tjoho

Hihi, är på las olas nu och har käkat lite sen middag. Fastnade i san fernando och kolla affärer och grejer till lägenheten. Köpte lite köksporslin och smågrejer till sovrummet, det är redan ännu mysigare i sovrummen. Hittade en klocka som såg ut som klockan i skönheten och odjuret och satte den brevid sängen.

Ska färga en extremt ful utväxt nu, sen packa en resväska och smygflytta in i lägenheten. Har ju nycklarna och skulle få flytta in när vi vill så varför inte börja ikväll? Nära till bussen imorn också! Men ska inte ta med så mycket saker, bara kläder och så..

Ska ta nån bild och lägga upp när vi har fått in lite mer grejer dit.

som sagt

Igår blåste det så mkt så mina ögonfransar nästan flög av, på riktigt. Såg som hur som fladdrade i vinden, men dom höll sig kvar till slut i alla fall. Ska nog gå och fixa dom om nån vecka igen.

När vindarna viskar mitt namn

Har inte orkat skriva på ett tag, har bättre saker för mig. eller nåt. Hur som, var på Don Omar (danza koduro) konsert här fredags, mycket folk och bra konsert. Det blåser som fan här nere, har gjort det hela helgen så man vill knappt gå ut. Man hör som vinden inne i lägenheten, nästan som ett sorl av ljud från en publik låter det"oooooooooh".. Annars, inget nytt. Ska glo på en lägenhet idag, tror den inte kommer vara så nice men ska kolla. Ska flytta i slutet av månaden så det är väl dags att börja kolla lite, kanske vi hinner vara lite kräsna till och med ;p Cyaa
RSS 2.0