Lite av varje

Var lite i panik imorse, men lyckades himla bra med mitt multitaskande måste jag säga. Höll på med tvätten, disken, lagade matlådor och planerade kurspass på en gång tills tvätten var klar och jag kunde rulla till Pitstan.

Har precis kommit hem från AK-möte, hör på radion att Skellefte precis tagit ledningen över Lule med 4-3. Antar att det är över för Lule nu då om dom inte lyckas vända det här, dom har ju ändå några minuter på sig...

Var en snabbsväng på stan idag och skulle inhandla ett linne, hittade dock inget som dög så jag passade på att prova dom här skorna istället. Har spanat på dom varenda gång jag vart in på Scorett nu men är som lite kluven, dom kostar ändå 699:- och är skyhöga så det är ju frågan om man blir höjdrädd eller tappar balansen. Men dom är snygga iallafall, är mocka på andra sidan skon.
Det här var för övrigt mitt första inlägg på nydatorn, den är lite småseg men så är det väl när dom är så små. Har inte hunnit installera klart allt heller så men annars funkar det helt okej att skriva trots det lilla tangentbordet.

Cyaa!

New computaah

Yeei, har köpt ny dator idag!
Min egen är ju åt helvete för seg och nåt fel på den, men har å andra sidan haft den typ 3 år så det börjar väl vara dags att pensionera den ändå. Var iaf in på elgiganten idag och kollade läget, såg i nåt annonsblad att dom skulle ha en mini-pc för 2999 kr så tänkte in och kika. Väl där fanns det bara en sån kvar så jag tänkte att jag lika gärna kunde köpa den direkt, why not? Fanns dock bara en rosa kvar, så nu har jag en neonrosa dator - men å andra sidan är den ju svår att blanda ihop med andras ;)


Hade inte tänkt köpa en sån liten, men kände att det nog ändå är smart när jag ska utomlands och så att inte släpa runt på en fet dator. Tror det blir bra, nu ska jag bara lägga in lite grejer så jag kan börja använda den. Sen hopp i säng - tvättid 07.00 imorn så det blir att jobba lite hemifrån tills tvätten är klar. Har klädpanik och verkligen inget som är rent, så det är bara pina sig upp före fan för att få lite rent.. fyfan.

Cyaa!

Lite humor i vardagen

Den här sidan är grymt rolig faktiskt, bjuder på två av många. haha. Tog en liten paus och kollade runt på sidan, blir inte alls att åka hem tidigare idag, var visst AK-årsmöte men det kom ju inte jag ihåg. Har å andra sidan inte fått nån info om det heller så min korta dag blir nog att komma hem halv tio-tio istället.. Det får bli kortare dag på onsdag istället, jobbar länge imorn också och på torsdag har jag möte på kvällen sen jobb hela helgen..

lite roligare vardag

Haha, kollade den här i fredags och den är ju bara för skön så nu tänkte jag dela med mig till er ;)

Monday morning

Är grymt jävla aptrött idag och håller nog på att bli förkyld dessutom, typiskt. Blev inte så mkt sova inatt, hade som svårt att somna så det lär bli en tidig kväll ikväll då.. Helgen har vart bra, hade lite vinhäng med fanney, storm och burk i fredags hemma sen blev det stan i lördags. Var och shoppade lite och kom hem med nya röda converse, ett rött läppstift och lackleggins. Drog till western farm runt halv åtta så vi var där och hängde runt lite innan dom öppnade, hälsade på några från hoffmaestro och väntade på att baren skulle öppna. Var en lite galen kväll men på ett bra sätt..

I veckan är det jobb och möten som gäller, sen kurs i helgen så fullt upp. Ska nog följa med mamma och hälsa på Nina och lill-Oliver på onsdag också :)

Back to work.

ut i världen

Tjolahopp!
Nu är det inte alls länge kvar, snart är mars månad slut och sommaren närmar sig m ed stormsteg. Den 31 maj är det "stora" datumet, då slutar jag jobbet och flyttar ut ur lägenheten. Blir att bo hemma två veckor ungefär och där kring den 14 juni hade jag tänkt lämna landet. Tanken var att jag och Malin sku åka i juni men det blev lite ändrade planer så jag åker själv dit så kommer hon till hösten. Lite smått skrämmande, ja men det ska nog gå bra ändå. Man kan ju alltid åka hem om det skulle kännas helt åt helvete.

Nu ska jag bara bestämma vars jag ska åka, det är ju det svåraste.. Tror att det blir kanarieöarna nånstans, typ las palmas eller nåt kan man säkert lyckas få sig nå jobb på. Har ju två månader på mig så vi får se vars det blir, ska då åka hur som helst. Det är det enda som är helt säkert..

