1 dag kvar..

Imorn åker vi !!!
Gick och la mig runt tio igår, och kunde faktiskt sova riktigt bra ända fram till sju imorse. Nu på morgonen har jag hunnit duscha, käka, fixa mig och packa det sista. Så nu är jag helt redo, resväskan ligger i bilen och jag har en timme tills bussen går. Har vägt väskan också, 16 kg ! men då har jag allt i samma tills ikväll så man kan ju säga att jag har 4 kg tillgodo just nu ;) Sen ska ju säkert hälften snöras bort/användas upp så det blir nog bra när vi ska hem också.

Men nu ska jag kolla ett avsnitt Desperate Housewives,
Tjohej!

2 dagar..

Tjolahopp !
Nu är arbetshelgen över, ska till farmor och farfar och käka snart. Sen är det dubbla bowlingmatcher ikväll, förra gången vi mötte ett lag förlorade vi med ett poäng/en kägla i sista rutan så nu är det revansch!

Imorn är det upp tidigt för att packa det sista innan jag hoppar på bussen till Lule, ska nämligen till sunderbyn för allergispruta imorn. Så mamma kommer in till stan när hon slutar och tar med sig min feta resväska, sen blir det en sväng förbi Nina & Daniel för att kolla bilder och shopping från deras thairesa. Ska möta upp brudarna och handla det sista, sover hos Kikki och på tisdagmorgon åker vi ut till kallax!  Det ska bli så kul !! Får se om man kan sova nåt imorn, lär ju stressa upp varandra. haha men det ska nog gå bra :)

Nåja, vi hörs när vi hörs !

3 dagar..

Morning bitches!
Vet ni vad? NU har jag också fått tag i spotify! bättre sent än aldrig, right?

Och idag är det superfint väder! Perfekt för idag har vi planerat en utedag med SSU Älvsbyn, ska upp till kanis och grilla/åka pulka. Vi får väl se hur många som kommer men det blir skönt med lite frisk luft hursomhelst :) Sen blir det jobba hela kvällen och förmiddag imorn, kanon! Har packat det mesta nu i storväskan så är nästan redo, ska bara he ner det sista imornkväll/måndagmorgon och sen är jag redo att åka ;)

Nu: på med täckisarna och fram med madrassen!
Ciao!

4 dagar kvar..

Jag fick ett brev idag! från den allmänna pensionsfonden.. Så gammal är jag väl inte, jag har ju inte ens fyllt 20 än! men tydligen har jag sparat ihop 13 000 eller nåt så det är väl bra antar jag. Öppnade det, läste igenom och snörde bort det så nu behöver jag inte tänka mer på det. Fick reklam från skopunkten också, massa snygga klackskor och ballerinaskor. Men nu är det ju bara fyra dagar kvar tills vi åker, då blir nog nåt par nya skor..

Har påbörjat packningen idag i brist på annat. Försöker att inte ta med så mycket kläder för jag lär ju köpa där så det känns ju onödigt att ta med och sen inte använda det.. Men sen har jag en del kläder som jag ändå borde kasta så hittar jag mycket nytt är det ju bara ut med det gamla och in med det nya! :)

Men nu är det mat på schemat, senare gymmet och simning och så får vi se vad kvällen har att erbjuda.
Ciao!

Oh happy day!






Hittade nyss två oöppnade påsar med finska hjärtan i garaget,
jag blir så lycklig!



Men allså, dom är ju så grymt goda! Mycket bättre än dom vanliga hjärtan/stjärnorna.. Jag tror nog att jag köpte dom sist jag var i finland och sen lyckats glömma bort dom.. men nu är dom tillbaka och har hällt upp i en liten skål så jag kan äta medans jag påbörjar packningen, lämnade resten av påsen till M & P. Dom vart lite poppis.. ;p



Klart och betalt

Nu är det städat hos farmor & farfar, fick en blodpalt till lunch också :) Har hunnit vara på gymmet också så nu sitter jag bara här och försöker komma på nåt bättre att göra. Mamma är och klipper/slingar håret så ska hämta henne på ett tag, sen laga mat och vinka hejdå till mamma som åker till Göteborg hela helgen. Hinner dock träffa henne en sväng på söndag och på måndag innan jag åker iväg.
Jo, var på apoteket idag också och inhandlade alla mina 3 recept (pulmicort, bricanyl och en adrenalinspruta). Vet att sprutan kostar runt 500 så hade räknat att det skulla kosta runt en 1000-lapp för alla tre, men nädå. Tack vare högkostnadskyddet så behövde jag bara betala 25% av summan eftersom att jag redan har komit upp i 1500 kr under senaste året, perfekt! Då fick jag ju några extra hundringar till resan :)

rätt bra träningslåt faktiskt:

