Saturday night fever

Vaknade med lite halsont idag, dåligt. Fast bättre om jag blir förkyld nu så har jag två veckor på mig att bli frisk och så kanske jag slipper bli sjuk i thailand ;)

Ja just det, fick ju sällskap på badhuset igår, gick lite segt med träningen innan däremot. Sen vart det lite fika på café storgatan, förbi OK och låna film sen filmkväll. Såg nya Beck och Upp. Alltså den är ju bara så kul! Jag kan inte hjälpa det - jag älskar animerade filmer!! Jag menar: Hitta nemo, björnbröder, monsters inc, kung fu panda, g-force osv. Man kan ju bara älska dom! Men kort sagt var det en trevlig kväll :)

Idag blir det jobba så det är bara att glömma halsonten för ikväll.
I need the money, så att säga.

Men hörni vi hörs.

Ciao!

smått förvirrad.

Sådär, nu är hotellet för dom två första nätterna är betalt, passen är kopierade och biljetterna utskrivna. Nu är det bara att vänta på att dagarna ska gå så man får börja packa och så, det är bara 19 dagar tills vi åker idag. Har läst lite Nina & Daniels reseblogg, dom verkar ha det gode så skönt där nu så då längtar jag ju bara ännu mer. Bort från kylan ett tag, men idag har det faktiskt hållt sig varmare än -30 så det tar sig :)

Jo, jag är ju nog lite förvirrad ibland. Sitter redo och tänkte gå till gymmet och träna lite, ska bara byta till träningsbycorna först. Så jag tog fram dom och så såg jag att det var fullt i tvättkorgen, tänkte att jag kan ju slå igång en maskin innan jag går så jag gör det. Sen inser jag att mina träningsbyxor.. vars har jag satt dom nu då? Ja jag antar att jag har lyckats he in dom i tvättmaskin också, typiskt. Men så är det att vara lite förvirrad med för mycket fritid.

Ska leta reda på nå andra brallor sen blir det gymmet,
ciao!

R.I.P

När vi sku göra om i hallen vart vi ju tvungen tömma garderoben för att kunna flytta den, idag var det dags att flytta tillbaks allting+rensa lite.. Tre av mina skor har nu sett sin del av livet så nu lämnar jag plats och kan med gott samvete köpa nya par! Räknade ihop det till 13 par klackskor/finare vardagsskor + några par sneakers & joggingskor. Så det finns ett par stycken, men jag tror inte jag är ensam om att gilla skor heller. För nåt år sen brydde jag mig inte så mycket, men nu är det bara så att det finns så många snygga par som bara skriker efter mig och ibland ger man ju efter. Även om jag inte använder alla hela tiden så är det bra att ha lite valmöjligheter ;)

Men nu har jag fått en ny idé, så skorna ska slippas trängas där i garderoben. Ja ni ser ju själva, lite trångt.. Så jag tänkte rensa byråerna i mitt rum så att jag kanske kunde ta ut nån låda på den ena och använda den som skohylla istället. Jag borde ju klara mig med en byrå med kläder, får väl ta bort vinterkläder på sommarn och tvärtom. Så det blir nog kvällens projekt, ska passa på att kolla vad som ska med till Thailand och vad som stannar hemma. Det är ju bara 3 veckor nu tills planet lyfter - jihoo! :)

runt, runt, runt

Precis kommit hem från lite runtkörande på byn. Har kört hem lite folk från bowlinghallen, föräldrarna mfl. For först en runda med en full bil, skulle hemåt sen men så vart det en tvärvändning för att köra några fler. Men dom sku inte hem utan på efterfest! Och där ser vi direkt en skillnad på generationerna. Vi går inte på efterfest 00.30, vi drar på krogen ;) Men å andra sidan hade dom varit sin tid på bowlingen och det finns ju ingenstans att gå i Älvsbyn så jag antar att det räknas som efterfest ändå. eller nåt.

Nu är det godnatt och imorn är det några timmars kvällsjobb, inte helt fel :)

Städning på G.

