Mix x10

Har precis kastat ihop en skiva med lite av varje (från Arch Enemy till Lady Gaga) så att det ska finnas lite musik imorn. Alla har ju så olika smak så det är väl bäst att variera på låtarna, haha ;) Å andra sidan har jag ingen aning om vilka som kommer imorn, så det blir spännande.
Det blir nog kanon hur som helst! ska bara inhandla lite pommac eller nåt imorn. Hmm, synd att man inte kan öppna i förväg annars kunde man ha spetsat till det lite..

Nä, måste gå och kolla att skivan funkar sen är det läggdags. Jobbar 6.45-14.00 imorn men sen är hem och svischa om för kvällen.

ciaao!

En ledig dag.

Hey!
Blev inge reashoppning för min del idag, tänkte åka in till stan men har ingen bil och det kändes lite jobbigt att åka buss. Hade måsta vara så länge på stan då, hualigen. Finns inget särskilt jag behöver handla heller så kan lika gärna spara pengarna. Skönt att vara ledig idag iallafall, sen är det jobb tisdag, onsdag och torsdag. Fast slutar 14 på nyår så hinner man ju fixa sig och så innan det blir nå party :p

Nä mina vänner, nu ska jag trotsa snöyran och gå en promenad.
Har för övrigt knappt träffat nån av mina vänner på svinlänge känns det som, nog för att jag (som dom flesta) har jobbat mycket nu, men det känns ju lite trist. Ingen som är sugen på bio eller nåt nån dag?

Snart är det jul..

Yesbox, bara imorn sen är det julafton. Och kan man tänka sig att jag är ledig då :) Sen blir det maratonvecka 25-31 med jobb, jobb, jobb. Men det är bra för då går tiden fort och då blir det ett helt nytt år med helt nya möjligheter!!

Imorn ska jag och ta sprutan på sunderbyn. Sen blir det på stan och kirra sista julklapparna, det är bra att göra det dan innan julafton - stor applåd till sofie! Men vad är det man säger, bättre sent än aldrig och ni som känner mig vet nog att jag inte är så snabb alltid.  Förhoppningsvis hinns en fika och skvaller på stan också innan jag drar mig tillbaka till byn..

Bagarstugan

Gud så duktig jag har varit nu på senaste! Det är så att i min familj är det knappt nån som bakar om det inte verkligen måste och då blir det lätt en socker- eller kladdkaka. Fast jag tycker att det kan vara rätt kul ibland att pyssla på med olika bakverk så nu inför jul har jag, med sällskap, faktiskt gjort lite av varje. Har bakat saffransvaniljbullar (med Tomi), Hallontryffel (med Lotta), Knäck, Chokladtryffel och håller på med kolakakor nu. Värsta housewifestilen..

Nu vet ni vars fikat finns, cyaa! ;)

In the still of the night

Känner mig inte så supertaggad att gå ut juldan faktiskt, men hur kul är det att gå ut på byn med samma jävla folk hela tiden? 180 spänn inträde, åldersgrupp: föräldrar (inkl. mina). Sen jobbar jag ändå till 18.15 juldan och börjar 14 dan efter så jag funderar ärligt på att köra istället, då kan jag fara vars jag vill och spara lite pengar samtidigt.

Nej hörni, jag taggar inför nyår istället och hoppas att jag får nåt sällskap ;)

*Det är dags för fredagsmys*

Inte lika kallt idag, mätarn står på -13 och det är riktigt skönt ute. Kom precis tillbaka från en kortprommis, postade brev och hyrde två filmer till ikväll. Köpte lite godis också :) Pappa och brorsan är borta så det blir Transformers 1 och 2 med mamsen, hon har inte sett nån av dom och det var ett tag sen jag såg dom så det blir nog bra.

Ska boka biljetter till Sonisphere festival ikväll också, Malin ringde igår och ska med. Nice! Hade dock räknat med att hon ska följa så vart inte så förvånad av kvinnan den här gången ;p


Nä, nu mina vänner ska jag laga lite mat och slänga mig i soffan.
Ciao!

Istiden är tillbaka!

Ännu kallare idag, mätaren visar -26,8 så det förklarar ju varför jag frös så mycket om kinderna när jag gick hem från jobbet idag. Var välklädd annars men ska man rädda ansiktet måst man ju ha en skoterluva och det kändes lite overkill..

