IKEA

Så svenskt det kan bli ibland, eller?
 
Har träffat Emelie idag, ätit lyxlunch (tre-rätters+dricka för mindre än 10 €, värt) och strosat omkring på stora IKEA. Handlade inte mkt mer än några ljus, lingonsylt och tunnbröd. Köpte gravlaxsås också så tänkte lyxa till det med tunnbrödsrullar med gravad lax nån dag i helgen.
Åkte sen vidare till Carrefour och strosade runt/storhandlade i säkert 1,5 timmar - dom har nog allt man nånsin behöver. Lite som Ica Maxi eller Coop Forum.. Stötte på en svensk barnfamilj som stod bakom oss i kön, varpå det blev lite strul med kortet när jag skulle betla. Vi fick lösa det genom att ta bort lite varor och betala kontant, inga större problem men det tog väl några minuter. Kvinnan med sin dyra klocka väntade max 3 minuter från att hon kom till kassan tills vi gick men var tvungen att fråga lite vad problemet var och om det skulle ta lång tid. Ni vet sådär frågande som bara överklasstockholmare i 40-årsåldern kan vara. Om kvinnan faktiskt bor på ön så borde hon veta att 5 minuter i kassan är snabbt, oavsett vilken butik man går till.
 Nåja, det löste sig och nu är jag hemma i sängen, men det är en sjukt irriterande fluga i sovrummet så måste nog gå på jakt och döda den inann jag kan sova. Imorgon tillbaka till jobbet.
 
 


Kommentarer
Moster

kul att du är tillbak så man får se hur du har det!!

Svar: Ja kanske kan uppdatera lite nån gång iaf :)
Sofie

2013-01-18 @ 20:58:40
URL: http://nupster.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0