I'm it

Har varit på hyposens idag (allergisprutsbehandling) och blir så himla trött efter varje gång jag är dit, men är då uppe i full dos nu både på gräs och björk så nu blir det inte så ofta jag måste till s-byn och ta. Nästa gång är om 6 veckor så det är ju helt ok, men ändå. Har känt mig lite som en zombie resten av dan på jobbet sen kliar det så förbannat på ställena dom har haft sprutorna, gaaah!!

För övrigt så får jag förmodligen en liten kusin imorn, nina och daniel har vart på bb hela dan så vi får väl se när den har tänkt komma ut i verkligheten. Väntar med spänning ;)

Annars så håller jag på att småpacka lite, åker med flyget 06.25 på onsdag mot sthlm. jag emmeli och hanna ska på funkis onsdag-fredag, ändå lite skönt att komma och göra nåt annat några dagar. Men det blir så himla tidig morgon så jag åker till lule imornkväll och sover över hos morfar för att slippa åka från älvsbyn onsdag typ halv fem.. Ska hoppa i säng så får jag packa det sista imorn innan jag drar till jobbet, måst ju som ta med mig allt imorn om jag ska slippa åka älvsbyn-pite-älvsbyn-lule, kändes lite onödigt..

home


Hemma igen efter en hel helg i Lule med Fanney och massa fler. Blev allstar igår och ändå mer folk än vad jag trodde det skulle vara helgen före löning. Slutade iaf som en kul kväll, men fyfan för hur jag såg ut idag. Fanney också för den delen, bägge frillorna var väl snarare kråkbon eller svintofrillor.  Hade inte velat vakna upp brevid mig imorse, pjuh.

Annars har dagen spenderats med godispåse och datorer i Fanneys säng, riktigt bakishäng med andra ord men gode skönt det också.
Har inte sovit nästan nåt alls på hela helgen, vet inte ens när jag somnade inatt men har vart vaken sen 8 imorse så nu lär jag ju somna som en stock när jag väl lägger mig i sängen.

för övrigt känns det som att idag har vart en riktig permobildag, dom är överallt!
Godnatt!

Lulehelg

Har vart på fackets grunder torsdag-fredag, sen hann jag med helt mycket igår.. Hann träffa Malin en sväng, vidare och käka med Jenny, Viktoria, Emmeli och Hanna sen hem till Älvsbyn och hämta lite grejer och tillbaks till Lule och lämna bilen till brorsan. Sen blev det ut på Heroes med Fanney, riktigt kul faktiskt. "vi kan ju gå ut och ta en öl eller två" slutade i två kannor eller fler så det blev väl lite sådär. Malin kom och hängde sen var det massa annat skönt folk där som vanligt ;)

Annars har jag och Fanney bara legat pall idag i sängen, ska väl ta oss ut på stan snart och handla lite. Måst köpa nya strumpbyxor, dom går ju sönder hela tiden! Ikväll blir det allstar så det är bara ladda om.

sneak peak

Ni kan få ett litet smakprov på hur tatueringen ska bli så småning om, är ju som sagt långt ifrån klar. Här är bara konturerna och lite svart sen är det pretty much ingenting. Men jag är övertygad att det kommer att bli grymt snyggt sen när den blir klar. Har märken från tejpen kvar, försökt skrubba bort dom men dom sitter som sten så det får vara som det är!


Nackdelen med placeringen är väl att jag inte ser vars jag smörjer när jag ska försöka smorsla in den, måste stå vid en spegel annars kommer jag inte åt/vet inte om jag träffar rätt.

dags igen

Kan avslöja att tatueringen kommer att bli grymt snygg när den är klar. Hann bara konturerna och lite svartfärg igår så ska lägga in resten av det svarta och sen skuggningen nästa gång. Håller tummarna att det finns nån tid om nån vecka så jag får komma in och fixa klart den. Det blev inte riktigt så som jag tänkte från början utan lite större, men ska det va så ska det va ;)

Så nu längtar jag till om tvåtre veckor då jag förhoppningsvis får fixa klart örnen och om fyra veckor blir det att göra klart armen. Sen ska jag inte göra nå fler tatueringar på ett tag, så ni behöver inte oroa er över att jag kommer vara heltäckt innan 25...

motståndsrörelsen inflammerar postlådorna.

Kom precis hem och hämtade in posten där jag fått vanlig reklan och så nå jävla flygblad från svenska motståndsrörslen. Läste igenom det lite snabbt för att se vad dom egentligen går ut med till folk. I sitt flygblad skriver dom alltså ordagrant "Det är dags att slå sönder det borgerliga lugnet och på allvar inleda kampen för nordisk frihet och raslig överlevnad", de skriver även att tiden håller på att rinna ut - vi måste agera nu innan Sverige förvandlas till ett främmande land!! Sen nämner dom att alla "icke-assimilerbara främlingar" ska skickas tillbaka till sina ursprungsländer, ni kan ju gissa vad dom menar med det?

