Hot and cold

Var till stan med Lotta idag och brände lite pengar, tänkte bara handla ett basic linne. Och det gjorde jag faktiskt. + trosor, tre andra linnen, två leggins, schampoo & balsam. Men linnena var ta 3 betala för två och jag ville ha två av dom helst så då fick det bli ett tredje. Nu har jag som sommargarderoben kirrad och det blir ingen mer shopping på ett tag. Det skulle isåfall vara en skinnjacka men det blir nästa löning om jag råkar hitta nån snygging.

Annars har jag städat, diskat, tvättat och snört skräp här hemma, med M & P borta så måste ju nån ta hand om allt. Men har delat upp lite med brorsan så att han också hjälper till. Tänkte att det kanske är kul att komma hem till ett fint hus nu när mamma har fyllt år och allt..

Promise me, you won’t let them put out your fire

På väg till gymmet för ett killer-pass,
men lite musik hinner vi med..

I just love shoes !

Nu är jag hemma igen från Finland & Haparanda. Har köpt tre par skor på skopunkten, alltihop för under 500 kr - det gillar vi! Det blev ballerinaskor, pumps och kilklackskor. Sen beställde jag ett par skor från nelly i fredags för 100 spänn och dom kom i brevlådan idag, lycka ! Men jag måste säga att det blev lite fullt i min byrålåda egenbyggda skohylla, fick flytta om lite nyss och ta upp några par till hallen. Så nu ska jag bara börja använda alla mina fina skor lite oftare :) Nej jag handlade inte bara skor, köpte en liten partyväska, strumpbyxor och självklart fyllt på förrådet* lite.. ;p

Sen har vi dagens Sofie, x2:
- Smidig som jag är lyckades jag slå i skallen i en hylla på Gina Tricot, men det var inte mitt fel! Det var det där jävla linnets hängauppvidtvättsnören som fastnade i andra galgar så när jag skulle ta ut linnet kom en hylla och slog till mig i pannan, aaaj! Vars fan kom den ifrån?
- Sen när vi skulle åka hemåt efter att ha shoppat på skopunkten tänkte jag att vi var i en annan rondell så jag svängde höger, när jag borde ha svängt vänster. Var lite smått förvirrad men jag tänkte att jag körde rätt, även när Malin och Jesper sa att jag körde fel så tyckte jag att det var dom som hade fel. Tills jag vände och såg skylten.. Men vi tog oss ju hem tillslut, det är väl ändå huvudsaken!

Nu mina kära vänner ska jag lägga mig vid teven, cyaa !

Sverige, Finland, Grekland..

Idag fyller lilla mamma 40 år och firar det på Rhodos med pappa, kul för dom :)

Själv ska jag roa mig med att dra till Finland/Haparanda med Malin & hennes brorsa. Så jag ska också utomlands en liten bit, haha. Det blir väl shopping av olika slag, kanske jag kan köpa mig ännu fler skor på skopunkten.. Den som lever får se, nu ska jag se klart filmen jag började se imorse.

You got to keep your fire burning inside

Ska snart börja röra mig mot jobbet, blir två timmar ikväll då det är P-möte men det är ju bättre än ingenting. Har pratat med chefen idag också om sommaren, att jag inte kommer att jobba hos dom så det kändes ju bra.

Jag vill tatuera mig nu! Googlar bilder och hittar en massa snyggt men jag vet redan vad jag ska göra nästa gång. Ska gå och kolla tider om en vecka, då har han inte bokningsstopp längre iallafall så man kan ju hoppas. Sen är jag sugen på att göra nåt när jag fyller år, typ åka till sthlm, göteborg eller nån annanstans och röja lite.

Nån som är sugen att åka nånstans helgen 4-6 juni?

äntligen hemma,

Precis kommit hem från kallax, skickade iväg föräldrarna på flyget till Rhodos. Inte det minsta avis.. Dom ska fira mammas 40-årsdag på stranden, skönt !! Fördelen är att jag får bestämma mat hemma den närmsta veckan. Har inga jobbtider heller, men det blir nog bra. Ska till Arvidsjaur & Arjeplog och kampanja på tisdag så då är en dag räddad..

Ja justdet, jag har fått jobb som valombudsman åt SSU Norrbotten, 1 juli - 19 september! Måste prata med chefen imorn och meddela att jag bara blir där till sista juni i sommar, jag trivs ju bra på OK men jag kunde som inte tacka nej till det här, det är ju en möjlighet att prova något nytt och jobba med något jag är intresserad av. Ska bli grymt roligt iallfall, ser bara möjligheter och bra saker som kan komma ur det :)

snart valborg också, vad ska man hitta på..

