Kortfattat

Har mest jobbat i helgen, men har ändå hunnit lite annat. Fredagkväll var det jobb. Lördag var vi en sväng till Lule för fika hos Nina som fyller år på tisdag, sen hem och jobba kväll. Efter jobbet vart det ombyte igen och gå över vägen  till David & Marie där Lotta och några fler redan var. Sjöng lite singstar innan vi drog vidare till Forum, var skotermässa på byn igår så dom hade ordnat pubkväll. Riktigt kul, men det blev en lugn kväll för idag var det ju jobb igen. Slutade inte förrän fem så har inte hunnit gå nå på skyltsöndan heller utan for bara hem och åt lite innan det var bowlingmatch med pappa. Gick inte så bra däremot.

så det vart en rätt fullspäckad helg, ser framemot att vara ledig imorn. Blir gymmet med Lotta sen måste jag städa, kan ju inte se ut så här när jag får besök på tisdag ;p

Trött och seg

Gårdagen:
For som sagt en sväng uppåt landet igår och in i finland, gick runt på lite affärer i gallerian 'på gränsen'. Sen blev det ikea och skopunkten. Min budget sprack. Kom hem med en skorta, två par leggins, ett linne, tre par skor, en kudde, en filt, doftljus och alkohol. Men jag köpte faktiskt en julklapp också till brorsan så vi får hoppas att det duger, tänkte att det är bäst att börja nu och så när jag hittade en grej som jag tror passar. och annars behåller jag det själv. Så medan vi satt och åt våra köttbullar på ikea kom kicki på att - det är ju lillördag idag, vi borde gå ut ikväll! Så hem till Älvsbyn med grejerna och Lotta ;p Sen åka tillbaka in till stan, hämta upp Malin och Rickard för utgång på Kafelino. Stället var stendött, men å andra sidan var det spöregn och blåst ute så jag förstår att det inte var så mkt folk. sen var det ju onsdag också.. Men kul var det ändå :) somnade sent hos kicki, sov nån timme sen upp och hem med bussen klockan åtta. Varför? Jag skulle klippa mig 9.30 så jag var ju tvungen att fara hem i tid.

Tror aldrig jag har känt mig så hemsk när jag har varit hos en frissa innan. Jag hade inte duschat håret idag, hade hårsprej och sånt sen igår och hade inte ens borstat håret idag - kul! Men hon tog sig igenom tillslut och fick lite ordning på det. Så nu äntligen är det svarta i luggen sen halloween borta.

Efter klippningen idag var jag en sväng hos farmor och farfar, fick medskickat blodpalt till lunch. Sen har jag och Lotta haft värsta bakdagen idag. Vi har då bakat saffransvaniljbullar och hallontryffel. Allt vart gott, vi är så duktiga på det där ;p Men det är ju perfekt när jag har en mamma som inte tycker om att baka så nu har vi lite hemgjort till jul och sånt där.

Oj vilket långt inlägg det blev nu, så nu ger jag mig och far på gymmet istället. Dags att träna bort bullarna och chokladen.

Like everybody else

Jag erkänner. Jag älskar att kolla runt på nätet och i butiker - på skor. Det finns så äckligt mycket snyggt där ute som bara skriker på mig, men jag har inte råd att köpa allt. skopunkten får duga (får ju ett par på köpet om man köper 3 par). Men det var inte det jag tänkte uppdatera er om gott folk. Jag har hittat tillbaks till en sida jag kollade på nån gång förut, nämligen have2have. Där finns det hur mycket som helst, zebrarandiga träskor, skyhöga klackar - you name it! Inte så att man vill ha allt men så finns det några små guldkorn som man bara vill ha!

Men nu ska jag sluta mitt dreglande över tangentbordet, imorn efter sjukan rullar jag, lotta & kikki mot Haparanda och Finland (måst fylla på det ekande 'lagret') Men vad har vi då i Happis förutom IKEA? - skopunkten!! och imorn rullar lönen in på kontot så det blir nog lite shopping, om jag hittar nåt.

Vid närmare eftertanke borde jag nog spara undan pengar så det inte rullar iväg..

Doctor doctor, please.

Uuh, är det enda ljudet jag får ur mig just nu. och suck. Är mätt nå så jevulskt just nu, hojjaligen. Har varit hos farmor och farfar och ätit middag, famor ringde igår och frågade när jag hade tid att komma och vad jag skulle vilja äta - köttsoppa tänkte jag, gud så gott det hade varit! Och köttsoppa blev det, massor. Mer än jag behövde. Var mätt men tog en sväng till bara för att det var så gott, det är farligt det där. Sen hade hon gjort äppelpaj till efterrätt, lycka till att säga nej till det.. Åh gud så gott det var, åt bara lite för säkerhetsskull men ändå! Var nog nåt år sen sist jag åt äppelpaj och så har ju blivit tillsagd nu att inte utmana och äta sånt jag inte tål så det lär ju dröja innan jag äter det igen..