Helt stört, jag förstår inte hur man kan tycka och tänka så här. Jag respekterar att folk kan ha olika åsikter men det här tycker jag inte är okej. Det handlar alltså om att vi ska köra ut alla med utländsk bakgrund och bara ha kvar den "nordiska rasen", vi ska bara samarbeta med de nordiska länderna och gå ur EU. Visst är Sverige ett öppet land idag men jag vill inte ha den där skiten i brevlådan, eller överhuvudtaget.

Sen att dom säger att det Sverige som vi en gång kände till det och älskade det kommer att gå förlorat för alltid - är det något dåligt egentligen? Att landet utvecklas och går framåt? Att vi har allmän rösträtt, yttrandefrihet, religionsfrihet, ökande jämställdhet mellan kvinnor och män - är allt det dåligt? Ska vi gå tillbaka till då kvinnorna inte arbetade annat än i hemmet, homosexualitet var klassad som en sjukdom och vi hade betyg i ordning och uppförande? Skulle inte tro det. 

Sverige är ett öppet land som hela tiden går framåt och jag tror inte att mångkulturen och invandringen är till vår nackdel, snarare tvärtom.


Jag hoppas att folk fattar bättre och inte tar efter deras åsikter, men jag blir lite rädd över att aktiviteterna från dessa verkar öka mer och mer...

otursförföljd.

Ibland undrar jag om jag inte har krossat en spegel eller nio dom senaste åren, jiises vad jag haft otur. Visst är jag väl lite klantig men det är inte bara därför. I somras var det Allstar-trappen och ett svullet och blått smalben och idag var det Forumtrappen i Älvsbyn och en fet, lila bula på bakhuvet..

Å andra sidan kunde det ha gått värre, men det snöade rätt mkt imorse, is under det och så osandat.. Skulle bära ner renen till bilen och jag gick först med renen i armarna, när jag kom nånstans längst ner vid trappen så halkar jag så klart på en jävla isfläck och faller baklänges och slår som ena sidan av bakhuvudet i kanten på stentrappan - jackpot! Gjorde ont som fan men vart varken yr eller illamående så fick nog inget värre än bulan som kom rätt snabbt.

Har fortfarande en fet bula, eller ungefär som min handflata rund och så lite lila där i mitten. Mycket vackert.. Vet inte hur jag ska kunna sova på "rätt" sida eller borsta håret nu, enda fördelen är väl att jag slipper tupera håret för det är ju redan volym där. Det kändes så typiskt mig, hualigen.

Nåja, Jocke (renen) kom sig in i bilen till slut och ligger nu så fint där i. Ska lämna han på kontoret imorn när jag lika ska till stan och de, ska hålla mig på fötter imorn när vi ska bära..

Nu ska jag och min nyfunna vän bulan gå och sova
Cyaa

vi får se..

Ring till hyresvärden idag och tänkte kolla om det går att ändra utflyttningsdatumet från sista april till sista maj, det lät som att det inte är några problem men då var det vaktmästarn som svarade. Han skulle iaf säga till dom att jag ringt och vad jag ville så dom kan ringa tillbaka men han sa att det inte borde vara några problem utan ska nog funka bra. Det är ju inte så att dom har några köer eller brist på lägenheter här så..

Vore så skönt om jag kunde flytta ut till sista maj, då behöver jag bara bo hemma två veckor innan jag åker. Inte för att jag inte tycker om min familj och så men det är så skönt att bo själv och det kommer bli så grymt jobbigt att behöva anpassa sig efter dom igen och inte ens ha ett eget rum egentligen. Nä vi får väl se men förmodligen flyttar jag ut i maj, sen bo hemma två veckor och sen drar vi! Ser verkligen fram emot att åka iväg, ska bli så jävla kul att bara åka och prova nåt nytt!

För övrigt är det ju bara nån vecka kvar tills vi får en liten kusin då Nina och Daniel får en liten knodd, oooh så spännande!! :)

hurtigt

vart ut och joggat lite idag, trotsat snöandet och dom oplogade, halkiga vägarna. Kommer ha nå djuriskt med träningsvärk imorn antar jag efter ett gympass igår och jogging idag, men det är ju ändå lite skönt. Man vet att man har gjort nåt när man har ont, sen kan jag träna bort det på söndag eller nåt. 

Provade på att laga phad thai igår, nudelwok med räkor och tofu och det blev faktiskt riktigt gott. Enkelt att göra var det också så det är ju ett plus, tycker som om att laga mat och baka när jag har tid men det får inte bli för invecklat och ta för lång tid heller.

