Party and party, yeah!

Som sagt, vi bara går och går. Borde kanske investera i en stegräknare så man ser hur mycket vi egentligen går.. Igår var vi och lånade lite wi-fi på McDonalds och kollade upp vad internet skulle kosta, kom fram till att det är billigare att gå ner på internetcaféet som ligger baki knuten. Dom tar tar 1€ för en timme och det billigaste mobila bredbandet vi hittade kostar 2,50€/dag man använder det.

Har köpt en ny mobil igår också, en liten rosa för 45€ och har ett spanskt kontantkort så det blir billigare att ringa i landet och så. Det kostar inget för mig heller att ta emot samtal från Sverige, däremot vet jag inte vad det kostar för er om ni vill ringa.. Lägger numret på FB så ni som är vän med mig där kommer kunna se det. Ska fortfarande ha kvar mitt svenska nummer men lämnar nog telefonen i lägenheten och tar bara med den spanska.


Var sugen på mojito igår och sist jag beställde här var det direkt ur en flaska färdig mojitomix typ, inte alls gott. Så igår när vi lika var och handlade köpte vi lite rom, mynta och citron och gjorde en egen variant. Konstigt att dom inte har lime här, måste på nån fruteria eller nåt isf tror jag.. Drog ut på Flash, som vanligt. Ikväll blir det också utgång men inget dricka -ska söka jobb. Ska kolla runt och se om vi hittar nåt annat ställe vi kan gå ut på imorn också, börjar lessna lite på flash..

update

Var till Playa Ingles igår på en jobbintervju, men det blir inget av det. Det är nåt företag som säljer solskydd på olika hotell i puerto rico och playa ingles, man jobbarvarje dag utom lördagar mellan typ 11-15 så det var ju ingen större fara på dagarna men det tar en timme med buss till puerto rico och vill helst inte flytta dit, sen var det ingen grundlön utan man tjänade 15% av det man säljer. Nej tack. Jag vill ha ett jobb med grundlön och helst vill jag ju jobba som bartender..

Men nu har vi kollat in Playa Ingles i alla fall så man vet hur det ser ut och så. Känns inte som ett ställe jag vill bo på, trivs som gode bra här i Las Palmas. Strand och storstad i ett och sen är det inte så mycket turister här så det är nog lättare att lära sig spanska och verkligen uppleva en del av Spanien.

Annars gör vi inte mer än att gå, gå och gå lite till. Igår gick vi minst 4 timmar och idag blir det väl lite mindre än så.. Tanken var att gå upp tidigt imorse och söka jobb här i stan men var så trötta och somnade om ända till tolv, men nu är vi redo och ska iväg och lämna cvn på hotell och sånt. Mulet ute idag så det är ju perfekt jobbsökarväder, kanske blir party ikväll. Det är ju ändå lill-lördag.. ;)

Ska försöka fixa nå internet till lägenheten också, se om det finns nå mobilt bredband man kan fylla på. Det verkar som att det finns, måste fixa spanskt kontantkort och telefon också..


playa ingles

suuupersooool i mitt hjärta.

Nej vi gillar inte supersol! Eller? Kollade i kylen nyss och efter allt som var supersol var borta fanns det bara kvar majs, en tomat, smör och philadelfia. Supersol har ALLT, på bilden; vatten, iste, apelsinjuice, rosévin, vitt vin, kaffe, ketchup, oliver, massa yoghurt, napolitana fikabröd, sallad, kycklingkorv, ost, skinka och kassler.. har även en after sun som är därifrån. Heeeeelt sinnes!

tjohhhhoo

tjolahopp!
börjar bli lite segt att inte ha internet, man blir helt handikappad när man inte kan sitta och slösurfa eller nåt.. Men sitter på ett internetcafé igen och har fixat lite på banken. Försökte skypa lite med mamsen också men det gick sådär, hördes inte så bra. ska kolla runt lite på internet nu och se om det kanske finns nå jobb som aupair eller nåt annat som man kan söka på datorn. Ska kolla in nå universitet som finns här också se om man kanske skulle gå nån kuyrs eller så bara för att göra nåt.