It burns, it rips, it hurts

Fyyfan för mensvärk! Legat och skruvat på mig hela natten och sovit dåligt, men nu är jag uppe. Det är nå små djävlar som står och bankar i mig och dom ger sig inte. Tur att det bara är nån dag kvar med det här, kanske överlever.

Förresten så har p3 morgonpasset äntligen hårdrockstema, så nu på morgonen har dom bara spelat bra musik. Fast jag brukar ju lyssna på det ibland ändå, tycker att morgonpasset rätt bra, även om det inte låter så på namnet..

Nu: Frukost, sen cykla upp och städa hos farmor och farfar. Det sägs ju att det är bra att röra sig när man har mensvärk men vi ser ju..

Hurtibull

Har precis vart ute en sväng på cykeln, gud så hurtig jag har varit idag! Nu väntar en dusch, sen blir det att slänga sig i soffan och kolla teve resten av kvällen. Ska nog ta mig lite fil och nån frukt också :)

Härligt !

Money, money, money..

Tog mig en sväng till gymmet idag, men nog känns det att jag inte är helt frisk än så det fick bli lite lugnt. Tänkte faktiskt än en gång försöka skärpa till mig med vad jag stoppar i käften, nu hade jag inte tänkt bli ett kontroll/träningsfreak. Jag menar, vad vore livet utan choklad? Däremot är jag inte så såld på dricka så det klarar jag mig utan, om det inte är blandat med nå alkoholhaltigt då.. Jag tänkte mer på hur mycket pengar jag äter upp på en månad och hur mycket jag skulle kunna spara!

Och vad jag kunde göra för pengarna. Jag kan ta MC-kort, åka utomlands eller på en grym konsert. Ja det finns så mycket, men jag måste sluta köpa massa onödigheter - skor räknas inte..

Glömde bort bilderna, men ni kan få en..

Just det, har ju bara lagt upp bilder från thailandsresan på facebook.
Så ni kan väl få en med alla tre, lika snygga som alltid ;)

Dammråttor och andra gömmor

Tjoho !
Har vart ute i solen idag, käkat glass och sparkat lite boll. Var en sväng till Jeriz också för att kolla tider men det var ju totalstopp! eller nä men han har visst bokningsstopp hela april ut så det blir att gå tillbaks i början av maj och försöka lura till sig en tid eller två nu när jag vet vad jag vill ha :)
Sen har jag faktiskt, äntligen städat mitt rum. Räddade en snusdosa som hade fastnat baki sängen mot väggen, den stackarn blev nog kvarglömd av Tomi när han var hit i december. Nej, jag städar inte alltid så noga.. Då vet ni det så får vi se om nån törs komma och hälsa på mig nå mer, haha..

Men nu ska jag gå upp på byn nu en sväng med Lotta.
Cyaa !

here we go again

Ja, jag säger då det. Jag har nog problem med killar för tillfället, inte att hitta dom och "få dom på kroken". Mer att få mig själv intresserad av mer än vänskap. Eller jag blir ju intresserad först och allt är frid och fröjd tills en dag då det är som bortblåst och det är mer som att umgås med en kompis. Jag vet inte varför, men det händer självklart alltid när killen har blivit/håller på att bli kär. Man känner sig ju inte lite dum då heller, men det går inte att göra så mycket åt. Bättre att vara ärlig så fort det känns fel än att såra nån mer än nödvändigt..
Egentligen tror jag att det handlar om att jag trivs bra där jag är nu, att kunna bestämma själv vad jag vill med mitt liv, göra vad jag vill när jag vill. Och kanske lite rädsla över att bli tillsammans med nån, jag vet inte.
kan det vara så att jag letar efter brister, eller är det bara nåt som saknas?

Jag tror ändå att det är nåt som saknas, ni vet det där klicket* när allt bara känns rätt.. Nej jag tror nog att det nånstans är menat att jag ska vara singel för tillfället, finns väl nåt annat jag ska göra nu.

Enough talking, nu stänger vi hjärnkontoret
Godnatt

I want it now!

Är som sagt förkyld så sitter och glor lite på skoaffärer och tradera. Jag vill ha nya skor! Det finns så grymt snygga nu.. Och sen vill jag att det ska bli sommar så jag kan använda dom jämt!