Yess ! Vi har stopp i avloppet så det stinker avlopp halva huset. Jag har ju så tur också som har rummet brevid tvättstugan där det också är stopp.. Kunde ju inte bli mycket bättre dag. Tänkte städa mitt rum också så har hunnit ta ut sängkläderna sen får vi se hur mkt mer som hinns med om vi ska fixa avloppet, tror att jag lämnar det till pappa sen.. Nästan så man vill kräkas av lukten, hualigen!! Men vid tretiden styr jag bilen mot Lule för en snabbvisit, ska träffa Frida tsm med lillebror och skriva nå papper som måst göras innan nästa vecka. Får se hur lång tid det tar men jag tänkte då börja städa lite nu och så får jag ta resten ikväll när jag är hemma igen.

Ja just det, efter en lång diskussion förra veckan om huruvida Vin Diesel & Tyrese Gibson är snygga eller inte (som jag nu råkar tycka) så tänkte jag bjuda på lite andra bilder jag snubblade över under mitt googlande på allt och inget. Fast det är ju gode bra att vi inte har riktigt samma smak kanske, då kan vi dregla åt olika håll och slippa slåss, haha ;)


Channing Tatum & Paul Walker
finns ju betydligt snyggare kändisar, men jag ides inte leta riktigt så noga..

Läshuvudet har återuppstått?

Köpte ju The Dirt förra veckan och har börjat läsa den nu, tänkte spara och ta med till Thai men jag kunde inte låta bli att börja lite smått och har då läst drygt 100 sidor nu, hur ska detta gå? Men det gör iochförsig inget om jag läser ut den innan vi åker, då har jag en bra anledning att köpa The heroin Diaries & Slash snart. Sen är ju frågan hur mycket jag faktiskt kommer att läsa även om jag tar med mig nån bok.. Det skulle väl vara på flyget och kanske nån dag på stranden, men med tanke på mitt resesällskap så kan det nog diskuteras.. ;p

Kan ni fatta att jag längtar efter klarblåa vatten, vita stränder och värme?!
Nina & Daniel åkte idag och blir borta 3 veckor så när dom kommer hem är det knappt en vecka tills vi åker, dom lär ju ha det grymt skönt imorn när dom då är framme! Bara lite avis den här gången, men jag vet ju att vi också åker snart :)

Måndag och ny vecka

Ska snart börja göra mig i ordning för dagen, ska på Arbetsförmedligen kl.11 sen blir det jobb 14-16 eller nåt sånt. Men det är ju bättre än ingenting :) Blev lugn kväll igårkväll, skulle åka till lule och hänga lite med kikki & malin men jag var så trött så jag tordes/ides inte köra till stan med risk att somna vid ratten. Sen är man kanske inte den roligaste att vara med om man halvsover, haha ;p

Hade då bowlingmatch igår också, eller två stycken var det och faktiskt så gick alla serierna ovanligt bra. Spelade rätt så jämnt och förlorade andra matchen med 1p på sista rutan, och då hade både jag & pappa 178 var så det var lite synd. Fast å andra sidan är det kul när det är lite spännande sådär, dom vann ju i höstas och vi kom sist så vi var duktiga ändå ;)

Godmorgon.

Blev en helkväll i stan igår så jag var väl hemma runt tolv. Folk måst ju ha trott att vi var riktigt kalas när vi skulle åka hemåt, skrattar och glider (halkar) fram på parkeringen. haha !

Ska börja röra mig mot farmor & farfar nu och städa lite där, sen blir det nog solariet några minuter så får vi se sen om det blir gymmet ikväll eller en omväg hem. Det är svåra beslut när man inga jobbtider har..

Nä, hörni

Well, blev inget av med spanienjobbet. Lite synd men jag hade det på känn, var ju lite skumt upplägg på hela dan. Men det som är bra är att jag är mest troligt hemma i sommar, så jag missar inte päronens 90-årskalas, sonisphere festival och Malin & Kikki - vi kan ha mexicofest i sommar! ;) haha, man ska ju se saker positivit. Det hade vart kul och en erfarenhet att åka, men sommaren här lär ju också bli bra. Ska bara fortsätta med jobbsökandet nu då..

Ikväll blir det att dumpa av M & P på kallax och åka in till stan för lite skvaller och reseplanering, men först födelsedagsfika hos farmor & farfar. (har faktiskt tränat 1½ timma så jag tänker fika massor, sådetså!)