Nä nu tänkte jag lägga mig och ta det lite lugnt i soffan, får se om jag tar mig upp sen med träningsvärken. Den blir som värre och värre hela tiden och får ju inte stretcha heller så det blir som jobbigare.

Cyaa!

get this right!

Känner mig helt slut, men ändå pigg! Kom precis hem från ett gympass och det var då på tiden. Har inte vart där på en månad pga. förkylning och ont i halsen men nu jävlar! Var grymt skönt att träna lite igen, nu är det bara hålla i träningssuget och fortsätta!

För övrigt är röd grapefrukt gott, bara så ni vet.

going through changes

Var på killerqueen igår och fixade håret, blev lite mer lugg och lite mer frisyr än innan. Det blev uppklippt och flikat så jag ska kunna fixa det, innan hängde det ju bara som ett dött djur. Sen hjälpte mamma mig att slinga det lite förra veckan så nu är det lite ljusare, lite kortare, lite snyggare.
 
BTW,  ska till the north tattoos på måndag! :)

New beginning

Måndag igen, den här dan har vart lång och lite tröttsam. Började med att jag hade totalglömt att jag skulle på facklig introduktion en sväng på morgonen och kom en timme sent, inte okej.. Tror jag har lite för mycket på huvet för tillfället men så kan det vara. Det löste sig iallafall sen har jag och två till dansat lite zumba och förberett oss för imorn då LO har ordnat kväll på Norrmalmia, ska på seminarium och sen dansa. Öppet för alla så det blir ju intressant, det är ju internationella kvinnodan imorn hoppas jag att ni vet!

Längtar till onsdag också, ska kapa lite hår på killerqueen. Är så grymt less på min ofrisyr just nu så ska fixa det lite annars, lämnar fritt till dom får vi se vad det blir av det. Tänker då inte klippa allt kort nu när jag väl har sparat ut det igen, det får bli ett senare projekt isf men tänkte väl klippa det såpass att det inte blir lika varmt och tjockt och så man kan fixa det lite mer.

Nä nu ska jag kolla klart halv åtta hos mig sen hoppa i säng. Jag har nog utvecklat ett smått beroende av det, pensionärsvarning eller vuxenpoäng? Hur som helst är det rätt intressant ibland sen kan man ju få lite inspiration..

Trött

Är helt sjukt trött, tror jag ska gå och lägga mig snart.. Klockan är ju iallafall efter 21, nog kan man gå och sova då på en fredag..? Men det är ju en dag imorn också, ska ju ut och parta så det är ju bara bra om jag är lite pigg då istället :)

har precis kollat the social network, rätt bra film men lite småseg ibland.

cyaa!

I'm a metal fan!?

Tyckte den här var lite kul ;)

typiskt

Var grymt sugen att dra på bandit rock awards i sthlm den 2 april, det är ju klart att den ligger precis den helgen som jag jobbar. Är ledig rätt mycket nu under våren men inte just den helgen och samma då banditkryssningen är jobbar jag, fast där tror jag det är 21 års åldersgräns så det får väl bli nästa år då. SRF-kryssningen är såklart slutsålt också.

Imorn är det å andra sidan house of metal i Ume, men då ska man ju åka dit och det blir så dyrt med både resa och inträde och allt. Skulle väl egentligen bara vela se Dark Tranquility också sen vet man inte om man kommer in eller om det hinner bli fullt så skippar det. På lördag däremot blir det utgång i Lule, ska på stuk med Hanna och Emmeli så det blir nog kul. Aldrig vart där innan så det blir ju lite intressant.. :)

Fortfarande helt slutkörd, hela veckan har jag vart halvt död. Å andra sidan har jag börjat 9 och kommit hem runt 20-21 varje dag så det kan ju ha med det att göra. Imorn ska jag då jobba hemifrån och bara göra det jag ska så jag kan sluta grymt tidigt. Måste ändå vara på byn och fixa lite småsaker så det är ju perfekt. Får se om det blir nån sväng till stugan eller inte, tror inte det men är som sugen.

har inga nya bilder så lägger upp en bild från Gävletrippen -09 

Skotersuget

Sugen att åka till stugan och gasa lite med skotern, pimpla och sola. Kanske skulle kunna åka fredag-lördag i helgen om föräldrarna ska dit, lite trist att vara där själv.. På lördagkväll blir det stuk med Hanna och Emmeli så då ska jag ju till Lule men kanske kan hinna till Kåtaselet ändå, vi får se.

Har sån jävla huvudvärk också, haft det i stort sett hela dan så ska gå och lägga mig nu kanske det går över till imorn. Kan väl köra lite Euskefeurat här på kvällskvisten också.
 
RSS 2.0