Kanske borde dra en sväng till haparanda & finland till veckan, kolla in skopunkten och sen är det ju valborg så man kanske skulle inhandla lite gott.. Nåja vi ser hur det blir, får nog inte ut så mycket nu i april.. Väntar in maj-lönen istället, då kommer det ju för påskhelgens jobb också :)

Helg och flygkaos

Hmm.. har som kommit av mig med bloggandet, jag som skulle bli världskänd och tjäna pengar på den. eller nåt.. ;p Nä men det händer väl inte så mycket och så har jag inte känt mig så sugen att skriva nå heller.
Var då i stan i fredags för att fira Sanna B som fyllde år, det blev tacos och surr. Trevligt trevligt :) Jag och Malin rörde oss vidare och tänkte promenera mot stan, men fick lift med nå snälla typer. Drog på Allstar och träffade moster och lite annat känt folk. Annars har jag jobbat igårkväll och idag, dragit på mig en förkylning har jag nog gjort dessutom. Har mer eller mindre feber och tung i huvet, lock i öronen och täpp i näsan. Men har inget schemalagt till veckan så får väl vila och se till att bli frisk nu då..

Imorn kommer M & P hem också, dom fick boka in sig på ett tåg ikväll då flyget var inställt idag men dom tar sig ju hem iallfall. Gudars vilket kaos det kommer bli om det här vulkanutbrottet på island håller i sig lika länge som sist det hade utbrott 1821 eller nåt sånt, 13 månader hade det visst hållt på. Då skulle man ju måsta ändra livsstil rätt mycket ändå om vi inte kan importera vissa frukter, kryddor osv. Och vad många flygbolag som kommer gå i KK, men det kommer väl en del att göra ändå..
Det kanske är så att det är dags att stanna upp och tänka efter lite, klarar vi oss inte utan att flyga så mycket som vi gör? Man kanske kan ta tåget varannan gång, köpa mer lokalproducerade varor osv. Vi får väl se hur det går med allt, lider lite med dom som inte tar sig hem eller får någon vidare information eller några pengar tillbaka.

Nåja, nu ska jag smälla av i soffan framför repriser på teve.
Hörs när vi hörs.

Happy happy !

Fick precis skattedeklarationen i postlådan, ska få tillbaka drygt 13 000 kr !!! Det är ju helt sjukt !
Grym start på sommaren 2010 ! ;)

Tankar om kroppssmyckning i form av bläck.

Tjoho! Idag har jag faktiskt vart ledig, så har dragit fram cykeln från förrådet och varit på gymmet en sväng. Hade träningsvärk sen måndags men nu känns det bättre, har väl "tränat bort den" eller nåt. ;p

Nä så har jag ju hittat vad jag vill ha för tatuering nu, vill ju fortsätta på armen. Den vänstra då, den andra får vara orörd.. Visade precis en bild som jag vill ha på underarmen för M & P och pappa tycker ju inte att det kommer bli snyggt, men han kan ju inte säga nåt förutom "jag hoppas du vet vad du gör" och "har du råd med det?". Men det är väl därför man har föräldrar, mammor är till för att oroa sig och pappor för att skydda en mot 'livets faror' så gott det går. haha. Nä, men det blir ju mer och mer vanligt med tatueringar bland "vanligt" folk och jag tycker att det är snyggt, så är det bara! Ångrar jag mig sen så löser det sig, men samtidigt tror jag inte att jag kommer göra det. Man kan ju se det som permanenta minnen av ens liv också..

Hursomhelst så är en av de saker jag tänker göra ett träd med blommor och ev. tre fjärilar eller fåglar runt om. Tanken är att det ska bli lite som ett släktträd för släkt/familj är en såpass stor del i mitt liv och så kommer det nog alltid att vara. Det blir på underarmen isf och där ser man den ju hela tiden så det är nog bäst att tänka igenom lite i förväg,

Men nu ids jag faktiskt inte skriva mer om mina planer och tankar om tatueringar. Hade bara inget bättre för mig men nu ska jag ta lite kvällsfika och lägga mig med datorn i sängen och glo på nån film eller serie.
Cyaa !

Hemma igen

Kom hem i onsdags, så det var ju några dar sen.. Men har haft fullt upp sen jag kom hem, så ni kan väl få en kort update nu istället. Har varit i stugan idag och premiärkört skotern, gud så mycket snö det var !
Men hursomhelst. Thailand var grymt kul och värt ! Skriver lite mer om resan en annan dag, ska ut och gå en sväng nu innan jag slänger mig i säng. Har lång dag på jobbet imorn också 8.45-14, haha :p
RSS 2.0