Börjar bli lite uttråkad nu när det enda man gör är att ligga på stranden eller festa, vill ha jobb och fler kontakter/vänner NU! Men jag och Pauline har det ändå rätt så bra, går och går och går lite till. och hallucinerar en hel del på stranden av värmen. hahahah.. eller halvdrömmer om cigaretter med fisksmak?! Det är nåt konstigt med solen här..

vinet för 0,58€ och vårt nya favvomärke supersol, typ euroshopper här. allt vi köper är typ av det märket men det är billigt och det är bra så varför inte ;)

saknar för övrigt Malin, Kikki, Fanney, Lotta och familjen rätt mycket nu, men jag tänker inte komma hem än för det. Får ligga och kolla bilder på datorn eller så blir det nog bra.

heeeag

Sitter pa ett internetcafé, fixade for party. Igar var det party ocksa, huuuur mycket folk som helst pa stan med liveband och allt! Dom firar nan hogtid igar och idag sa det ar sjukt mycket folk i farten. ides inte ens ga till stranden idag, eller vi gick dit men det var sa grymt mycket folk dar sa vi gav upp och drog tillbaka till lagenheten istallet. Har borjat flagna mellan brosten nu sa ar alldeles rosa, inte snyggt à jag far valja en bikini som inte ar sa oppen mellan..






men jag mar bra iallafall och skriver val mer nan annan dag! ha de!

update

Har inget internet i lagenheten, men den ar himla fin iallafall. Tankte lagga in lite bilder nu men har forlagt sladden till kameran sa ni far vanta nagra dagar till med det. Har precis skrivit ut ett spanskt cv sa nu ar det bara ta tjuren i hornen och soka massa jobb. Har ju boende tva veckor nu sa..

vet inte..

om vi har internet i lägenheten, så det kanske inte blir lika mycket uppdateringar då. Det finns ju internetcaféer och har vi tur så finns det nå wi-fi i närheten vi kan låna ibland..


hittade en bild sen i lördags, brevid sant Catalina eller nåt sånt. en av alla dessa statyer..

lägenhet kirrad!


Pauline, jag och Smael

Var på Flash igår, dom stänger typ fem så vi drog ut vid ett men det var rätt dött då. Det tog nån timma till innan spanjorerna också hittade dit.. Hann inte förbi nåt internetcafé för att skriva ut mitt spanska CV så ska göra det idag så man kan söka jobb ikväll. Det där med jobbsökandet går sakta här..

Sen har vi vart och kollat en lägenhet idag, ligger 1 km från stranden och centrum men det är ju inte hela världen. Här går man ju så mycket ändå så lite extra motion skadar inte. Det var en tvåa med tvättmaskin och allt så den var fin, ska dit och hämta nycklar och sånt vid tre när kvinnan som äger den slutar jobbet.

Så nu har vi boende för två veckor framåt, hon ville ha 250€ för två veckor och där vi bor nu kostar det ungefär samma för en vecka så det blir ju bra, lite billigare. Så typ 1300kr/person för två veckor = helt ok. Hyr man en månad blir det runt 400€ så vi får se då, nu har vi två veckor på oss att skaffa jobb. Hittar vi inget blir det playa del ingles om två veckor och se om det finns fler jobb där..


färgade ögonbrynen igår så dom är aningen mörkare än håret, eller mycket. hahaha!

rättelse

okej jag skrev fel igår, jag menade att vinet vi köpte kostade 0,54€ alltså typ 54 cent.. Inte 5,40€ som jag skrev. ;p

still alive

Ja jag lever än, men internetet här på hostalet lever inte lika mycket som jag och Pauline. Det går lite till och från.. Har inte vart nåt på stranden idag pga. brännan sen igår så vi har sovit helt länge sen vart och kollat i ett shoppingcenter och mejlat massa folk kring lägenheter.

Ska och kolla på en lägenhet här i närheten imorgonbitti. Den skulle kosta 360€ /månad så det vore ju perfekt! Den ligger 1 km från stranden men det är ju egentligen inte alls långt.. Har precis, med hjälp av google-translate, fixat mitt cv på spanska så ska gå förbi nåt internetcafé ikväll och skriva ut det så jag kan ta med det ut.

Precis fixat oss för kvällen, ska på Flash där det tydligen är ladies night ikväll så nu har vi köpt lite rosévin. Kostade 5,40€ alltså typ 6 kr för en liter 11% vin. Helt stört billigt. Maten däremot kostar som hemma, får väl leva på vin här framöver..

hellu ms. kräfta..

har bränt mig en aning idag.. igår var det ryggen och facet, idag är det magen, bröstkorgen, låren, rumpan... är gooode röd men snart blir det brunt, ska bara smörja in mig en hel del nu så..