Har bokat tid för klippning idag, äntligen! Så på torsdag lär det ryka en del nött hår, har inte klippt mig sen i maj och då var det också på mer eller mindre tvång jag tog mig dit innan studenten. Nu tänkte jag att det börjar bli dags, det är som sådär lagom till jul.

Hmm.. Vet inte om jag skrev nåt om Betnér i söndags? Hursomhelst var det helkul, äntligen fick jag se han live och det lär bli fler gånger om han kommer hit.
kort sagt - det var awsome.


btw, nästa vecka kommer Tomi hit. mysigt! :)

Nice weekend

Gårdagen var kul, blev bio sen fika på Roasters innan mamma ringde och bad mig hämta dom senare. Inga problem. jag kicki och malin drog på Heroes och hängde. Så kom rickard och elias från klassen, längesen man träffade dom också. börjar bli dags för party snart med hp-gänget ;)

Strax ska jag börja rulla mot Lule, hämta upp Malin och sen möta Kicki i stan för en kul kväll med Betnér på scenen. Här har ni lite uppvärmning ;)

Hello Sunshine!

Solen skiner idag!! Äntligen! Hela veckan har det varit grått och trist. Mörkt hela dagarna, måste ta mig ut en sväng nu innan det blir mörkt igen.. ;p Men ska en sväng på ABF först, dom har nån ungdomsgrej så ska vara där med SSU. Har inte vart så aktiv senaste och har inget bättre för mig just nu så kan väl visa mig en sväng iallafall :)

Ikväll blir det som sagt bio - kul! :) Var svinlängesen jag träffade SannaB, Malin också för den delen så det ska bli trevligt. Blir väl nån sorts miniutgång sen, fika på roasters eller nåt sånt innan jag ska vidare till Boden och hämta föräldrarna.

Nä hörni, nu ska jag ta och göra mig i ordning.

Let it snow, let it snow, let it snow

Det snöar!
fast det ser mer ut som vitt spöregn, faller rakt ner och fort går det. Men det är ju snö i alla fall, hoppas bara att det kunde bli lite kallare snart så att det stannar kvar lite.. Har ju varit nån plusgrad hela veckan och då försvinner ju allt direkt. Men snön har en vecka på sig, för den 29e är det skyltsöndag och då måste det vara snö!

Är ledig nu ända till på tisdag, undrar vad jag ska hitta på under så länge.
Ikväll har jag inga planer, lär väl bli att låna en film och dega i soffan. Imorn ska jag på bio i stan och se New Moon med Malin, Kikki, Sanna B och hennes kille, sen har jag lovat att köra päronen till Boden innan det och hämta dom senare. Dom skulle visst bowla med pappas jobb eller nåt sånt. Söndagskvällen blir också i stan för då kommer Magnus Betnér till Lule och jag, Kicki och Malin ska dit. Hade tänkt se han förra året men då jobbade jag och året innan det fick jag inte med mig nån, men nu jävlar! Ska bli kul att se honom live istället för på dvd ;)

Tänkte faktiskt kämpa mig iväg till gymmet strax, ska bara käka lite först. Det lär ju vara grymt tungt när jag inte har vart där på nån månad.. Har alltid varit nåt ivägen, ont i halsen, tid eller allergisprutan. Får inte anstränga sig samma dag. Men idag ska jag dit, är bara lite snuvig så vi får se hur det går. Konditionen är nog = 0

One for all, all for one

Morning sunshine, ska precis klä på mig och gå mot jobbet men jag tänkte att jag skulle bjuda på lite musik först. Hittade en bra liveversion av Arch Enemys Nemesis, ni får lyssna här så lyssnar jag i mp3n på väg till jobbet.

Home sweet home

Eller kanske inte. Däremot att få sova i sin egen säng är ju alltid skönt, men tror ni inte att jag drömmer och zombiesar och sånt skit istället inatt. Kul. Det kunde jag väl ha gjort när jag hade Tomi att vakna brevid, eller?

hursomheslt, hade det superbra när jag var där och hälsade på. Han är ju bara så söt så det kändes lite tråkigt att åka hem till vardagen igår, men det är så det är. Idag blir det tandläkarn och se vad dom säger om mina visdomständer och sen direkt till jobbet. Jag borde egentligen packa upp min väska nu men det är ju så jobbigt! Det är en sak att packa ner saker men sen när dom ska upp igen? hualigen. Jag tror jag tar en dusch och käkar innan jag tar tag i det..

