Lite fattigare men ändå lycklig

Inget spännande idag heller, har nå jävulsk mensvärk så är extremt chokladsugen. Kanske måste springa ner på Ica och köpa mig nån chokladbit eller två.. Gjorde nån typ av yoghurtglass igår däremot, asgott!
Vispade lite grädde och snörde i lite turkyoghurt och äkta vaniljpulvet och så in i frysen ett tag. Sen tog jag fram det ett tag senare, snörde i lite frusna hallon, krossad 90% choklad och extra turkyoghurt och rörde ihop. Satan vad gott det blev, och enkelt! Kanske det blir nåt sånt ikväll också .. ;p

Kvällen blir då lugn, Lotta kommer hit och hänger om ett tag sen får vi se. Ska till VC och ta sista Twinrixsprutan imorn, 550 kr. Fyfan jävla rånet, känner inte för att ta den men det är ju dumt att inte göra det.

Tröstshoppade lite idag, fast jag inte ska shoppa nåt. Hittade en helt fin klänning faktiskt som kostade 299:- men så var det en liten knapp/tråd som var trasig, det fixar jag ju på 5 min med nål och tråd. Fanns inga andra så fick den för 200:-, blev lite lyckligare men ändå fattigare. Så var jag tvungen att handla lite till mitt ekande kylskåp så kvar finns inte mkt på mitt lilla lönekonto.

Nåja, man måste väl ändå få leva lite nu medan man är ung och dum - right? ;)

Kill the ghost..

Var som sagt och tatuerade mig igår, blev bra men hann inte allt som jag hade tänkt. Nu sitter då Slash så fint där brevid Angus, ska dit igen om två veckor så då blir det att göra det sista på underarmen, bakgrund och så :) Trodde det skulle göra ondare på insidan av underarmen men icket, förutom nu då. Känns som fetaste blåmärket och svullen är jag ju också en del så är inte så skönt att få nåt emot där. Men det blir bra, tar ju bara några veckor så är det helt fint och läkt :)

Har vart ut och promenerat en sväng med Lotta idag, var förbi arbetsförmedlingen och anmälde mig så jag ska kunna få a-kassa fram tills jag får jobb igen. Blir lite tufft annars men det löser sig :)

Imorn är det Sunderbyn och sprutor som gäller igen, men den här gången är det bara två tror jag. Ska se om Kikki & Malin har tid att hänga lite efteråt och skvallra lite över en fika eller så.. Nästa vecka är det dags för Sweden Rock kryssningen, måste lägga upp en budget för det så det inte drar iväg så mkt pengar förutom boende och mat. Ska försöka att inte shoppa nåt, måste ju ha råd med tatueringen på måndagen där också.. ;p

Nä nu ska jag hoppa i duschen, haa de!

Dags för fredagsmys!

Tänkte iväg på gymmet imorse, men det vart en promenad istället. Hostar och snuvar mig fortfarande, typiskt.

Kylen och frysen ekar så ska klä på mig igen och vandra ner mot ica för att fylla på lite nu när man har pengar igen, sen kommer som sagt Lotta och käkar ikväll så nu har jag allt kommit på vad jag ska göra för mat också! Ska fasen köpa lite godis idag tror jag, men bara lite. och bara idag.

Och Kikki den jäveln är i New York nu också hela veckan, lyllos! Ända till på måndag..

På tal om måndag, sa jag att jag ska tatuera mig då?

Craaaazy Thursday!

Kodjo gör ju morgonpasset värt att lyssna på måste jag säga, sjukt rolig! :)


Gode ospännande dag, har vart i stan för valutvärdering och hann en sväng på stan med Malin efter det. Slösade inte en enda krona på shopping så det var ju duktigt av mig, att jag har 4 kr på kontot har inte med saken att göra - men - det är löning imorn!