Nu har vi smorslat in oss med aloe vera after sun, kroppen sög verkligen upp allt så det blir att smörja en gång till innan läggdags. Nu dags för käk och sen fixa CV och kolla lägenheter.

Blondare och brunare för varje dag, this is me efter 5 dagar i solen..

vamos a la playa!

Goooodmorgon!! Har sovit lite till och från, vet inte vad som var bättre, lilla rummet med inga fönster ut och folk som har högljutt sex ibland eller fönster ut med alla bilar och andra ljud hela natten/morgonen.. Nä det andra är ändå bättre, tror jag får köpa nå öronproppar eller så så man slipper vakna av bilar som tutar och har sig..

dom har en massa statyer överallt, här en man som rensar fisk..

Nä hörni, nu är det dags
att smorsla in solkrämen, ta på bikinin och dra till playan! Blir ingen ryggsolning idag så jag bränner mig mer än jag redan har.. Idag skulle han Smael kolla upp lite med dom han känner uti en billig lägenhet för en månad och så skulle vi nog få hjälp med ett spanskt cv så sen blir det jobhunting :)

för övrigt; jag skulle nästan döda för en tops just nu!

Tänk vad lite puder och mascara kan göra


Nu är jag redo! ;)

burning up!




nya rummet, på andra sidan fönstret på toan.. Nu har vi faktiskt riktiga fönster ut också!

Legat på stranden från typ två till fem idag och jag har bränt mig i facet, har fått värsta bikinibrännan baki ryggen också, både från trosorna och rosetten på överdelen. Mycket vackert... Våran nyfunne vän Smael och hans kompis kom ner till stranden och hängde med oss också, lärde dom lite flairinggrejer och badade och så.

Ska käka chinese food ikväll sen har han lovat att visa oss runt på lite barer så
nu blir det jobbsökning!


lite lagomt röd i fejset..

hola guapa!


Satte oss ute på terassen igår och drack lite 20kronorsvin, inte supergott men det var inte dåligt heller. Inte alls dyrt med det iallafall. Sen var vi och gick, runt och runt och runt. Hörde musik så vi gick in till en fet lokal med typ trancemusik, det var visst en gaybar. Inte konstigt att det var mest killar som dansade med killar och tjejer med tjejer.. Sen var det ingen sån rolig gaybar, för det var skum musik och ingen dansade så vi drog vidare och hamnade på en latinoklubb. Ändå rätt bra men det mest lite äldre där. Så vi drog vidare igen och hamnade på nåt ungdomsställe där dom hade bra musik och alla dansade så det var ju kul!

Det är lite svårt det här med gaydarn, det funkar inte alls här. Antingen så är killarna gay eller så ser dom bara lite feminina ut, svårt att veta.. Men vi hittade iallafall en snubbe igår som var trevlig och som kunde engelska - hooraay! Han och hans kompis skulle nog komma och hänga med oss på playan idag så vi får väl se, kanske vi har hittat oss nya vänner här.. Däremot det där med jobb, det var inte så lätt att söka med så extremt hög musik så tänkte kolla upp det senare stället på internet se om det finns nån hemsida och så. För övrigt tog dom 2€ inträde och 1€ för en öl, helt sjukt billigt!!

Nu blir det rumsbyte så äntligen kommer jag ha fönster ut mot friska luften, sen brunch och playan.


Hasta luego!

en dag på stranden



Mulet idag igen, men å andra sidan gör det inte mig så mkt. Då slipper man ju bränna sig och se ut som en kräfta nu i början.. Mötte faktiskt en snubbe som pratade med mig idag, det ni! Eller han gillade mina tatueringar, typ "nice tattoos, let me see.. AC/DC!.. and SLASH!!.. and Iron Maiden!!! Nice!" Så frågade han om jag var på semester eller bor här och tipsade om en tatuerare här i las palmas som var bra, får se om man kikar förbi där nån dag framöver.. om jag hittar dit, det var då en väldans problem att beskriva vägen. haha

Annars har jag hunnit prata lite med Nina som också var som uttråkad, skype är ju ändå rätt bra. Nu tänkte jag gå en sväng till stranden igen, ska gå förbi den där puben också och se om han Thomas eller vad han hette är där så jag kan lämna CVt.

morning!

Sovit helt länge idag, ända till halv elva.. Men det var ändå skönt, känns som att det behövdes. Är som trött hela tiden men det är väl värmen som gör det skulle jag kunna tänka mig, har som inte riktigt vant mig vid det än. Det kommer nog snart.. :)

Dagen idag
blir inte så händelserik heller, tänkte snöra på lite solskydd, bikini och dra till playan. Folk tittar lite kul på mig när jag står där med min flairflaska och leker, men man måste ju öva för att bli bättre!

