta en dans med duschen sen hopp i säng!

svårare än det ser ut att få in alla dom där vindruvorna i munnen och dessutom få dom att stanna kvar fast man håller på att dö av skratt. Lite som jag gjorde nu när jag såg den och alla andra bilder från fredags. ha.. ha..hahahah

efter helgen kommer

...baksmällan.
Lördagen var galen, det summerar som hela kvällen. Hade riktigt kul men blev väl nån öl för mycket. Var på nå olika fester, allstar och sen åkte jag raggarbil. Var halvt död hela söndagen, kände mig som värsta zombiewalkern och mådde inte kanon. Sen lyckades jag glömma börsen i bilen där på natten så det var bara åka iväg och hämta den på eftermiddan så man kunde äta nåt. För övrigt skulle vi ju besälla pizza.nu jag och Kikki men i samma veva som jag fick tag i vars börsen höll hus så lyckades Kikki spärra sitt kort. Radarparet vi är alltså.


do the creep, aaah..


Fick mina undies från Victoria's idag, som jag längtat! Och den som jag trodde skulle vara alldeles för stor var inte alls så himla stor så jag tänker behålla den. Allt satt som ett smäck så nu blir det BH-rensning i garderoben snart. Kläderna från Nelly är på väg och borde komma imorn..


Lördagens outfit


Från i fredags, den där Morgan är inte alltid så bra alltså..


Nu mina vänner ska jag svettas lite på gymmet, sådetså!

RSS 2.0