Festklar!


Eller håret och sminket är färdigt, tänkte eventuellt byta kläder sen..

Som ni säkert vet..

Jag är ju inte den smidigaste personen alltid. Har tagit med mig mina snyggaste skor hit som för övrigt är jävligt högklackade, med kilklack men ändå. Sen lutar dom lite vid tårna så det är lite svårt att gå i dom när man är ovan. Hur som helst provade jag gå lite i lägenheten, står i köket och pratar med Tove som står i lilla tvättstugan:

- Men alltså, man kan ju int gå så fort i skorna.. Men om jag går lite så här ska det väl gå bra!
*går två steg med skorna och ramlar i slowmotion ihop i en hög på golvet*
Jahapp, så bra gick det att gå där, det blir ingen fylla i dom skorna kan jag ju säga. Nykterskor - ohyes. Gick ju uppenbarligen inte så bra nyktert heller men ändå.

Har kört färgbomb i håret och satt i färgade linser nyårskvällen till ära. Har lite svårt att läsa med linserna, fixar inte brytningsfelet på ena ögat, men å andra sidan lär ju livet bli lite halvsuddigt av alkoholen sen ändå... Har inga stora planer för ikväll mer än att Marlene kommer hit, ska käka, förfesta och ränna runt på olika ställen i playan. Kommer bli awesome!!

GOTT NYTT ÅR!!

På flyget

Sitter på flyget mot GC nu, rätt nice att Norwegian har börjat med gratis wi-fi på en del flyg i alla fall. Inte lika nice att jag bara har 2 timmar batteritidkvar och flygtiden är 4,5 timmar till. Nåja, dom visar ju en film om ett tag så kan ju alltid kolla på det.

Tänkte bara uppdatera lite om att allt har gått bra hittils, är sjukt hungrig men dom kommer snart ut med vagnen så kanske man kan få sig en smörgås.. Om det stämmer som det står på flygets sida så kommer vi landa kvart över tre istället för kvart i fyra, men det där ändras ju snabbt.

För övrigt och som vanligt är det en unge som håller på att skrika halsen av sig på andra sidan gången, det är inte lite skrik utan verkligen The scream. Hualigen, kanske lugnar sig sen. Hoppas jag.

Godmorgon!

Oh la la, vem vill inte vakna upp till det här leendet? ;)

Vaknade lite tidigare än jag hade tänkt (typ en timme tidigare) så har hunnit äta frukost och allt och klockan är bara halv sju.. Ska snart packa ihop mig och hoppa på transfern till arlanda, men incheckningen öppnar ändå inte förrän kvart över sju så det är ingen brådska. Vid 9.15 går flyget till Oslo och 10.50 vidare mot Gran Canaria, är framma där runt fyra så är väl i lägenheten först vid fem skulle jag tro. Så nu är jag på väg tillbaka i alla fall. Känns bra!



Haa de!

godnatt

Ligger på Jumbostay utanför Arlanda inatt, rätt fräscha rum faktiskt. Lär väl komma en till tjej sen som ska sova här också, billigare att ta delade rum. Meeen eftersom att jag var först hit så tog jag nedre sängen, större och jag slipper klättra på stegen = bättre för knät..

Kollar Mia Skäringer - Dyngkåt och hur helig som helst, läste boken för ett tag sen. Svinrolig så kollar showen nu innan jag tänkte sova. Ska upp 6 imorn så jag hinner käka frukost här innan jag ska åka till flyget och checka in.

Cyaa!

ciao!

Shit vad veckan har gått fort! Har packat allt och åker mot kallax om en timme för att åka till arlanda, ska sova en natt där och imornbitti vidare til GC igen. Sitter i soffan och glor på Magnus Betnér - Livets Ord. Köpte DVDn innan jag flyttade i somras men hann som aldrig se den så har sett den nu istället. Jävligt rolig faktiskt, såg ju showen när han var i Lule förra året också. eller om det är två år sen kanske.. hmm..

Nä, mamma har gjort nå go-mat så ska käka nu innan vi rullar.
Ha de!

Då kör vi

Ligger i soffan och kollar film på tv med pyamas och täcken med mamma och pappa, ska snart hoppa i duschen och börja fixa mig lite snyggare. Gårdagen var precis som jag ville ha julafton, var hemma hos farmor och farfar tillsammans med farbror med familj. Såg kalle anka och åt julmat, rullade bokstavligt talat hem sen. Öppnade julklappar och spelade sällskapsspel bara familjen. En helt perfekt julafton ändå.

OCH idag rullar jag iväg mot Luleå för att träffa brudarna, ska bli så jävla kul att ses!! Ska käka lite och sen party, är ju ändå juldan idag.. Får se om vi tar oss ut eller stannar hemma, man vet aldrig men det blir då bra vilket som. Känner att det kommer bli en bra kväll, så länge jag hinner träffa tjejerna så är jag nöjd. Har så otroligt bra vänner här hemma och har inte setts på ett halvår (förutom Malin då som kom ner för nån vecka sen men ändå..).

Hursomhelst, ska bli kul att träffas - Nu kör vi! ;)

Feliz Navidad

Har precis ätit julfrukost här hemma och snart väntar bastubad och dusch. Sen åka till farmor och farfar för att fira jul med familjen, kalle anka och god mat.


farmor, kurt, mormor och farfar, var dit och fikade allihop igår :)
God Jul på er!

God Jul

Är hemma och myser med familjen över jul, ska träffa tjejerna i stan på söndag också. hihi. Kul att vara hemma men kallt och jävligt är det. Förstår varför jag trivs så bra på GC. Håller tummarna om ett jobb där för övrigt, hoppas hoppas hoppas!!

Bara massa mys hela veckan, igår var morfar och Ulla här, idag har jag träffat Lotta en sväng, imorn kommer mormor och Kurt, Nina och Daniel med Oliver så det blir trevligt.

är fullt upp hela veckan, åker ner igen på onsdagkväll.

Hoppas alla har en bra jul!

Puss och Kram!
RSS 2.0