Hörs senare!

Dos Nestea senare..

Alltså jag börjar ju redan lära mig den här spanskan lite bättre, i mitt huvud iallafall, sen låter det säkert helt stört för dom jag pratar med.. försöker att prata lite spanska när jag ska handla och så istället för att ta det säkra och prata engelska.

Köpte det här armbandet nyss av en snubbe som sålde, han var från Afrika och sa att mitt namn var muslimskt, han hade visst bott här i femton år också. Han är den första som har pratat med mig sen jag kom hit så jag köpte ett armband för 5 €...

Har vart förbi det hotellet jag sökte jobb på igår fast nere på klubben, han pratade inte engelska eller bara lite så försökte ta det på spanska att jag vill jobba där och är bartender. Han ville ha cvt så lämnade det och ett intyg från barskolan.

Sen på vägen tillbaka gick jag förbi en liten pub i en källare, anchor eller nåt hette det visst så sprang ner där och kollade jobb. Han var tack och lov engelsman, och ung, frågade varför jag vill jobba där och jag sa väl nåt random att det såg intressant ut när jag gick förbi osv. Men jag hade inte med mig nå mer cv så ska gå förbi där imornkväll och lämna det till han och kanske ta en öl mest för syns skull ;)

Så, två jobb är sökta och fler ska det bli..
- I ain't comin home yet, bitches!

glömde säga..

..att det var mjölk jag hade köpt, har smakat. Har hittat och köpt sojamjölk också, jag är ju grym på det här! Tog för övrigt lite egobilder idag när jag hade tråkigt, nu när jag börjat bli lite brun också..

ser du mamma hur fint pudret är, helt otroligt! Jag blir ju gode snygg med det! nog för att jag är det annars också, meeeeen.. ändå!

Nu ska jag kolla nya avsnittet av Love Bites, cyaa!

estoy cansado!

Var inte ute en sån lång vända, kom på att jag hade glömt både telefonen och smorslet (helosanen) på rummet så gick en sväng, hittade ett café och käkade en pizza. Eller jag skulle snarare kalla det ost med lite bröd.. Nåja det var rätt gott ändå, sen har jag bara legat i sängen på rummet. Vilket intressant liv jag har här i Spanien,haha. Nä jag tänkte faktiskt gå en sväng om ett tag och kolla läget, se om det finns nån bar här i närheten och kanske kolla lite jobb och så.

Om jag orkar, är så trött så det är inte sant. Meeen idag har jag lyckats ha en konversation på spanska - det ni! En av dom som jobbar på hostalet kan inte engelska så jag översatte det jag skulle säga på google och skrev ner det, hon fattade vad jag ville och jag fattade faktiskt vad hon sa lite. Annars säger jag mest sí hela tiden..

För övrigt när jag satt där i min lugna ensamhet och käkade pizzan skådade mina ögon massa par som låg och hånglade på stranden, precis när jag tänkte fota alla stora vågor. Lyckat att få med två av dom på samma bild, hahaha ;p

nå nu

har skypat med Fanney nästan en timme så nu är jag inte lika socialt undernärd, haha. tänkte bara uppdatera er så ni vet vad som händer här. Har blivit upplyst om att det är Islands nationaldag idag också - grattis eller nåt ;p

Lär ju säkert skriva massa BS sen ikväll också, nu tänkte jag dra på mig en klänning och sätta mig på nå coolt café eller restaurang eller glassbar och läsa min bok och vara en sån där livsnjutare man ser på film, ni vet dom som sitter själva med sin poesibok eller nåt sånt..

Ta taa!

it's raining..

Gud vad den här dagen kändes seg, kanske för att det är muleto ch småregnar lite. Sen är jag inte van att prata så här lite! Jag pratar ju jämt, mycket och alltid! Det vet ju ni som brukar vara kring mig, kan ni tänka er mig utan att prata med nån IRL på 3 dagar! Det är ju helt stört! Har typ bara pratat med mamma och perlan på skype, men det är ju där och bara lite. vet inte vad jag ska hitta på riktigt, finns visst en massa muséer här nånstans. Tror jag ska gå en sväng till Catalinaparken eller nåt sånt och kika, har ju mest vart och kollat vid stranden hittils.

nåja, imorn kommer pauline (en tjej jag snackat med via backpacking.se) hit så stackarn kommer ju lära känna mig som hon som aldrig är tyst. haha.. men då har jag iaf nån här att prata med och hänga med, förstår ju knappt nån här och det är knappt så dom förstår mig. Skulle be om ett kylskåp att sätta medicinen i och det var lite problem men det löste sig tillslut så har fått låna kylen här för medicinen.

det är tur att jag får sällskap imorn, annars skulle jag nog börja prata med mig själv, som nån crazy lady..

