en kortis

Hellu!
Har inte alla tangenter pa bordet och det kostar att anvanda internet sa tankte bara skriva att jag mar bra, har askul och en grym grupp! Var ut och kakade igar och det kostade skjortan, inte kul sa idag blir det billig middag hualigen. note to self: at inte pa ocean drive, det ar dyrt!

Uppdateringarna far handa pa facebook under resan, ids nog inte skriva nat har pa bloggen.


hoppas alla har det bra dar hemma iaf, jag langtar da inte hem till kylan nar vi har grymt skont har! :)

Miami, bitch!

YESS! Om 12 timmar sitter vi på flyget från kallax mot arlanda. Har precis vart hem och ätit gomiddag med familjen och farmor & farfar, sen kom nina och daniel förbi så var ju som tvungen att stanna lite längre. Har fortfarande inte börjat packa, vad är det för fel på mig? Jag som brukar vara färdigpackad typ en vecka i förväg!

Blev lite längre i stan än planerat, träffade Malin & Kikki för fika och fixa lite ärenden, sen ännu en fika men med Fanney och så hann jag som inte hem och städa innan middan som jag hade tänkt.. Men NU ska jag börja packa, har öppnat väskan och ska väl börja snöra ner all skit som ska med! Kan som inte riktigt fatta att vi åker IMORN! Helt stört! Blir ju helt till mig, fyfan vad kul det ska bli!!! :D

Nämen hörni, jag kanske skriver nån dag från staterna. Nu har jag packning, diskning och dammsugning som väntar på mig!

Dra på trissor.

Måste bara uppdatera lite, det var faktiskt 50kr vinst på trissen.
Så vet ni det, kan det betyda att oturen vänder och jag kommer hinna göra klart allt jobb idag och att allt kommer gå smidigt? Vågar inte hoppas men det vore ju skönt..

Lite tur och otur

Har haft en riktig otur som förföljt mig hela dagen, började som sagt med att jag glömde både nycklar och usb-minnet hemma. Kom jag på när jag var i Pite, sen var det nästan slut soppa i bilen så var tvungen tanka lite. Lite tur där att mamma och pappa har varit snälla och ska tanka fulltank sen, ska ju ändå inte köra nåt mer än till Sunderbyn imorn..
Sen då när jag kommer till Lule och ska parkera i parkeringshuset snor den jävla maskinen mitt kort! Jag väntade lite men det kom inte ut så körde vidare för att hitta en parkering och sen prata med nån som jobbade där inne, då hittar jag ingen parkering och blir asstressad. Som tur var hade den spottat ut kortet igen så karln baki mig tog kortet oc h körde ikapp mig, skönt att det finns snälla människor! Sen var jag en snabbsväng på stan, då har dom höjt priset på linsvätskan, på apoteket var jag typ 70 kr ifrån att få grejerna för halva priset.
Så när jag ska betala i parkeringshuset för att köra ut så funkar inte kortet så jag måste hämta ut pengar och det blev ännu dyrare. Hualigen. Har en trisslott i börsen men vet inte om jag törs skrapa den, lär ju få betala igen pengar på den med min otur idag.. Det är klart, har ju haft lite tur också men mest otur..

Det är väl bara hålla tummarna att tvättmaskinerna funkar som dom ska nu när jag ska tvätta fetaste högen med kläder, annars får jag väl åka hem och tvätta..

Nåja, ska slänga mig nå mellanmål sen bege mig till tvättstugan. Sen kommer Lotta och Nisse och hjälper mig med all mat jag har i kylen, kan ju inte kasta allt och kommer inte äta nå mer hemma nu så bäst att tömma. Sen blir det Sex and the city 2 som äntligen har kommit på hyrfilm! Ska hinna göra klart allt med jobbet också däremellan men det ska nog gå bra.

wish me luck!

Så mycket att göra på så lite tid..

Nu har jag blivit lite off här i bloggvärlden igen, tur man inte har så många läsare..

Har grymt mkt att göra på jobbet, målade om på kontoret i tisdags med hjälp av Hanna, Frida och Fredrik. Rensade undan lite skit också men det ser fortfarande ut lite som ett bombnedslag. Vet som inte riktigt vars jag ska börja heller.. Men färgen blev då fin iaf, det är vitt och rött. som det ska vara på ett ssu-kontor ;) Sen glömde jag självklart mitt kära usb-minne hemma idag, tänkte på det igårkväll när jag skulle sova "kom ihåg nyckelknippan med usb-minnet" men icket. Det ligger hemma och väntar på mig, men ska ändå jobba på ikväll också. Måste göra klart allt idag och kanske imorn, åker ju på lördag.

Ikväll ska jag ge mig på den feta tvätthögen som bara ligger och slänger, sen kanske jag börjar packa lite.. Ska till Sunderbyn imorn och ta en spruta, sen träffa Malin & Kikki på stan, växla pengar och sånt där. Sen ska jag hem och äta middag med familjen och farmor & farfar. Tänkte väl hinna packa nån gång däremellan, måste göra ALLT klart imorn då jag lämnar byn kl. 06.00 på lördagmorgon.. Flyget till arlanda går vid åtta sen har vi lite dötid där innan vi åker vidare.

Nu börjar väl resnerverna komma.. Men är egentligen mest stressad över hur jag ska hinna med allt, har ju bara idag och imorn på mig! Nu ska jag då fortsätta jobba på i några timmar så jag får det här klart nån gång!

Resfeber, nja inte än..

Måndag idag, ny vecka med nya möjligheter!
Men det är ju inte vilken vecka som helst heller utan äntligen är det veckan då jag och Kikki drar till Florida och Miami beach! På lördagmorgon bär det av så ska försöka göra bort det mesta på jobbet nu innan torsdag så jag kan ta en kort dag och hinna tvätta och packa både torsdag och fredag. Ska hinna till Sunderbyn på fredag också.. Kanske borde skriva en lista med vad jag ska ta med mig så jag inte glömmer nåt, har ju inte bästa minnet precis. Var hem och hälsade på mamma och pappa en sväng nyss och tänkte hämta med mig min resväska på en gång, inte kom jag ju ihåg det.. Men ska ju inte börja packa än så får hämta den imorn eller onsdag kanske :)

Helgen var bra, hade förfest här i lördags innan vi drog till farmen. Vart fullt i lägenheten men det var ju bara kul, sen var det ovanligt oblandad ålder på farmen men jag hade då himlars kul ändå. En incident blev det men det var väl inte hela världen kanske, ska återgälda Kicki big time för det.. Annars var kvällen lyckad, tappade inte bort alla hela tiden och dom flesta var utklädda så det var ju lite kul.

Hade faktiskt kameran med mig, men det blev inte många fler bilder än den här på plats.

Kikki, jag, Kicki, Malin & Hanna
RSS 2.0