5 dagar kvar

Morning!
Eller har faktiskt varit uppe sen strax efter åtta, hade sovit tillräckligt antar jag. Så vad har dagen att erbjuda?
Ska snart börja röra mig upp mot byn, ska gå till farmor och farfar och städa. Sen tänkte jag gå till gymmet och svettas, kanske ska börja packa lite också :)

Hörs!

6 dagar kvar !

Har varit i stan idag, träffat jobbcoachen sen promenad till Kikki från universitetet. Det vart lite spännande men jag hittade då, med hjälp på telefonen och möte efter en bit.. Så då fick jag ju mig en lite längre promenad idag också :) Sen kom malin insladdandes så vi kunde beställa taxfree till utresan. Köpte djungelvrål, body butter, läppglans med solskydd och en flaska smirnoff så nu klarar vi oss nog några dagar ;p
Vart en sväng på stan sen för fönstershopping och fika, köpte ögonbryn/fransfärg så dom inte bleknar bort totalt. Ska köra en vända nu och så en till på måndag så får vi se hur det blir.

Ciao!

Hollywood tar över

Alltså, denna Maria Motazami.. sitter och kollar svenska hollywoodfruar på tv3, egentligen är det inte så kul men väntar på boston tea party och jag kan som inte slita mig, förutom nu när det är paus för femtielftegången då. Men hursomhelst, Maria där, hon är ju så.. korkad? Nä jag vet inte men hon är då väldigt underhållande, det är ett som är säkert. Fick just veta att hon äger runt 90 tofsar.. Tofsar?! Och nu väntar jag spänt på vad som kommer hända efter pausen - Marias favoritläppstift har slutat tillverkats, panik!! Hahaha, jag dör av skratt.
Anna Anka är ju också med på ett litet hörn, för hon skulle visst få sitt eget tvprogram så hon kan ju inte vara med helt och hållet.. Men hon är inte lika kul, hennes röst skär mer i öronen medan Maria är såååååååå seeeeeeeeeg. Men det är väl det som är kul också :p

Nä, men det finns ju en del annat att se framemot på måndagar: Erik & Mackan (guldfeber) och Filip & Fredrik (boston tea party)

Cya !

Monday, sweet monday

Helluu!
Fick jobba idag också, sweet! Sen vart det gymmet och nu är jag så trött i benen/ont i knät. Är inte van att jobba här mkt, hela två dagar i sträck! ;) haha..

Just nu äter jag lite jordnötter och kollar Landet brunsås, i brist på annat.. Men det är faktiskt gode intressant, så det jag egentligen tänkte göra här var att tipsa om att gå in och kolla det medans det ligger kvar på svts hemsida.
Så - har du inget bättre för dig, kolla in svtplay och landet brunsås. Det finns ju andra bra program där också, typ dom kallar oss artister.

Men nu ska jag fortsätta kolla på Schyffert & Co.
Cyaa!

Boring.

Gah ! Jag är så uttråkad. Och så tänkte jag på en grej, som vanligt.. Många killar säger ju att tjejer är så svåra att förstå sig på, men alltså. Pojkar är inte heller alltid så lätta att läsa av ibland.. Ja, då var det klart!

Och så är det fredag idag, jippi?!
nä... såg just Surrogates med pappa, rätt bra ändå. Men så är det Let's Dance nu och det är jag inte så stort fan av. Det enda bra med det är att det är Solsidan i långpausen, det är som roligt. Men vad ska jag hitta på fram tills dess? En timme och en kvart, är redan less att sitta vid datorn men det lär ju bli det. Har redan varit ute och promenerat en timme, cyklat/styrketränat nästan en timme och simmat 30 min. Så det blir inge mer träning idag iallafall.. Kanske skulle fara och hyra en film, men jag vet inte om jag ids kolla en film själv ikväll heller. Åh! Orkar som inte göra nåt heller så det blir rätt långtråkigt. Kanske åker till Lule imornkväll däremot och träffar Fanney&Co, men tar bilen isf och sparar både pengar och hälsa inför Thailand.. ;)


Men nu har jag skrivit av det mesta som rör sig i mitt huvud just nu.
Godnatt!