Un vaso de leche, por favor


Idag är det mulet men jag har legat en stund på stranden ändå, sen var det dags att äta och smörja in tatueringen och jag hade så klart inte med helosanet till stranden, typiskt. Det är ju gode varmt men det blåser rätt mycket så jag är alldeles sandig. Gick och köpte en smörgås och letade efter lim till skon på en affär. Hittade både lim och nåt som jag tror är mjölk, är inte säker men jag märker väl det sen..


Nu är det siesta här så affärerna stänger igen och öppnar vid fem igen, själv tänkte jag gå upp på terassen och se om en av de två solstolarna är ledig annars sätter jag mig på marken och läser/solar lite. Håller på med I am Ozzy nu men har mååånga sidor kvar.

BTW, jag var ute och joggade/gick en halvtimme imorse - det ni! Satan i gatan vad jag svettades när jag kom tillbaka till rummet, duschade kallt men svettades ändå lika mycket. Märks inte ute när det blåser så mycket men så fort jag kom in.. Vet inte om det är så bra att springa med knät däremot, kändes inte helt ok så får nog bli promenader framöver och bara liiiite joggande.

svetten bokstavligen rann, inte mysigt.

for your notice


Gillar för övrigt hur mina unika besökare på bloggen gått från typ 8 till 25 på några dagar, ska försöka hålla uppdateringarna och lägga in bilder eftersom här från España!

okej...

alltså, väggarna på hostalet måste vara extremt tunna eller så är det bara lyhört. Eller så är det många som har fönstrena öppna. Det är då nån som ligger här i nåt rum, precis nu. Lite disturbing må jag säga. Undrar om dom vet hur lyhört det är?! Åh så irriterande, JAG VILL INTE HÖRA ER HA SEX, comprende?

Åh nu vart det tyst igen, tack och adjö.

just det..

Otroligt vilken kvalitet det var på mina flipflops -otroooooligt! Har vart på stranden i några timmar nu, flairat det lilla jag kommer ihåg och sovit lite på en solstol, ska ju egentligen inte sola nu när jag gaddade mig i söndags så har legat med halva kroppen i skuggan och nu vid ett vart det lite väl varmt så gick tillbaka till hostalet. Var tvungen ta en kalldusch, kan ju som inte bada heller eller jo men hur kul är det att bara bada benen?

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på
, det är skönt på ett sätt att vara själv. bara glida omkring och så men nu börjar jag bli lite uttråkad så tänkte springa in på nå apollo och vinghotell och kolla jobb. Bartenderjobben får jag kolla sen, kanske till helgen när jag inte är ensam längre. Känns så dumt att springa omkring ensam typ tolv på natten och leta barer och jobb.. :)

Ska leta rätt på en bankomat så jag har lite cash, kan ju vara bra. Hade faktiskt tänkt ut och jogga lite sen bara det blir lite svalare ute, det blåser rätt skönt så det kan ju vara värt att testa annars blir det promenad bara.
Hasta luego!

Hasta mañana!

Nämensåatteeeh.. Vet ni hur svårt det är att smörja solskydd själv? Alltså det är vääärsta svårt! Vet inte om jag kom åt överallt på ryggen men jag tror det med hjälp av lite akrobatik. Enda fördelen med att vara överrörrlig..

Åh förresten, glömde skriva en grej igår! Ni vet Hjalmar och Märta från Kurage den haaaarige hunden? inte?! Nåja, det var en tant i Oslo som stod före mig i säkerhetskontrollen (och åkte samma flygplan) som såg exakt ut som Märta!! Hahahah!

Nämen nu ska jag ge mig iväg mot beeachen, eller först måst jag köpa mig en handduk och hårsnodd men SEN ska jag leka lite med flairflaskan och läsa en bok eller nåt.

Tar såklart brillorna och dom nya flipflopsen, cyaa!

Hola!