Just det, på tal om nåt helt annat så läste jag en artiken i aftonbladet på flyget igår om några nya MC-gäng som har kommit. Smaka på det här namnet "Top Dogz" och "Lion Family Warlords" - hur kriminellt låter det? Frågan är ju om man skulle bli rädd eller skratta om nån kom fram och typ "passa dig jävligt noga, jag är med i Top Dogz!" eller nåt sånt. Jag skulle nog assosiera det till tv-programmet som gick för nåt år sen, ni vet Top Dog.. Nä jag fattar inte själva grejen bara, dom säger ju rakt ut att det är en kriminell verksamhet men varför just det namnet? Det kanske bara är jag som tänker lite skumt men ändå. Jag kunde inte låta bli att skratta.

Ska sluta dra ut på min städning och uppackning nu, så vi hörs!

*kidnappad*

Godmorgon !
Eller goddag kanske man ska säga, men shit the same ni fattar vad jag menar.
Idag blir det att fara till Gävle och kolla in storstan med Tomi och resten så ska ta och fixa mig lite nu så man inte ser helt felplacerad ut och blir hemskickad direkt. Egentligen tänkte jag bara skriva att jag mår bra och jag vet att ni saknar mig hemma. Pratade just med mamma som sa att det är nog 15 cm snö hemma - jippi, snart är det fram med skidorna och skotern då ;)

Aja, ni hör väl av mig nästa vecka nån gång.

trött och sliten.

Så ligger jag här igen, nerbäddad i sängen med datorn i högsta hugg. Tung i skallen, täpp i näsan och hosta. Kunde inte bli bättre, särskilt när jag ska flyga imorn. Kommer antagligen att få så jävulskt ont i öronen om det här fortsätter. Jag var ju sjuk förra veckan, kunde inte det ha räckt? Tydligen inte, men sånt här lyckas alltid ha en sån bra tajming också. Förra veckan skulle jag jobba massor - blev sjuk. Nu ska jag åka ner och hälsa på Tomi - blir sjuk. Kanske borde köpa en lott. Men alltså, jag kommer ju se ut som Rudolf (med röda mulen) imorn om det fortsätter söjn.

Skönt iallafall att jag packade ner det mesta igår så slipper jag göra det idag, har nämligen varit på jobbet 6.45-18.30 idag. Jag och min rinnande näsa har jobbat på men det var lite tungt sista timmarna att stå och vara trevlig mot kunder och sen försöka höra vad dom säger med lock i öronen.
MEN! Jag jobbar bara 3 timmar imorn och sen åker jag bort, får ju nästan lite semester en vecka ;) Och så har det snöat idag, hoppas det kommer mer snart !!

Nä hörni, nu ska jag kolla lfilm och sova så Godnatt.

Lite halloween och resfeber

Ligger med datorn i sängen och bara degar, har sovit dåligt senaste nätterna så är som trött. Tänkte väl dra mig ut på en liten promenad ändå om en stund.

Men lite update först. Halloween drog jag och Emelie på statt på fredag, vann pris för bästa utklädnad. Fast så har jag ingen större användning av priset så jag gav det till min kära vän Kicki ;) Lördag blev det western farm, var svinkul och fullt ös kan man väl säga.. Men var då rätt pigg i skallen ändå på söndagsmorgon, lite mindre pigg i börsen däremot. Var inte många kronor kvar där inte efter helgens bravader. Men det var det värt, hade superkul :)

Försökte ta tag i lite packning idag också, men det gav jag upp med lika fort. Tog fram väskan och snörde ner lite underkläder och nån tröja sen ides jag inte nå mer. Får fortsätta nån annan dag. Men det var därför jag tänkte att jag skulle börja idag för imorn ska jag till Sunderbyn på hyposensbehandling, sen direkt till jobbet. Torsdag jobbar jag 6.45-18.30 så då lär jag ju inte orka packa så mycket och fredag åker vi ju. Men jag får väl ta lite i taget så ska det nog gå fint. Hur mycket kläder kan man behöva på en vecka?
Nåja, det ska då bli kul att träffa Tomi igen :) Få se vad vi hittar på för nåt, kanske skulle en sväng till Åland i helgen tsm med Kicki & Åhlund. (haha, hör ni likheten på åland och åhlund? äh det kanske är jag som har dålig humor..) Har aldrig vart där så det lär ju bli spännande, vet ju knappt vars åland ligger.. ;p

Nä men nu ska jag väl ta och dra mig upp ur sängen och ut ur huset. Tänkte fara på gymmet en sväng men hostar så hemskt och ont i halsen så ångrade mig. Kan ju inte riskera att bli sjuk nu när jag ska bort :P

outfit till halloween
Redo för utgång under halloween, guess who ;)
RSS 2.0