Har just bakat knäck, vet inte om det vart bra än men det tror jag ändå. Lyckades peta i en knäck och brände mig på fingret också, det var ju mindre lyckat. Men nu finns det iallfall julgodis! Ska ta och göra chokladtryffel nån dag också, har allt hemma men man ska ju idas också.. :p

Tänker inte trotsa kylan mer idag så ikväll blir det lugnt, Simpsons the movie går på tv6 halv tio ikväll - kan ju inte missa den. Den är ju grym, för övrigt måste ju Simpsons och Family Guy vara dom roligaste serierna.. ;)


Hell Yeah!!

7 augusti 2010, plats: Stockholm.
Det dundrar i högtalarna, det ryker på scenen och ut kommer inga mindre än Iron Maiden!
Det är Soniphere Festival och jag är där!

Eller rättare sagt: Jag ska dit och jag ska stå i publiken och headbanga åt Iron Maiden, Alice Cooper, Slayer, Mötley Crüe, Heaven & Hell och resten av banden som inte har släppts än. En biljett går på 925 kr - lätt värt!!

vilka är med mig? ;)

Kaboom!

Mätarn visar -21,9, det är vitt på marken och bara en vecka kvar till julafton. Yei! :)

Tandläkarskräck?

Var till tandläkarn idag och röntgade visdomstanden som gormar för mig, satan vad ont det gör med den där grejen man ska ha i munnen. kändes som att den var större där än vad dom på byn brukar ha, där kan man ändå stå ut. Men hon var då snäll och förklarade att "Om du slappnar av i munnen så gör det inte ont". FAIL. Det gjorde lika ont ändå, fast jag slappnade av så gott jag kunde. Sen blir det ju inte bättre av att visdomstanden sitter så långt bak så man nästan får kväljningar av den där grejen. Men det komiska i besöket var när hon sätter in den där röntgengrejen och jag biter ihop och känner hur det börjar rinna ur ögat, bara det ena, skumt.. och där sitter jag helt stilla och börjar småskratta och halvgrina på samma gång samtidigt som jag tänker *STILLA FÖR FAN!!* Ja det gick ju bra i alla fall, tills hon säger att vi ska ta en till bild från en annan vinkel. Då ska den där jävla grejen självklart ännu längre bak i halsen på mig, Hojjaligen! Men tänk ändå.. Om vi nu säger att skadeglädje nu är den enda sanna glädjen, erkänn lite kul att vara tandläkare då..

Så där har ni mitt otroligt traumatiska tandläkarbesök -not- (förlåt, jag kunde inte låta bli att köra en borat..) Men å andra sidan är det då gjort, nu ska jag bara vänta på svar och se vad som ska hända med min lilla tand. Hoppas bara att det inte kostar för mycket om dom ska ta bort den, då lever jag nog hellre med ont ibland..

Men nu mina kära vänner är det dags att sova, så godnatt och sov gott.

Borde kanske sova..

Trött, seg, ont i huvudet. Tänkte fara på gymmet men det tog stopp så det får bli en promenad istället, kanske huvudvärken släpper litegrann iallafall. Har laddat mp3n med musik och Mammas Nya Kille (poddradio från p3), lite kul ska man väl ha när man promenerar :)

Det är kul nå jevulskt ;)

Lost in space

Har precis kört Tomi till Kallax, kul med besök. Var en sväng till storforsen i helgen på julmarknad. Fanns inte så mycket och se men ändå mysigt, köpte några julklappar också.. Sen hann vi en sväng till stugan, grillade mackor, pulsade i snön (var bara 20cm, lite besviken), hälsade på ett gäng renar som kom förbi och gjorde en snögubbe, Evert om jag inte minns fel ;p Var på bio och såg Luftslottet som sprängdes, riktigt bra var den. Sen vart det väl inte allt för mycket mer gjort, gått på stan och sådär. Han har fått hålla mig sällskap på sunderbyn för mina sprutor två gånger, säkert jättekul.. Kan väl bara hoppas att han inte har varit helt uttråkad här uppe iallafall :)


Bara nån km kvar till stugan nu :)

stugan
Runt 20 renar som kom på besök, tittade lite underligt när vi tog kort.


Lilla snögubben Evert, mycket fin tycker jag :p



Det är så typiskt. Då hittar jag en supersöt, helt underbar person och ändå så vill det sig inte. Eller vill och vill, man kan ju bara inte tvinga fram något som inte riktigt finns där. Men jag antar att det finns nån mening med det också, har ju hittat en superfin vän om inte annat. Men är det inte lite störande, när allting stämmer perfekt men ändå inte faller på plats?
RSS 2.0