Efter en hel massa flyg
(sov t.om. på ett..) och en taxi är jag framme i Las Palmas och på hostalet jag ska bo på nu i en vecka. Man får väl vad man betalar för, brukar man ju säga. Det finns ingen AC eller fönster ut, eller balkong för den delen. Det ligger å andra sidan mitt i smeten så det vore ju bara fönster mot en annan vägg ändå, men ändå! Typiskt. Men det är ju inte så dyrt motför dom andra hotellen jag kollade på så det ska nog bli bra, jag är inte kräsen. Toan och duschen är då fräscha och jag ryms mer än väl i rummet. Det finns TV och gratis internet så det ska nog gå bra.

Lite intressant att taxi-chaffisen knappt kunde engelska också, men jag tog mig ju rätt till slut.. Nu tänkte jag bara svira om sen kanske leta rätt på en karta eller nåt och kolla runt på stan, stranden och sånt. Se vad som finns och vars man kan tänkas söka jobb, kanske går in och söker nåt redan idag om det känns bra och så. Annars blir det nog en lugn dag idag känner jag, typ glutta runt lite på stan, käka och sova.

För övrigt känns rummet lite som om man vore och hälsa på nåns mormor eller farmor, jiises vilka fula gardiner och sängöverkast.. Sen har jag ett litet glas på toaletten med Hello Kitty på, hahahah!

rummet med mormorsöverkastet

lilla toan och duschen

framme i sthlm

22 kg incheckat bagage och 9 kg handbagage senare ligger jag i en säng på ett vandrarhem som är ett ombyggt jumbojetplan just utanför arlanda, rätt coolt egentligen. Har tagit mig till sthlm och mår prima. Känns lite skumt bara att jag verkligen är på väg nu.

Mamma och pappa följde till kallax och Fanney och Emma kom också dit och vinkade av mig, så himla söta. Nu blir det sova några timmar, ska upp och åka buss tillbaka till Arlanda 4.30 och kl 7.00 går flyget vidare mot Gran Canaria! Nu ni, nu är jag verkligen på väg! ;)

oops.

Köpte mig en ny kamera, less på att jag har borta laddaren och en ny laddare kostar ungefär lika mycket som kameran kostade när jag köpte den. Inte värt. Var in på Audio Video och kollade lite och gick ut med en ny kamera, man måste ju gynna byn lite ekonomiskt också ibland.. Det ska nog bli bra det här, så länge det går att lägga in bilder utan att använda den där installations-cdn. Har ju som ingen cd-utgång på datorn..


Paltenj var slut också, typiskt. Ska leta mig nå annat att käka nu sen upp på byn och få luggen kapad lite. Åker nog lite innan och käkar på max med mami, hon slutade visst tidigare än hon trodde så det blir perfect!

Cyaa!

packapackapacka

hur packar man för allt mellan 1-6 månader på kanarieöarna?? Flyget från Lule går om ganska precis 9 timmar och jag är på G med packningen iaf, men det är ju skitsvårt! Har hela överdelen av väskan full med kläder och då har jag ändå försökt välja ut det jag verkligen vill ha med mig och byrån är ju rätt full än så lämnar ju mer än jag tar med mig. Men hur ska jag rymma allt och inte få övervikt? Har hunnit packa skor, kläder, mediciner, hårgrejs och knäskydd så det är väl smink och hudvård + sladdar till dator osv. Kör nog datorn i handbagaget, känns bäst så..

Sa jag att jag har tappat bort min kameraladdare? Hittar den ingenstans så jag köpte en laddare som dom sa funkar till alla batterier, även mitt men icket. Det laddar inte så jag vet inte hur jag ska göra! Får typ beställa en laddare och be mamma och pappa posta den ner eller nåt sånt. Kan hända att den ligger hos Fanney men får inte tag i henne. Typiskt.

Nä nu ska jag fortsätta packandet, har precis kommit ur duschen. Tänkte dra på byn och köpa mig paltlunch sen också, yuummie!

songs for you

Nä hörni, imorn åker jag vidare mot nya äventyr. Har plockat fram resväskan men inte packat mer än knäskyddet och några skor än, men jag har ju hela dan på mig imorn. Har hellre umgåtts med vänner nu innan jag åker än att packa, det går ändå så fort.