Home sweet home

Ja, känns inte som att det gick så himla bra på 'intervjun' igår.
Det skulle vara (som det stod i papprena): information, intervju & gruppövningar.
Det var: Information, enskild övning (kort sagt: presentera en lek och använda sig av 3 språk), dans, teater. Så det blev mer en audition fast man inte ska behöva nån erfarenhet sen tidigare, men dom vill ju ha entusiastiska personer som verkligen vill. Lite synd att man inte fick nån chans att prata enskilt men det är klart, det var nästan 40 st så det kanske är svårt att hinna med. Men borde ju ändå veta själva hur många dom har bjudit in tycker man.. Vart lite svårt att försöka sticka ut ur mängden så just nu har jag som släppt det här och skulle jag få det ändå skulle det ju vara suveränt.

Är då hemma nu, supettrött så det blir ingen träning idag. Däremot får det bli en promenad om ett tag och så sova tidigt ikväll. Kollade i ett fotoalbum nu på förmiddan och hittade en väldigt vacker bild som jag tänkte dela med mig av, haha.
liten
BTW, idag är det prick 5 veckor till Thai thai thaaaailaaaand ;)

Nightnight.

Ja, man är väl ingen superbloggare om man inte bloggar flera gånger på en dag? Eller så är det bara ett bevis på hur tråkigt jag har det just nu, ligger i sängen på hotellet och glor på teve. Går inget bra på dom tråkiga kanalerna. Men snart är en annan del av köping så ska väl kolla det innan det är godnatt för min del. Hoppas att det är bra frukost så man orkar med hela dagen. Är inte nå nervös än men det är nog bara för att jag är så trött just nu, det kommer väl imorn när det närmar sig..

Later!

På hotellet

Bara för att jag är lite uttråkad så skriver jag här än en gång. Kom just in på rummet efter att ha strosat omkring i stan nästan fyra timmar, är lite trött i benen nu så resten av kvällen blir att kolla teve eller film.
Har shoppat lite småsaker, det blev två böcker för under 100 kr (The Dirt & Årsdagen), ett partyspel (knäppgök, det verkade som kul), realäppglans, nagellack och kajalpenna. Utöver det har jag bara köpt matiga grejer så jag har till middag, åt en paj till lunch för nån timme sen så har bara köpt en smoothie och lite frukt för ikväll annars får jag väl gå en gång till om jag blir väldigt hungrig..

Nä om man skulle ta och se lite repriser på tv, har ju inte så många kanaler.. Tur det finns internet så har jag ju nåt att göra innan jag ska sova :p

Göteborg

Tog 'bara' en halvtimma att hitta till hotellet, låg ju typ längst bort efter gatan som jag nästan gick efter. Gick runt och runt, frågade en och kom mig fram till sist. Enligt min kära mor så skulle man se hotellet från stationen men det gör man definitivt inte, tror hon är lite virrigpanna ;p

Har knappt sovit nå på tåget, eller har legat och halvsovit typ 9 timmar men är ändå gode trött idag. Tänkte bara träscha till mig lite smått sen ska jag börja röra mig mot stan och se vad det finns för kul shopping här ;) Men det blir inte mycket att handla, måste ju spara pengar. Ska leta rätt på lite lunch och vilken hållplats jag ska åka från imorn så att inte det också tar en halvtimme, men jag får väl börja röra mig i tid bara.

Blir nog tidigt i säng ikväll så man orkar med imorn, då gäller det!
Och sen blir det ännu en natt på tåg..

Last train coming

Jag är ju så duktig alltså! Har vart på gymmet 1½ timme idag och svettats lite (läs: mycket). Kan ju lova att jag kommer vara fit for fight inför beachen om jag fortsätter såhär, men det är väl det som är meningen också.
Nu håller jag på att packa, kände att det var dags att ta tag i det nu sådär 3½ timme innan tåget går. Har köpt mig lite naturgodis också så jag ska ha nåt gott under resan, det är nog förbränt redan och det är faktiskt lördag.