Håller nog på att bli förkyld igen också, typiskt. Har en irriterande rethosta och lite täpp i näsan men ska se till att sova ordentligt inatt så kanske den håller sig borta. Imorn är det fredag = helg!!
Imorn kommer Lotta hit för att käka och kolla på idol, har som inte hunnit träffats nå på flera veckor känns det som så det blir trevligt. Är ju ledig hela dan imorn så ska leta reda på nåt god mat och efterrätt att laga, tycker ju att det är himla kul det där med att baka och laga mat så det blir bra :)

Lördag är det liten släktträff i stan med mormor & kurt + deras barn och barnbarn sen vidare och gratta Jenny som har fyllt år mitt i valrörelsen, blir party eller middag och utgång så det blir nog en kul kväll :) Blir nyktert för min del så jag orkar med kryssningen om två veckor, blir ju några dagars party då.. Sen är det ju skönt att ta sig hem igen på kvällen och vara hyffsat pigg på söndag :)

Tror jag ska gå och boka klipptid imorn också, känns som att det är dags att fixa frillan lite nu!
Ha de!

some people want it all

Valet är över, det gick inte alls som jag hade hoppats. Alliansen vann igen och vi har ett främlingsfientligt parti i riksdagen. Nåja det är väl bara hoppas att svenska folket ser igenom alla fasader till nästa val om fyra år. Men tills dess lär vi ha fått ett betydligt kallare Sverige, om man inte har ett jobb eller är sjukskriven då.. Det är lite som Robin Hood - fast tvärtom.. Nåja, ska inte hänga läpp över det nå mer. Har vilat upp mig i två dagar nu och lyckas bli förkyld på köpet. Nu är det bara börja kämpa för att vinna 2014!

Annars är det bra med mig, peppar inför resten av hösten. Om 2 veckor är det dags för Sweden Rock Kryssningen+ stockholmsweekend med brudarna, kommer bli legen...waait for it... DAAARY!! och om bara 6 veckor drar vi till Miami Beach! Har då massa kul att se fram emot ;) Nu är det bara köra hårt med träningen så man blir lite mer fit inför beachen!

Oh.. på måndag är det dags för nästa tatuering, förhoppningsvis blir det som jag har tänkt mig. Har väntat fleera veckor men nu jävlar är det dags!! :)

Ciao!

En månad senare..

Hmm.. en månad sen jag skrev sist. Har fullt upp nu i valspurten, jobbar från tidig morgon till sen kväll och när jag är ledig vill jag bara inte göra nåt.

Sonisphere kortfattat: Vi träffade på Iron Maiden på "medusa" i gamla stan under fredagskvällen, hann få med Janick Gers på bild men resten sprang iväg. Vi mer eller mindre plankade in på puben, tappade entrébiljetterna och sprang runt i sthlm fram till tre-fyra på natten innan vi lyckades hitta ett internetcafé och kunde skriva ut nya biljetter. Hopp i säng och upp tidigt för att ingen ska hinna lösa in våra biljetter före oss, fick varsin regnponcho men var optimistiska och tänkte att det inte kommer regn. Oh så fel vi hade. Det regnade, och det regnade, och det regnade lite till..

Såg Imperial state electric, Warrior soul, Anthrax, Hammerfall, Alice Cooper, Slayer, Mötley Crüe och till sist Iron Maiden. Det blev uppehåll precis när dom spelade, hela spelningen igenom. När dom slutade och vi var på väg ut från området öppnade sig himlen, det åskade, blixtrade och regnet öste verkligen ner. Kan ju säga att jag var blöt överallt.
Men det var ändå värt det.. ;)

Nästa äventyr blir den 7-10 oktober, då bär det av mot huvudstaden igen för att åka iväg på Sweden Rock Kryssning tillsammans med Malin, Kikki, Oscar, Sara, Niklas, Lillebror & Adam. Blir nog grymt kul!
Brorsan fyllde ju faktiskt 18 förra veckan så han fick i present att åka på SRF-kryssningen med oss och ta med en kompis, fast jag betalade bara för han blev nog dyrt ;p Han och Adam åker hemåt när vi kommit i land på fredagen och vi andra drar vidare för att göra Sthlm osäkert ända tills söndagen ;)

Sen har jag ju tatueringstider den 27 september och den 11 oktober, det är ju helt snart!


Jaja, vi hörs!
RSS 2.0