Kommer sakna alla mina underbara gamla och nya vänner, men jag kommer ju snart hem igen! Tänkte iallafall lägga in några låtar som får mig att tänka på olika personer och situationer, ni känner säkert igen er:




Finns så klart hur många låtar som helst, ska nog kirra en spotifylista med låtar ifall jag längtar hem eller så..

vill man vara fin..

får man lida pin, eller nåt sånt. Dagens I-landsproblem: Tatueringen skaver mot lakanet så när jag ska ligga med datorn i sängen kan jag inte ligga på mage för det skaver under armen, kan inte ligga på rygg för då skaver det också. typiskt. Har ju gjort hela underarmen till armbågen klart nu och så skuggningen baki eddie är klart så det är bara en liten strimma kvar som sagt, tänkte ev. göra en gammaldags mikrofon där. eddie är för övrigt lite fixad idag också, missade nästan att smörja han tills jag insåg att det är gjort där med..

Så då vet ni det, annars mår jag prima ballerina. Såg due date och life as we know it med mamma och pappa ikväll, hon är lite orolig nu när jag ska åka men det är väl inget konstigt med det egentligen.

Nä nu sängen, imorn blir det sunderbyn för sprutor. yei..

sunday, bloody sunday

Hey ho! Käkade thaithai och kollade Steven Lynch med Malin, Sanna och Chrille igår. Fan vad rolig han var, har inte sett han förr så mycket men det var askul! Var the driver åt föräldrarna igår så medan dom roade sig i rosvik höll jag mig i lule. Jag och Malin drog på Heroes och hängde och så kom Kikki och Michaela dig, himla kul!

Lite skumt när jag skulle dra och hämta föräldrarna igen, kändes som weird att jag kanske inte hinner träffa brudarna nå mer nu innan jag åker. Kan som inte fatta att jag åker om två dagar, tänkte dra fram resväskan idag och börja packa lite. Satan vad jag kommer sakna mina tjejer här!! Men vi får skypedejta eller nåt när jag är där helt enkelt!

Har vart och fixat lite skuggning på tatueringen idag också, har bara en liiiten del kvar nu bak så det får bli när jag kommer hem igen och komma på vad det blir där. Nu tänkte jag slöa lite innan jag börjar packa..

värmebölja

Jiiises vad varmt det är, men jag klagar inte. Lite svettigt att stå och vänta på lillebror som tog studenten idag bara men nu är jag hemma igen. tempmätarn visar 30 grader varmt i skuggan, halv sex på kvällen. Inte illa!

Har vart och käkat på Allstar med familjen, svingod mat vare! Hann shoppa en klänning och två tröjor också med Sanna där emellan så jag har lite mer sommarkläder till spanien nu..

Ska nog tillbaka till Luleyoo om nån timme, ska bara ta mig en kalldusch och svira om till nyklänningen eller nåt annat fint sen rulla dit och hänga med Fanney ikväll om hon har tid det vill säga. Hon har ju som hela familjen hemma hos sig men ska snart ringa och kolla om hon har tid för lilla mig, blir svårt att hinna träffas nåt till veckan också när jag måste packa och allt..

Sooooool'n lyser gul som en zingo!

Har sovit helt ok inatt, men är som tung i huvudet och täpp i näsan än. Det är iaf 30 grader varmt ute nu, helt sjukt! Ska hoppa på cykeln och fara på arbetsförmedlingen en sväng sen tror jag farmor och farfars solhörna blir nästa stopp en stund.

Åker till Lule om några timmar och ska träffa Kikki, tänkte dra ett gäng på färjan ikväll och chilla i solen eller nåt sånt. Tror Malin, Emma och Michaela skulle med så det blir nog nice :)

Den stora frågan är ju bara; vad ska man ha på sig? så det inte blir för varmt nu på dan eller för kallt ikväll, hmm..

I'm so excited!!

Resan är BOKAD! Klart och betart kan man nästan säga! ;)

Tisdag om en vecka kl.19.30 sätter jag mig på flyget ner mot sthlm, sover på nåt vandrarhem uti arlanda och 07.00 på onsdag den 15 juni lyfter jag och flyger vidare mot varmare breddgrader. Helt själv. Är redan nervös men på ett bra sätt, ska bli så jävla roligt och jag tror ändå att det kommer att gå bra med allt! :) Las Palmas på Gran Canaria är slutdestinationen och där jag har planerat att spendera närmsta månaderna, hur det då ska gå.

Har bokat ett hotell också som inte alls var så dyrt så har jag en vecka på mig att fixa jobb och boende.