Nä nu ska jag ta och stänga av datorn så jag kan packa ner den också.
Kanske hörs imorn från den glada staden - Göteborg :)

Helgen är här !

Har jobbat idag, katching! Sen vart det vårdcentralen för Twinrix-spruta inför utlandsresan, fick för polio också man skulle tydligen ta det i den här åldern så behöver man inte ta nån fler alls. Litar på det då. Känner mig som trött i kroppen nu så idag blir det då ingen träning, har ju jobbat hela dan så en promenad duger så kör jag gymmet imorn istället.

Och imorn sätter jag mig ju på tåget till Göteborg! På söndag blir det väl att irra omkring på stan, leta rätt på hotellet och så förbereda mig mentalt för intervjun. haha. Börjar som bli lite smånervös nu, vill så gärna ha jobbet så får väl hålla tummarna och hoppas på det bästa. Annars har jag säkert lärt mig nåt av det iallafall, men just nu säger jag att jag ska ha det. Det är bara så !

Dom säger ju att man kan komma långt, bara man har rätt inställning ;)

In a happyland

Hallå där! Jag kände att jag bara måste skriva idag, har nämligen bokat (och betalat) resa till THAILAND idag!! Den 16-31 mars flyger jag och brudarna (Malin & Kikki) söderut ;) Det kommer bli aswome! Har inte bokat nåt hotell än, tar det på plats så kan man åka runt lite. Fast det blir nog att boka iaf första natten så man vet vars man ska och hinner sova till sig lite.. Jag vill bara packa nu direkt! Det är ju 5 veckor dit så man får väl lugna ner sig men jag känner mig lite i extas när jag vet hur kul det kommer bli :) Ska väl ringa vårdcentralen imorn och kolla om man kan ta sprutor för hepatit A & B på byn annars blir det stan nästa torsdag och ta dom med Malin & Kikki, det blir nog bra :)

Så närmsta 5 veckorna är det hårdkörning på gymmet & inget godis.
Thaibeach 2010 here I come! ;)

Hello sunshine!

Idag är en sån där perfekt vinterdag ute: -18, klarblå himmel, solsken och massor med snö! Man blir helt sugen att bara klättra upp i snöhögarna och bygga snögrottor och åka rutschkana ner! men det kanske bara är jag som känner så, man skulle haft nån unge att låna som täckmantel, haha. Nä det är nog bara för att solen skiner som jag är på så himla bra humör idag, eller så är jag hög på endorfiner från gymmet och snöskottning.

Men hörni, nu ska jag åka en sväng till lule med mamma och köpa tapeter till hallen.
Ciaao!

visst blir man lite sugen att springa ut i snön till lekparken och snöhögarna..? ;)

Tisdag,

Ja, visst är det tisdag idag? känner att jag inte har så bra koll på dagarna nu när jag inte har jobbat nå..
Senaste dagarna (sön & mån, ehe..) har fördrivits på gymmet så idag fick bli vilodag, tänkte ta en långpromenad men det gick ju inte så himla bra när det har kommit drygt 10 cm snö och oplogat på trottoarerna. Fick bli en sväng förbi farmor och farfar och dammsuga, fortfarande inte helt bra med henne men jag hjälper till med städningen så länge har ändå inget bättre för mig :p Så jag har ju fått mig lite träning idag ändå med kortpromenad i snön, städning och snöskottning.. Ska hjälpa mamma att riva tapeter och ev. spackla i hallen ikväll också.
Stackars pappa kommer ju få hjärtattack när han kommer hem imorn, förra gången han var iväg med jobbet kom han hem och panelen i köket var ommålad. Den här gången är det tomt i hallen, taket är målat vitt och tapeterna är borta. Ska en sväng till stan imorn och köpa nya tapeter så vi får väl se, det blir nog finare än vad det var innan iallafall. :)

Torsdag blir det också att åka till stan, ska träffa Jenny och planera inför en kurshelg. Förhoppningsvis hinner jag träffa Malin och Kikki också, kanske drar in på Ticket och kollar vad det finns för sistaminuten-resor. Nice!

Men hörni, vi hörs!
ni lär ju höra av mig mer än vad ni vill nu när jag är "mellan två jobb"
RSS 2.0