Lite resshopping.

Bara 1 vecka och 5 dagar tills vi åker nu.. Så idag har jag införskaffat en resväska storlek större så jag rymmer mina grejer och kan handla mer där nere, hehe ;) Har köpt en vattenfast mascara också mest för att slippa att det ska rinna på kvällen om det är varmt då också, var extrapris på Ica Maxi :)

Men nu är jag så trött, blir nog en tidig kväll och imorn är det tillbaka till gymmet och simhallen. Nu får det vara nog med förkylning och ryggont!

Ciao !

No more snöskottning for me.

Hualigen! Har precis kommit hem från jobbet, inga problem där. Men min rygg ! Vid niotiden fick jag svinont i ryggen bara sådär, ringde mamma sjukgymnasten och frågade och hon trodde det var en hakning i bröstryggen. "Bara en timme kvar till stängning, det ska nog gå bra.." Men det vart då bara värre och värre för varje minut, usch. Tror aldrig jag har haft så ont. Ja förutom när jag kraschade knät då, men då kan man ju röra resten av kroppen. Kände mig helknäpp med ryggen, kunde inte vrida mig eller lyfta armen eller andas normalt. Men det värsta var när jag skulle ta på mig jackan och sätta mig i bilen. Trodde jag skulle börja grina av smärta, herregud.

Men nu är jag då hemma, mamma har fått lös litegrann. Det knakade rätt bra när hon fixade men har fortfarande lite ont så har äntligen fått i mig en ipren och ska se om det går att sova sen. Inte ett bra avslut på den här tisdagen alltså. Mamma trodde att det kunde vara från snöskottningen tidigare idag, så nu tänker jag inte skotta nå mer!! Även om det inte är därför ;p

Nä hörni. Två veckor till Thailand idag, ska försöka tänka på det nu när jag ska sova.
Godnatt.

Bara för att..

Jo, som sagt så googlar jag mycket nuförtiden, har som inget bättre för mig.. Så fick jag för mig att kolla vad det egentligen står om mitt stjärntecken, tycker att det kan vara lite intressant. Nog för att man ofta kan tolka det på olika sätt och så, men det mesta stämmer rätt bra eller vad säger ni?


Utåtriktade Tvillingen har ofta många bollar i luften. En social och mångsidig personlighet med god förmåga att knyta kontakter. Tvillingen brukar ha en vid och brokig bekantskapskrets och är känd för sin humoristiska och pratglada läggning. En charmig natur med glimten i ögat. Tvillingen är verbal, flirtig och trivs i diskussioner. Flexibilitet är kännetecknande, likaså god förmåga att komma till tals med alla sorters människor.

Planeten Merkurius är tecknets härskare. Det brukar tyda på språklig förmåga, mångsidighet och idérikedom. Tvillingen har en stor kunskapstörst på livet och delar gärna med sig av sina tankar och erfarenheter. En aktiv vardag fylld med skiftande aktiviteter hör tecknet till. Tvillingen är ofta på språng och har en tendens att komma lite sent till avtalade tider. God framförhållning är kanske inte Tvillingens melodi. Men med sin charmiga, tillmötesgående läggning och förmåga att prata sig ur alla situationer blir denna tids optimist ofta ursäktad och mycket omtyckt i sociala sammanhang.

Tvillingen föredrar omväxling, och trivs därför inte med stillasittande rutinarbeten. En smula rastlöshet hör tecknet till. Tvillingen brukar bevara sin ungdomlighet och nyfikenhet på livet långt upp i åren och är duktig på att lätta upp stämningen. Den som är född i lufttecknet Tvillingarna är anpassningsbar och uppskattar miljöombyten.

Tvillingen kan ha lite svårt för att bestämma sig och skjuter ofta upp problemlösningar till sista minuten. Men denna flexibla och idérika natur brukar ofta hitta någon finurlig lösning och klarar därmed de flesta situationer!


Sådär, då har jag trollat fram ännu en bloggupdate.
Nu blir det slänga sig i TV-soffan och kolla Boston Tea Party
;)
RSS 2.0