Var bara tvungen att meddela det, vill bara börja packa NUNUNU men det ska jag inte alls det!

produktivt

Status: bara halvborta i skallen, så lite bättre än igår. Var iväg med farmor och farfar på tippen imorse med massa kvistar och träd. Om ni missade det så blåste det som fan i lördags. Efter det bjöd Lotta på lunch på byn i födelsedagspresent, mysigt. Vi hängde lite i parken också och stekte i solen. Är typ +27 nu och klockan är halv fem, SKÖNT!!

Gjorde en grymt god fruktsallad också, tål ju inte såna normala frukter så en exotisk sallad med kesella vanilj till. Helt gudomligt gott var det och det finns massor kvar!!

Kan det inte bara bli nästa vecka nu? längtar bort och iväg!! Sitter på altanen nu och fräschar upp drinkminnet lite, kommer ihåg det mesta men det kan ju vara värt att repetera lite ändå. Det började blåsa så himla mycket nu och man ser verkligen hur pollen bara flyger överallt så jag ger upp solen en stund för näsan och ögonens skull.. Har för övrigt köpt en liten bok som jag tänkte ha med mig, som för att ha koll på saker och ting.



bla bla bla

Alltså min mage pratar med mig, verkligen gurgelpratar. Den låter lite *aaaoooooooooo...aaaaaaaaaaaaaoooooooooooo.....grrrrrr.....oooooiiiiiiiihgrrrrrr* Har ätit en hel del smörgåstårta idag så det kan ju vara nå med det. Tänkte lägga ner vetemjöl och ägg i några dagar får vi se om det ger med sig kanske.

För övrigt vet jag inte om jag håller på att bli förkyld, kan ju vara allergin också men tror det är både och. Sen är jag trött hela tiden sen jag flyttade hem, har inte sovit riktigt ordentligt känns det som på nån vecka nu. Säkert mycket med att jag sover i min gamla 90 säng som är svinmjuk och inte så bekväm. Sen har jag ju så problem med pollen nu också så det gör ju mycket.

nu stänger vi klagomuren, jag åker faktiskt till Gran Canaria om en vecka. Det ni!

Ja må jag leva!

Tänkte bara säga att jag fyller år idag, då vet ni det! Ska snart käka massor med smörgåstårta, MUUUMS!!

party like a rockstar!

Idag fyller Michaela år, imorn fyller jag år och den 12 fyller Kikki år - ikväll ska det firas! Blir grillning och brännboll på gültza sen allstar. Nu hopp i duschen, fixa sig och öppna en kall. Har köpt en massa gott till ikväll ;)

I'm blue

står just nu ute i sooolen och leker lite med flaskan, kommer vara helt blå om händerna och armarna imorn.. Försöker komma ihåg allt vi lärde oss men kommer bara ihåg vissa delar, typiskt. Det kanske kommer eftersom.

Kände att det är dags att börja öva nu, det är ju bara två veckor tills jag drar!

Drog färjan igår med Fanney, Johannes, Kikki, Michaela, Lotta och Kajsa. Svinkul! Var ändå gode taget sen jag hade så kul måste jag säga. Skulle dit och ta en öl eller två, det blev några fler + några shots.. Men äh nu har jag ju inget jobb att gå upp till så.. Skitsamma, det var askul! Kom väl hem till byn vid halv sju imorse och har visst snackat i sömnen i bilen, typ "han ba POFF!" eller nåt sånt..

Nä nu har jag vilat min blåa hand nog länge, ska leka lite till innan Lotta kommer och spelar monopol eller nåt sånt med mig, cyaa!

Onsdaaaaaag

Har packat upp och packat om det mesta nu så det jag inte behöver förrän nästa flytt får vara kvar i kartongerna i garaget, sen är resten gode uppackat i mitt lilla rum med en säng och två byråer..

Nycklarna till lägenheten är inlämnade och jobbet är avslutat, nu är det inte alls länge kvar alltså!

Har vart sådär djuriskt trött ochseg och tung i huvudet nu senaste veckan så ringde till VC idag för att kolla uti mediciner för pollen, tar ju både tabletter, nässprej, ögondroppar, astmamedicin för det men har ändå problem så nu blir det en kortisonkur istället får vi se om jag kan svullna ner lite och sluta vara så röd överallt också..

Nä idag är det fullt upp, ska tvätta bilen, putsa fönster hos farmor och farfar, förbi UM och kolla spiralen och hjälpa till med huset som ska målas om.

Bara ta tag i livet då, det här är för övrigt min första dag som arbetslösfri
RSS 2.0